IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, iunie 19, 2009

DESPRE BOALA SI SUFERINTA...


Acei oameni care se necajesc pentru micile defecte fizice oare de ce nu cauta in ei si darurile lui Dumnezeu?Caci exista o lege a compensatiei.Acolo unde a daruit lipsuri trupesti,a daruit in schimb daruri duhovnicesti si invers.Acei oameni sufera pentru ca duc o viata pur materiala,superficiala,in neglijenta profunda,care totusi vibreaza in ei.Tot ceea ce vedem cu ochii si simtim cu simturile este iluzoriu,lipsit de realitate,in cele mai multe cazuri cu efect pieritor.Viata adevarata este cea spirituala,ea este nemuritoare.Nu intotdeauna se poate reface o frumusete fizica,dar oricand se poate reface o frumusete spirituala,singura pe care timpul nu poate s-o imbatraneasca si s-o uzeze.Toate infirmitatile nu sunt decat in aparenta,dar logica omeneasca bazata numai si numai pe interese materiale le considera astfel.
Dumnezeu a lasat un echilibru in creatia Sa,orice micsorare a trupului omenesc aduce cu sine o crestere corespunzatoare a sufletului.
Durerea fizica mareste sensibilitatea spirituala,neputinta sufletului rafineaza sufletul si il pregateste pentru lucruri inalte,dar cu o conditie:sa nu se revolte impotriva infirmitatii sale,sa nu se intristeze,sa nu puna deci pret pe aparenta,pe placerile trupesti pe care ar fi putut sa si le implineasca fiind normal,ci din contra,sa accepte,sa primeasca ca pe un ajutor,ca pe un dar orice handicap,orice boala.
Cine stie sa-si exploateze infirmitatile poate face din ele cele mai mari instrumente de viata.Pentru ca un om sa ajunga la adevarata intelegere a intereselor lui spirituale si sa intre pe poarta vietii,are nevoie de o lunga experienta in general,bazata pe suferinta si esecuri.
Cei infirmi din nastere se gasesc la inceputul vietii lor in starea unei maturitati spirituale pe care multi oameni normali sunt incapabili s-o ajunga sau o ating doar dupa foarte multa experienta.
Boala nu este un fapt precis,ci o stare trecatoare.Aceasta inseamna ca nu exista boala,ci numai bolnavi,adica cei ce-si creeaza singuri boala,fie prin autosugestie,fie prin eroare.Boala este o incercare sau o prevenire,o corectie.Orice gest defectuos,orice idee gresita tulbura sufletul.Vibratiile sufletului rup echilibrul fluidic,care astfel,fiind in stare de dezordine,afecteaza trupul.
Trupul nostru este o masina perfecta organizata,insa noi o administram prost,nu o folosim dupa sfaturile creatorului ei si de aceea se strica.Din fericire,aceasta masina genial construita se adapteaza la orice,ba chiar se repara singura prin puterea gandului.Doar printr-o neindemanare persistenta si printr-o incapatanare incurabila reusim s-o distrugem.
Sa deschidem ochii si sa intelegem ca acest trup omenesc e facut pentru a trai dupa legile Creatorului,iar nu dupa capriciile noastre.Nici o masina nu poate fi folosita cu o alta destinatie decat pentru cea pentru care a fost creata.Greselile de intretinere si de utilizare se fac simtite,mai devreme sau mai tarziu sub forma de boli.
Orice motor revizuit si reparat poate functiona in bune conditii mai departe.VOI ATI REVIZUIT CONSTIINTA VOASTRA?ATI VERIFICAT COMPORTAREA VOASTRA,SENTIMENTELE VOASTRE?Nimeni nu este obligat sa sufere in zadar.Toate suferintele vin ca niste avertismente,nu ca niste blesteme.Sa nu accepti nici o durere fara sa tragi invataminte din ea.Orice durere trebuie sa va intareasca zestrea spirituala.Nimic nu se intampla fara motiv si nimic nu este la intamplare in lumea asta.Majoritatea bolnavilor habar nu au sa traga vre-un folos spiritual din durerea lor,ba inca pierd si ceea ce au avut.Cand nu mai poti suporta suferinta striga-L pe Prietenul durerii,incredintati-I Lui chinul vostru si aveti nadejde numai in El.
Din durere se naste fericirea,cu conditia ca durerea sa fie acceptata ca o cheie a intelegerii adevarului.Un om puternic nu se dezgusta niciodata de nimic.Totul este viata,nimic nu trebuie sa ne inspire dezgust.
Nedreptatea ce vi se face spuneti-o Creatorului.El va va da raspunsul la dreptatea pe care doriti sa vi se faca.Protestul vostru sa fie in interior.Lasati mandria ce-si revendica drepturile sa se depuna ca o zgura sau ca un mal la fundul vinului nou.
Puritatea inimii noastre va fi completa cand vom inlatura noroiul din sufletul nostru.Razbunarea este dreptatea pe care vrem s-o facem singuri.Ea atrage dupa sine alta razbunare.Nu exista oprire.Singurul antidot care pune capat urii este dragostea."Iarta-ne noua,precum si noi iertam!"DAR OARE IERTAM NOI IN INIMILE NOASTRE?
Va imbratisez cu drag!