IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, mai 14, 2010

Psalmul 91...

Luna Noua in Taur: 14 mai 2010




Nu mai incape nici o indoiala cu privire la faptul ca accelerarea timpului influenteaza vremurile in care traim, intrucat parem sa ne aflam in mijlocul unui nou nivel de accelerare. De la Echinoctiul de Primavara, a existat o desfasurare rapida de evenimente, ce ne face pe multi dintre noi sa simtim ca realitatea se transforma cu o viteza intreita. In timp ce Echinoctiul i-a adus planetei un nou potential, in Europa au existat dezvaluiri socante despre abuzul sexual comis de preotime. In lumea occidentala, Biserica Romano-catolica constituie nucleul patriarhiei, iar in prezent aceasta forma veche de control masculin trebuie sa se transforme. In mijlocul schimbarilor terestre si a instabilitatii financiare, Luna Noua in Berbec, din 14 aprilie, a fost asemenea unui fitil fierbinte, ce a intensificat stresul oamenilor, prin intermediul Pamantului; ne confruntam cu schimbari mari in vietile noastre. Acum, pe masura ce ne apropiem de Luna Noua in Taur si trecem in revista lunatia anterioara din Berbec, ma gandesc ca, de fapt, avem din nou o accelerare, de trei ori mai rapida.

Daca va indoiti de asta, luati in considerare vulcanul din Islanda, ce a erupt cu o forta extraordinara in timpul Lunii Noi in Berbec, precum si cutremurul devastator din China, in apropiere de Tibet. Avioanele nu au mai decolat, planurile omenesti au fost stopate, iar oamenii au explorat modalitati noi de a calatori. Odata cu primul patrar al Lunii, explozia platformei petroliere a lui BP, din apropierea coastelor Louisianei, a demonstrat in mod grafic destramarea erei industriale. La Luna Plina din Taur, audierile congresionale din SUA au incercat sa demaste frauda investitionala de la Goldman Sachs, iar apoi, pietele financiare s-au dezechilibrat si si-au pierdut controlul in momentul in care a iesit la iveala subrezenia Uniunii Europene.[Introducerea monedei Euro a fost prima transformare globala majora de la inceputul Ciclului Galactic, in ianuarie 1999. Acum, in decursul celei de-a Sasea Nopti din Ciclul Galactic, dezintegrarea UE este asemenea unei sabii negre, ce taie exact linia mediana planetara, la 12 grade longitudine estica. [Vezi Codul intelepciunii mayase: accelerarea timpului si trezirea constiintei colective, de Clow] In final, pe durata acestei Luni Noi din Taur, eu cred ca ne vom accelera din nou viteza, intreit, asa ca s-ar putea sa ne transformam de noua ori mai rapid, in momentul in care intram in Solstitiul de Vara.

In mod normal, atunci cand vine Luna Noua in Taur, ne relaxam si mirosim trandafirii; ne place sa ne concentram atentia pe confort, frumusete, siguranta si administrarea resurselor noastre. Pur si simplu, tanjim sa ne simtim in siguranta si sa alegem ceea ce dorim. Ei bine, in acest an, in mijlocul unei accelerari a timpului atat de palpabile, Luna Noua in Taur este servita cu aspecte multi-stratificate si solicitante, ce sugereaza aparitia unui intreg si nou nivel de constienta a Taurului. Poate ca vom avea lectii ce ne vor invata ca siguranta si confortul nostru nu decurg niciodata din siguranta fizica! Siguranta vine din conexiunea cu sursa noastra spirituala, din unimea cu Pamantul. Aceasta Luna Noua in Taur face cuadratura cu Neptun/Chiron, sextil cu Jupiter/Uranus si cuadratura cu Marte. Ne vom simti provocati sa intram in contact cu planurile spirituale mai inalte, sa ne vindecam de separarea noastra de divinitate. Intr-un fel, multi dintre voi veti simti ca dorinta voastra anuala de a va relaxa, de a fiinta pur si simplu, nu este realizabila in acest an si s-ar putea sa va simtiti privati, pierduti si/sau neimpamantati. Luati in considerare posibilitatea ca vi se solicita sa integrati constiinta spirituala inalta, adanc in inima voastra, centrata in Pamant.

Este imposibil sa interpretez Luna Noua in Taur din acest an, fara sa imbin astrologia cu teoria accelerarii timpului, bazata pe analiza lui Calleman asupra Calendarului mayas. [Vezi Calendarul mayas, de Calleman si Codul intelepciunii mayase, de Clow] Pe durata acestei lunatii din Taur, rezonam in mod intens cu cataclismele ce s-au produs in timpul Noptii a Sasea din Ciclul Regional. Suntem in rezonanta cu perioada anilor 10.000 – 9.000 i.Ch., cand Pamantul a fost aproape distrus, in timpul unor serii de cataclisme ce au ravasit intregul sistem solar. [Vezi Catastrofobia, de Clow.] Acest lucru s-a intamplat atunci cand am parasit Gradina Raiului, am devenit o specie tematoare si ne-am pierdut unimea. Daca nu ne cunosteam rezonanta curenta cu pierderea Raiului, nu as fi putut interpreta mesajele speciale din aceasta Luna Noua. Harta arata ca emotiile (Luna) si identitatea noastra (Soarele) urmeaza sa fie provocate sa integreze multa spaima, exact atunci cand, in mod normal, ne-am trai viata de zi cu zi si bucuria din timpul zodiei Taur.
Asadar, cum abordam aceasta contradictie aparenta? La ce ne putem astepta? Este posibil ca noi sa ne aflam aproape de redeschiderea unei cai de acces spre Gradina Raiului?

Mai exista o alta latura, rareori abordata, in legatura cu dezastrele si cataclismele: atunci cand trecem prin mari transformari terestre, multi dintre noi traim, totodata, o beatitudine haotica si o legatura cosmica, prin faptul ca rezonam cu Mama noastra Pamant. Ea nu moare niciodata, pe masura ce se transforma odata cu noi, intrucat menirea ei divina este aceea de a fi transmutata de Lumina, la nivel elemental. Transformarile noastre din timpul acestui scurt Ciclu Galactic nu sunt identice cu cataclismele din Ciclul Regional, din urma cu mii de ani, insa ele sunt percepute ca fiind la fel de infricosatoare. Prin cataclismele curente, suntem obligati sa ne eliberam de atasamentele fata de stiluri de viata lipsite de valoare. Suntem atasati de deprinderile vechi de supravietuire, deoarece raspunsurile noastre in fata pericolului se afla la acelasi nivel cu cel al supravietuitorilor si razboinicilor din cataclismele stravechi. Ne straduim sa functionam pe baza unor tipare ale fricii, adanc inradacinate, care nu mai sunt relevante. Asa ca, ni se ofera contraste uluitoare, care sa ne trezeasca rapid. Nu conteaza ca vulcanii scuipa cenusa si avioanele nu mai zboara, insa chiar conteaza ca ne-am strapuns Mama, iar petrolul ei sangereaza, scapat de sub control. Petrolul reprezinta forta ei de viata si nu energia noastra, si a venit timpul sa respectam aceste daruri, atunci cand le folosim.
Suntem meniti sa devenim co-creatori ai vietii, impreuna cu Mintea Divina, intr-o perioada scurta de timp, astfel incat aceste lectii sunt importante si incontestabile, infricosatoare si ireversibile. Referitor la cercetarea intreprinsa de mine in Alchimia celor noua dimensiuni [carte in curs de aparitie], suntem pe cale sa intelegem ca specia noastra nu poate viola dimensiunea a doua, pentru a controla dimensiunea a treia.

In harta Lunii Noi din Taur sunt exprimate cateva idei foarte importante, asa ca haideti sa patrundem in domeniul astrologiei si sa le scoatem la iveala. Cuadratura lui Neptun/Chiron cu Luna Noua semnaleaza, in mod evident, faptul ca straturile cele mai profunde ale ranilor noastre urmeaza sa ne izbeasca drept in fata. Aceasta inseamna ca, sangerarea Pamantului ne va afecta pe fiecare dintre noi. Sextilul de la Jupiter/Uranus spune acest lucru, in timp ce ne confruntam cu durerea adanca, si vom vedea cum putem folosi aceasta cunoastere considerabila, ca sa ne transformam odata cu Natura.
Vom cunoaste pe deplin ca Pamantul sangereaza, pentru ca-i putem simti durerea. Cum se va intampla acest lucru, pe masura ce ne acceleram din nou, intreit, poate fi doar imaginat, incluzand o dimensiune cosmica: Jupiter se apropie de o conjunctie cu Uranus, pe 8 iunie, la 0 grade in Berbec, care este in opozitie cu Centrul Super Galactic (CSG), aflat la 2 grade in Balanta. CSG constituie centrul ce anima multe galaxii, inclusiv Calea Lactee. In editia din aprilie/mai a publicatiei The Mountain Astrologer, Stephanie Austin scrie despre aceasta conjunctie: "Transmisia uriasa de unde electromagnetice din CSG functioneaza asemenea unui semnal luminos, ce ne reaminteste de originile noastre spirituale si de misiunea sufletului nostru". Asadar, Jupiter/Uranus in sextil cu Luna Noua deschid ranile noastre adanci, ce vin de la Neptun/Chiron in cuadratura cu Luna Noua; aceste niveluri cosmice considerabile de constienta ne pot reconecta cu Gaia, in timp ce curatam suferinta adanca.

Marte, aflat la 18 grade in Leu, pe masura ce iese din miscarea sa retrograda (de la 20 de grade in Leu inapoi la 0 grade in Leu, din 21 decembrie 2009 pana in 10 martie 2010), face cuadratura cu Luna Noua. Marte trece dincolo de 20 grade in Leu, pe 18 mai, iar aceasta incheie o perioada lunga de procesare a violentei si razboiului din Ciclurile Planetar si National. In prezent, ne indreptam spre niveluri si mai adanci, deoarece niveluri inexplicabile de violenta omeneasca isi au sursa in amintirile tainice si neprocesate ale marilor cataclisme, ale experientelor noastre de supravietuire din Ciclul Regional. Relatarea reala despre recentele cataclisme a fost suprimata, astfel ca, la nivel emotional, multi oameni sunt impietriti. La nivel de colectivitate, suntem asemenea barbatilor in devenire, ce au fost odinioara abuzati de catre preoti. Pana nu procesam aceasta durere ascunsa, vom continua sa abuzam Pamantul ranit. Recentul Marte retrograd a tarat toate acestea inapoi in mintile noastre, fapt ce a declansat o mare violenta pe scena lumii. Marea majoritate a oamenilor stiu acum ca razboaiele sunt absurde si cauzate de religie, si ei trezesc mentalitatea Regionala. Dupa cum am vazut la analiza Echinoctiului de Primavara, Marte este planeta fundamentala a primaverii, iar pe perioada acestei lunatii, Luna Noua insasi reprezinta pivotul de baza, impreuna cu toate aspectele ei.

Vom fi inundati cu cunoastere legata de modul in care sa transformam nucleul violentei, comportamentul reactiv automat decurgand din amintirile ingropate si oribile. Pamantul pare sa se consacre crearii de evenimente care sa ne ajute, cum ar fi vulcanul din Islanda, ce a erupt exact in timpul precedentei Luni Noi, risipa petrolului din timpul primului patrar al lunatiei din Berbec si marea confruntare cu scamatorii din finante, din timpul Lunii Pline in Scorpion. Faptul ca evenimentele sunt atat de profund legate de aspectele astrologice este un semn bun, deoarece asta inseamna ca ne facem treaba. De exemplu, in timpul lunatiei din Taur, oamenii ar putea intelege ca scamatorii fura Pamantul, ca si pe ei insisi. Saturn, aflat in inteleapta si pamanteasca Fecioara, face trigon cu Luna Noua, aspect ce ne aprofundeaza legatura cu Ciclul Regional, ce a durat 100.000 de ani, si care ne va propulsa spre starea de unime cu planeta noastra.

Acestea sunt vremuri de constienta profunda, avandu-l pe Mercur, recent intrat in miscare directa, care face trigon cu Pluton retrograd in Capricorn. Multi stiu ca specia noastra se afla in dezechilibru, pentru ca suntem prea dominatori. Saturn a fost in opozitie cu Uranus, pentru a patra oara, in 26 aprilie, cand amploarea dezastrului petrolier si a pierderilor financiare devenisera foarte evidente. Niciodata omenirea nu a fost atat de constienta de faptul ca este intr-un pericol atat de grav, ca urmare a propriei lacomii si a lipsei de prevedere. Jupiter/Uranus este in opozitie stransa cu Saturn, care acorda o intensitate creativa maxima importantei noastre expansiuni transformative. Mare parte dintre voi ati fost probabil tulburati de tensiunea constanta din aprilie/mai. Acest lucru vine de la Saturn in opozitie cu Uranus/Jupiter, ca si de la Neptun/Chiron in inconjunctie cu Saturn. Nu puteti evita sa va realizati munca de transformare si vindecare, pentru ca, altminteri, nu puteti supravietui acestor timpuri; ati putea, totodata, ca doar sa capitulati si sa vedeti adevarul. Aceste aspecte sunt de lunga durata; de exemplu, Neptun si Chiron sunt la 2 grade unul de altul, pana in aprilie 2011.

Venus, aflata la 23 de grade in Gemeni, constituie varful unei cuadraturi in T fata de Saturn in opozitie cu Jupiter/Uranus, astfel ca raspandirea intelepciunii feminine se antreneaza cu schimbarile structurale saturniene continui, mobilizate de expansiunea transformarii umane, inspirata de Jupiter/Uranus. Dupa cum puteti remarca, pe durata acestei lunatii toate planetele rezoneaza intre ele si, in special, cu Luna Noua. Acest lucru creaza un dans constant al schimbarii, al ideilor noi, al experientelor radicale si al invatarii prin intermediul durerii. Venus straluceste in acest camp, deoarece energiile masculine au limitat atat de mult creativitatea feminina, timp de cinci mii de ani, prin restrangerea ideilor si controlul tuturor domeniilor de actiune. Mutabila si libera, Venus in Gemeni, aflata in cuadratura T fata de Saturn, in opozitie cu Jupiter/Uranus, il tachineaza pe zeul tata si-i demasca limitarile. Ea alearga cu mingea, iar SUA este terenul de fotbal, pentru ca Venus se afla la 23 de grade in Gemeni, facand cuadratura cu Neptun la 22 de grade in Fecioara, in harta de la fondarea SUA, din 1776. Ar putea exista revelatii uluitoare despre abuzul masculin patriarhal, care l-ar putea literalmente rasturna pe Papa si provoca pe razboinicii americani care cer cu insistenta un imperiu, in prezent.

Pe masura ce luam in considerare aspectele, complexitatea si subtilitatea extrema a acestei Luni Noi, Jupiter/Uranus in opozitie cu CSG reprezinta o cheie fundamentala. Vom continua sa avem de-a face cu schimbari terestre importante, ce vor reverbera prin corpurile noastre si scutura tiparele vechi ce blocheaza urmatorul salt evolutiv. In timp ce se produce acest nivel de transmutare, canalul catre nivelurile cosmice ale CSG deschide in constiinta noastra toate cele noua dimensiuni, astfel incat sa putem cuprinde o schimbare atat de drastica. Ne apropiem de inceputul Zilei a Saptea din Ciclul Galactic, in data de 3 noiembrie, atunci cand roadele reale ale progresului tehnologic inregistrat din 1999 vor deveni vizibile.

In mod personal, am simtit ritmul accelerarii timpului pe durata Noptii a Sasea din Ciclul Galactic ca fiind aproape insuportabil. Rezonam cu Noaptea a Sasea din Ciclul National (1223 - 1617 d. Ch.), pe masura ce simtim energia intunecata a Inchizitiei, prin demascarea actualului Papa. Rezonam cu Noaptea a Sasea din Ciclul Planetar (1972 - 1992) prin viciile globalismului corporatist, prin demascarea oamenilor corupti din domeniul financiar. Si rezonam cu Noaptea a Sasea din Ciclul Regional (13.800 –5.900 i. Ch), in mijlocul noilor cataclisme ce arata trezirea Pamantului. In ceea ce ma priveste, exista atat de multe lucruri ce trebuie procesate si eliberate, incat timpul pare ca ma topeste si ma ia peste picior. Aceasta Luna Noua in Taur anunta apogeul acestui stres si consider ca am putina pricepere cu privire la modul in care sa gestionez durerea. Ciclul Regional a durat 100.000 de ani, si doar in timpul ultimilor cativa ani oamenii au inceput sa intre in contact cu potentialul lor Edenic, de mult pierdut. Cu cat mai mult doar ingaduiti ca dualitatea istorica si tiparele industriale pur si simplu sa inceteze si sa se elibereze, cu atat mai mult unimea planetara din Ciclul Regional va va transforma pe voi. In aceasta luna, pe cat de des puteti, amintiti-va sa respirari si sa vedeti ca facem parte cu totii dintr-un plan cosmic, care ne cere doar sa-i usuram finalizarea, prin faptul de a ingadui schimbarea si de a ne iubi unii pe altii.

Barbara Hand Clow



Sursa:editura foryou