IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, aprilie 26, 2010

ATI AJUNS LA DESTINATIE!!!


Un mesaj de la Arhanghelul Gabriel prin Shelley Young 18 aprilie 2010

Multe fiinte umane iluminate au o reticenta in a se vedea ca sufletele uimitoare ce sunt cu adevarat. Ele se tem ca privindu-se in acest fel ar cadea in ego.Asta nu inseamna a va ameti in iluzia grandorii. Asta inseamna a va privi dintr-o perspectiva inalta si de a vedea cu adevarat, de a recunoaste si a onora cine sunteti cu adevarat.Am dori sa continuam in acest ton, oferindu-va permisiunea de a va observa propria maretie. Acest lucru este intr-adevar o parte integrala a energiilor in care ne aflam acum.Majoritatea dintre voi care ati pasit pe calea voastra spirituala, ati lucrat fara odihna, condusi, daca doriti, pentru a atinge linia de sosire. In timp ce noi va
onoram pentru seriozitatea voastra, multi dintre voi ati imbratisat aceasta graba si a devenit un obicei.
Vedeti voi, in energiile de la inceputul acestui proces, multi dintre voi simteau o mare graba in care trebuia neaparat sa iluminati, asa cum a facut intreaga lume din jurul vostru.Si simteati ca si cum ar fi trebuit sa fie facut totul ACUM. Acea urgenta pe care ati simtit-o toti a fost o parte integrala a procesului pentru a asigura ca masa critica a fost obtinuta si procesul ascensiunii pe Pamant asigurat.
Pentru ca multi dintre voi ati pasit pe calea voastra spirituala condusi de aceasta urgenta, ati acceptat ca acesta este felul in care se simte mereu calea spirituala.
In realitate, nu mai este nevoie sa purtati acel simt al urgentei.Procesul este in actiune. Voi ati reusit, ca si colectiv intreg, ceea ce v-ati propus sa faceti, deci acel simt al urgentei nu mai este necesar cu adevarat, dar multi inca se mai agata de el cu toata forta lor.
Acest lucru face ca fiintele iluminate sa accepte cu dificultate mutarea in energiile starii de A FI. Ele simt ca trebuie sa fie ceva gresit pe care inca nu il inteleg. Ele inca se simt conduse, cand nu exista nici un loc unde sa ajunga. Si astfel, ele simt ca ''trebuie sa fiu blocat'', ''cred ca imi scapa ceva'', ''ce anume trebuie sa vindec''? ''Ce ar trebui sa fac''? Pentru ele, a sta pe calea buna inseamna a forja inainte.Asta este o aberatie.
Procesul ascensiunii pe Pamant este asigurat. Nu exista nimic in neregula care sa il poata stopa acum, asa cum impulsul este la locul sau. In loc sa va bateti incurajator pe umar, voi cadeti in disperare, cautand ceva de facut. Acest lucru induce multora un simt al disconfortului care nu este cu adevarat necesar.Daca v-ati putea vedea asa cum va vedem noi.Daca
ati putea, ati vedea sufletele frumoase cantand, care s-au mutat in curaj si integritate si credinta si au permis ca acest magnific eveniment sa aiba loc. Ati putea vedea sufletele care si-au vazut si trai cel mai inalt serviciu posibil si l-au facut stralucitor. Ele au realiat ceea ce si-au propus sa faca si acum multi se bucura de fructele muncii lor. Ganditi-va astfel. Este ca si cum v-ati lipit de
masina voastra, stiind ca trebuie sa ajungeti la o destinatie foarte indepartata. Ati stat in discomfortul masinii voastre cat ati calatorit multi kilometri pentru a ajunge aici. Uneori va era foame sau sete sau aveati nevoie disperata sa folositi toaleta. Uneori corpurile voastre aveau dureri din cauza limitarilor vehicolului vostru si tanjea sa iasa afara si sa se intinda. Unele portiuni ale calatoriei voastre au fost lungi si pareau ca nu se mai termina. Alte portiuni ale calatoriei v-au entuziasmat si v-au incarcat cu minuni asa cum priveati la peisaje noi interesante. Dar in final, ati ajuns la destinatie. Puteti arunca hartile si instructiunile. Ati ajuns acolo unde ati muncit atat de mult sa ajungeti! Acum este timpul sa va bucurati de destinatia voastra. Sa inaintati cu un simt la minunii si sa va planificati zilele in conformitate cu ceea ce va face cea mai mare placere si va aduce cea mai mare implinire. Acesta este un timp cand va puteti intalni in bucurie cu altii care si-au completat in mod similar calatoriile si impartasesc povesti despre pelegrinajele voastre uimitoare.
Calatoritul s-a incheiat, dragilor. Este timpul sa imbratisati si sa va bucurati de Pamantul promis.
Sursa: www.trinityesoteric s.wordpress. com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu