IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, martie 21, 2010

Zalmoxes Raspunsuri...


- Ai fost om, sau ....?
- Am fost om, din om nascut, dar cu forte mari umplut, forte din imparatie, pt a cuprinde o alta imparatie. M-am ridicat, m-am avantat, peste nori am escaladat, caci menirea mi-o stiam si acest loc, din Rai luat, in Rai urma a fi transformat.
Nu puteam veni in alt fel, dar puteam sa ma transform si prin cele virtuti stiute, deveneam un Zeu prin vrute. Pe voi, copii minunati, v-am avut in lunga mea virtute, invatandu-va ca discipoli, invatandu-va ca mentori sa fiti mai tarziu, acolo unde eu nu puteam in trup sa vin. Voi acuma colindati si lumii de veste dati ca Zalmoxes este tot aici si cu iubirea sa cuprinde aceasta intreaga stea (tara). Prin voi, glasurile ajung si vesti multe veti impanzi, caci acest minunat loc si acest popor plin de noroc, acum cand peste tot vibratia a crescut, isi poate arata acum; acum de-abia, este momentul sublim de aratare a sufletului sau divin. Multi s-au incarnat aici, intelegand acest paradis, intelegand ca de-aici pleaca Lumina si multi au dorit sa poarte Lumina
Dar voi veniti din neam strabun cu minti stralucitoare in lumini si calauzitori falnici sunteti, intreprinzatori drumeti si faclii marete. Sa nu uitati, dragii mei, ceea ce voi purtati printre milenii. Aratati acum si acum ei vor vedea si vor intelege a nemuririi stea.
- Ai fost sclav?
- Nu.
- Unde ai invatat?
- Acolo, dar nu ca sclav. Am invatat smerenia si ascultarea. Am invatat de pe o pozitie cand, ca elev, ca invatacel am invatat a da ascultare maestrului, a da ascultare celui de langa mine. Libertatea mea era in plina desfasurare si vointa mea era la fel de mare. Dar nu era necesar sa arat atunci ce si in mine, inmugurea, ca in prunci.
- Ce puteri ai dobandit?
- Nemurirea. Si transcenderea peste timp, din viata in viata. Dar asa cum am dorit eu, nu in afisare, nu in aroganta. Au fost timpuri tulburi, momente de mare zguduiala si m-am retras, ca de acolo, ajutam mai mult, fara glas. Am transmis doar prin acei oameni ai mei si cand lumina n-a mai putut fi transmisa, am incuiat portile, lasand doar portile din inimi, atat cat s-a putut. Parea totul ascuns, dar era totul in asteptare, ca sa infloreasca azi, cand constiinta voastra, a oamenilor are o alta desteptare.
- Pe cine ai pregatit ca regi, ca mari preoti…
- Pe multi. Pe multi din acest neam. Multi au reusit, multi au fost ravasiti, multi s-au inchinat… Dar nu asta a contat. Prin fiecare, Lumina s-a daruit si s-a transmis.
- Si, noi, cei de acum, de ce nu am dobandit niste calitati?
- Le aveti.
- Si atunci, de ce am venit acum si nu am ramas tot ca tinem dicolo?!
- Ati venit in aceste conditii. Ati venit, ca fiind ca toti cei din jur. Ati venit pentru ca asa a dorit Lumina si nu puteati raspandi Lumina, daca nu veneati asa cum sunteti, ca muritori. Dar in voi este Flacara Nemuririi. Constientizati-o si scoateti-o la iveala. Aratati ca imposibilul este posibil prin credinta, prin neindoiala. Totul a avut un rost. Si totul se face in deplin acord cu planeta. Si ea a avut un rol de spus, un rol pt intreaga omenire. Voi n-ati venit ca Luceafarul de sus, sa aratati numai prin voi, a voastre calitati. Voi ati venit ca mine, smeriti si inchinati, ca sa intelegeti prin tot ce trec cei frati. Sa intelegeti si sa desteptati. E o mare lectie ceea ce voi ati acceptat. Fiti mandri de ceea ce ati lasat si de ceea ce ati hotarat sa preluati, un om ca toti oamenii, fara nimic in plus. Ati aratat ca nemanifestat, nu ati pierdut nimic ce din voi, in voi aveti ascuns.
- Si de ce nu aratam/folosim aceste calitati?! Nu ar ajuta la binele omenirii ?
- Cui sa aratati si cine v-ar intelege, daca voi ca o lumina ati fi? Huiduiti ati fost. Scuipati ati fost. Ati vrut toate acestea, dar ati venit cu intelepciunea batranilor, ati venit cu rabdarea batranului intelept, cu tactul sau, cu diplomatia sa. De ce nu vedeti toate acestea in voi? De ce nu vi le apreciati? Ce graba este cand au trecut atatea mii si mii de ani, acum cand totul se deschide, dar odata cu planeta! Aceasta v-a fost intelegerea. Si nu o puteti trece, caci voi ati pus-o.
- In mesajele ce le trimiti si altor oameni, de ce esti atat de incisiv?
- Sunt si aspecte din aspectele mele. Fiecare primeste un aspect pe nivelul, structura lui. Este necesar discernamantul fiecaruia. Dar si aceste aspecte sunt necesare pentru cei multi, care sunt diferiti. Si ei vor primi la randul lor, acel aspect de care au nevoie. Eu sunt in Tot. Un Intreg complex si fiecare va primi ceea ce ii este necesar. Dar nu uitati, ca peste tot si in toate, este si ramane iubirea. Voi sunteti calibrati pe aceasta nota inalta de iubire. Voi nu veti vibra la incisivitatea mea. Daca as fi venit astfel la voi, m-ati fi respins. Nu m-ati fi acceptat. Voi sunteti iubire si astfel. cu iubire am venit si manifestat. Dar ea este cea care va ramane vesnic. Restul vor trebui sa se transforme; la timpul potrivit.
- Din energia Zalmoxes, este vreun suflet incarnat acum, aici? Fie mai mic, fie mai maret.
- Nu. Nu era necesar sa trimit un astfel de aspect aici, cand eu pot veni si comunica cu voi, foarte multi. Pot trimite aceste energii, de comunicare cu voi.
- Ce ne poti spune despre Avatarul Romaniei? Cine este cel care va ajuta la Schimbare?
- Cand cineva se deschide si constientizeaza, iar nivelul sau de constiinta creste foarte mult, el este un avatar. Cand aceasta constiinta avatar este perceputa si de ceilalti, ei vor face o grupare in jurul acestei constiinte. Dar acest avatar, aceasta constiinta, va dori ca si ceilalti sa constientizeze la fel ca el si-i va ajuta in acest fel. Fiecare poate imprumuta acest termen care il va ajuta sa se deschida. Si este bine sa-l foloseasca. El are rolul de cod, pana va trece la nivelul mai inalt. Va preda atunci acest termen celorlalti, caci in momentul in care cresti in constiinta, mergi catre infinit si nu mai ai nevoie de nici un titlu, cod, caci esti unit cu Sursa.
- Ce inseamna a creste in constiinta?
- Inseamna ca puterea de constientizare se aprofundeaza, ca voi atingeti prin constiinta voastra, alte margini. E deasemeni, o expandare. Voi intelegeti tot mai bine procesul Unimii, procesul creatiei. Va desprindeti tot mai mult de constiinta de masa, de constiinta de a fi numai om. Devniti om-zeu, om-inger-uman, arhanghel sau om divin, omniprezent, omnipotent. Catre aceasta se indreapta constiinta voastra. Este o aprofundare pe care o simtiti la nivel de spirit, la nivel de celula, prin ADN-ul vostru. De acolo porneste aceasta deschidere a constiintei si voi de la moment la moment, intrati in aceasta constientizare a spiritului.
- Despre rolul Romaniei ce ne poti spune? Se pare ca peste…
- Este maaare. Prin voi, prin aceasta constientizare si prin aceasta aducere a Spiritului, a energiei in planul uman. Rolul vostru se extinde tot mai mult. Si deja stiti/simtiti la nivel de suflet. Rolul este de Creator, de creatie, de aductie a creatiei pe Pamant, prin acest portal numit Romania. Este imens. Cu cat voi il constientizati si transformati planeta. Eu nu zic ca numai voi il veti face. Mai sunt si altii. Vor fi si alte locuri. Dar aici este germenele, aici este grauntele. Aici sunt venite forte. Si se vor incarna forte, pt ca tot ceea ce este aici, este propice acum, acestui moment. Prin tot ceea ce se genereaza din inima Pamantului si din inima voastra si de asemenea din tezaurele energetice care se afla aici. Nu subminam locul nici unui popor, nici unui loc de pe planeta, caci toate vor forma intregul. Toate au rolul lor. Dar aici este o lumina care urmeaza sa o vedeti, sa o simtiti. De aici pleaca.
- De ce au fost ascunse adevarurile istorice despre Romania? De genul: suntem veniti de cateva sute de ani, suntem barbari…
- Cei ce au plecat si multi au plecat de aici sa cotropeasca, s-au dus, s-au extins, au fost cotropitori buni, cu rol benefic. Dar tot ce a fost aici, au dorit sa foloseasca in scopuri personale. Nu li s-a mai permis. In timp, au pierdut legatura cu sursa si au ramas doar vagi amintiri. Si o anumita vibratie care de obicei ii atragea pt a-si recunoaste samanta strabuna, s-a deteriorat si a ramas doar intoarcerea de cotropire. Stiau ca au de luat ceva, dar nu stiau ce, nu stiau pt ce. Si totul s-a transformat in batalii si lupte crancene. Fiecare bucatica de pamant din acest loc, pt ei era sinonim cu o imbogatire, cu un aur, dar cu un aur material. S-au si luat de aici imense bogatii, dar esenta nu s-a putut lua. Dar ei mereu si mereu s-au intors si au dorit sa lupte, sa cotropeasca. Totul s-a restrans la acest teritoriu care este acum aidoma unui nucleu-esenta. Teritoriul era mult mai mare. A ramas esenta, care si acum este atacata si dorita distrusa sub orice forma. Este ceea ce ei simt in interiorul lor ca o intoarcere la matca, dar sunt plini de ura si razbunare, caci nu inteleg ca de fapt e propria lor lupta. Nu reusesc sa se desprinda si sa vada mai mult, adica ceea ce ei sunt.
Aceste lupte au fost crancene, sangeroase, cu mari amprente pt Pamant. In fiecare moment de pace, acest loc era amenintat in aceeasi masura. Toti cei care au venit aici, au avut de fapt, rolul de a-l proteja, de a-l pastra. Prin ei am lucrat si eu. Si acum sunt lupii hrapareti, care sunt deja veniti aici, dar ei nu stiu un lucru: acest tezaur iese la suprafata si a fost mentinut prin bunatate, prin iubire, prin acceptare. Acest lucru nu au putut sa-l inteleaga. Toti cei care au trait aici, au acceptat. A fost un exemplu pe care l-ati dat, dar nu a fost inteles. Acum, toate aceste virtuti ale voastre, sunt ca o lumina de palos pt ei. Orice-ar face, cat ar da foc, cat ar cumpara, nu vor reusi; ceea ce nu mai intereseaza unde e ascuns, caci nu in pamant este ascuns. Este in inimile celor de aici. Nu e necesar sa va razboiti cu ei. Nu este necesar sa le raspundeti dur. Este suficient sa fiti. E suficient sa zambiti in interiorul vostru si sa va intelegeti maretia si intelepciunea. Aceasta este intelepciunea: sa intelegeti ca totul este pacea, armonia si acceptarea din interiorul vostru. Prin aceasta sunteti cu mult mai presus decat toate popoarele marete, de toate constructiile lor, de tot aurul lor si de toate masinile lor luxoase. Este intelepciunea interioara. Stiti cine sunteti si multumesc.
- Ce ne poti spune de conducatorii nostrii, de tara, de partide…
- Sunt buni. Ei primesc in piept tot ce vine din exterior. Sa le multumiti. Au un rol ce si l-au asumat. Ei sunt rolul tampon pt restul oamenilor. Primesc multe si sufera multe. Nu sunt fericiti, dar sunt tampon intre voi si cei din exterior si se pastreaza un echilibru. Sa nu uitati sa le multumiti.
- Ii putem ajuta in vreun fel?
- Da. Stiind cine sunteti. Dar fiti mandri. Sa stati drept. Drepti in voi si sa straluceasca aceasta mandrie a ceea ce sunteti: urmasi ai strabunilor si reprezentanti acum, la acest moment, ai acestor locuri. Aceasta este foarte important. Sa stati cu fruntea in Soare si aceasta stare de maretie sa o aveti permanent si atunci ii ajutati, caci ei vor simti energia voastra, vor primi aceste energii ale voastre si vor sti cum sa faca sa tina piept la tot ceea ce soseste din exterior. Fiti mandri.
- Ce ati lucrat la Palat, face parte din mandria voastra. Face parte din rolul vostru, din lumina din interior, pe care de fapt o expandati. Este o lumina constiinta. Sa nu uitati
- In incheiere, cateva cuvinte despre Arsenie Boca.
- Bunul si preaiubitul meu Arsenie Boca este aici, acum, cu mine si langa voi permanent. El zarea o strabate tot timpul si locul sau este permanent, langa Casa Poporului. El va cuprinde pe toti in iubirea sa si la fiecare vine picurandu-si soapta, indrumand si ghidand si aratandu-se acolo unde este necesar. Este mai viu ca atunci cand era langa voi si mai prezent, acum cand poate fi pe langa toti oamenii, in acelasi timp.


Sursa: Mihaela Palade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu