IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, iunie 21, 2010

Mesaje noi...


La 22 mai un nou mesaj in lan de grau a aparut langa moara de vânt Wilton în Wiltshire, sudul Angliei - un cerc cu un mesaj codificat. Acest mesaj vorbeşte despre o schimbare de paradigmă profundă, un revers al polaritatii. Acesta face referire la două date: Marea Cruce, la 26 iunie 2010 şi 21 12 2012.

Acesta conţine un avertisment puternic, vorbeşte despre o criză globală şi, în acelaşi timp arată o soluţie. La data de 26.06.2010, există o constelaţie extraordinara planetara, o Mare Cruce. Potrivit mesajului din cerc, soarele creează o nouă cameră, o sală de vindecare, un nou câmp de conştiinţă în acea zi.

Soarele uneşte cei doi poli, fuziunea acestora aducand unitate pe 26 iunie. Aceasta concentrare de polaritati duce la un scurt-circuit, sau cu alte cuvinte, un orgasm cosmic datorita căruia o nouă cameră va fi dezvaluita. Această cameră noua este un dar, deoarece în această cameră, tot ceea ce pare lipsit de sens va capata brusc sens din nou. Ceea ce se dezvaluie este o realitate nouă, corectată, cu fazele schimbate!

Potrivit mesajului din cerc această nouă cameră poate fi accesata de oricine prin puterea constiintei.

Dacă IUBIREA reuşeşte pe pământ, fie că este vorba doar pentru câteva ore într-o singură persoană sau în doar un cuplu iubitor, această experienţă a iubirii va lăsa o urmă în această cameră nou deschisa, o urmă care este eternă şi va rămâne activa pentru totdeauna. O stralucitoare urmă, o urmă de iubire, care va rămâne vizibila mult dincolo de atmosfera Pământului. Fiecare experienţă de iubire şi fiecare experienţă de pace va stimula această cameră, o va umple si o va împodobi. Puterea acestei camere va creste exponenţial. Cântecele Matricii Vindecate sunt imnuri care vor umple această cameră!

Fiecare persoană care îndrăzneşte să lase în urmă matricea de putere şi violenţă, toată lumea care nu se teme sa lase in urma sisteme de credinta vechi, si în loc să trăiască în armonie cu Mama Pământ şi tot ceea ce este, va putea să acceseze aceasta camera. Fiecare persoană va primi impulsuri vindecatoare din aceasta camera prin intermediul conştiinţei sale şi inimii şi va darui experienta lui de vindecare înapoi în această cameră.

Ceea ce vom gasi în această cameră va exista în noi înşine şi în afara noastra. Este un secret al Universului, că ceea ce este format in afara noastra poate fi accesat din interior, il veţi găsi în propriul spaţiu interior sacru, in centrul vostru personal.

Şi odată ce această Matrice Vindecatoare în aceasta noua Camera de Vindecare va fi destul de puternica, matricea de frica se va dizolva şi Matricea Vindecatoare se va extinde.
Acesta este Planul de Maestrilor Stelari şi si Fiintelor Planetare.

Această Cameră Vindecatoare este la o distanta mai mică decât un atom de noi.
Această Cameră Vindecatoare este în Centrul Spatiului nostru Sacru atunci când suntem la unison cu noi înşine, la unison cu Mama Pământ şi la unison cu tot ceea ce este.

Werner Johannes Neuner descrie procesul de decodificare a mesajului de cerc din Wilton în detaliu, precum şi toate informaţiile sunt disponibile în limba germană la acest link:
http://www.meinthem a.com/de/ wernerneuner/ News/W9News

El asteapta cu nerabdare intrarea in aceasta cameră Sfânta împreună cu noi toţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu