IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, ianuarie 21, 2010

CHRISTOS ÎN NOI de Ruben Cedeño


Christos în noi nu este un concept intelectual fabricat de mintea noastra sau de alta persoana. Nici un crucifix nu este. Este toata puterea de viata si lumina de la Dumnezeu în corpul nostru, minte si sentimente, care iradiaza cu toata forta si puterea Divina de a crea, a face minuni si a transforma tot ceea ce dorim .

Daca esti sarac Christos în tine îti poate da bani si toate bogatiile pe care le doresti. Daca esti bolnav, Christos în tine este sanatatea de care ai nevoie. Daca îti lipseste iubire, Christos în tine este toata iubirea dorita. Daca ai lipsa de inteligenta, Christos în tine este întelepciunea. Daca iti lipseste vointa de a face lucruri, Christos este voluntatea lui Dumnezeu.

Este suficient doar sa te gandesti la Dumnezeu ca o lumina în pieptul tau, care are toata puterea asa ca un Soare Spiritual si decreteaza cu tot sentimentul pe care îl poti : Eu Sunt Bogatia, Eu Sunt Sanatatea, Eu Sunt Iubirea, Eu Sunt Inteligenta, Eu Sunt Vointa. Si numai facând aceasta, decretând cu tot sentimentul dorit, fara sa te întorci a repeta negativismul, se va face minunea transformarii. Nu trebuie sa crezi ceea ce ti se spune. Pune în practica si vei vedea.

Puterea Lui Dumnezeu manifestându-se prin mediul Lui Christos în tine. Simte-L pe Christos ca pe Dumnezeu în Trei Divinitati , manifestându-se ca Trei Raze de Lumina într-o singura Flacara Tripla: Flacara Albastra reprezinta Voluntatea Divina, cea Galbena Iluminarea Divina iar cea Roza este Iubirea Spirituala.


EU SUNT

Toata energia lui Cristos primita de la prezenta Divina de Dumnezeu : EU SUNT, care este Spiritul nostru cu toata Energia, Puterea, Intelepciunea si Iubirea Dumnezeiasca. De aceea când pronuntam oricare lucru precedat de cuvantul EU SUNT cu un sentiment adevarat cu forta mentala si concentrare , EU SUNT Verbul Atotputernic si Creator, se manifesta ceea ce ai decretat .

Gandestete la lucruri bune pe care ti le doresti dar care nu prejudiciaza pe nimeni concentrându-te si spune cu putere si cu încredere precedat de EU SUNT . EU SUNT FERICIT. EU SUNT INTELIGENTA . EU SUNT IUBIREA. EU SUNT FRUMUSETEA. EU SUNT ADEVARUL. EU SUNT BOGAT. EU SUNT LIBER. Si vei vedea cum se manifesta în viata ta aceste calitati. Din acest motiv este foarte important sa nu se foloseasca aceste doua cuvinte într-un scop negativ.


PUTEREA MINTII

Mintea este putere pentru ca absoarbe energia Cristica pentru a manifesta gandurile cu insistenta, sentimente si cu concentrare de aceea gandurile cu sentiment si concentrare se realizeaza, fie bune sau rele. A tot ceea ce gandesti sau ce spune lumea daca este negativ raspunde ferm cu putere si sentiment ITI IAU PUTEREA.

PUTEREA RUGACIUNII

Toata rugaciunea facuta stiintific este puternica pentru ca este contactul cu mintea noastra, sentimentele, corpul si viata, cu Cristos în noi în unitate cu prezenta lui Dumnezeu, EU SUNT în noi. Aceasta se întampla mereu cand zicem cu mintea pozitiva multumind lui Dumnezeu înainte de a primi ceea ce am cerut. Daca tu necesiti bani, inteligenta, sanatate, iubire sau oricare lucru , spune multumesc Tata pentru ca EU SUNT Inteligenta care face acest lucru, Multumesc Doamne pentru ca EU SUNT Sanatatea care realizeaza aceasta vindecare, Multumesc Tata pentru ca EU SUNT Iubirea ce îmi da blandete.


CELE SAPTE RAZE

Christos în noi este lumina Divina , si prezenta EU SUNT în spatiu se descompune în Sapte Raze ca si cum ar trece printr-o prisma. Raza Albastra este Vointa Divina , Raza Galbena este Intelepciunea Divina , Raza Roz este Iubirea Divina, Raza Alba este Frumusetea Divina, Raza Verde este Adevarul si Sanatatea Divina, Raza Purpurie este Abundanta , Raza Violeta este eliberarea fizica si spirituala.

Probeaza utilizând una din acestea conform cu necesitatea pe care o ai. Învaluiete de culorea respectiva folosind puterea mintii, pe Christos si decretul EU SUNT multumind înainte de a primi. Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT puterea si credinta, Divina Raza Albastra care ma învaluie si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Iluminarea din Divina Raza Galbena care ma înconjoara si se manifesta în mine.; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Raza Roz de Iubire de Dumnezeu care ma înconjoara si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Raza Alba a frumusetii care ma înconjoara si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Raza Verde de Sanatate care ma înconjoara si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT abundanta din Raza Purpurie care ma înconjoara si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Libertatea din Divina Raza Violet care ma înconjoara si se manifesta în mine.

Aminteste-ti mereu ca tu esti cauza a tot ceea ce ti se întâmpla si ai puterea de a transforma ceea ce doresti . IN NOI AVEM TOATA PUTEREA.

Legea lui UNU-L(trinitatea divina)


În constiinta Cristica si a Lui Dumnezeu toti suntem unul. De aceea putem afirma: „Eu Sunt unul cu tine” si „Tatal si eu suntem unu”.

Daca dorim sa învatam o limba, ca italiana, putem afirma gândind cu sentiment profund: „ Prin legea de Unu-L eu sunt unul cu limba italiana si cu Dante ce a vorbit-o si a fost parintele ei ”. Daca necesitam Iubire, Sanatate, Adevar, Credinta, Bogatie putem sa decretam: „ Prin legea de Unu-L Eu Sunt Iubire, Sanatate, Adevar, Credinta, Bogatia „ oricare lucru pe care îl dorim.


MUZICA

În noi Christos este un generator de armonie. Prin principiul vibratiei – totul vibreaza – , Christos raspunde sunetului muzicii suave, lente, armonice si dulci. De aceea ascultând muzica asa, contacteaza pe Christos in noi si îl face sa activeze si sa ilumineze.