IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, martie 23, 2010

Binecuvantarea Flacarii Pereche...

Sa luptam pana la Sfarsit...

Spiritul ne vorbeste...



CHIEF JOSEPH:


Onorati-i pe mama si pe tatal vostru si pe celelalte autoritati care se intampla sa fie in viata voastra. Onorati-i. Multumiti-le. Vocea fricii este cea mai insistenta si mintea voastra iubeste sunetul vocii fricii. Acest mediu plin de frica este cel in care voi, ca umani, ati crescut pana la perioada adulta. Si desigur, acesta este cel mai stresant mediu. Puteti vedea acest stress manifestandu- se peste tot - si poate si in interiorul vostru. In fiecare zi, ziarele si televiziunile sunt pline cu aceste manifestari ale fricii. Si deci, stressul si frica continua intr-un proces care aparent se autoperpetueaza, unul de care este aproape imposibil sa va eliberati. Si totusi, acesta este critic la acest punct in evolutia voastra personala si in evolutia planetei voastre, ca voi sa va eliberati de limitele autoimpuse ale fricii. Cand incepeti sa va eliberati si cand, in final, va castigati deplina libertate, va veti minuna de calea in care ati gasit atat de de mult confort fals si siguranta, in mizeria celulei inchisorii voastre. Totusi, tot timpul in care ati fost inchisi, ati avut cheia de la usa celulei voastre in mana voastra. Voi doar ati uitat ca vi s-a dat cheia inainte de a parasi Acasa.

Deci
, cum va eliberati de cultura voastra, de autoritati, de celulele inchisorilor voastre? Ei bine, voi incepeti sa ascultati Spiritul care va vorbeste. Si cum va vorbeste Spiritul? In miliarde de feluri. Voi sunteti constienti si atenti, altfel nu ati citi aceste cuvinte ale mele. Si totusi, desi sunteti constienti si atenti, cateodata se pare ca va luptati sa parcurgeti o zi de 24 de ore. Nu ar trebui sa fie asa. Spiritul va vorbeste constant. Si eu spun asta literalmente - constant! Este important pentru voi sa va amititi total cine sunteti voi, sa va amintiti mostenirea voastra divina. Este important pentru voi sa va miscati inainte cu bucurie, pace si iubire. Desigur, va puteti misca de asemenea cu lupta si durere. Dar nu trebuie sa o faceti in acest mod. Este alegerea voastra. Deci, noi ne intoarcem la modurile in care Spiritul va vorbeste. Acesta va vorbeste in multe feluri, dar va vorbeste cel mai clar prin sentimentele voastre, prin inima voastra. Cand va simtiti bucurosi si pozitivi si puternici si iubitori, atunci Spiritul va vorbeste cel mai clar. Orice se simte in bucurie, pozitivitate, in putere si in iubire este Spiritul care va aminteste pur si simplu cine sunteti voi. Sufletul vostru, Sinele vostru Inalt este intotdeauna intr-o stare de stralucire perfecta, de bucurie perfecta, de pace perfecta. Aceasta este ca o stare profund meditativa, dar cu o constiinta totala a realitatii voastre totale si a existentei in acel moment. Daca sunteti deplin prezenti in moment cu iubire, atunci nu poate exista durere, suparare. Nu poate fi nimic decat pace totala, pacea, asa cum spune Biblia voastra, care depaseste toate neintelegerile. Cand voi atingeti acea stare de stralucire si extaz - si voi o puteti atinge deplin in timp ce sunteti incarnati – veti deveni inca o data una cu Spiritul. Apoi, cand Spiritul va vorbeste din nou, veti auzi doar sunetul propriei voastre voci.