IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, august 20, 2009

Au oamenii suflet?Cum arata sufletul?Ce supravietuieste mortii?
Fragment din cartea Prof.dr.Milan Ryzl "Miracole Biblice":
"-Vom incerca acum sa verificam unele afirmatii religioase privind existenta posibila a 'sufletului' omenesc.Sarcina dvs.(se refera la subiectul Milena pe care o hipnotizeaza) consta in a va pune in functiune perceptia extrasenzoriala si a gasi pe cat posibil o structura sau un organ care sa apartina omului,dar care sa fie invizibil si sa nu semene cu celelalte organe ale sale pe care le cunoaste din anatomie.Vedeti ceva la care s-ar putea aplica notiunea de 'suflet'?
-Da.
-Descrieti-l.Luati,de pilda,sufletul meu.Descrieti-mi sufletul.
-Are dimensiunile dvs. si este un fel de fum cenusiu.Nu stiu daca are culoare,caci nu disting culorile.Dupa ce ma trezesc,pot sa vi-l desenez.Cand vorbiti,vibreaza.Arata plat,ca si cum ar avea doar doua dimensiuni.Sta intodeauna in spatele corpului.
-Are sufletul organe?
-Nu,il vad transparent ,ca un fum.
-Nu are structura interioara?
-Nu,nu vad nimic.
-Sunt sufletele barbatilor la fel cu ale femeilor?
-Nu.
-In ce consta deosebirea dintre sexe?
-Simt intuitiv ca nu sunt identice,dar poate ma insel.Sufletele barbatilor sunt mai mari,e firesc,deoarece sufletul are dimensiunea corpului.
-Alegeti o persoana oarecare,pe care o cunoasteti si incercati sa o urmariti in trecut,pana in clipa nasterii ei.
-Il vad pe fratele meu,e inca mic si in spatele lui este sufletul a carui marime corespunde corpului.
-Urmati-l in trecut mai departe,pana in trupul mamei.
-Da,dar acum nu-i mai vad sufletul.
-Cat de mare e copilul pe care il vedeti?
-Are poate o lungime cam de douazeci de centrimetri,sau mai putin.
-Si nu vedeti sufletul?
-Nu.
-Acum urmariti embrionul in viitor,cum creste si spuneti-mi in ce clipa apare sufletul.
-Cand se naste,apare asa un suflet mic,are din nou dimensiunea corpului,are aceeasi forma cu a celorlalte suflete;eu il vad alb,dar nu am vazut de unde a venit.
-Incercati sa aflati.
-Poate vine odata cu respiratia.Dar pare atat de neverosimil.Cand copilul expira pentru prima data,atunci apare sufletul.
-De unde vine?
-Nu pot sa-mi dau seama.Cnd capul iese din corpul mamei,copilul incepe sa respire si chiar in clipa aceea vad ca parca ar iesi sufletul din gura lui,ca si cum l-ar fi expirat,ca si cum copilul ar fuma,apoi pur si simplu sufletul sare in spatele corpului,il vad in spatele corpului.
-Vedeti sufletul iesind intr-adevar din gura copilului?
-Da.
-Cum a ajuns in gura?
-Vad cum copilul inspira sufletul,apoi cum sufletul se suie in capul lui,cum se indreapta spre frunte,e ca si cum s-ar sui intre ochi,apoi se intoarce in spate,acopera creierul ca un nor,face ca o bucla si se intoarce inapoi,urmeaza aceeasi cale,dupa care copilul il expira si el isi ia locul in spatele copilului.
-Cautati clipa in care copilul il inspira!
-Da.
-De unde vine?
-Dispare...din aer...dar il pierd.Il urmaresc din nou inapoi(adica in trecut,in contra curgerii normale a timpului),vine din gura lui,formeaza asa ca un nor mic si se pierde.Se destrama.Da,se destrama.
-Urmariti copilul cand creste.
-Cand creste,sufletul se face mai mare.
-Prin ce se vede ca se face mai mare?
-Cand omul se naste,sufletul este dens,ca aburul din masina cu aburi;cand omul creste,sufletul creste odata cu el,dar se face mai subtire.
-Cautati o persoana pe care nu o cunoasteti,cautati-o in clipa mortii si spuneti-mi ce se intampla cu sufletul ei in acel moment.
-Dispare o data cu ultima suflare.Acum il vad iarasi,mai este inca in incapere,dar daca trece prin peretele camerei,dispare.Cand omul expira,isi da sufletul.
-Spuneti ca isi da sufletul,expirandu-l?Dar pentru asta,trebuie ca mai inainte sa-l fi inspirat,nu credeti?
-Da,il inspira,sufletul urmeaza aceeasi cale,in spatele creierului,apoi il expira,dar sub forma unui nor dens.
-Este mai mare decat norul de la nastere?
-Exact asa si de aceeasi densitate,dar cenusiu;la nastere era alb.
-Ce se intampla apoi cu sufletul?
-Dispare.
-Incercati sa apreciati cat timp a trecut de la moartea acelei persoane.
-Nu pot sa fac asta acum,dar nu cred sa fi trecut mult timp.
-Ce se ma intampla apoi?
-S-ar zice ca sufletul e tinut de forta gravitatiei.Nu poate sa treaca de o anumita limita.Parcurge incontinuu un spatiu in lung si in lat;ca si cum ar cauta un loc pe unde sa poata scapa;dar nu mai e singur acolo.Sunt multe suflete acolo.Ca si cum si-ar dori sa strapunga un strat de aer,dar apoi se intorc.Cad.
-Sunt toate la fel?
-Da.Doar unele sunt albe,altele cenusii,altele cenusii intunecate.
-Descrieti-mi 'viata' pe care o duc sufletele acolo.
-Vad acest strat care pare sa inconjoare pamantul.El pare de nepatruns pentru suflete.Nici unul nu poate trece dincolo.Vin altelenoi,iar acelea care au stat indeajuns de mult acolo cad inapoi pe pamant.Arata ca o ploaie.
-Ce fac sufletele acolo,sus?
-Incearca sa strapunga peretele.
-Altceva nimic?
-Nu.
-Izbutesc unele sa strapunga peretele?
-Nu cred.M-am intors in trecut si cred ca doar unul a trecut.Dar nu pot sa spun cat m-am intors in trecut."

Va imbratisez cu drag!!!

Sa ne amintim de Valeriu Popa...

INTODEAUNA INTAMPINATI NOUL CU EXPRESIILE:
NU CRED INCA
NU INTELEG INCA
NU SE POATE INCA
Valeriu Popa

"Cu mult inaintea altora inginerul Valeriu Popa incepuse sa vorbeasca deschis despre comunicarile primite din spatiu ,despre tratamentele naturiste si metodele de autovindecare pe care le propunea celor care ii solicitau ajutorul si despre experienta sa in acest domeniu.
Avand prilejul si onoarea de al fi cunoscut personal doresc sa va impartasesc cateva din cugetarile sale pe care si le exprima de cate ori avea ocazia in fata oamenilor care se duceau sa-l intalneasca in parcul 23 August din Bucuresti, la diferite intruniri, in fata studentilor atunci cand preda la facultate si cu alte ocazii:

“ Din punct de vedere chimic omul este o creatie a Divinului, dar fizicul nu poate sa salasluiasca si sa se manifeste singur fara cea de a doua parte si anume psihicul. Deci acest corp uman este format din doua elemente fizic pipaibil, cercetabil de catre stiinta si bioenergetic demonstrabil maine dupa ce stiinta il va accepta.
Corpul fizic este format din mai multe elemente si la fel si corpul energetic este format din mai multe elemente. Unul din elementele care formeaza corpul bioenergetic este corpul vital. Conform legii divine, partea aceasta vitala in timpul somnului iese din corp pentru a se incarca in vederea activitatii zilei de maine. Pentru ca noi suntem echivalenti cu un acumulator care se descarca si atunci avem nevoie de o incarcare energetica. Noi ne incarcam energetic din alimentele consumate pe de o parte, insa elementul de o importanta deosebita nu-l putem lua decat din spatiu si din zona corespunzatoare planului in care noi am fost inainte de a veni la viata.

Vom posta pe acest blog informatii legate de activitatea lui Valeriu Popa – “Nenea Omul” , filmari, file audio, carti etc in ceea ce priveste autovindecarea celor bolnavi – multi suferind de boli considerate incurabile de medicina clasica

Va invitam sa cititi cartile scrise de dna Sanda Stefan despre Valeriu Popa si regimurile alimentare recomandate de acesta pentru diferite afectiuni la adresa www.vindecare.go.ro".

http://salvativasemenii.wordpress.com/

Va imbratisez cu drag!!!