IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, aprilie 07, 2010

Energiile lunii aprilie


Ei bine, sunt bucuroasa sa spun ca s-a mai incheiat o luna. Martie a venit cu o energie oarecum blanda, care s-a schimbat cu certitudine, pe masura ce ne-am apropiat de sfarsitul lunii si s-a incheiat cu o revarsare de vibratii foarte incarcate - vibratii care ne-au lasati pe toti bezmetici si intrebandu-ne ce s-a intamplat. Luna plina de la sfarsitul lunii a venit cu un volum enorm de energie de curatare si transformare, fapt pe care l-am resimtit ca pe un aspirator cosmic, care a indepartat pe loc tot ceea ce nu curatasem pana atunci. Ati avut un virus sau ati intimpinat vreo problema de sanatate, la sfarsitul lunii? Nu sunteti singurii. Din fericire, aprilie se afla la un nivel energetic diferit– observati, am spus diferit, nu mai usor.

Nu mai putem descrie energiile ca fiind usoare sau dure, pur si simplu pentru ca acest mod de a le privi nu mai este cel corespunzator. Ne aflam in mijlocul unei schimbari semnificative a paradigmei universale, pe care o resimtim atat in interior cat si la exterior. Criza economica prin care trece lumea reprezinta reflectarea a ceea ce se intampla la nivel cosmic. Asa cum se schimba industriile si societatile, ne schimbam si noi. Si mesajul pentru noi este ca a sosit momentul sa imbracam mantia puterii, sa nu ne mai plangem de ceea ce se intampla si sa ne amintim ca suntem raspunzatori pentru reconstructia lumii si pentru crearea realitatii noastre individuale si colective, dorite.

In aprile se sarbatoreste Pastele si asta aduce un nou vortex, care ne poarta intr-un spatiu al blandetii si al linistii, daca suntem dornici sa ne eliberam de nevoia noastra de durere. In fiecare situatie problematica, pe care o identificam, ne putem intreba daca suntem cumva dependenti de durere - si daca asa este, sa ne intrebam daca suntem dispusi sa renuntam la ea. In acelasi timp, avem de-a face cu un Marte retrograd intre 17 aprilie si 11 mai, aspect care are legatura cu ceea ce pretuim si cu sursele atasamentelor noastre. Fiti pregatiti sa vedeti multe lectii de detasare si eliberare, atunci cand suntem pusi, datorita acestei retrogradari, in fata unor alegeri legate de ceea ce este mai important pentru noi.

Luna aprilie nu va fi dificila. Pe masura ce temperaturile vor creste, vom putea sa iesim din nou afara si sa ne bucuram de noua viata careia ii da nastere Mama Pamant. Simt ca este important sa ii spunem planetei cat este de frumoasa si cat de mult ii pretuim binecuvantarile si darurile. Iarna a fost rece si lunga pentru multi si venirea primaverii aduce binecuvantarea unei vieti noi, precum si noi ocazii de a iesi din vechile paradigme si de a dori schimbarea. Cei care au dus vieti singuratice vor avea mai multe contacte sociale in aceasta luna, daca sunt deschisi pentru asta. Daca ati vrut sa va miscati, dar nu ati stiut incotro sa o luati, in aceasta luna informatiile vor incepe sa apara. Si orice ar fi de eliberat in viata voastra, veti gasi in aceasta luna resursele sa o faceti. Sa aveti o luna minunata.



Mesajul lui Uriel – Chemati-va ingerii

Legiunile de ingeri care va indruma si va sprijina pe fiecare dintre voi sunt o prezenta constanta. Chiar daca nu ii puteti vedea, ei sunt prezenti de jur imprejurul vostru. In tot ceea ce pare nesigur, incert si trecator in aceste vremuri, puteti fi siguri ca ingerii sunt intotdeauna cu voi. In vremuri de restriste, ei isi sporesc eforturile de a va proteja si de a va indruma sa va depasiti teama. In vremuri de suparare va stau alaturi si va alina, pana cand puteti gasi binecuvantarea in durerea pe care o traiti. Atunci cand va doriti mai mult ajutorul lor, ei sunt acolo pentru voi. Chiar daca nu ii bagati in seama, va stau de straja in tacere - iubindu-va, chiar daca i-ati uitat.

Cu fiecare viata va aduceti echipe intregi de ingeri care sa va apere si sa va indrume. Ei reprezinta amintirea sinelui vostru in spirit, amintirea iubirii si bucuriei din rai si a scopului calatoriei voastre. Ii aduceti cu voi pentru ca stiti ca, odata aflati in densitatea energiei Pamantului, veti uita cine sunteti si care este scopul vostru Divin. Si tot asa cum uitati Sinele vostru, uitati si de ei si de ajutorul pe care vi-l pot acorda pe cale. Ei poarta energia contractului sufletului vostru, precum si informatia de care aveti nevoie, pentru a duce acest contract la indeplinire. Planul vietii voastre include si ceea ce aveti de facut, odata ce se incheie vindecarea.


Ei au nevoie sa le dati permisiunea pentru a putea face parte din viata voastra, trebuie sa stie ca doriti sa le permiteti sa va ajute. Nu pot interveni in viata voastra si nu pot actiona in afara liberului vostru arbitru. Trebuie sa vreti sa le cereti indrumarea si sa fiti deschisi sa o primiti. Imaginati-va o usa care se afla intre voi si ingerii vostri. Bateti la usa si sperati ca ei vor raspunde. Cand nu o fac, va indepartati, simtindu-va singuri si lipsiti de putere. Ceea ce nu stiti despre aceasta usa este ca are clanta pe partea voastra si ca numai voi o puteti deschide.


Deschideti-i usa indrumarii pline de iubire si sprijinului pe care ingerii pot sa vi le ofere. Sunt atat de multi care va asteapta invitatia, pentru ca sa va poata ajuta sa va reamintiti de ei si de promisiunile pe care le-ati impartasit. Ingerii vad toate posibilitatile si va pot indruma catre visele voastre, in atat de multe feluri. Atunci cand ii chemati, sunteti deschisi pentru implinirea maiestriei voastre si pentru a trai dincolo de vindecare si ispasire. Chemati-va ingerii in toate, intotdeauna, pentru ca nimic nu este prea greu sau prea usor pentru ei. Folositi-va ingerii in toate, astfel incat sa le puteti simti bucuria si sa va reamintiti de Sine, prin ei. Va steapta sa ii faceti partasi la calatoria voastra si sa reinnoiti parteneriatul pe care voi l-ati creat pentru a va ghida in calatoria acestei vieti.

Sarbatoriti- va!

Atat persoanele Indigo cat si cele Cristal sunt creative si, cand reusesc sa isi sporeasca increderea in exprimarea darurilor proprii, realizeaza lucruri exceptionale. Atunci, raspund complimentelor primite, spunand: „nu e mare lucru”. Asa ca nu ar trebui sa fie surprinsi de cat de trecatoare este bucuria legata de realizarile lor si de faptul ca, odata ce au terminat ceva, fie simt nevoia sa o ia de la inceput, fie nu mai stiu de ce sa se apuce, pentru ca reusita lor a fost atat de efemera. Indigo si Cristal, a venit momentul sa va sarbatoriti pe voi si realizarile voastre, sa va recunoasteti darurile, chair daca o faceti numai pentru voi, dar si sa invatati sa primiti complimentele cu gratie.

Aceasta tendinta de a respinge complimentele face parte din lipsa generala de incredere a persoanele Indigo, ceea ce ii poate determina pe cei care fac complimentul sa se simta destul de prost. Si, ca urmare, s-ar putea sa nu le mai faca un alt compliment in viitor. Acest lucru creaza un model care, in viitor, ii poate face pe acesti Indigo sau Cristal sa simta ca nu sunt apreciati. Ei nu isi amintesc ca au respins complimentele ca fiind lipsite de importanta si se intreaba de ce nimanui nu pare sa ii pese de realizarile lor.


De fiecare data cand va sarbatoriti pe voi insiva, sau o realizare a voastra, va ridicati vibratia si incorporati aceasta energie in campul vostru. Ea devine parte din voi. Atunci cand altii va fac complimente, ei recunosc ceea ce ati facut si observa noua energie din campul vostru. Cand respingeti complimentele, le transmiteti ca au gresit si va coborati vibratia. Atunci cand acceptati complimentele, va consolidati energia realizarilor voastre si v-o asumati ca apartinandu- va.


In special pentru adultii Indigo si Cristal, incapacitatea de a va sarbatori pe voi si realizarile voastre isi poate avea radacinile in copilarie - perioada in care ati fost intotdeauna diferiti de ceilalti, ati fost mereu cei care faceau ceva „rau” si pe care nimeni nu ii aprecia. Concentrati- va asupra vindecarii acestui aspect, pentru ca lucrurile care erau altadata „rele”, sunt acum bune. Fiecare Indigo care este sarbatorit acum, pentru realizarile si darurile sale, a fost la un moment dat ridiculizat si respins. Asadar, sarbatoriti- va pe voi si fiecare realizare a voastra, indiferent daca ea este mare sau mica. Asumati-va aceasta energie, astfel incat sa va puteti recunoaste ca persoana minunata, talentata si creativa care sunteti.

Sursa:editura foryou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu