IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, ianuarie 29, 2010

Marele Secret al vietii !!!

In ultimul timp am tot auzit vorbindu-se despre un film numit The Secret. Faptul ca toti cei care povesteau despre el erau incantanti mi-a trezit curiozitatea. L-am cautat, l-am vazut si m-au impresionat atat felul in care a fost realizat cat si ideea pe care o sustine.

Ce spune legea gravitatiei? Ca nu conteaza daca esti un om bun sau rau, cand cazi de la etajul 2 sau 20 se intampla acelasi lucru: te lovesti de pamant! In film se vorbeste despre o lege a universului care functioneaza la fel de implacabil ca si cea a gravitatiei.

Legea ATRACTIEI functioneaza intotdeauna, indiferent daca noi credem in ea, daca o intelegem sau nu. Indiferent daca vrem ceva neinsemnat sau ceva important, este la fel de usor de obtinut.

Filmul demonstreaza in ce fel suntem noi creatorii lumii in care traim. Ai propriilor noastre vieti.

Daca ne dorim un lucru si avem atentia focalizata asupra lui, il atragem in viata noastra. Insa atragem cu aceeasi forta si ceea ce uram… doar pentru simplul fapt ca ne focalizam atentia in acea directie.

“Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva, atragem oameni pozitivi, evenimente pozitive si situatii pozitive. Daca suntem negativi in orientare, sau maniosi, atragem oameni rai si maniosi si situatii negative. Astfel incat ajungi sa atragi lucruri asemanatoare gandurilor pe care le rumegi permanent in minte, indiferent daca aceste ganduri sunt constiente sau inconstiente. In asta consta tot secretul.

Cativa dintre cei care sustin aceasta idee:

John Assaraf, om de afaceri
Michael Beckwith, vizionar
Lee Brower, profesor
Jack Canfield, autor
John Demartini, filozof
Marie Diamond, consultant Feng-Shui
Mike Dooley, scriitor
Bob Doyle, autor
Hale Dwoskin, autor
John Gray, psiholog
John Hagelin, fizician
Bill Harris, terapeut
Ben Johnson, fizician
Loral Langemeier, strateg financiar
Lisa Nichols, autor
Bob Proctos, filozof
James Arthur Ray, filozof
David Schrimer, trainer in investitii
Marci Smirnoff, autor
Joe Vitale, metafizician
Dennis Waitley, psiholog
Fred Alan Wolf, fizician

Fiecare dintre ei povesteste felul in care aplicarea acestei legi i-a schimbat viata sau cum fiecare poate face astfel incat sa o aplice cu succes.

De ce nu obtinem totusi ceea ce ne dorim? Cum facem, in pasi simpli, concreti, sa punem aceasta lege sa lucreze pentru noi?

Haideti sa ne gandim doar la lucrurile care ne fac placere si sa le inlocuim pe cele care ne intristeaza cu opusul lor! Sa ne focalizam atentia pe bucurie, fericire, sanatate, prosperitate, succes si sa alungam din gandurile noastre tristetea, dezamagirea, furia, grijile de orice fel…

Pentru ca exista o legatura intre ce SIMTIM, ce GANDIM si ce ATRAGEM.

Sursa: www.damaideparte.ro

Multa Pace,Lumina si Iubire!!!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu