IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, martie 02, 2010

The 11th Hour-documentar ce merita vazut

Story Waters - Sensul Vietii in 700 de cuvinte

DESPRE REGASIRILE KARMICE...




Mai intai de toate trebuie sa intelegem ce e o karma, apoi sa intelegem cum se alcatuieste o sinastrie si in final putem vedea daca ne aflam in fata unei regasiri karmice.

Karma reprezinta acumularea in timp a consecintelor faptelor unui suflet, fapte bune ori rele, care s-au acumulat in ciclul reincarnarilor sale. Prin alcatuirea unui horoscop karmic, putem evidentia greselile trecutului pt ca in prezenta incarnare sa fim capabili sa ne perfectionam si sa evoluam in spre mai bine, achitandu-ne de datoriile fata de semeni nostrii si fata de noi insine. Cunoscand cauzele diverselor situatii aparute, constientizandu-ne faptele din vietile anterioare, mai ales greselile, putem acum depasi aceste greseli, le putem indrepta, iar evolutia isi poate urma cursul.

Cu ajutorul astrologiei, putem sa alcatuim o tema compusa, pentru doua sau mai multe persoane si printr-o analiza atenta a interactiunilor aparute intre cele doua harti natale, putem descoperii daca ne aflam in fata unei regasiri karmice si daca da, ce implica acest fapt. Daca e sau nu o karma pozitiva, daca e vorba de doua suflete pereche sau, daca s-a gresit fata de persoana respectiva, cum putem indrepta raul facut.

Fiecare zodie are semnificatia sa karmica, fiecare planeta, casa sau aspect, ne dezvaluie o anumita parte din misiunea vietii noastre, iar daca se alcatuieste o sinastrie intre doua persoane, intraspectele si felul in care planetele pica in casa celuilalt, precum si alte interpozitii, dezvaluie o anumita informatie legata sau nu de karma. Nu in toate cazurile avem de-a face cu o regasire karmica, deseori cunoastem persoane noi, de care nu ne leaga nimic, insa de cele mai multe ori, o relatie importanta este de natura karmica.

Dragostea la prima vedere sau impresia cunoasterii de-o viata a unei persoane recent intalnita, o legatura de genul acesta se poate traduce ca fiind o karma pozitiva. Desi, o dragoste fulgeratoare ca si cea care se naste la prima vedere, de obicei nu se concretizeaza printr-o casnicie, ea este totusi o regasire karmica, iar in momentul in care au invatat unul de la celalalt, ceea ce aveau de impartit, fiecare-si va continua drumul mai departe dar separat.

O altfel de regasire este cea cu sufletul sora ori sufletul pereche, care este si cea mai intensa si mai profitabila de-a lungul vietii. Aceste relatii se pot deosebii de cele normale prin felul in care se poarta cei doi unul fata de celalalt. Scopul sufletelor pereche este de a se ajuta reciproc in evolutia vietii prezente, deoarece comunica usor, isi ghicesc gandurile, se completeaza si au o atractie deosebita unul fata de celalalt, atat fizica cat si psihica, intelectuala ori sentimentala. Toata lumea si-ar dori o astfel de regasire cu sufletul pereche, insa foarte putini avem parte de acest privilegiu. E posibil uneori, sa intalnim in viata mai multe astfel de suflete, alaturi de care sa traim asa ceva. Cu ajutorul astrologiei, putem depista acest lucru. Daca Soarele, Luna ori Venus se afla in conjunctie cu Ploto sau chiar trigon ori in casa VIII, puteti fi siguri ca ati avut ori veti avea mai multe intalniri de genul acesta.

Dar si regasirile karmice negative pot fi descoperite cu ajutorul astrologiei. O legatura karmica negativa implica o regasire cu o persoana (sau mai multe) fata de care aveti datorii, fata de care v-ati comportat intr-un mod gresit, sau viceversa, iar aceste datorii trebuiesc platite. In prezenta viata veti fi pusi fata in fata pt ca aceasta karma sa fie “arsa” prin diferite mijloace (pe care astrologia le poate scoate in evidenta).

Quadrarturile si opozitiile reprezinta probleme de rezolvat, iar daca Saturn ori Pluto, sau casele VIII si XII sunt implicate, atunci karma este destul de grava si greu de trecut. Aceste regasiri karmice negative nu trebuiesc luate ca fiind o tragedie, deoarece veti evolua spiritual alaturi de acea persoana, oricine ar fi ea.

Foarte des se intampla sa nu se rezolve problemele de natura karmica. In acest context ar fi bine sa se rupa contactul cu persoana respectiva, pt a evita blocajele ce pot urma. Se va ivi o alta sansa de rezolvare a acestor datorii, daca nu acum, atunci intr-o existenta viitoare. O relatie tensionata, mai ales in casnicie, e mai bine sa se sfarseasca daca nu se poate face nimic pt a schimba situatia. Nimeni nu e obligat sa traiasca in teama, repulsie sau in orice alta ipostaza de genul acesta, alaturi de partener.

Foarte des se intampla sa se casatoreasca dou personae care in mod logic, nici nu s-ar saluta pe strada si desi ipoteza e absurda, persoanele respective trebuie sa treaca prin anumite incercari impreuna, dar, in momentul arderii karmei, cei mai multi aleg sa-si continue viata separat, pt a nu ramane blocati d.p.d.v. al evolutiei spirituale. Scopul venirii pe Terra este evolutia, iar daca ne aflam intr-o relatie din care nu putem trage foloase (spirituale), putem la un moment dat sa ne blocam, deoarece o asemenea relatie nu face altceva decat sa ne tina departe de scopul vietii.

Cand se vorbeste despre regasire karmica, trebuie sa avem in vedere toate posibilitatile pt ca nu doar sotul ori sotia, iubitul ori iubita reprezinta o cale de a rezolva datorii din trecut, ci aici includem orice fel de relatie de genul: frate/sora, mama/copil, tata/copil, cumnati, bunici, colegi, prieteni, dusmani s.a.m.d. Trebuie sa realizam ca toti avem macar o persoana in viata noastra, alaturi de care trebuie sa evoluam, sau caruia avem sa-i platim o datorie karmica.

Indicii privind aceasta persoana, poate sa ne aduca Saturn. Daca planeta se afla in casa III, atunci aveti de impartit o karma cu un frate ori o sora, Saturn in IV va pune fata in fata cu mama dvs, in V pe tatal dvs ori copiii, in VI un unchi ori o matusa iar in VII pe partenerul dvs de viata. In casa IX Saturn evidentiaza o karma alaturi de un cumnat ori cumnata, in X un sef ori sefa iar in XI pe unul sau mai multi dintre prietenii dvs.

Planeta Saturn este foarte importanta intr-o sinastrie, daca ne aflam in fata unei regasiri. Saturn se poate suprapune pe Soare, Luna, Venus ori ascendentul celeilalte persoane, insa si alte intraspecte sunt foarte importante din acest punct de vedere.

Casale IV, VIII si XII, planetele ce le strabat, indica anumite informatii iar Nodurile lunare (nodul nord si nodul sud) deasemenea. Luna neagra, Venus, Marte, Soarele, ascendentul sau chiar Chiron, aduc noi interpretari in sinastria respectiva. De ex. Soarele, Luna ori Venus in casa IV, ne inica o legatura de tip familiala, in casa VIII o relatie conjugala iar in XII este vorba de o regasire cu o veche iubire.

Intraspectele intre planete, pozitia acestora in case, sunt foarte importante in momentul analizei pentru a se putea descoperii natura regasirii karmice si datoriile ce trebuiesc platite. Fiecare dintre aceste aspecte si intraspecte trebuiesc analizate separat si impreuna pt ca o regasire karmica sa fie dezvaluita, impreuna cu implicatiile acesteia pt fiecare individ in parte.

Fiecaruia dupa credinta sa!