IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

sâmbătă, august 14, 2010

Lectiile iubirii



Am primit, asa cum primesc de multa vreme de la prietenii mei de pe internet, ceva ce imi doresc sa va impartasesc si voua. E bine ca in aceste timpuri pline cu schimbari majore, sa ne dam seama, ca iubirea este singurul instrument, ce ne mentine pe drumul evolutiei. Si chiar daca, am inceput sa escaladam, ca niste veritabili alpinisti muntii ce ne apar in cale, sapand in stanci treptele evolutiei noastre spirituale, se cade sa tinem seama de cei ce au facut acest drum si sa invatam de la ei.


"LECTIILE IUBIRII

Lectia I

Umpleti cupa inimii voastre cu iubire si revarsati din ea peste intreaga Creatie Divina, apoi priviti ce se intampla! Daca vedeti ceea ce va place, inseamna ca ati reusit.


Lectia a II-a

Priviti prin ochiul inimii voastre catre toate fiintele! Daca acestea se opresc cel putin pentru o clipa privindu-va cu blandete, inseamna ca, cupa inimii voastre este mereu plina si are ce revarsa...


Lectia a III-a

Aduceti peste altarul inimii voastre pacea mult dorita si cand va veti simti plini de ea, revarsati-o peste cei ce n-o cunosc! Daca locul revarsarii primeste pacea, lectia este invatata cu adevarat.


Lectia a IV-a

Daca simtiti pacea unui loc, priviti prin ochiul inimilor voastre si vedeti cine o intareste! Descoperirea sa nu va tulbure. Puneti si voi zidirea voastra locului Binecuvantarii; asa pacea se va intari!


Lectia a V-a

Daca gandul vostru intalneste gandurile celor de langa voi fara sa lase tulburare, pastrati tacerea, dar lasati gandul sa vorbeasca... Comuniunea s-a realizat.


Lectia a VI-a

Deschideti cai catre cei ce va cauta, primiti ce vi se da, dar folositi-va cuvantul spre implinirea unor fapte! Daca rezultatul este cel dorit, veti multumi pe cei ce v-au gasit.


Lectia a VII-a

Cinstiti pe cei mici si pe cei mari cu aceeasi masura a iubirii, in orice loc v-ati afla! Cautati esenta trairii lor si veti gasi aceeasi radacina ca a voastra!

Lectia a VIII-a

Daca simtiti ca izvorul inimii voastre umple cu iubire templul celor ce sterpi sunt prin trairea lor, faceti-o pana ce si acestia vor revarsa iubirea ca si voi!

Lectia a IX-a

Daca roua diminetii voastre nu aduce rasaritul peste chipurile acelora ce va ies in cale, nu va tulburati. Veni-va ziua rasaritului si-n pasul lor, de roua diminetii voastre va revarsa la fel si pentru ei...


Lectia a X-a

Daca Lumina cuvantului vostru s-a lasat deja peste locul asteptarii, nu va mai intoarceti la timpul dinaintea hotararii, pentru a reveni! Lasati ce s-a luminat sa ramana timpului sau!


Lectia a XI-a

Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi!


Lectia a XII-a

Daca va aflati in fata unui om plin de pasiuni grosiere si cupa inimii voastre este plina de iubire, chiar de veti simti valul dorintei lui ca va atinge, nu trebuie decat sa revarsati iubirea catre gandul sau si se va linisti.


Lectia a XIII-a

Gasiti versul cantarii ce nu raneste fapta bunavointei si pacea deschide-va drumul cautarii celor ce vor Lumina!


Lectia a XIV-a

Intoarce-ti-va prin pasul retrairii la visul fiecarui gand ce trece-n timp si impacati-va cu el; sters sa fie din cartea vietii. Asa doar veti ramane vii!"

Sursa: oamenisiingeri.blogspot.com



Semnele inceputului sfarsitului si lumea cu camasa noua



Lumea poarta o camasa invechita, ponosita, rupta pe alocuri ,daca nu peste tot, plina de praf si urat mirositoare.Omul cu greu isi mai da seama despre acest lucru. Candva era o camasa minunata, alba, stralucitoare, cu cingatoare aramie si usoara ca sufletul. Cu cat omul a iesit cu mintea din propria-I treime, camasa fiind uitata si nespalata atat timp si amar de vreme, ajunge sa se zdrentuiasca asemeni hainelor celor ce cersesc.Asa si sufletul ajunge sa cerseasca din conul de umbra in care pica si in care omul il baga din indiferenta.Cerseste asemeni cersetorului ce-l prefigureaza pe Hristos printre oameni, tanjind dupa un dumicat sub forma de rugaciune si meditatie.Este ca si cum ai spune ca-ti faci o pomana tie insuti pentru a iesi din intunericul in care dormi.
Acum timpurile impun de la Sine o camasa noua, o fortareata sufleteasca a increderii totale si redescoperirii lui Dumnezeu.Impunerile de acest gen si procesul firesc de epurare se fac cu jertfa pentru consacrare.Se spune ca pana si alesii vor fi sacrificati in final.Nu stim cand va fi acest final si nici nu spun ca este acum intr-un an, doi, dar sunt sigur ca pasim pe inceputul lui.Tot ce se intampla in jurul nostru nu face decat sa indeplineasca profetiile. Probabil in aceste vremuri, biserica ar trebui sa-si manifeste apostolicitatea peste tot in lume. Daca moastele descoperite in Bulgaria sunt cu adevarat cele ale lui Ioan Botezatorul, acesta poate fi luat ca semn al timpurilor ce sunt si ce vin.Descoperirea nu este intamplatoare ca timp si moment si nu este doar o revedincare istorica ci contureaza si un simbolism in spatele vazului.Sa nu uitam ca Ioan Botezatorul este cel care il vesteste pe Hristos acum 2000 de ani si vorbeste despre imparatia cerurilor.Acest simbolism poate determina si o aparitie reala in acest sens a unui om ce va pregati Calea Lui.In acelasi timp un altul se va opune. Astazi lumea poate fi considerata un desert in care daca strigi despre Calea lui Hristos si despre imparatia ce va sa vina, nu te aude nimeni sau daca te aude te ignora cu violenta.Este un timp ce poate prefigura o aparitie asemanaoare cu cea a Sf.Ioan Botezatorul.Mai mult decat atat, omenirea mai este in continuare sprijinita de trei oameni ce nu au murit ci s-au pastrat intregi, cu trupul in viata, din porunca Domnului. Dupa cum spune si Sfanta Scriptura si povestea frumoasa a Sf.Cuv.Andrei cel nebun pentru Hristos cu Epifanie :
-“ Este adevărat ceea ce se spune, că tunetele şi fulgerele sunt pricinuite de Proorocul Ilie, alergând cu carul său deasupra norilor şi urmărind un oarecare balaur?

- Nu, fiul meu, nu este aşa. Trebuie să fie omul peste măsura de prost ca să primească aşa ceva. Acestea le-au plăsmuit oamenii cei nebuni cu mintea lor. Unii, asemenea acestora, au spus şi că Hristos făcea înaintea iudeilor păsări de lut şi, dându-le suflare, le lăsa să zboare sau mai ziceau că zăpada este făina care cade din cer şi altele asemănătoare. Câte lucruri deşarte şi mincinoase au scris ereticii! Pe acestea fiecare creştin trebuie să le lepede.

Aşadar Ilie nu s-a ridicat la cer, nici nu şade în car, pentru că "nimeni nu s-a suit la cer, decât Cel Ce s-a pogorât din cer, Fiul Omului, Care este în cer" (Ioan 3,13). Are însă darul de a-L face milostiv pe Dumnezeu şi sa trimita ploaie pe pământ în zile de secetă.

Ilie trăieşte încă şi este cu trupul său, dar nimeni nu-l cunoaşte. Trăieşte şi Enoh şi are legătură cu mulţi, dar nimeni nu-l recunoaşte. Traieşte şi Ioan Teologul. Există şi trăieşte în lume ca mărgăritarul în noroi. A fost lăsat cu trupul pe pământ ca un trimis al lui Iisus Hristos, ca să-L facă milostiv faţă de păcatele noastre şi să-L oprească să ne şteargă de pe faţa pământului de fiecare dată când, cu dreptate se porneşte asupra-ne mânia Sa cea dreaptă, văzând greşalele noastre înmulţindu-se.”

In cartea Apocalipsei este scris: „Şi voi da putere celor doi martori ai Mei şi vor prooroci o mie două sute şaizeci de zile, îmbrăcaţi în sac. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Dumnezeului pământului. Şi de va vrea cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi-i mistuie pe vrăjmaşii lor; şi de va vrea cineva să-i vatăme, acela trebuie tot aşa să fie omorât. Aceştia au stăpânire să închidă cerul, ca să nu plouă ploaie în zilele proorociei lor, şi stă¬pânire au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei si-i va birui si-i va omorî”
Vezi Proorocul Isaia, care traieste cu 850 de ani inainte de venirea Domnului, la capitolul 60 intreaba de avioane,pentru ca el le vedea acum 2800 de ani: Doamne, ce sunt acestea care zboara si se intrec cu norii; si zboara ca porumbeii spre porumbarele lor si de huietul aripilor lor se tulbura vazduhul? (Isaia 60, 8).
Toti sfintii parinti cat si proorocirile din Sfanta Scriptura spun ca timpurile vor incepe atunci cand cel de-al treilea templu al lui Solomon va fi reconstruit, acesta este una dintre cele mai importante proorociri pentru noi crestinii in recunoasterea vremurilor.Despre acest subiect am scis un intreg articol si pe blog.Pe scurt, evreii vor sa reconstruiasca cel de-al treilea templu al lui Solomon pe vechiul amplasament unde acum este cel de-al treilea punct sensibil al credintei musulmane, Moscheea lui Omar. Piatra din care va fi construit templul este deja pregatita, taiata dupa metoda veche fara a folosi unelte de fier.Toate obiectele ritualice cat si costumul de ceremonie al inaltului preot ce va fi inscaunat – antihrist in viziunea crestina – sunt deja gata si le puteti viziona chiar si pe youtube.
Un sfant rus spunea in urma cu vreo 60 de ani ca atunci cand in Rusia cupolele bisericilor vor fi poleite cu aur atunci va incepe sfarsitul.Dar nu l-a luat nimeni in seama pentru ca la vremea lui toate bisericile erau poleite cu aur.Dupa putin timp s-a instaurat comunismul condus de Stalin iar acesta a dat ordin sa fie luat tot aurul de pe cupole si din biserici , ramand cupolele bisericilor pustiite de bogatie.Dupa caderea regimului comunism prin 90 si ceva Patriarhia s-a apucat sa refaca cupolele bisericilor tot cu aur.Deci profetia s-a implinit.
Sfantul Cosma al Etoliei spunea prin anul 1750 : “din scoli vor iesi lucruri pe care mintea voastra nu si le poate inchipui, veti vedea in camp carute fara dobitoace alergand mai repede decat iepurele.Va veni vremea cand locul acesta va fi incins cu un fir, cand oamenii vor vorbi din locul acesta la Constantinopole ca si cand ar fi in aceeasi camera.Veti vedea pasari ce arunca foc in lume.”
Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan Teologul, vorbeste in apocalipsa despre pecetluirea intregii omeniri, adica insemnarea ei cu 666 numarul omului.Deja nu prea mai putem cumpara sau vinde fara codul de bare.Romania sta bine la acest capitol insa tarile dezvoltate sunt deja sub puterea codului de bare.Dupa cum vedeti si in Romania pietele cu tarani deja incep usor, usor sa dispara, lasand locul super marketurilor.Taranii cu hrana naturala, mai sanatoasa, vor disparea de pe piata in curand lasand loc importurlor cu rosii de plastic sau celor crescute in conditii de viata artificiala.Zilele trecute imi povestea un muzician de New York ca alimentatia a ajuns o problema foarte mare in America.Imi spunea ca este aproape imposibil sa faci rost de legume si fructe pur naturale asa cum este la noi pe piata.Evident ca l-am intrebat “ dar cum sunt legumele la voi?”. Si-mi spune : “ spre exemplu, rosiile, sunt tinute in niste cladiri mari, adica depozitate acolo cand sunt verzi si dupa vreo 2 saptamani camerele respective sunt stropite cu niste substante si gaze care le fac sa se coaca si sa arate impecabil.Asta se intampla si din cauza faptului ca in New York sunt 20 de milioane de oameni si consumul este foarte mare.Trebuie sa fi foarte bogat ca sa iti poti permite sa faci rost de mancare naturala 100 %.”
Prezentam intr-un articol pe blog un clip despre substantele toxice care sunt folosite mai in toate produsele de pe piata. Proorocirile vin si spun ca in timpurile de pe urma manacarea si apa va fi ca otrava.Bunicul meu a trait pana la varsta de 102 de ani si cred ca i s-ar fi parut de-a dreptul ireal sa trebuiasca sa isi cumpere apa pentru ca cea de la robinet nu mai este buna, de altele nici nu mai vorbesc. Bucurandu-ma de prezenta aparitiei fiului meu pe lume in urma cu trei luni, aam inceput sa ma intreb serios cum sa ii fac hrana cat mai naturala.Ma gandesc ca este nesanatos ca un om sa traiasca o viata intreaga cu hrana toxica, nu?Descopar ca si pe piata la tarani, o mare parte din legume si fructe sunt importate sau crescute cu seminte din : Olanda, Belgia, Brazilia si altele.Acum s-au prins ca lumea cauta produse romanesti si te pacalesc pe fata.Mai ramane solutia cunostintelor de pe la tara care sunt cat de cat sigure.Ma uit acum in jurul meu si ma intreb ce nu are cod de bare, sa vedem……painea si probabil furculitele.Apa are si ea aceeasi suferinta. Bineinteles ca daca stai sa analizezi la rece, codul de bare nu este decat o solutie pentru organizarea produselor de piata a 6 miliarde de oameni.Si chiar faptul ca matricea de baza pentru recunoasterea codului de catre calculator este compusa din trei de 6 ai putea spune ca este banal.Dar cand stai sa te gandesti ca cineva a spus acest lucru in urma cu 2000 de ani si ca multi altii au proorocit-o cu multe sute de ani in urma, atunci chiar te poti intreba daca nu cumva aceasta “prostie” nu are si o noima de adevar. Si daca are o noima de adevar, care este acela? Chiar daca aceasta nu ar fi gandita pe fondul unui plan diabolic, simplul fapt ca profetia se implineste chiar si printr-o “ coincidenta” ar trebui sa trezeasca mintea umana. Imaginati-va cum ar fi ca in aceste timpuri sa apara doi propovaduitori ai imparatiei Domnului, care sa mearga din tara in tara si sa vorbeasca deschis prin piete ? Cum ar fi tratati? Cum ar fi vazuti chiar si de noi ce judecam fel si fel de lucruri? Nu oare ca pe niste nebuni? Probabil vom asista si la acest lucru dupa reconstructia templului de la Ierusalim. Important este ca omul sa nu traiasca nelinistea cea rea ci cea sufleteasca, cea care readuce constiinta la Dumnezeu, la Hristos si la propria identitate, munca cu sine insusi si zdrobirea patimilor.Nu contemplarea este solutia ci aplicarea directa de zi cu zi a lucrului cu sufletul.Din aceasta cauza intelepciunea este sa nu te ingrijorezi pentru iluzie si materie mai ales cand ea este zguduita din temelie de catre insusi Tatal nostru pe care cu greu il recunoaste omul si il gaseste. Iubirea fata de Tatal este si in facerea voii Sale.
Sfantul Efrem Sirul (306 - 374) a lasat in urma urma sa profetii despre timpul Domnului dupa ce a trait in duh experiente Dumnezeiesti. Cateva din lucrurile spuse le gasiti mai jos :
“ După îngăduinţa Dumnezeului Celui Sfânt, va lua stăpânire ca să înşele lumea, fiindcă s-a înmulţit păgânătatea lumii, şi pretutindeni, tot felul de lucrări rele se lucrează. Şi pentru aceasta, Preacuratul Stăpân va slobozi duhul înşelăciunii, ca să ispitească lumea pentru păgânătatea ei, de vreme ce oamenii au voit a se depărta de Dumnezeu şi a-l iubi pe vicleanul (2 Tesaloniceni 2, 11).
Când va vedea necazul acela nemângâiat, făcut pretutindeni, peste tot sufletul care nu va avea de nicăieri mângâiere, iarăşi nici slăbire, pe pământ şi pe mare; când va vedea toată lumea tulburată şi va fugi fiecare să se ascundă în munţi, unii adică murind de foame, iar alţii ca ceara topindu-se de sete. cumplită şi nu va fi cine să-i miluiască pe ei; când va vedea toate feţele lăcrimând şi cu dorire întrebând dacă se mai află oare vreun cuvânt al lui Dumnezeu pe pământ. Şi nicăieri nu-l va auzi.
LUAŢI AMINTE, FRAŢII MEI, LA COVÂRŞIREA FIAREI ŞI MEŞTEŞUGIRILE VICLENIEI, CUM DE LA PÂNTECE ÎŞI ÎNCEPE LUCRAREA: CĂ DUPĂ CE SE VA STRÂMTORA CINEVA DE LIPSA DE BUCATE, SĂ FIE SILIT A PRIMI PECETEA ACELUIA, PĂGÂNESCUL CHIP, DAR NU PESTE TOATE MĂDULARELE TRUPULUI, CI PESTE MÂNA DREAPTĂ, AŞIJDEREA ŞI PE FRUNTE, CA SĂ NU AIBĂ STĂPÂNIRE OMUL A SE PECETLUI CU MÂNA DREAPTĂ CU SEMNUL SFINTEI CRUCI, IAR PE FRUNTE NICIDECUM A SE ÎNSEMNA CU SFÂNTUL NUME AL DOMNULUI, NICI CU PREASLĂVITA ŞI CINSTITA CRUCE A LUI HRISTOS ŞI MÂNTUITORULUI NOSTRU. CĂ ŞTIE TICĂLOSUL CĂ, DACĂ SE VA PECETLUI CINEVA CU CRUCEA DOMNULUI, SE RISIPEŞTE TOATĂ PUTEREA, LUI ŞI PENTRU ACEASTA PECETLUIEŞTE DREAPTA OMULUI, CĂ ACEASTA ESTE CEA CARE PECETLUIEŞTE TOATE MĂDULARELE NOASTRE. ASEMENEA ŞI FRUNTEA, CARE ESTE CA UN SFEŞNIC CE POARTĂ PE FAŢĂ FĂCLIA LUMINII, ADICĂ SEMNUL MÂNTUITORULUI NOSTRU.
Iar Domnul nostru va veni pe pământ pe nori luminoşi, ca un fulger înfricoşat (Matei 24, 27-28). Dar vrăjmaşul nu va veni aşa, că este viclean. Se va naşte, cu adevărat, dintr-o fecioară spurcată care va fi unealta lui. Şi nu el însuşi se va întrupa, ci cu acest fel de chip va veni preapângăritul, ca un fur, ca să înşele pe toţi: smerit, liniştit, urând cele nedrepte, dinspre idoli întorcându-se, evlavia mai cu seamă cinstindu-o, bun, iubitor de săraci, peste măsură de frumos, prea cu bună aşezare, blând către toţi, cinstind cu cuviinţă neamul iudeilor, fiindcă ei aşteaptă venirea aceluia. Şi, pe lângă toate aceste senme, va face arătări şi înfricoşări cu multă stăpânire. Se va făţărnici cu vicleşug, să placă tuturor, ca degrabă să fie iubit de către mulţi. Daruri nu va lua, cu mânie nu va grăi, mâhnit nu se va arăta şi cu chipul bunei rânduieli va amăgi lumea, până ce se va face împărat.
Şi după ce multe noroade şi gloate vor vedea nişte fapte bune ca acestea şi puteri, toţi cu o socoteală se vor face şi cu bucurie mare îl vor propovădui pe el împărat, zicând unii către alţii: “Au, doară, se mai află vreun om bun şi drept ca acesta?” Şi, mai mult, poporul cel ucigaş al iudeilor îl va cinsti şi se va bucura de împărăţia lui. Pentru aceea, ca unul ce va cinsti mai mult locul şi templul evreiesc, va arăta lor că are purtare de grijă pentru dânşii. Cu minciuni [înşelări] va înmulţi semne în mulţime. Şi stând înainte multe alte popoare şi lăudându-l pe el pentru năluciri, va striga cu glas mare, încât se va clinti şi locul întru care popoarele vor sta înaintea lui, şi le va grăi cu îndrăznire: “Cunoaşteţi toate popoarele puterea şi stăpânirea mea. Iată, înaintea voastră a tuturor poruncesc acestui munte ce este de cealaltă parte, ca acum să se mute de aici, de această parte de mare, prin cuvântul meu”. Şi va zice spurcatul: ”Ţie îţi poruncesc: Mută-te dincoace de mare!” Şi va alerga muntele în ochii privitorilor, însă nicidecum clătindu-se din temeliile Sa-le, căci cele ce Dumnezeu Cel Preaînalt dintru începutul zidirii le-a întărit şi le-a înălţat, asupra acestora preaspurcatul stăpânire nu are, ci va amăgi lumea cu năluciri vrăjitoreşti. Şi, iarăşi, altui munte ce va sta în adâncul mării celei mari, fiind ostrov foarte mare, îi va porunci să se ducă şi pe uscat să stea în ţărmuri veselitoare spre veselia privitorilor, ostrovul nicidecum din mare mişcându-se. Iar balaurul îşi va întinde mâinile sale şi va aduna mulţime de târâtoare şi de păsări. Aşijderea va păşi pe deasupra adâncului şi ca pe uscat va umbla peste el şi le va năluci pe toate. Şi mulţi vor crede şi îl vor slăvi pe el ca pe un dumnezeu tare. Iar ochii inimii celor ce vor avea pe Duinnezeu întru ei, se vor lumina şi cu de-amănuntul vor privi prin credinţă curată şi vor cunoaşte înşelăciunea lui. După aceasta se va sui pe apa mării şi aşa va umbla pe apă ca pe uscat. Şi aşa, va năluci şi va înşela lumea şi mulţi vor crede lui şi îl vor slăvi pe el ca pe un dumnezeu tare. Iar câţi vor avea frica lui Dumnezeu întru dânşii şi ochii inimii luminaţi, vor cunoaşte cu adevărat că nici muntele nu s-a mişcat din locul său, nici ostrovul nu S-a mutat din mare pe pământ.”

BORIS- BAIATUL DE PE MARTE(Viata se va schimba odata ce Sfinxul va fi deschis)



S-a născut, în urmă cu 12 ani, în regiunea rusă Volgograd * La patru luni a rostit primele cuvinte * La un an citea fără probleme, la doi ani picta.

Copilul susţine că pe Pământ se va produce o catastrofă majoră, în 2013, în urma cărora foarte puţini oameni vor supravieţui * Oricum oamenii vor trăi veşnic

Credem sau nu în miracole, în viaţa de dincolo, sau în lumi paralele, povestea lui Boriska, un copil de 12 ani din Rusia, este, de departe, una ieşită din comun. Băiatul trăieşte cu energie, scrie cotidianul rus „Pravda”. Îşi încarcă bateriile, periodic, dintr-o zona recunoscută de localnicii din regiunea sa natală, Volgograd, ca având proprietăţi stranii.

Susţine că a trăit pe planeta Marte, şi că, la vremea respectivă, a făcut numeroase călătorii către Pământ, pentru a culege date despre pământeni. Soarta civilizaţiei umane, în prezent, e asemănătoare cu aceea a civilizaţiei Lemuria dispărute în urmă cu câteva mii de ani, pe motiv că locuitorii săi şi-au stagnat dezvoltarea spirituală, spune copilul.

Capacitaţile senzoriale ieşite din comun s-au manifestat încă din primele luni de viaţă ale băiatului. A învăţat să vorbească şi să citească până la un an şi jumătate, iar de la vârsta de doi ani, a avut acces la informaţii care depăşesc, de multe ori, puterile de înţelegere ale unui om matur.
Este fascinat de planete şi citeşte cu mare interes tot ce poate despre acest subiect.

Încă de când avea doar patru ani, băiatul merge periodic într-o zonă de anomalie, cunoscută sub numele de Medvedetskaya Gryada, un munte din imediata apropiere a oraşului său natal, pentru a se încărca, la propriu, cu energie. Potrivit cotidianului „Pravda”, din primele zile de viaţă ale copilului lor, mama sa, medic de profesie, a observat că bebeluşul are capacităţi ieşite din comun.

Boris (alintat de familie, Boriska) s-a născut, în urmă cu 12 ani, în regiunea rusă Volgograd, într-o familie cu o situaţie materială obişnuită. Băiatul avea doar două săptâmani când părinţii au văzut că îşi poate ţine singur capul, în condiţiile în care, de obicei, asta se întâmplă abia când bebeluşul are şase, şapte luni.

A rostit primele cuvinte la patru luni. Un an mai târziu citea, fără probleme, titlurile din ziare, pentru ca, la doi anişori, să înceapă să picteze. Părinţii l-au încris la o grădiniţă de stat, la scurt timp după ce a împlinit doi ani. Educatorii au remarcat imediat că băiatul avea capacităţi deosebite pentru vârsta lui - făcea conexiuni extrem de rapide, stăpânea un limbaj complex pentru vârsta sa şi avea o memorie ieşită din comun.

Părinţii au fost uimiţi să constate că băieţelul lor căpăta informaţii nu doar prin căile obişnuite, de la oameni, ci comunicând, prin canale doar de el ştiute, cu lumea de dincolo. Mai mult chiar, ei afirmă că l-au văzut citind informaţii codate. „Nimeni nu l-a învăţat toate aceste date. Câteodată se aşeza în poziţie lotus şi începea să ne povestească tot soiul de amănunte despre planeta Marte, sistemele planetare sau alte civilizaţii. Ne lăsa fără cuvinte”, povesteşte mama lui Boris. Femeia îşi mai aminteşte că, de la vâsta de doi ani, copilul său vorbeşte constant despre lumea de dincolo şi despre planete.

Boriska le-a spus, într-o zi, părinţilor săi, că a trăit pe Marte, o planetă care este momentan locuită, chiar dacă acolo s-ar fi produs o „catastrofă”, care a dus la pierderea atmosferei respectivei planete. Marţienii trăiesc acum în oraşe subterane, mai spune băiatul.

Boris le-a mai povestit părinţilor săi că, atât timp cât a fost marţian, a zburat de nenumărate ori către Pământ, la bordul unei navete spaţiale pe care o pilota singur, pentru a strânge informaţii despre oameni. Toate acestea se întâmplau în perioada civilizaţiei Lemuriene pe pământ.
Micul Boris afirma că locuitorii din Lemuria au trăit în urmă cu 70 de mii de ani, aveau nouă metri înălţime şi că au dispărut pentru că au încetat să se mai dezvolte din punct de vedere spiritual, întrerupând, astfel, unitatea planetei lor. Soarta civilizaţiei umane, în prezent, e asemănătoare cu aceea a civilizaţiei din Lemuria, spune micuţul.

Într-o zi, a primit, de la mama sa, care i-a observat pasiunea pentru studiul planetelor, o carte cu titlul „De unde venim?”, scrisă de Ernst Muldasev. „Trebuia să-i fi văzut fericirea şi fascinaţia pe care a declanşat-o descoperirea cărţii. S-a uitat pe paginile cărţii ore în şir, privind schiţele despre Lemurieni, fotografiile din Tibet. Apoi a început să vorbească despre înalta capacitate intelectuală a Lemurienilor”, îşi aminteşte femeia. Câteva zile mai târziu, Boris a avut surpriza să descopere o altă carte a lui Muldasev intitulată „În căutarea Oraşului Zeilor”, în care se vorbeşte despre vechile morminte şi piramide.

Boriska a afirmat foarte ferm că oamenii vor descoperi învăţături sub una dintre piramide, nu despre cea a lui Keops. „Nu a fost încă descoperită. Viaţa se va schimba odată ce Sfinxul va fi deschis”, a spus el şi a adăugat că marele Sfinx are un mecanism de deschidere undeva în zona urechii. Mai mult, Boriska crede că acum a venit vremea ca cei „speciali” să se nască pe Pământ. Este vorba de „copiii indigo”, micuţi asemeni lui. Renaşterea planetei nostre se apropie, spune Boris, care adaugă că plasarea celor doi poli magnetici ai Pământului va face ca pe planeta noastră să se producă două catastrofe: în 2009 şi în 2013.

„Puţini oameni vor trăi acestor catastrofe”, afirmă băiatul. „Nu mă tem de moarte, pentru că vom trăi, cu toţii, viaţa veşnică. Şi pe Marte, unde am trăit eu, a fost o astfel de catastrofă. Şi oameni ca noi, încă trăiesc acolo. A fost vorba de un război nuclear. Totul a fost ars din temelii. Doar câţiva dintre aceştia au supravieţuit. Şi-au construit noi adăposturi şi şi-au construit alte arme. Au schimbat radical toate materialele. Marţienii respiră dioxid de carbon. Dacă ar zbura către planeta noastră, acum, ar fi nevoiţi să stea în apropierea unor ţevi de eşapament, şi să respire cu ajutorul fumului pe care acestea îl emană”, susţine Boriska.

Copilul susţine că, pentru că trăieşte pe Pământ, într-un corp uman, trebuie să respire oxigen, dar că această substanţă îmbătrâneşte. Boris are cunoştinţe incredibile despre structura spaţiului şi despre detalii legate de dimensiunile sale. „Pământul e compus din 6 straturi”, spune el.
Stratul exterior - 25% - e făcut din metal dur, al doilea strat de 30% e făcut din ceva asemănător cu cauciucul, al treilea de 30% e făcut din metal. Un ultim strat de 4% e compus dintr-un material special magnetic. „Dacă încărcăm acest strat magnetic cu energie, aceste maşini vor putea zbura oriunde în univers”, spune baiatul de 12 ani.

Cât priveşte educaţia sa şcolară, în sensul clasic al accepţiunii, Boris are reale probleme „de adaptare”. Profesorii se feresc să îl accepte la clasele lor, pentru simplul motiv că îi întrerupe constant, le pune întrebări şi le atrage atenţia că greşesc.
Drept pentru care, părinţii au ales o soluţie de compromis: i-au angajat profesori particulari.