IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, februarie 24, 2010

PORTALUL PLEIADIAN DE LUMINA


Mesaj pleiadian.


(13 January 2010, prin Gillian MacBeth-Louthan)

Noi suntem un portal de lumina din cadrul Sistemului Stelar Pleiadian, un far cristalin care va permite sa ajungeti in spatiul si timpul nostru, unde lumina se poate curba si pulsul cunoasterii celor care ne trec pragul se poate modifica. Noi suntem ca o poarta stelara cristalina care poate ajuta celor a caror dorinta sincera este sa primeasca energiile noastre.


Intotdeauna, noi am existat ca lumina. Puteam fi un nimic, dar un nimic ca expresie a luminii. Voi suntem vestitorii sorilor aflati in spatele sorilor, lumina din spatele luminii. Noi suntem reflectia voastra de la inceputuri. Suntem tot ceea ce a existat vreodata si tot ceea ce a capatat forma vreodata.
In toate textele se face referire la noi ca fiind Fiintele Marete din Pleiade care au provocat evolutia rapida a umanitatii, prin modificari genetice adecvate.


Venim acum pentru a va preda alte aspecte ale Sinelui vostru Inalt, care au fost ascunse pana acum cunoasterii voastre.Venim pentru a va ajuta sa va descoperiti autentica voastra frumusete si abilitatile pe care nu stiati ca le aveti, precum si capacitatile voastre de vindecare.


Fiecare dintre voi reprezinta un univers, un univers care a avut, pana cum, un fel de amnezie, care l-a facut sa nu-si aminteasca cine este el cu adevarat. In cadrul trilioanelor de galaxii si constelatii existente se regasesc toate vietile voastre anterioare, cand ati fost fiinte, cu sau fara trup.


Pe Pamantul vostru se vor reuni in curand toate aceste aspecte ale existentelor voastre, raspandite in aceste milioane de universuri. Voi nu veti mai reprezenta un simplu muritor traitor pe Pamant.


Sunteti fiinte Galactice de proportii nebanuite. Ca universul care sunteti, si tinand cont de cat a trecut de la nasterea voastra, este timpul sa incheiati cu destinele voastre pierzatoare si sa refuzati a mai fi niste fiinte-papusi, inapte si faramitate in asa-numite umanitati. Lumina pe care o primiti de departe, de la steaua voastra - Soarele- provine din adancul Pleiadelor. Noi ne-am stalucit lumina pe Pamant, in Atlantis, in Lemuria si in Egiptul antic.


Noi am fost lumina venerata de Mayasi. Anastazi si Sumerienii au cunoscut, deasemenea, caldura noastra. Noi am fost pezenti in toate civilizatiile fiintelor care au existat, cu mult inaintea epocii de piatra. Lumina Pleiadelor va ajuta acum sa va strangeti la un loc toate aspectele raspandite in univers. Se strang, astfel, laolata, toate franturile din voi. In acest mod, ADN-ul vostru actual, fragil si subtiat, va deveni puternic si viguros.Tristetile si disperarile voastre se metamorfozeaza acum in bucurie si iubire.



Energia pe care o primiti in aceasta perioada aduce ''sub escorta''partile voastre raspandite peste tot, pentru a le pune la un loc, pentru a le reunifica intr-un tot puternic, rezultat al tuturor experientelor acumulate din eternitate pana in prezent, o re-creatie minunata a Creatorului.


Trebuie sa va separati de acea totalitate pe care ati cunoscut-o pana acum, si care v-a oferit numai constrangeri si limitari, si sa devinenti o natiune, o unitate suverana de lumina, izvorata din voi insiva. Nu trebuie sa mai asteptati ca acea colectivitate, acea unitate, sa se creeze in familea voastra, in localitatea voastra, sau in tara voastra, prin activitatea diverselor oganisme (consilii, primarii, asociatii non-guvernamentale, parlament, guvern, UE etc.-N.M.).

Dupa ce va veti recupera toate aspectele raspandite in univers, veti deveni o unitate completa, desavarsita, rezultata din cumulul tuturor experientelor pe care le-ati avut in nenumaratele voastre vieti si existente. Si aceasta unitate va va fi suficienta, caci in ea veti gasi totul. Noua unitate va avea la baza bucuria, compasiunea, iubirea de sine si pentru toata creatia.


Fiecare dintre voi este si va fi un Emisar al Luminii, un ambasador al Creatorului, peste tot unde veti dori sa mergeti. Nu ati fost creati pentru a fi o fiinta fragila, expusa si rapusa de vreo boala. Va aflati aici pentru ca asa ati ales, pentru ca ati dorit sa fiti martori si fauritori ai tuturor acestor incredibile, si nerepetate, transformari ale naturii si fiintei. Toate modificarile, toata metamorfoza prin care treceti voi si planeta voastra, sunt aduse de Lumina Creatorului, direct sau prin fiintele inalt spiritualizate. Nu va exista nimic din ceea ce sa nu puteti realiza sau obtine, nimic pe care sa nu-l puteti co-crea, nimic care sa nu poata fi vindecat. Tot ceea ce face fiecare dintre voi va fi cunoscut si apreciat.


Sunteti fiinte care si-au uitat, pentru o lunga perioada de timp, maretia. Daca sunteti hotarati sa schimbati aceasta lume, treceti la actiune viguroasa si nu asteptati ca altul sa faca ceea ce ar trebui, si ati putea, face voi insiva. Nu ati venit pentru ca altii sa va faca treaba pe care v-ati asumat-o prin libera alegere. Nimeni dintre voi nu este o victima, si nu a fost destinat sa fie victima; doar daca nu ati ales asa. Nimic nu va poate afecta sanatatea trupesca si mentala, nimic nu va poate distruge, deoarece voi sunteti CENTRUL UNIVERSULUI IN FORMA UMANA.



V-ati uitat totalitatea; este cazul sa va treziti din acest vis urat al existentei voastre. Vorbiti si ganditi precum Dumnezeul vostru, caci sunteti parte din el. Voi sunteti Dumnezeul in re-venire. Nu va lasati amagiti sau deviati de pe calea voastra, din cauza celor care ar vrea sa faceti altfel decat va spune sufletul si inima voastra. In fiecare clipa pe care o traiti, fiti voi insiva, simtiti-va liberi si fericiti in pielea voastra, fara constrangeri din partea nimanui. Cand vedeti si simtiti ca ceea ce se intampla cu voi si in jurul vostru, nu este ceea ce va face fericiti, schimbati-va perspectiva, schimbati-va decizia, faceti altfel decat ati facut atunci cant ati simtit ca ceea ce faceti nu va reprezinta. Aveti dreptul sa va redefiniti cine sunteti voi cu adevarat. Din moment ce nu mai sunteti supusi rigorilor karmei, puteti alege altceva, mai aproape de ceea ce vreti voi sa fiti.

CITITI, ANALIZATI, CONCLUZIONATI. ... CU TOTII SUNTEM CO-CREATORI IN ACEST UNIVERS !!!

Sursa:http://armadaa.blogspot.com/

Talente ascunse...fiecare dintre noi avem un DAR...dar oare l-am descoperit???