IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, martie 21, 2010

Zalmoxes Raspunsuri...


- Ai fost om, sau ....?
- Am fost om, din om nascut, dar cu forte mari umplut, forte din imparatie, pt a cuprinde o alta imparatie. M-am ridicat, m-am avantat, peste nori am escaladat, caci menirea mi-o stiam si acest loc, din Rai luat, in Rai urma a fi transformat.
Nu puteam veni in alt fel, dar puteam sa ma transform si prin cele virtuti stiute, deveneam un Zeu prin vrute. Pe voi, copii minunati, v-am avut in lunga mea virtute, invatandu-va ca discipoli, invatandu-va ca mentori sa fiti mai tarziu, acolo unde eu nu puteam in trup sa vin. Voi acuma colindati si lumii de veste dati ca Zalmoxes este tot aici si cu iubirea sa cuprinde aceasta intreaga stea (tara). Prin voi, glasurile ajung si vesti multe veti impanzi, caci acest minunat loc si acest popor plin de noroc, acum cand peste tot vibratia a crescut, isi poate arata acum; acum de-abia, este momentul sublim de aratare a sufletului sau divin. Multi s-au incarnat aici, intelegand acest paradis, intelegand ca de-aici pleaca Lumina si multi au dorit sa poarte Lumina
Dar voi veniti din neam strabun cu minti stralucitoare in lumini si calauzitori falnici sunteti, intreprinzatori drumeti si faclii marete. Sa nu uitati, dragii mei, ceea ce voi purtati printre milenii. Aratati acum si acum ei vor vedea si vor intelege a nemuririi stea.
- Ai fost sclav?
- Nu.
- Unde ai invatat?
- Acolo, dar nu ca sclav. Am invatat smerenia si ascultarea. Am invatat de pe o pozitie cand, ca elev, ca invatacel am invatat a da ascultare maestrului, a da ascultare celui de langa mine. Libertatea mea era in plina desfasurare si vointa mea era la fel de mare. Dar nu era necesar sa arat atunci ce si in mine, inmugurea, ca in prunci.
- Ce puteri ai dobandit?
- Nemurirea. Si transcenderea peste timp, din viata in viata. Dar asa cum am dorit eu, nu in afisare, nu in aroganta. Au fost timpuri tulburi, momente de mare zguduiala si m-am retras, ca de acolo, ajutam mai mult, fara glas. Am transmis doar prin acei oameni ai mei si cand lumina n-a mai putut fi transmisa, am incuiat portile, lasand doar portile din inimi, atat cat s-a putut. Parea totul ascuns, dar era totul in asteptare, ca sa infloreasca azi, cand constiinta voastra, a oamenilor are o alta desteptare.
- Pe cine ai pregatit ca regi, ca mari preoti…
- Pe multi. Pe multi din acest neam. Multi au reusit, multi au fost ravasiti, multi s-au inchinat… Dar nu asta a contat. Prin fiecare, Lumina s-a daruit si s-a transmis.
- Si, noi, cei de acum, de ce nu am dobandit niste calitati?
- Le aveti.
- Si atunci, de ce am venit acum si nu am ramas tot ca tinem dicolo?!
- Ati venit in aceste conditii. Ati venit, ca fiind ca toti cei din jur. Ati venit pentru ca asa a dorit Lumina si nu puteati raspandi Lumina, daca nu veneati asa cum sunteti, ca muritori. Dar in voi este Flacara Nemuririi. Constientizati-o si scoateti-o la iveala. Aratati ca imposibilul este posibil prin credinta, prin neindoiala. Totul a avut un rost. Si totul se face in deplin acord cu planeta. Si ea a avut un rol de spus, un rol pt intreaga omenire. Voi n-ati venit ca Luceafarul de sus, sa aratati numai prin voi, a voastre calitati. Voi ati venit ca mine, smeriti si inchinati, ca sa intelegeti prin tot ce trec cei frati. Sa intelegeti si sa desteptati. E o mare lectie ceea ce voi ati acceptat. Fiti mandri de ceea ce ati lasat si de ceea ce ati hotarat sa preluati, un om ca toti oamenii, fara nimic in plus. Ati aratat ca nemanifestat, nu ati pierdut nimic ce din voi, in voi aveti ascuns.
- Si de ce nu aratam/folosim aceste calitati?! Nu ar ajuta la binele omenirii ?
- Cui sa aratati si cine v-ar intelege, daca voi ca o lumina ati fi? Huiduiti ati fost. Scuipati ati fost. Ati vrut toate acestea, dar ati venit cu intelepciunea batranilor, ati venit cu rabdarea batranului intelept, cu tactul sau, cu diplomatia sa. De ce nu vedeti toate acestea in voi? De ce nu vi le apreciati? Ce graba este cand au trecut atatea mii si mii de ani, acum cand totul se deschide, dar odata cu planeta! Aceasta v-a fost intelegerea. Si nu o puteti trece, caci voi ati pus-o.
- In mesajele ce le trimiti si altor oameni, de ce esti atat de incisiv?
- Sunt si aspecte din aspectele mele. Fiecare primeste un aspect pe nivelul, structura lui. Este necesar discernamantul fiecaruia. Dar si aceste aspecte sunt necesare pentru cei multi, care sunt diferiti. Si ei vor primi la randul lor, acel aspect de care au nevoie. Eu sunt in Tot. Un Intreg complex si fiecare va primi ceea ce ii este necesar. Dar nu uitati, ca peste tot si in toate, este si ramane iubirea. Voi sunteti calibrati pe aceasta nota inalta de iubire. Voi nu veti vibra la incisivitatea mea. Daca as fi venit astfel la voi, m-ati fi respins. Nu m-ati fi acceptat. Voi sunteti iubire si astfel. cu iubire am venit si manifestat. Dar ea este cea care va ramane vesnic. Restul vor trebui sa se transforme; la timpul potrivit.
- Din energia Zalmoxes, este vreun suflet incarnat acum, aici? Fie mai mic, fie mai maret.
- Nu. Nu era necesar sa trimit un astfel de aspect aici, cand eu pot veni si comunica cu voi, foarte multi. Pot trimite aceste energii, de comunicare cu voi.
- Ce ne poti spune despre Avatarul Romaniei? Cine este cel care va ajuta la Schimbare?
- Cand cineva se deschide si constientizeaza, iar nivelul sau de constiinta creste foarte mult, el este un avatar. Cand aceasta constiinta avatar este perceputa si de ceilalti, ei vor face o grupare in jurul acestei constiinte. Dar acest avatar, aceasta constiinta, va dori ca si ceilalti sa constientizeze la fel ca el si-i va ajuta in acest fel. Fiecare poate imprumuta acest termen care il va ajuta sa se deschida. Si este bine sa-l foloseasca. El are rolul de cod, pana va trece la nivelul mai inalt. Va preda atunci acest termen celorlalti, caci in momentul in care cresti in constiinta, mergi catre infinit si nu mai ai nevoie de nici un titlu, cod, caci esti unit cu Sursa.
- Ce inseamna a creste in constiinta?
- Inseamna ca puterea de constientizare se aprofundeaza, ca voi atingeti prin constiinta voastra, alte margini. E deasemeni, o expandare. Voi intelegeti tot mai bine procesul Unimii, procesul creatiei. Va desprindeti tot mai mult de constiinta de masa, de constiinta de a fi numai om. Devniti om-zeu, om-inger-uman, arhanghel sau om divin, omniprezent, omnipotent. Catre aceasta se indreapta constiinta voastra. Este o aprofundare pe care o simtiti la nivel de spirit, la nivel de celula, prin ADN-ul vostru. De acolo porneste aceasta deschidere a constiintei si voi de la moment la moment, intrati in aceasta constientizare a spiritului.
- Despre rolul Romaniei ce ne poti spune? Se pare ca peste…
- Este maaare. Prin voi, prin aceasta constientizare si prin aceasta aducere a Spiritului, a energiei in planul uman. Rolul vostru se extinde tot mai mult. Si deja stiti/simtiti la nivel de suflet. Rolul este de Creator, de creatie, de aductie a creatiei pe Pamant, prin acest portal numit Romania. Este imens. Cu cat voi il constientizati si transformati planeta. Eu nu zic ca numai voi il veti face. Mai sunt si altii. Vor fi si alte locuri. Dar aici este germenele, aici este grauntele. Aici sunt venite forte. Si se vor incarna forte, pt ca tot ceea ce este aici, este propice acum, acestui moment. Prin tot ceea ce se genereaza din inima Pamantului si din inima voastra si de asemenea din tezaurele energetice care se afla aici. Nu subminam locul nici unui popor, nici unui loc de pe planeta, caci toate vor forma intregul. Toate au rolul lor. Dar aici este o lumina care urmeaza sa o vedeti, sa o simtiti. De aici pleaca.
- De ce au fost ascunse adevarurile istorice despre Romania? De genul: suntem veniti de cateva sute de ani, suntem barbari…
- Cei ce au plecat si multi au plecat de aici sa cotropeasca, s-au dus, s-au extins, au fost cotropitori buni, cu rol benefic. Dar tot ce a fost aici, au dorit sa foloseasca in scopuri personale. Nu li s-a mai permis. In timp, au pierdut legatura cu sursa si au ramas doar vagi amintiri. Si o anumita vibratie care de obicei ii atragea pt a-si recunoaste samanta strabuna, s-a deteriorat si a ramas doar intoarcerea de cotropire. Stiau ca au de luat ceva, dar nu stiau ce, nu stiau pt ce. Si totul s-a transformat in batalii si lupte crancene. Fiecare bucatica de pamant din acest loc, pt ei era sinonim cu o imbogatire, cu un aur, dar cu un aur material. S-au si luat de aici imense bogatii, dar esenta nu s-a putut lua. Dar ei mereu si mereu s-au intors si au dorit sa lupte, sa cotropeasca. Totul s-a restrans la acest teritoriu care este acum aidoma unui nucleu-esenta. Teritoriul era mult mai mare. A ramas esenta, care si acum este atacata si dorita distrusa sub orice forma. Este ceea ce ei simt in interiorul lor ca o intoarcere la matca, dar sunt plini de ura si razbunare, caci nu inteleg ca de fapt e propria lor lupta. Nu reusesc sa se desprinda si sa vada mai mult, adica ceea ce ei sunt.
Aceste lupte au fost crancene, sangeroase, cu mari amprente pt Pamant. In fiecare moment de pace, acest loc era amenintat in aceeasi masura. Toti cei care au venit aici, au avut de fapt, rolul de a-l proteja, de a-l pastra. Prin ei am lucrat si eu. Si acum sunt lupii hrapareti, care sunt deja veniti aici, dar ei nu stiu un lucru: acest tezaur iese la suprafata si a fost mentinut prin bunatate, prin iubire, prin acceptare. Acest lucru nu au putut sa-l inteleaga. Toti cei care au trait aici, au acceptat. A fost un exemplu pe care l-ati dat, dar nu a fost inteles. Acum, toate aceste virtuti ale voastre, sunt ca o lumina de palos pt ei. Orice-ar face, cat ar da foc, cat ar cumpara, nu vor reusi; ceea ce nu mai intereseaza unde e ascuns, caci nu in pamant este ascuns. Este in inimile celor de aici. Nu e necesar sa va razboiti cu ei. Nu este necesar sa le raspundeti dur. Este suficient sa fiti. E suficient sa zambiti in interiorul vostru si sa va intelegeti maretia si intelepciunea. Aceasta este intelepciunea: sa intelegeti ca totul este pacea, armonia si acceptarea din interiorul vostru. Prin aceasta sunteti cu mult mai presus decat toate popoarele marete, de toate constructiile lor, de tot aurul lor si de toate masinile lor luxoase. Este intelepciunea interioara. Stiti cine sunteti si multumesc.
- Ce ne poti spune de conducatorii nostrii, de tara, de partide…
- Sunt buni. Ei primesc in piept tot ce vine din exterior. Sa le multumiti. Au un rol ce si l-au asumat. Ei sunt rolul tampon pt restul oamenilor. Primesc multe si sufera multe. Nu sunt fericiti, dar sunt tampon intre voi si cei din exterior si se pastreaza un echilibru. Sa nu uitati sa le multumiti.
- Ii putem ajuta in vreun fel?
- Da. Stiind cine sunteti. Dar fiti mandri. Sa stati drept. Drepti in voi si sa straluceasca aceasta mandrie a ceea ce sunteti: urmasi ai strabunilor si reprezentanti acum, la acest moment, ai acestor locuri. Aceasta este foarte important. Sa stati cu fruntea in Soare si aceasta stare de maretie sa o aveti permanent si atunci ii ajutati, caci ei vor simti energia voastra, vor primi aceste energii ale voastre si vor sti cum sa faca sa tina piept la tot ceea ce soseste din exterior. Fiti mandri.
- Ce ati lucrat la Palat, face parte din mandria voastra. Face parte din rolul vostru, din lumina din interior, pe care de fapt o expandati. Este o lumina constiinta. Sa nu uitati
- In incheiere, cateva cuvinte despre Arsenie Boca.
- Bunul si preaiubitul meu Arsenie Boca este aici, acum, cu mine si langa voi permanent. El zarea o strabate tot timpul si locul sau este permanent, langa Casa Poporului. El va cuprinde pe toti in iubirea sa si la fiecare vine picurandu-si soapta, indrumand si ghidand si aratandu-se acolo unde este necesar. Este mai viu ca atunci cand era langa voi si mai prezent, acum cand poate fi pe langa toti oamenii, in acelasi timp.


Sursa: Mihaela Palade

SEMNALE DE LUMINA – CELE 7 DARURI

Daruri ale Celui de Al Treilea Mileniu

1. Venirea Copiilor de Cristal

Vom vorbi mai întâi despre Copiii Vibratiei de Cristal, pentru cã ei sosesc. Pânã în acest moment exista întrebarea dacã Copiii Vibratiei de Cristal se vor întoarce pe Planeta Liberei Alegeri. Ei au încercat de multe ori sã vinã si de fiecare datã când au fost , de fiecare data când cercetasii s-au arãtat ca sã vadã dacã era sigur pentru ei sã vinã, voi nu v-ati purtat frumos cu ei. Vibratia Planetei Pãmânt nu era destul de ridicatã pentru a-i sustine. Datoritã vibratiilor joase ale umanitãtii, v-ati purtat rãu cu ei si pe unii dintre ei chiar i-ati crucificat. Fricile voastre v-au umbrit faptele. Vã spunem cã de aceastã datã voi procedati diferit. Este important pentru voi sã întelegeti cã voi creati ceva semnificativ chiar si atunci când vã adunati în grupuri restrânse.

Chiar pânã foarte de curând nu se stia dacã Copiii Vibratiei de Cristal vor veni într-adevãr, dar acum noi vã spunem cã nu se mai pune întrebarea "dacã" sã vinã ci "când" sã vinã. Alegerile voastre au creat diferenta. Copiii Indigo se aflã chiar acum pe planetã pentru a le face loc, cãci este multã muncã de depus. Copiii Vibratiei Indigo sunt copii care vã vor determina sã vã gânditi într-un alt mod în ceea ce priveste copiii. Vã vor determina sã vã reevaluati sistemele voastre de învãtãmânt, sã cãutati noi metode de a face loc copiilor împuterniciti si vã vor ajuta sã subtiati vãlul. Copiii Vibratiei de Cristal vor re-aduce noua biologie. Acestia sunt cei magici. Acestia sunt cei care sunt deosebit de puternici, dar totusi vulnerabili. Puterea lor se trage tocmai din aceastã vulnerabilitate. Pentru ca ei sã revinã, planeta trebuie sã le ofere sigurantã. Datoritã alegerii voastre de a vã creste gradul de constientã voi creati acest loc sigur pe Pãmânt. V-ati adus un asa mare aport si ati atins mai multe inimi decât vã puteti imagina. Ar trebui sã fiti foarte mândri de voi însivã, cãci noi suntem. Si în acele momente când nu-i puteti vedea pe oamenii pe care îi ajutati, în acele momente când nu vã puteti re-aminti cine sunteti, noi ne vom întinde aripile pentru a vã reflecta mãretia. Cãci voi sunteti cei minunati si noi vã cinstim atât pe voi, cât si rolurile pe care le jucati. Voi creati ceva semnificativ.


2. Predarea tortei

Pãsirea în Luminã

Cel de al treilea mileniu înseamnã pãsirea în Luminã. Reprezintã pasul în Luminã care vã deschide în sfârsit usa celei de a cincea dimensiuni odatã pentru totdeauna. Începuturile acestui proces sunt acum aici. Cel de al doilea eveniment important este predarea tortei. Cãci, pânã în acest moment, umanitatea nu a fost capabilã sã sustinã energia planetei. Îngrijirea si hrãnirea planetei a fost încredintatã cetaceelor. Datoritã stãrii voastre vibrationale joase, efectiv nu a fost posibil pentru oameni sã sustinã aceastã energie. Pe mãsurã ce pãsiti în lumina unei stãri de vibratie mai ridicatã, vã spunem cã aceasta se schimbã si cã acum vi se va încredinta îngrijirea si hrãnirea Planetei Mame. Ati ales sã ajungeti la un adevãr mai înalt care practic v-a fãcut sã evoluati. Oamenii de acum câtiva ani în urmã sunt acum oamenii vibratiilor înalte care pot pãsi în luminã si pot sustine puterea care este dreptul vostru prin nastere. Suntem atât de mândri de voi, cãci doar cu câtiva ani în urmã pãrea cã nu veti atinge aceastã stare si vibratia pe care o detineti acum.

Vã rugãm sã preluati torta responsabilitãt ii si mentineti-o la înãltime si folositi-o cu mândrie. Puterea pe care o detineti este puterea creatiei. Odatã cu puterea vine de asemenea si responsabilitatea folosirii acestei puteri în mod efectiv. Conlucrati cu Mama si veti vedea pasi mari în crearea Raiului pe Pãmânt. Acum este momentul si voi sunteti custozii planetei si ai energiei Mamei. Acceptati torta si purtati-o cu sfintenie.

Cea de a sasea si ultima încercare

Ati ales un timp limitã pe Tabla de Joc si dacã nu v-ati fi re-amintit cine sunteti, Pãmântul pur si simplu si-ar fi înclinat axa si si-ar fi oprit procesul vietii, asa cum a mai fãcut-o anterior de cinci ori. Aceasta ar fi fost cea de-a sasea si ultima oarã. Dar voi ati început sã vã treziti si sã vã re-amintiti cine sunteti, v-ati preluat puterea, iar acum faceti loc în jurul vostru oamenilor împuterniciti. Vã puteti imagina surprinderea noastrã? Vã puteti imagina respectul nostru? Vã puteti imagina bucuria noastrã cã ati început sã revendicati faptul cã sunteti îngeri umani? Cãci pentru crearea Raiului pe Pãmânt va fi nevoie de îngeri. Voi sunteti îngerii Pãmântului si vã descurcati foarte bine. Preluati acest rol si purtati-l cu mândrie. Recunoasteti cine sunteti, cãci voi sunteti îngerii umani care acum populati Pãmântul si care creati acum ceva extraordinar.

Toate privirile sunt atintite asupra voastrã

V-am spus de multe ori cã sunt priviri atintite asupra voastrã pe care nu le vedeti. Priviti în jurul vostru prin încãpere si vedeti un numãr redus de priviri care se uitã, dar vã spunem cã sunt multe niveluri suplimentare aici. Dacã voi credeti cã Amsterdamul are probleme cu parcãrile, vã spunem cã de partea aceasta este într-adevãr o problemã realã. Toti ochii, din tot ceea ce voi numiti Universuri, sunt atintiti spre Planeta Liberei Alegeri, cãci voi o faceti sã functioneze. Voi creati ceva extraordinar. Si fãcând loc Copiilor Vibratiei de Cristal pentru a readuce noua biologie voi schimbati Universul. Aceia dintre voi care doriti sã vã schimbati biologia actualã si sã reîntineriti veti putea face acest lucru. Este alegerea voastrã, pentru cã încã este doar o singurã regulã pe Tabla de Joc si dacã voi alegeti asa va fi, iar dacã nu alegeti noi vã vom onora.

3. Echipele de tranzitie îsi ocupã locurile

Multi vor pleca în vremurile care vor urma. Vor fi multi care vor alege sã nu rãmânã. Vã rugãm, preaiubitilor, sã nu îi priviti pe acestia ca fiind mai putin spirituali. Cãci ei au avut roluri importante care au fãcut posibile toate acestea. Vã spunem cã si ei meritã sã fie onorati. Datoritã alegerilor voastre este momentul acum ca echipele de tranzitie sã înceapã sã se adune. Echipele de tranzitie sunt grupuri speciale de vindecãtori care lucreazã cu cei care fac tranzitia. Cãci ceea ce voi numiti Moarte este doar o tranzitie a energiei dintr-o stare în alta. Si asemãnãtor somnului vostru, veti începe sã întelegeti mecanismele reîncarnãrii si cine sunteti voi de fapt. Si este asemãnãtor cu atunci când adormiti cu ceva foarte tracasant în minte si sunteti programati sã vã treziti dimineata cu acelasi gând tracasant cu care aveti de-a face. Noi vã spunem cã ceea ce voi numiti Moarte este cam acelasi lucru. Cãci dacã plecati de aici cu mintea si inima nelinistite sau pline de temeri, trebuie sã treceti prin experienta aceleiasi energii la întoarcerea voastrã. Ahh, dar acum aveti echipele de tranzitie. Acestea sunt formate din maestrii vindecãtori care au puterea magicã de a vã echilibra energia. Uneori ei fac aceastã magie doar cu atingerea unei mâini. Uneori lucreazã energetic noaptea când voi dormiti. Ei vin pentru a ajuta la echilibrarea energiei voastre si pentru a-i face usoarã tranzitia. Uneori ei lucreazã cu aceia care au efectuat trecerea traumatizati, cãci deseori este dificil pentru ei sã gãseascã Lumina si sã se mute Acasã, ca si când ei nici nu îsi dau seama cã au fãcut trecerea. Ei nu realizeazã cã au murit. Alteori acestia lucreazã cu familiile celor care au plecat pentru a le ajuta sã înteleagã darurile importante care le-au fost oferite de cãtre ei. Echipele de tranzitie sunt acele fiinte magice care vor lucra în timp ce sunt încarnati pe planetã si care îi vor ajuta pe cei care fac tranzitia si care îi vor ajuta pe acestia sã gãseascã lumina de Acasã.

Sunteti multi aici în încãpere astãzi. Unii dintre voi auziti aceste cuvinte pentru prima datã si stiti în inima voastrã cã ne adresãm vouã. Da, ne adresãm vouã. Cãci acum este momentul sã plantãm semintele, pentru cã veti fi chemati în curând sã treceti la actiune, iar munca voastrã va fi onoratã pentru totdeauna. Si când voi în sfârsit veti hotãrî sã mergeti Acasã, veti fi întâmpinati de cei mai mãreti îngeri, cãci multi dintre voi nu stiu ce vã asteaptã. Vã veti întâlni cu aceia care vã vor conduce spre Sala Culorilor unde aplauzele furtunoase vor continua zile în sir. Sunt pentru voi. Sunt pentru munca pe care ati fãcut-o. Sunt pentru inimile pe care le-ati atins. Sunt pentru iubirea pe care ati dãruit-o. Fiti aici acum si în acele momente când simtiti cã v-ati împotmolit, în acele momente în care simtiti cã nu vã puteþi conecta, faceti pas dupã pas si fiti constienti cã suntem în urma voastrã, cãci nu sunteti singuri. Suntem onorati sã fim cu voi reflectând energia voastrã, ajutându-vã sã vedeti cine sunteti cu adevãrat.

4. Conectarea Cercurilor de Luminã într-un Lant de Luminã

Purtati-vã cu voi însivã ca si cu o parte integralã a lui Dumnezeu, cãci asta sunteti. Tratati-vã pe voi însivã cu cel mai profund respect, cãci noi o facem. Tratati-vã pe voi însivã ca pe îngerii umani în care vã transformati, cãci aripile voastre încep sã se deschidã. Deseori priviti spre noi sau spre altii pentru rãspunsuri referitoare la viitor. Nu a existat planul divin pe care atât de des îl cãutati. Vã creati viitorul prin propriile alegeri. Voi sunteti Creatorul! Începeti sã întelegeti implicatiile, pe mãsurã ce începeti sã vã sustineti adevãrata putere în timp ce vã aflati încã în biologic. Tabla de Joc a Liberei Alegeri a fost un adevãrat succes. Dupã toate discutiile, dupã toate îndoielile, dupã toate perioadele în care v-am sustinut energia si v-am ajutat sã vã re-amintiti, iatã-vã aici, sustinându-vã energia unul celuilalt. Existã cercuri speciale de Luminã si ca atunci când se aruncã o piatrã în iaz, acestea creeazã un cerc ce se mãreste continuu. În acest fel vã vedem noi, cãci fiecare dintre voi aveti un cerc de Luminã în jurul vostru. Dacã îl ascundeti si îl tineti secret gândind cã nimeni nu va întelege, nimeni nu îl va vedea. Dar dacã iesiti si afirmati plini de curaj: sunt un cerc al Luminii si doresc sã mã conectez cu ale voastre, cercurile vor forma un lant si lantul nu se va rupe niciodatã, pentru cã voi sunteti Familia de Luminã, iar acum a sosit momentul. Suntem atât de mândri de voi. Descoperiti cãi numeroase pentru a vã conecta în lumina iubirii si în mod magic totul se va conecta. Alcãtuiti grupuri mici pentru a vã conecta si concentrati-vã gândul. Alcãtuiti grupuri mari de persoane care împãrtãsesc acelasi mod de gândire pentru a gãsi modalitãti de extindere a cercurilor în timp ce vã tineti de mâini în cãutarea comunã a adevãrurilor înalte. Re-amintiti-vã cã aceste cercuri nu sunt NICIODATÃ exclusiviste, deoarece Lumina este o constantã Universalã împãrtãtitã de toti. Gãsiti modalitãti de conectare a Cercurilor de Luminã si vibratiile de Acasã for fi plantate ferm pe Planeta Pãmânt.

Cel mai mare secret

Vã rugãm sã stati ferm în propriul Adevãr a ceea ce sunteti. Centrati-vã energia si puneti-vã pe voi pe primul loc, ca sã aveti mai multã energie de dãruit altora. Acesta este fluxul de energie Universalã. Alegerile voastre v-au condus aici. Întelegeti cã pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri nu existã alegeri gresite. Acesta este marele secret pe care l-ati ascuns de voi însivã. Realitatea voastrã este propria voastrã responsabilitate si dacã nu vã place unde vã aflati, vã rugãm sã alegeti încã o datã. Cãci voi sunteþi maestrii, iar Jocul Liberei Alegeri a fost câstigat. Acum jocul trece la noi nivele.

5. A doua planetã a Liberei Alegeri

Existã portaluri de energie care se vor deschide chiar în timp ce stãm noi de vorbã. Dorim sã stiti cã voi sunteþi cei care ati fãcut posibil acest lucru si din acest motiv noi vã onorãm atât de mult si acesta este motivul pentru care toate privirile din Univers sunt atintite spre voi. Cãci aceste portaluri vor fi folosite în cele din urmã pentru ca oamenii sã vinã pe Planeta Liberei Alegeri ca sã vadã cum ati reusit si voi veti fi bibliotecarii care îi vor ajuta sã gãseascã rãspunsurile cãutate. Avem deosebita onoare sã vã anuntãm în aceastã zi faptul cã nu mai sunteti singura Planetã a Liberei Alegeri. Mai existã o alta. A luat fiintã. Voi ati creat-o. Voi ati pus-o în miscare si toti vã vor privi pentru alegerile voastre, cãci nu mai sunteti singura Planetã a Liberei Alegeri. Voi sunteti prima Planetã a Liberei Alegeri. Puteti vedea de ce suntem atât de mândri de voi? Puteti vedea cum micile voastre alegeri cotidiene si tulburarea pe care o simtiti câteodatã si sentimentul de a fi pierduti pe care îl aveti, a schimbat întregul Univers? A juca Jocul cu valurile care nu vã permit sã vã vedeti adevãrata putere se poate face doar în aceastã manierã. Vã spunem cã v-ati descurcat foarte bine si vã iubim atât de mult.

În acele momente când vã simtiti pierduti, în acele momente când nu vã puteti re-aminti cine sunteti, gânditi-vã la noi pentru cã noi stãm în spatele vostru cu bratele larg deschise. Aripile noastre au rolul doar de a reflecta energia si mãretia oamenilor, cãci voi sunteti cei care ati creat ceva extraordinar pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri. Veti scrie acum cãrtile. Veti documenta acum povestea despre cum s-a înfãptuit, cãci multi vor veni sã primeascã aceastã informatie. Acesta este rostul portalurilor. Ascensiunea pe care ati asteptat-o vã este acum la îndemânã. A început, iar voi nu veti pãrãsi planeta. În schimb, veti aduce Acasã, aici. V-ati descurcat de minune si suntem foarte mândri de voi. Suntem foarte mândri sã vã numim familie, cãci purtati energia foarte bine.

Stati ferm în Adevãrul a ceea ce sunteti. Mentineti-vã hotãrâti în credintele voastre, cãci acum este momentul. Realizati cã niciodatã nu sunteti singuri si realizati cã iubirea pe care o simtiti suntem noi, chiar peste umãrul vostru. Pãstrãtorul este aici împreunã cu vorbele noastre, dar el nu este singurul cãci voi ne puteti vorbi direct. Suntem accesibili fiecãruia dintre voi, asa cum am fost dintotdeauna. Trebuie doar sã cereti, cãci este o singurã regulã pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri.

Când am început Jocul cu voi, voi ati ales regulile si ati ales sã vã puneti vãlul uitãrii si ati reusit bine acest lucru. Nu ne-am închipuit cã vã veti re-aminti si cã veti duce Jocul chiar pe noi nivele, asa cum faceti acum. Ati depãsit cu mult atât propriile voastre cât si propriile noastre asteptãri. Înainte de a pleca azi de aici, priviti-vã în ochi si gãsiti-vã propria familie originalã spiritualã, cãci a venit vremea. A venit timpul sã fiti stãpânii propriilor aripi, cãci sunteti îngerii umani, iar noi suntem atât de mândri de voi.

6. Ascensiunea a început, iar Biblioteca se deschide!

Multe se vor întâmpla pe planeta voastrã, cãci acum ati început serios schimbarea. Da, va fi teamã pe planetã. Vã rugãm sã întelegeti cã frica nu este nimic mai mult decât o lipsã de informatie. Este un vid care aspirã totul în interiorul sãu si suge energia a tot ceea ce îl înconjoarã. Tot ce trebuie sã faceti pentru a risipi teama este sã transmiteti informatia acolo unde ea lipseste. Chiar în timp ce introduceti informatia vidul va dispãrea. Umpleti vidul cu iubirea din inima voastrã, cãci aceasta îi este necesarã. Cu toate cã nu aveti toate rãspunsurile, urmati-vã inima cãci prin ea ne adresãm vouã, iar inima voastrã stie drumul spre Casã. A fost aici de multe ori.

Gãsiti loc în viata voastrã pentru ca oamenii sã devinã împuterniciti. Gãsiti factorul împuternicirii despre care vorbim si gãsiti modalitãti de a-i împuternici pe cei care vã înconjoarã. Aceasta vã va introduce în cel de-al treilea mileniu si pe mãsurã ce veti pãsi în acest timp magic voi veti deveni magicul. Ati creat posibilitatea pentru multe alte planete ale Liberei Alegeri. Voi sunteti cei care ati creat-o, preaiubitilor, vã rog sã nu uitati acest lucru. Alegerile voastre au creat-o încã de la început. Alegerile voastre sunt cele care v-au adus aici, în aceastã zi, iar noi suntem atât de mândri de voi. Priviti în jurul încãperii. Priviti în ochii celorlalti. Atingeti-vã unul pe celãlalt cu atingerea îngerilor, iar noi vom fi acolo cu multe îmbrãtisãri si blânde imbolduri. Vã rugãm sã le transmiteti de la unul la altul, cãci noi vã vedem ca pe niste copii aflati într-o camerã întunecoasã. Fiecare dintre voi are aceeasi motivatie în încercarea de a gãsi Lumina si totusi vã ciocniti unul de celãlalt, vã loviti de perete, vã poticniti unul de altul în sincera voastrã motivatie de a gãsi Lumina si iesirea. Vã spunem cã existã doar o singurã cale de a gãsi iesirea din camera întunecoasã si aceasta este sã vã tineti de mâini. Gãsiti-i pe cei din jurul vostru cãci nu sunteti singuri în aceastã camerã. Nu sunteti singurii care purtati vãlul uitãrii. Tindeti spre Adevãrurile mai înalte, iar ele vã vor conduce Acasã. Eliberarea este cheia.

Îngãduiti-vã vouã însivã sã vã eliberati de tot ceea ce vã trage înapoi. Întelegem cã aceastã eliberare este uneori cel mai dificil lucru pentru oameni, cãci schimbarea este ceva cãreia voi îi opuneti în mod firesc rezistenþã. Vã spunem cã vã puteti elibera fãrã grijã, cãci ceea ce cãutati se aflã deja înãuntrul vostru. Trebuie doar sã eliberati ceea ce vã retine si nu vã lasã sã vã aflati propriul Adevãr. Eliberati tot ceea ce vã trage înapoi si întelegeti Adevãrurile înalte, cãci semnul noului Rai pe Pãmânt vã este acum la îndemânã. Începutul mileniului este începutul noului proces. Crearea lui Acasã vã este la îndemânã. Ceea ce numiti voi ascensiune a început. Pentru a vã demonstra acest lucru, sã stiti cã nu mai sunteti acum singura planetã a Liberei Alegeri. Acum mai existã o alta si ei vor avea nevoie sã stie cum ati reusit. Ati evoluat de la stadiul de elev la cel de profesor. Fiti profesorii. Pãsiti în ceea ce cunoasteti. Pãsiti în Adevãrul vostru si fiti pregãtiti sã îl împãrtiti cu toti cei care vor întreba. Acum este momentul. Bine ati venit Acasã. Simtiti iubirea din încãpere si fiti constienti cã sunteti iubiti si sunteti pe drumul bun. Ceea ce vedeti este însãsi mãretia voastrã. Recunoasteti-o. Purtati-o. Împãrtiti-o cu mândrie, în felul în care suntem noi mândri de voi. Creati Acasã pe partea voastrã a vãlului.
Bine ati venit Acasã. Bine ati venit Acasã. Bine ati venit Acasã.

7. Ghizi specializati pentru cãlãtoria ce urmeazã

Îi cerem scuze Pãstrãtorului pentru cã i-am spus cã nu îl vom îmbrãtisa prea tare, dar se pare cã am fãcut asta. Energia pe care o simtiti în aceastã camerã este cu adevãrat magnificã. Cu toate acestea, nu sunteti singurii care vã aflati aici în aceastã energie. Camera aceasta este foarte, foarte aglomeratã. Sunt multe nivele subtile aici, cãci toti ghizii si toti profesorii vostri sunt aici cu voi si stau la picioarele voastre si vã multumesc si vã îmbrãtiseazã din spate, dar uneori tot ceea ce pot face este sã vã ridice pãrul de pe brate. Fiti constienti de prezenþa lor, fiti alãturi de ei si multumiti-le pentru cã se aflã aici. Ei sunt parte a existentei voastre si împreunã v-ati descurcat minunat. Acum, pe mãsurã ce pãsiti spre lucrarea de mare amploare si spre cel de al treilea mileniu, aveti ocazia de a primi ghizi specializati care sã lucreze cu voi în aceste timpuri. Acestia sunt specialistii care sunt experti atât în evolutia voastrã personalã, cât si în ariile pasiunilor voastre. Tot ce trebuie sã faceti este sã cereti si asa va fi. Întotdeauna ati avut aceastã putere, dar acum devine important sã vã reamintim de aceste contracte speciale. Acesti specialisti asteaptã ca voi sã cereti conexiunea, cãci pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri este posibil ca un contract sã se realizeze doar dacã acest lucru este ales.

Pare ca si când unii dintre ghizii vostri s-au retras pentru a vã putea permite sã faceti aceastã conexiune mai usor. Multi dintre voi ati simtit ca si când ati fost abandonati de cãlãuzirea voastrã. Aceasta este doar o perioadã de integrare ce a fost necesarã pentru introducerea ghizilor specializati. Acesti noi ghizi nu vã vor conduce în aceeasi manierã. Ci ei vor lucra cu voi ca sã vã ajute sã detineti si mai mult din puterea voastrã. Nu percepeti aceasta ca pe o pierdere, pentru cã nu ati pierdut nimic. Mai degrabã simtiti bucuria marilor posibilitãti spre care ghizii specializati vã vor conduce. Ei se aflã aici pentru a vã conecta cu pasiunea voastrã si prin urmare sã re-creati Acasã. Ei nu vã vor lua puterea, deci nu încercati sã le-o dati lor pentru cã aceasta doar va întârzia contractul vostru. Vom reveni în curând cu amãnunte în ceea ce priveste ghizii specializati.

Privim cu mare bucurie cum pãsiti spre urmãtorul stadiu al expresiei umane. V-ati descurcat minunat, iar noi suntem profund onorati sã ne aflãm aici cu voi, în timp ce acceptati darurile mileniului al treilea. Cu profundã onoare vã rugãm sã vã tratati unii pe alþii cu respect, sã vã folositi de factorul împuternicirii si sã aveti grijã unii de altii pentru a vã putea vedea propria mãretie. Nu uitati de Joc, preaiubitilor, cãci dacã vom vedea cã deveniþi prea seriosi vã vom gâdila simtul umorului ca sã vã reamintim cã este doar un Joc si vã rugãm, jucati-vã frumos împreunã.

sursa: http://energianoua. blogspot. com