IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, august 20, 2009

Sa ne amintim de Valeriu Popa...

INTODEAUNA INTAMPINATI NOUL CU EXPRESIILE:
NU CRED INCA
NU INTELEG INCA
NU SE POATE INCA
Valeriu Popa

"Cu mult inaintea altora inginerul Valeriu Popa incepuse sa vorbeasca deschis despre comunicarile primite din spatiu ,despre tratamentele naturiste si metodele de autovindecare pe care le propunea celor care ii solicitau ajutorul si despre experienta sa in acest domeniu.
Avand prilejul si onoarea de al fi cunoscut personal doresc sa va impartasesc cateva din cugetarile sale pe care si le exprima de cate ori avea ocazia in fata oamenilor care se duceau sa-l intalneasca in parcul 23 August din Bucuresti, la diferite intruniri, in fata studentilor atunci cand preda la facultate si cu alte ocazii:

“ Din punct de vedere chimic omul este o creatie a Divinului, dar fizicul nu poate sa salasluiasca si sa se manifeste singur fara cea de a doua parte si anume psihicul. Deci acest corp uman este format din doua elemente fizic pipaibil, cercetabil de catre stiinta si bioenergetic demonstrabil maine dupa ce stiinta il va accepta.
Corpul fizic este format din mai multe elemente si la fel si corpul energetic este format din mai multe elemente. Unul din elementele care formeaza corpul bioenergetic este corpul vital. Conform legii divine, partea aceasta vitala in timpul somnului iese din corp pentru a se incarca in vederea activitatii zilei de maine. Pentru ca noi suntem echivalenti cu un acumulator care se descarca si atunci avem nevoie de o incarcare energetica. Noi ne incarcam energetic din alimentele consumate pe de o parte, insa elementul de o importanta deosebita nu-l putem lua decat din spatiu si din zona corespunzatoare planului in care noi am fost inainte de a veni la viata.

Vom posta pe acest blog informatii legate de activitatea lui Valeriu Popa – “Nenea Omul” , filmari, file audio, carti etc in ceea ce priveste autovindecarea celor bolnavi – multi suferind de boli considerate incurabile de medicina clasica

Va invitam sa cititi cartile scrise de dna Sanda Stefan despre Valeriu Popa si regimurile alimentare recomandate de acesta pentru diferite afectiuni la adresa www.vindecare.go.ro".

http://salvativasemenii.wordpress.com/

Va imbratisez cu drag!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu