IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, mai 26, 2010

Minunat...varsta nu conteaza

ELIBERARE...


Un mesaj de la Lauren Corgo
ELIBERARE

Cum a fost luna mai pentru voi pana acum? A fost asa cum v-ati asteptat? Ei bine, asta e, banuind ca aveti unele
asteptari ramase in acest proces.Daca luna mai este o luna confuza si nu stiti cum sa va mai clarificati, atunci bine ati venit in misterul ''eliberarii' '! Suntem in procesul...literalmente si in unele cazuri dintr-o data...de a ne elibera de vechile noastre vieti si sine, distrugand vestigiile ramase si uzate din trecutul nostru si neavand aparent nici o sustinere pentru a repara nimic...ce soc.
Daca acest lucru vi se
intampla, daca va fuge Pamantul de sub picioare in viata voastra si nu vedeti/simtiti/ stiti nici o cale de a repara ceea ce s-a destramat, nu va faceti nici o grija...noi sustineri sunt intotdeauna in spatele procesului de destramare, dar mai intai suntem fortati sa mai stam inca odata si sa ne facem un inventar solid al vietii noastre si a dorintelor, tot ce trebuie sa plece, si tot ce trebuie imbunatatit. Cu alte cuvinte...ASTA este...ultima strigatura de ''ura!'' din acest cerc nebun cu care ne vom confrunta, vom elibera inainte ca un nou cerc al creatiei sa inceapa. Aud ca cel mai important lucru pentru a fi luat in considerare in acest timp este: ''ce vreau pentru noua mea viata?" Garantat noi ne-am gandit, ne-am imaginat, am speculat si am contemplat aceste dorinte timp de o decada, totusi, la acest timp...din mijlocul lunii mai pana in iulie...noi trebuie sa ne revizuim dorintele inca odata pentru a fi siguri ca sunt versiunea cea mai inalta absoluta a ceea ce dorim asa cum incepem sa facem pasi logici pentru a le crea si a le implementa in forma fizica in urmatorii cativa ani.
Aceasta eliberare nu a fost de gluma in aceasta luna... in special cu toata sustinerea celesta pamanteasca si
impamantenita, mai mult in vietile noastre fizice au loc transformari radicale si rapide.
La nivel personal, va voi impartasi cum aceste
energii ''impachetate" se manifesta in viata mea: La inceputul lunii mai masina de tuns iarba manuala a murit; masina de tuns iarba cu motor a explodat; podeaua masinii a cazut pe autostrada; calculatorul meu nou are nevoie acum de reparatii;am primit o modificare pentru imprumutul la casa care se afla la nivelul de negociere.Si peste toate astea mi s-a spart si o teava de apa si a avut loc un mic dezastru in curte. Deci da, este foarte usor sa fii coplesit de cantitatea de lucruri pe care trebuie sa le ''repari'', la care trebuie sa participi si pe care trebuie sa le platesti fara a sti ce urmeaza sa se intample la orizont sau cum o sa le rezolvam, dar tineti minte ca sfarsiturile si inceputurile au loc simultan. Din fericire viata este un cerc...o spirala nesfarsita a evolutiei... ceea ce inseamna ca de fiecare data facem un cer complet nu suntem numai in fata unui sfarsit ci si al unui inceput deasemenea.Singura scapare a sistemului este ca sfarsitul apare primul.Deci la fel ca majoritatea dintre voi care atarnati de un fir si inotati in marile nesigurantei. ..si eu trebuie sa astept cu detasare.Si nu datorita alegerii...aveti incredere in mine, ma lupt cu indemnul de a ''face ca lucrurile sa se intample'' zilnic...dar pana cand nu apare sustinerea, chiar nu are nici un sens. Intre timp, trebuie sa rezistam, sa stam concentrati asupra creatiilor noastre noi pana cand se vor manifesta si sa administram haosul. Din fericire, pentru majoritatea dintre voi cei care cititi acest articol, ati atins maiestria in arta ''asteptarii' ' si a ''observarii' ' cum vietile noastre se destrama sub noi, deci asta incepe sa devina ceva foarte cunoscut.
Si ca sa fim foarte clari aici...nu este ca si cum am astepta ca orice LUCRU sa se intample, noi
asteptam un aliniament energetic si universal si sustinere in forma inspiratiei, claritatii,motivarii, usurintei, gratiei, oportunitatilor, etc...toate aceste lucruri care vin CATRE noi intr-o curgere naturala ca o miscare inaintata in opozitie cu fortarea lucrurilor. Cred ca Francis Lucille a spus-o cel mai bine: toate eforturile inseamna ignoranta.Motivul pentru care exista atat de multa surpare in acelasi timp, este pentru ca acum este timpul pentru surpare. Unele planete mari isi schimba vitezele majore, si deci orice este nerezolvat si care are nevoie de atentia voastra, va iesi rapid la suprafata pana la sfarsitul lui iunie, astfel incat putem sa avem grija de toate detaliile practice si sa incheiem vechile contracte.Si cunoasteti ca situatia nu se relaxeaza pana cand nu le rezolvam pe toate...in ultima saptamana din luna mai pacea se va intensifica chiar si mai mult indemnandu-ne sa clarificam dezordinea pentru valul care va veni a noilor energii din noile cicluri celeste din fata noastra (la sfarsitul lui mai si inceputul lui iunie)cand vom face primul pas solid in noile noastre vieti.CADERE LIBERA. Daca in acest moment nu eliberati (sau daca nu sunteti in depresie) mai exista un scenariu prezent, ca voi sa experimentati. ..ceva similar cu eliberarea, si eu numesc acest lucru ''cadere libera''.
Diferenta intre cele doua este
ca aceasta cadere libera este mai mult un sentiment ca si cum ai fi tras intr-un rau de curenti si nu ai nimic de ce sa te agati si nimeni care sa te asiste. Este un sentiment de ''aceasta viata este terminata''. ..dar acum ce urmeaza?
In aceasta situatie, sfarsiturile voastre
sunt clar aici sau sub ochii vostri, dar inceputurile voastre nu sunt NICAIERI, nu le gasiti...si daca exista, NU AVETI NICI O IDEE cum sa le aduceti de acolo aici. S-ar putea sa trebuiasca sa renuntati la slujba voastra, de exemplu, sau sa va vindeti vechi afaceri, sau sa parasiti o relatie, dar fara nici o conectie fata de ceea ce va veni. Poate sunteti lasati sa atarnati in aer, fara nici o viziune, nici o inspiratie, fara bani, fara casa, si cel mai rau dintre toate, fara nici o privire din culise. Doar un act de credinta la intamplare care defineste toata logica si care poate va pune sanatatea mintala la indoiala, sau daca ati facut ceva gresit sau nu ati vazut vreun semn cu privire la urmarea inimii.
Poate ganditi: ''am facut toata aceasta munca pentru a ajunge AICI?" Daca va aflati in acest spatiu,
cunoasteti ca sunteti pe drumul cel bun...noi toti suntem. Pur si simplu taiem toate corzile care ne conecteaza la realitatea matricelor inferior dimensional (a vietilor noastre vechi)si odata ce terminam toate detaliile trecutului, suntem pe pozitiile potrivite pentru urmatorul nivel al creatiilor noastre. Am fost momiti multi ani cu acel morcov miscator pe care l-am tot fugarit in cautarea a ceea ce profund stim ca este transparent, totusi fara nici o dovada fizica. Acum ca suntem aici, morcovul a disparut...dar din pacate si tot restul...inclusiv trecutul si viitorul nostru care ne face sa plutim incapabili sa ne miscam in orice directie...asta pana cand invatam sa zburam.
Ne-am
purificat la atat de multe nivele ale fiintei noastre, incat orice exces de timp petrecut in trecut sau viitor ne face sa deraiem...si am devenit atat de concentrati asupra prezentului, incat trecutul si viitorul sunt fragmente ale imaginatiei noastre.Singurul lucru care nu este in regula este ca prezentul inca este nasol...dar nu pentru mult timp. Sentimentul incredibil al iluminarii si libertatii de la a fi servit de vechea linie a timpului este pregatit sa ne explodeze mintile.Din ce in ce mai des aud ca literalmente facem tranzitia sufletului nostru...suntem la sfarsitul unui MAJOR ciclu celest si la inceputul noilor noastre vieti...si la schimbarea curentelor, schimbarea ciclurilor universale nu este valabila doar pentru cei care o anticipeaza si sunt constienti de ea, ci pentru toti locuitorii Pamantului.

STABILIZAREA

Un lucru care a fost aproape imposibil de mentinut in ultimele saptamani a fost echilibrul.Energiile se intensifica si
fluctueaza atat de rapid, incat gasirea si pastrarea centrului propriu s-a dovedit a fi o provocare serioasa. Tocmai atunci cand credeai ca esti stabilizat, ceva nou vine si te arunca afara din centrul tau. Din fericire, acest lucru pare ca s-a oprit pentru un timp.Cand energia loveste in acest fel, este FOARTE important sa va protejati campul energetic ramanand neutru la eveniemntele externe si la toxine si mentinand bariere puternice prin prezenta.Energiile inferioare care se infiltreaza in campul unui suflet inalt purificat(o inima deschisa)se pot simti ca fiind foarte violente si distrugatoare, din moment ce ele vibreaza mult mai jos decat starea voastra naturala de a fi. Aceste forme de gand inferioare si constructiile realitatii care le gazduieste, care pot fi inaltate in timpul marilor descarcari sunt proverbialele kryptonitele semintelor stelare...ele pot literalmente sa scoata forta vietii din voi si sa va aduca in genunchi intr-o clipa. Asa cum ne completam impamantarea si reconectia, vom deveni din ce in ce mai stabilizati si rezilienti la aceste energii, dar intre timp, asigurati-va refugiul in natura, in iubire, ras, cretivitate, sau orice care va mentine in concentrarea asupra prezentului pana cand trece furtuna si se aseaza nisipul.

SI ACUM CE URMEAZA?

Noi ne aflam la o mare incrucisare de drumuri...un punct de turnura in
vietile noastre. Noi inca mai lucram la autenticitatea totala, dar intram cu forta in cealalta parte si ne pregatim sa intram intr-un nou ciclu al creatiei fizice pe care am construit cadrul pentru Noul Pamant. Parti din nou in mod sigur ajung si chiar daca noi inca nu vedem cum se potrivesc ele sau cum ne simtim in cealalta parte, putem sau in curand vom vedea pasii logici si fizici pe care trebuie sa-i facem pentru a ajunge acolo. Si acesta este doar inceputul, schimbarile cunoscute la care am lucrat...nici nu am mentionat nimic de descoperirile si oportunitatile necunoscute care in curand vor deschide ca o explozie urmatorul nostru nivel al aventurilor!
Noile
noastre directii vor deveni dince in ce mai clare in urmatoarele saptamani si cum trecem coltul, mult asteptatele schimbari vor incepe sa cada perfect la locul lor.Acum ca suntem total aliniati cu ritmul Universului, vom incepe sa ne traim vietile ca o prezenta plina de sprijin si in sincrinicitate perfecta asigurandu-ne ca fiecare alegere este cea mai inalta. Aceasta este starea de a fi si creatia care ne va facilita in sfarsit sa facem schimbarile fizice necesare pentru a crea versiunea exterioara a viziunilor noastre interioare.Mutarea din trecut in viitor va fi concentrarea pentru urmatoarele 6 saptamani.
Memento-ul pentru luna mai si iunie va fi infasurarea in continuare a
vechiului si lasarea trecutului in spate.Daca avem succese in a lega toate aceste capete slabe impreuna, atunci inceputul lui iunie ne va oferi capacitatea de a pasi intr-o noua realitate.Aceasta tranzitie poate fi rapida, neobisnuita sau neasteptata pentru unii dar rezultatul final va fi in aliniament total cu sinele voastre autentice intr-o viata autentica.Urmatoare a faza a calatoriei presupune aducerea sinelor voastre libere de karma si total integrate in lume la scara mare.Vor exista si cei care se vor retrage total din serviciu...aceste suflete vor fi inlocuite de catre urmatorul val de suflete trezite si va fi responsabilitatea acestui grup de a incalzi jocul vietii. Aceste suflete stiu foarte bine cine sunt si mie mi s-a spus ca nu mai ''este necesar sa sprijinim pilarii energetici ai Noului Pamant''.As mai dori sa mentionez ca cei care au avut misiunea de a crea campuri de forta pentru energia electromagnetica in jurul anumitor locatii geografice de pe planeta vor fi eliberati pentru a-si utiliza darurile lor inalte ale creatiei.
Nu mai este necesar sa va mai
oferiti sustinerea pentru planeta in acest fel, urmatorul val de lucratori ai energiei vor pasi total in aceste roluri. Si pentru cei care au avut contracte pentru a servi ca razboinici in brigada, acum va oferiti rolurile noului val de razboinici. Acesti noi razboinici totusi vor stationa in lumea fizica. Nu mai este nevoie de tacerea pe care a folosit-o primul val de razboinici.. .un timp al marilor actiuni de atragere si apropiere.

ACTIUNI FIZICE

In plus fata de durerile obisnuite si de SFINTELE TRANSPIRATII DE NOAPTE, noi ne
clarificam multe toxine din chakrele inferioare(1 si 2). Acest lucru poate insemna multe DURERI DE SPATE, dureri de picioare si de articulatii, dureri intestinale, urogenitale si purificari (paraziti, candida, colite, pietre la rinichi, infectii la vezica). Ele ies la suprafata pentru a fi vindecate asa cum corpurile noastre de lumina ''aterizeaza" in cele mai fizice parti ale vietii noastre.Aceste dezechilibre nu ''vor pleca'' pana cand nu ne-am purificat, integrat si impamantat in forma noastra totala fizica...ceea ce multi dintre noi isi completeaza acum. La un nivel bioenergetic, acum are loc finalizarea schimbarii de la carbon la cristal...de la electromagnetic la scalar. Aceasta luna si perioada eclipsei/solstitiu, ne vom completa reconectia pentru a permite acestor energii (scalare) sa se activeze total in campurile noastre aurice.Cei care au coeficientul de lumina necesar pentru activarea totala isi vor valorifica potentialele din aceste frecvente scalare si vor incepe sa le aplice in lumea exterioara.La un nivel emotional, noi ne clarificam camioane incarcate cu frica ceea ce declanseaza eliberarea acestor memorii celulare incorporate profund, boli si dezechilibre din corpurile noastre fizice. Multe anxietati si sentimente de neliniste sau de greutate care au fost in jurul nostru, la fel si tiparele ciudate de somn, oboseala, lipsa de motivare/inspiratie si in general sentimentele de deconectare si chiar si depresia. Ar trebui sa simtim in acest moment o ridicare a acestor energii.

Sursa: www.thinkwithyourhe art.net