IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, iunie 21, 2010

Mesaje noi...


La 22 mai un nou mesaj in lan de grau a aparut langa moara de vânt Wilton în Wiltshire, sudul Angliei - un cerc cu un mesaj codificat. Acest mesaj vorbeşte despre o schimbare de paradigmă profundă, un revers al polaritatii. Acesta face referire la două date: Marea Cruce, la 26 iunie 2010 şi 21 12 2012.

Acesta conţine un avertisment puternic, vorbeşte despre o criză globală şi, în acelaşi timp arată o soluţie. La data de 26.06.2010, există o constelaţie extraordinara planetara, o Mare Cruce. Potrivit mesajului din cerc, soarele creează o nouă cameră, o sală de vindecare, un nou câmp de conştiinţă în acea zi.

Soarele uneşte cei doi poli, fuziunea acestora aducand unitate pe 26 iunie. Aceasta concentrare de polaritati duce la un scurt-circuit, sau cu alte cuvinte, un orgasm cosmic datorita căruia o nouă cameră va fi dezvaluita. Această cameră noua este un dar, deoarece în această cameră, tot ceea ce pare lipsit de sens va capata brusc sens din nou. Ceea ce se dezvaluie este o realitate nouă, corectată, cu fazele schimbate!

Potrivit mesajului din cerc această nouă cameră poate fi accesata de oricine prin puterea constiintei.

Dacă IUBIREA reuşeşte pe pământ, fie că este vorba doar pentru câteva ore într-o singură persoană sau în doar un cuplu iubitor, această experienţă a iubirii va lăsa o urmă în această cameră nou deschisa, o urmă care este eternă şi va rămâne activa pentru totdeauna. O stralucitoare urmă, o urmă de iubire, care va rămâne vizibila mult dincolo de atmosfera Pământului. Fiecare experienţă de iubire şi fiecare experienţă de pace va stimula această cameră, o va umple si o va împodobi. Puterea acestei camere va creste exponenţial. Cântecele Matricii Vindecate sunt imnuri care vor umple această cameră!

Fiecare persoană care îndrăzneşte să lase în urmă matricea de putere şi violenţă, toată lumea care nu se teme sa lase in urma sisteme de credinta vechi, si în loc să trăiască în armonie cu Mama Pământ şi tot ceea ce este, va putea să acceseze aceasta camera. Fiecare persoană va primi impulsuri vindecatoare din aceasta camera prin intermediul conştiinţei sale şi inimii şi va darui experienta lui de vindecare înapoi în această cameră.

Ceea ce vom gasi în această cameră va exista în noi înşine şi în afara noastra. Este un secret al Universului, că ceea ce este format in afara noastra poate fi accesat din interior, il veţi găsi în propriul spaţiu interior sacru, in centrul vostru personal.

Şi odată ce această Matrice Vindecatoare în aceasta noua Camera de Vindecare va fi destul de puternica, matricea de frica se va dizolva şi Matricea Vindecatoare se va extinde.
Acesta este Planul de Maestrilor Stelari şi si Fiintelor Planetare.

Această Cameră Vindecatoare este la o distanta mai mică decât un atom de noi.
Această Cameră Vindecatoare este în Centrul Spatiului nostru Sacru atunci când suntem la unison cu noi înşine, la unison cu Mama Pământ şi la unison cu tot ceea ce este.

Werner Johannes Neuner descrie procesul de decodificare a mesajului de cerc din Wilton în detaliu, precum şi toate informaţiile sunt disponibile în limba germană la acest link:
http://www.meinthem a.com/de/ wernerneuner/ News/W9News

El asteapta cu nerabdare intrarea in aceasta cameră Sfânta împreună cu noi toţi.


Spirit Liber

Solstitiul de Vara 2010: luni 21 iunie


A sosit Solstitiul de Vara, asa ca e timpul sa respiram, sa ne relaxam, sa fim senzuali; este timpul sa devenim total intrupati. Deoarece primavara a fost caracterizata de o evolutie atat de exponentiala, in aceasta vara incetinirea va fi dificila, cu exceptia cazului in care evaluati marile schimbari din viata voastra si din lume. Altminteri, veti fi foarte derutati, intrucat se petrec atat de multe lucruri, chiar atat de multa flecareala. Ar putea fi atat de usor sa ratati potentialul din aceasta vara, care sa contribuie la extinderea lucrurilor pe care le-ati creat. Uitati-va la intentiile voastre din momentul Echinoctiului de Primavara, ca sa vedeti cum stati si, de asemenea, aveti grija de celelalte lucruri in care sunteti implicati, pe care nici macar nu le-ati planificat. Ceva cu totul nou se petrece: avand in vedere triplarea din aceasta primavara a accelerarii timpului, incepeti sa sesizati ca voi si lumea de pe intreaga planeta sunteti capabili de salturi decisive, pe care nu vi le-ati imaginat niciodata pana acum? Incepeti sa simtiti ca sunteti capabili sa inaintati spre niveluri mai presus de ceea ce ati considerat anterior, ca ar fi posibil?

Nu se poate sa nu va intrebati daca aceasta mare accelerare din timpul primaverii 2010 o sa creasca si mai mult? Astrologic vorbind, datorita eclipselor ce se apropie, cu aspecte de Mare Cuadratura [sau Cruce Mare, adica patru planete despartite prin cuadraturi. N.tr], se pare ca expansiunea unica din primavara se va fixa in forme cu totul noi, pe durata acestei veri. Fiecare creatie speciala careia ii dam nastere, va irupe din interior si va aparea in configuratii geometrice de o mare frumusete; aceste tipare vor forma noi matrici in cadrul realitatii, putand detine un nou potential evolutiv. Aceasta va fi vara extatica a artei origami (arta plierii hartiei colorate in modele de creaturi vii, obiecte neinsufletite sau forme decorative abstracte. N.tr.), perioada in care 6D coboara in 3D, in toate domeniile vietii in care fiecare dintre noi am cultivat un potential nou.

Pentru cei care urmaresc Calendarul Tzolkin de 260 de zile, acest Solstitiu este un anotimp favorabil. Al doilea de pana la sfarsitul ciclului de 260 de zile, inainte de sfarsitul Calendarului, el incepe cu Unu Manik (Cerb), pe 22 iunie. Apoi, ultimul ciclu de 260 de zile incepe pe 22 martie 2011, in timpul Ciclului Universal, cu Unu Ahau, si se incheie cu legendarul Treisprezece Ahau, in 28 octombrie 2011. Ciclul Tzolkin care incepe pe 22 iunie, este un ciclu de 260 de zile, in timpul caruia putem avea acces la libertate individuala, prin depasirea neajunsurilor personale, iar apoi, ultima Runda, care incepe in martie 2011, constituie ciclul Iluminarii. Noile forme din mintea noastra, ce s-au activat in timpul primaverii, vibreaza in Materiile cetoase din Platonia (vezi Alchimia celor noua dimensiuni), iar aceasta vara este perioada in care sa le atragem in jos, prin specia noastra, in forma fizica. Nu am vazut niciodata ceva asemanator astrologiei formative de ordin cosmic, atat de creativ si de extraordinar, ca pe durata acestui sezon de vara (ca dealtfel si sincronicitatea Ciclului Tzolkin). In orice caz, ca orice salt evolutiv important (cum ar fi Epoca Renasterii, cu ale carei etape timpurii rezonam acum!), trebuie sa suportam durerea mortii vechilor forme, pe masura ce lumina se intensifica. In lungul sonet al creatiei, inceput in urma cu 16,4 miliarde de ani, toate punctele analoage din timpul Noptilor a Sasea anterioare vibreaza si transforma toate nivelurile vietii. Rolul nostru este sa stim ce e in mintea noastra. [In prezent, am trecut de mijlocul Noptii a Sasea din Ciclul Galactic; vezi Clow, Intelepciunea codului mayas: accelerarea timpului si trezirea constiintei colective.]

Atunci cand familia de Medici a inceput sa introduca arta in lumea medievala obscura, la inceputul perioadei Renascentiste (anii 1450), Europa se lupta sa creeze state viabile – iar aceasta este perioada de timp din Ciclul National, cu care rezonam acum. De asemenea, rezonam cu perioada timpurie, de supravietuire, din Ciclul Regional, ce a urmat cataclismului din anul 9.500 i.Ch. Aceasta a fost atunci cand Pamantul aproape ca murise – iar in prezent, oceanele noastre se lupta sa ramana in viata. Eruptia petroliera din Ciclul Planetar dezvaluie adevarul: iresponsabilitatea corporatista patriarhala trebuie sa dispara – altfel Pamantul piere. Ce se va intampla? Pentru ca eruptia de petrol a avut loc exact atunci cand eram pregatiti sa ne amintim si sa procesam cataclismul de acum 11.500 de ani, eruptia cumplita a sondei petroliere face ca memoria colectiva sa devina constienta de necesitatea de a supravietui, prin co-crearea comunitatii cu Gaia. Trebuie sa ne reamintim cum sa auzim glasul si sa vedem viziunile planetei noastre. Dezastrul de la BP ne ajuta pe toti sa intelegem ca fundamentul de baza al patriarhiei – care distruge planeta in interese personale – este disfunctional. Dupa cum veti vedea, astrologia arata ca acest dezastru oribil obliga specia noastra sa faca o schimbare radicala, in aceasta vara.

Pe masura ce cautam modalitatea prin care sa revenim la echilibru, sa incepem prin a analiza harta Solstitiului. Datorita intensitatii nebunesti a acestei astrograme, va intreb: simtiti cu adevarat ca va veni, in mod potential, un viitor mai bun? Daca nu simtiti, va voi oferi mai tarziu un exercitiu care sa va ajute sa vedeti de ce sunteti un pesimist. Analiza Solstitiului 2010 contine mesajele cele mai amenintatoare, provocatoare si influente pe care le-am vazut vreodata, in vreo astrograma de sezon – si retineti ca influenta ei dureaza pana la Echinoctiul de Toamna. Acestea sunt vremurile ce ne provoaca sufletul, desi nu am nici o indoiala ca maretia va iesi la iveala.

Daca va simtiti pesimisti, cum puteti ajunge la maretie, daca, inainte de toate, nu vi-o puteti imagina? Cum vi-o imaginati? Trebuie sa cautati adanc in interiorul vostru, potentialul despre care ati stiut dintotdeauna ca vine, iar apoi trebuie sa creati imagini pentru noua lume ce apare si pe care le puteti simti efectiv. De exemplu, Carl Calleman ne-a oferit istoria adevarata a lungii noastre calatorii evolutive si a demonstrat ca aceasta este calauzita in mod divin; traim, cu adevarat, intr-un
Univers care are un Scop. Carl le solicita oamenilor sa descopere calauzirea divina, prin participarea la Convergenta Constientei din 17 iulie.
[Vizitati www.Calleman. com pentru mai multe informatii despre aceasta zi speciala. si Newsletterul editurii nr 3487 pe care il gasiti aici http://groups. yahoo.com/ group/editura_ foryou/msearch? query=calleman&submit=Search&charset=windows- 1252]
Trebuie sa ne lasam in voia acestui proces si sa ne incredem in acum. Din fericire, astrologia curenta este un minunat si important sut in fund!

In astrograma Solstitiului de Vara, Soarele se deplaseaza in Rac si face opozitie cu Pluton, in timp ce Pluton este in cuadratura cu Jupiter/Uranus, care sunt in opozitie cu Saturn. Aceasta inseamna ca intensificarea verii soseste in campul de frecventa a unei Mari Cuadraturi, in primele grade din semnele cardinale (cu exceptia lui Saturn, aflat in ultimele grade din Fecioara si care alearga spre semnul cardinal al Balantei). Pe durata acestui Solstitiu, demareaza Testul Cardinal care atinge apogeul in timpul urmatoarei Luni Noi din 11 iulie, cand are loc o eclipsa totala de Soare. Atunci cand planetele se afla in primele grade ale semnelor cardinale, incepem o faza creativa cu totul noua, pe masura ce formele vechi se destrama, iar Marea Cuadratura fixeaza aceasta faza noua. Cuadraturile Mari sunt configuratii astrologice rare, ce ne obliga sa ne schimbam in totalitate, prin integrarea marelui potential creativ adus de opozitii. Mi-au placut dintotdeauna Marile Cuadraturi, chiar daca sunt extraordinar de greu de inteles si de trait. In august 1999, am avut o serie de Cuadraturi in T in semne fixe, ce au implicat Saturn in Taur, Uranus in Varsator, Marte in Scorpion si care au dat nastere la o Mare Cuadratura fata de Luna Noua in Leu. Cu ajutorul intelegerii ulterioare a acestui aspect, pot vedea ca aceasta Mare Cuadratura a fixat manifestarea programului Ciclului Galactic. Iar acum, Marile Cuadraturi din iunie/iulie 2010 pregatesc campul de frecventa planetara pentru Ciclul Universal din 2011.

Pe masura ce ne apropiem de Ziua a Saptea din Ciclul Galactic (3 noiembrie), aproape ca suntem maturati de paradigmele ce se destrama, ale Ciclurilor Planetar si National. Marile Cuadraturi cardinale din aceasta vara vor macina ramasitele, astfel incat sa se poata deschide noi cai. Ce anume vreau sa spun? Ei bine, un set de credinte colective a creat toate planurile din Ciclurile National si Planetar, iar in prezent toate aceste credinte se destrama. De exemplu, cele trei mari religii ale lumii se prabusesc, intr-un vortex al razboiului si abuzului sexual. Elementele care raman, cum ar fi spiritualitatea empirica a Gaiei, vor constitui semintele unei lumi noi, ce asteapta sa ia nastere in 2011 si sa se cristalizeze in 2012. Asadar, haideti sa analizam aceasta Mare Cuadratura uimitoare, ce descrie fondul general al intregii veri. Marea Cuadratura in sine infatiseaza o forma noua, iar planetele ce nu sunt implicate in ea arata modul in care am putea realiza aceasta forma. Este de folos sa ne gandim la Marea Cuadratura a Solstitiului, ca la un plan arhitectural din 6D, ce reformuleaza lumea fizica. Planul 6D este produs in mintea noastra, pe masura ce ne dedicam lucrurilor care ne fascineaza si ne eliberam de atasamente. Apoi, deoarece eclipsa de Luna din 26 iunie va atrage planul in jos, in 3D, si-l va fixa, elementele de opozitie (Elita) nu vor putea schimba planul.

Soarele, care se deplaseaza in Rac, radiaza dorinta de a hrani si a fi hranit, pe masura ce Zeita din Pamant se trezeste. Supraveghind acest cuib, asemanator unui pantec, cuadratura apropiata de la Jupiter/Uranus in Berbec arata ca, in prezent, avem resursele (Jupiter) si creativitatea (Uranus) de a imagina o lume noua; si, intrucat aceste planete se afla in Berbec, vom actiona in conformitate cu aceasta viziune. Nu pot exista minciuni fata de noi insine sau eschivare, cu Jupiter/Uranus intr-o cuadratura atat de apropiata fata de Soarele Solstitiului, mai ales intrucat Soarele face cuadratura exacta cu Uranus in timpul serii Solstitiului. Aceasta cuadratura intensa ii va scutura pe oamenii furiosi, care opun rezistenta la schimbarea lumii noastre. Pluton in Capricorn, conducand cu curaj transformarea fundamentala a lumii noastre, pe urmatorii douazeci de ani, se afla chiar acolo, in opozitie cu Soarele Solstitiului; Pluton solicita acum schimbare profunda. In acelasi timp, Pluton este impulsionat la maxim de cuadratura Uranus/Jupiter. Bombanind din Pamantul interior, Pluton spune: "Acum nu puteti supravietui decat daca sunteti onesti si aveti grja de viata de pe aceasta planeta." Saturn, in noua sa miscare directa in Fecioara, sprijina total noua structura ce apare si ajuta la gasirea cailor care sa o consolideze. Saturn alearga spre Balanta, ca sa initieze lucruri noi, alaturandu-se celorlalte planete din semnele cardinale. In momentul in care Saturn revine in Balanta, pe 21 iulie, lumea va reprezenta un plan complex de fire lungi ale dominourilor aliniate; iar apoi, Saturn va rasturna liniile de domino, in caderi libere ce se revarsa in cascade. Astrogramele Solstitiului si eclipsei dezvaluie geometria schitei dominoului din 2010.

Acum, haideti sa privim la celelalte planete, ca sa primim calauzire privind modul in care ii putem supravietui acestei mari tranzitii, pe masura ce incepe sa se produca; ele ne pot ajuta sa ne imaginam cum sa ne interpretam propriile roluri in aceasta drama cosmica. Chiron/Neptun, care continua sa se deplaseze in formatie apropiata in cer, tot timpul anului, fac trigon cu Soarele Solstitiului; ele constituie minunate cantece de vindecare spirituala, asemenea diafanelor zeite ce canta din lira, la iesirea din templele grecesti. Influenta conjunctiei Chiron/Neptun asupra fiecaruia dintre noi, in ultimii doi ani, este motivul pentru care suntem pregatiti pentru aceasta Mare Cuadratura; aceste doua planete fac un trigon majestuos cu Soarele Solstitiului, pentru a fi cu voi. Cu totii ne dorim cu ardoare forme noi si sa stim cum va fi lumea noastra, astfel ca, Chiron/Neptun sunt cu noi, oricat de mult s-ar ingreuna lucrurile. Cum ne vom simti in vara aceasta? Luna, aflata in ultimele grade din Balanta, pregatita sa intre in Scorpion, face trigon exact cu Soarele Solstitiului si formeaza al treilea unghi al unui frumos Trigon Mare – Soarele in trigon exact cu Chiron/Neptun in trigon exact cu Luna – constituind darul cel mai hranitor, fluid, poetic si fermecator din aceasta astrograma. Vom simti forta marinimiei verii, in timp ce ne transformam continuu. Iar Marte, aflat in ferma si demna de incredere Fecioara, face o opozitie mare cu Chiron/Neptun, de parca i-ar conferi Marelui Trigon un influx de constanta energie terestra.

Cea mai distincta planeta din astrograma Solstitiului este Mercur, care nu are aspecte apropiate in Gemeni, o amplasare contrarianta, avand in vedere analiza pentru Luna Noua in Gemeni. Amintiti-va ca Luna Noua anterioara a determinat transformarea constanta si rapida, pe masura ce a deschis caile de acces catre ghizii nostri spirituali, daca le-am cerut sa ne calauzeasca. Chiar am oferit o tehnica usoara pentru a face acest lucru, care este inca postata. In astrograma Solstitiului, intrucat Mercur se afla inca in Gemeni, aceasta rapida propagare de putere continua sa se desfasoare neabatura de-a lungul verii. Aceasta inseamna ca va veti putea invoca in mod constant ghizii si ajutoarele spirituale si, pe masura ce lucrati cu ei, le croiti calea de a visa in lumea voastra. Dupa cum vedeti ca s-a intamplat cu dezastrul petrolier, putem fi distrugatori, sau ii putem invita pe ghizii spirituali sa vina in lumea noastra, ca sa creeze impreuna cu noi. Ei ne pot indruma sa solutionam marile erori ce ne-ar putea distruge planeta, atata timp cat consimtim sa facem lucrarea, prin intermediul propriilor noastre corpuri. Cu un Mercur in Gemeni lipsit de aspecte apropiate, presimt ca lumescul Mercur iese din priza in vara aceasta. Este chiar posibil ca acest rol mai neinsemnat al lui Mercur sa ne poata amplifica comunicarea cu lumea spirituala, mai ales pentru ca il avem pe Uranus (mentalul superior) in Berbec, in conjunctie cu Jupiter. Acest lucru indica faptul ca multi oameni isi vor reduce timpul alocat canalelor mass mediei si computerului si vor petrece mai mult timp cu intuitia reala.

In acest moment, s-ar putea sa va simtiti coplesiti si sa va intrebati de ce ati luat in consideratie acest material. Ei bine, inca nu ati vazut nimic! Asa cum am mentionat mai inainte, trebuie sa aruncam o privire si la Eclipsa in Capricorn din 26 iunie [nu este ilustrata harta], deoarece aceasta are loc la 5 zile dupa Solstitiu si deoarece ea va fixa fortele Marii Cuadraturi a Solstitiului de Vara. Aceasta eclipsa de Luna va amplifica exponential forta Solstitiului; este aproape imposibil sa ne imaginam ce anume va crea aceasta, desi este probabil sa se intensifice exploziile solare si constienta colectiva asupra durerii provocate de eruptia petroliera. [Sper ca cei mai multi dintre voi puteti sa va puneti pe computer aceasta astrograma sau sa verificati revistele de astrologie ca sa o vizualizati. ]

Desigur, la cinci zile dupa Solstitiul de Vara, Marea Cuadratura cardinala se afla inca in formatiune stransa, astfel ca multe lucruri din analiza Solstitiului vor continua sa fie de actualitate. Insa, ca si cand ar sublinia importanta acestei Mari Cuadraturi, Luna Plina la 5 grade in Capricorn face conjunctie cu Pluton (din Marea Cuadratura), iar Mercur aflat la 2 grade in Rac redevine aspectat, deplasandu-se aproape de opozitia Soarelui la 5 grade in Rac. Aceasta inseamna ca in timpul Eclipsei de Luna, Marea Cuadratura are 12 cuadraturi si sase opozitii, iar acestea sunt foarte apropiate. Intrucat este o eclipsa, opozitiile Rac/Capricorn includ si nodurile lunare. Aceasta este astrograma cea mai rascolitoare si avand cel mai mare potential de iluminare, pe care am vazut-o vreodata. Ea vesteste si tot vesteste frecvente ale transformarii, schimbari personale intentionate si forte cosmice uimitoare.

Am scris despre Exopolitica – revenirea Pamantului in societatea Universului, in anul 2011 - in cartea Intelepciunea codului mayas, iar aceasta eclipsa indica contactul si comunicarea cu alte taramuri – o posibilitate delicata, in cel mai bun caz. Singura voastra scapare este sa stiti cand sunteti confruntati cu lumea cealalta, iar aceasta eclipsa va poate da posibilitatea sa intelegeti multe adevaruri despre voi insiva. Amintiti-va mereu ca suntem suverani in dimensiunea noastra - 3D – iar fiintele din afara planetei ne pot doar influenta prin intermediul gandurilor si emotiilor noastre. Voi oferi imediat cateva sugestii simple pentru a privi in interior, insa, mai intai, haideti sa ne cufundam mai adanc in astrologie. [Ca o remarca facuta in soapta, as sugera ca ar fi intelept din partea voastra sa stati acasa pe 26 iunie. Orice distragere a atentiei va va diminua capacitatea de a fixa in memorie aceasta configuratie extraordinara. ]

Asadar, iata aspectele eclipsei de Luna/Luna Plina din 26 iunie: Soare/Mercur pe Nodul Sud, in opozitie cu Pluton/Luna pe Nodul Nord, si Saturn in opozitie cu Uranus/Jupiter in cuadratura cu opozitia Luna Plina. Luna Plina, cu Pluton in Capricorn, este foarte puternica si activeaza emotiile profunde si curate. Capricorn poate ridica munti, cu toate acestea, starnit de Pluton si in opozitie cu Soarele/Mercur in Rac, vom simti o stare de disperare fata de destinul actual al Pamantului.

In planeta noastra va fi transmisa, prin intermediul speciei noastre, o intelegere coplesitoare a pericolului pe care Gaia il gestioneaza; intr-un fel, oamenii ii vor submina pe distrugatori. Pe masura ce oamenii simt emotiile cumplite, cauzate de animalele sacrificate si de apa decimata, ei vor vedea razboaiele drept ceea ce sunt – jocuri patriarhale ale lacomiei de a obtine putere pentru Elita. Nu spun ca aceste lucruri se vor schimba pe loc, insa, pana in toamna, mintea oamenilor se va schimba, iar apoi aceasta va schimba turnura evenimentelor. Uranus/Jupiter in cuadratura cu Luna Plina vor indrepta aceste raspunsuri coplesitoare fata de criza majora spre o forma transformativa necontenita. Saturn, in opozitie cu Uranus/Jupiter, va impamanta aceste frecvente foarte inalte in Pamant, prin intermediul constiintei noastre individuale. Lunile Pline arata modul in care ne simtim chiar acum, iar atunci cand Luna este eclipsata, calea de acces pentru a afla motivele din care ne simtim cum ne simtim este inchisa pentru scurt timp. Acest lucru ne determina sa fim capabili sa ne pese profund de toate, mai putin de noi, pentru ca egoul este moderat. Cu alte cuvinte, aceasta eclipsa ii va obliga pe cei mai multi oameni sa-si inteleaga rolul avut in aceasta distrugere curenta. Avand Luna eclipsata, in conjunctie cu Pluton intr-o Mare Cuadratura, aceasta criza nu mai poate fi evitata. Indivizi si grupuri de pe intreaga planeta vor revendica mai multe lucruri si vor lupta ca sa supravietuiasca.

Eclipsa de Luna din 26 iunie va atata planurile Solstitiului. Aceasta focalizare va fi foarte puternica si utila oamenilor aliniati cu spiritul si va fi foarte amenintatoare pentru oamenii care nu pot intelege ce se intampla. Acum s-a incheiat cu vechile stiluri de viata, ideile ce au creat aceste stiluri au fost deja date uitatii si, cu totii, trebuie sa ne abandonam acestei transformari marete. Cu totii vom avea nevoie de indrumare, iar aceasta ne este accesibila, daca o solicitam pur si simplu. Daca cerem, planeta va fi coplesita de cunoastere, iar aceasta se va revarsa chiar prin noi. Ghizii vostri spirituali stiu ca acesta este lucrul pe care l-ati asteptat, astfel incat va vor ajuta sa fiti ingrijiti, in siguranta si plini de bucurie. Simtiti Pamantul pe masura ce se trezeste, iar unii ati putea avea nevoie de o tehnica prin care sa deveniti mai receptivi fata de aceste forte noi ce apar.

In conformitate cu sincronizarea Calendarului mayas, ne aflam in punctul culminant al unei tranzitii evolutive pe Pamant. Singurul lucru care o blocheaza in prezent suntem noi, iar modul prin care ne obstructionam pe noi insine este vechi de cand lumea. Ati auzit vreodata despre Cele Sapte Pacate capitale? Toate culturile si religiile au cate o versiune despre cele sapte pacate si cred ca aceste "pacate" au devenit o problema atunci cand s-a dezvoltat religia, in timpul Ciclului National. Am ajuns la concluzia ca aceste sapte pacate sunt numitorii comuni falsi ai comportamentului uman, care exprima modalitati fundamentale, prin care tindem sa ne abatem de la potentialul nostru. Din perioada copilariei noastre si in urma diferitelor altor influente, majoritatea oamenilor au o mare problema cu unul sau doua dintre aceste pacate – si poate cu toate cele sapte. Dupa cate inteleg eu, aceste deviatii ne impiedica sa activam semnalizatoarele ce ne pot face total liberi. Faptul ca ne agatam de ele ne separa de Pamant si de creativitatea lui, deoarece ideea acestor pacate ne face sa ne simtim vinovati si blamati. Asadar, o sa va cer sa va revizuiti problemele personale cu aceste forme-gand implantate, in speranta ca analizarea in intregime a acestui lucru va purifica multa energie la nivel colectiv.

Cele sapte pacate de moarte sunt: furia, invidia, lacomia, zgarcenia, lenea, desfraul si ingamfarea. In timpul Solstitiului, luand in considerare fiecare dintre aceste pacate, vedeti daca puteti simti punctul in care va judecati. Punctul in care va judecati poate fi, intr-adevar, un loc in care aveti nevoie sa va ameliorati, insa este mai verosimil sa fie un loc in care vechile paradigme religioase v-au pus pe cruce. Crucea si rastignirea divinitatii, modelul pretins pentru omenire, nu va ajuta pe nimeni sa-si atinga potentialul – asa ca haideti sa ne eliberam de el!

Daca puteti indeparta aceste aparente mici controverse, in timpul Solstitiului, capacitatea voastra de a absorbi puternicele forte ale eclipsei de Luna din 26 iunie se va mari considerabil. Acest lucru v-ar putea da posibilitatea de a atrage forte spirituale puternice, chiar in interiorul Gaiei. Nu este vorba despre a va face sa va simtiti prost cu privire la voi insiva, este vorba despre a intra in contact cu obiceiurile pe care le aveti si care va diminueaza accesul la spirit. Deseori, aceste obieciuri va provoaca sa ratati ocazii extraordinare ce se afla chiar sub nasul vostru, pentru ca evitati intensitatea contactului spiritual real. Asadar, ganditi-va la acest lucru si simtiti modul in care gestionati fiecare dintre aceste tipare de reactie emotionala si, in momentul in care vedeti ca sunteti deficient undeva, ganditi-va la cum l-ati putea schimba. Pur si simplu intentionati sa-l schimbati, intr-un mod foarte asemanator cu sustinerea intentiilor la Echinoctiul de Primavara – iar prin intentia voastra din timpul acestui Solstitiu de Vara influent, va veti schimba.

De exemplu, in loc sa deveniti furiosi, intelegeti ca aveti puterea de a schimba lumea; in loc sa cadeti prada invidiei, recunoasteti ca sunteti cei mai mareti; in loc sa fiti nesatiosi, savurati cu bucurie mancarea; in loc sa fiti zgarciti, bucurati-va de binecuvantarile voastre; in loc sa fiti lenesi, fiti de neoprit; in loc sa fiti desfranati, faceti sex indelungat cu partenerul vostru; si, in loc sa fiti infumurati, iubiti-va pe voi insiva! Cu totii ne pierdem o mare cantitate de energie, luptandu-ne cu balaurii personali, iar unii dintre noi chiar ne ruinam viata in acest fel. Insa, in prezent, dupa Calendar, ne pregatim sa canalizam prin noi forte cu mult mai intense, forte galactice ce ne vor reconecta cu intreg Universul. Ne-am incheiat jocul despre moralitate, iar cele 260 de zile de eliberare din el, a fiecaruia dintre noi, incep pe 22 iunie, cu Unu Manik [Cerb].

Suntem gata sa depasim micile erori, pentru ca suntem chemati sa ne angajam cu forte avantate. Luna Noua din 11 iulie continua ciclul de eclipse, cu o eclipsa de Soare la 19 grade in Rac. Acea Luna Noua ne va da posibilitatea sa concretizam cateva cai cu totul noi, asa ca pregatiti-va pentru acest eveniment, schimband partile mici – insa foarte nesanatoase – ale sinelui vostru personal, astfel incat sa puteti fi un canal de Lumina Divina.

Barbara Hand Clow

Sursa:editura foryou