IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, octombrie 27, 2009

Desteptarea Romaniei-Legea atractieiHai să dăm mână cu mână,
Cei cu inima română,
Să-nvârtim hora frăţiei
Pe pământul României.
Fraţi români, până când o să stăm şi să ne lamentăm pentru soarta asta crudă, zicem noi, fără să mişcăm totuşi un deget spre schimbarea ei? Acum, mai mult ca niciodată este un moment de rascruce in istoria noastră. Mai mult ca niciodată este necesar să ne unim forţele spre a construi un ideal de viaţă, mai bună, mai liniştită, mai plină de lumină şi iubire.
Până când o să lăsăm pe alţii să ne întineze sufletul nostru curat românesc, încercând să ne convingă că suntem un popor de oameni slabi, plângăreţi, mincinoşi, hoţi....?.
Nu astea sunt trăsăturile sufletului nostru, ci pacea, bunătatea, bucuria de a trăi, ospitalitatea, demnitatea...
De ce ne pierdem calităţile luminoase aşa uşor şi acceptăm sugestiile negative atât de repede?
De ce să uităm că noi am trăit mereu în prietenie cu vecinii ajutându-ne reciproc.
Haideţi să nu lăsăm virusul separării, al egoismului să ne distrugă fiinţa noastră naţională.
Avem politicieni aşa cum îi lăsăm noi să fie şi apoi ne plângem de ei. Politicienii noştri şi-au atins idealul, anume să ne convingă că politica este murdară, coruptă, deci nu merită să ne murdărim cu ea.
Să-i lăsăm pe ei s-o facă în continuare, că ei oricum s-au murdărit. Să profite în continuare de cei care stau pe margine , de noi cei mulţi, trasându-ne direcţii de urmat străine de sufletul nostru, copii nereuşite după principii de viaţă întunecate din occident.
Şi cu succes ne conduc spre o sclavie materială si intelectuală pe care ne-o prezintă ca un succes al lumii occidentale. E doar o groaznică manipulare îndreptată spre noi.
Dacă noi nu ne unim forţele, să muncim pentru transformarea ţării noastre intr-o oaza de lumină, atunci nimeni nu o va face.
Oamenii de bun simţ trebuie să se implice în viaţa socială, politică, economică. Oare nu toate planurile existenţei fac parte din marele plan divin? Există ceva inafara lui?
As dori să vin cu o propunere în sensul trezirii sufletului neamului românesc, o meditaţie comună la o oră fixă în care cu sau fără ajutorul unui suport muzical să emitem gânduri luminoase, pline de iubire pentru ţărişoara noastră.
Cu cât vom fi mai mulţi cu atât mai repede se vor materializa aceste idei forţă, aceste gânduri luminoase activate prin rezonanţă.
Cred că ora 21.30 este potrivită pentru cei mai mulţi dintre noi.
Şi ca fond muzical se poate folosi acest mixaj muzical,prezentat mai sus cu o puternică rezonanţă cu sufletul poporului român.
Şi este suficient şi dacă ascultăm sincron această muzică într-o stare de relaxare şi interiorizare.
Fie ca Tatăl Ceresc să binecuvânteze trezirea noastră.AMIN.7 comentarii:

 1. Inca o solutie care daca este pusa in aplicatie va avea rezultate deosebite.

  Cei care se trezesc devreme pentru a merge la munca pot sa-si sacrifice zece minute din TIMPUL PRETIOS CARE INCA MAI ESTE si sa faca urmatoarea meditatie:

  La sfarsitul celei de-a cincea ore a zilei si anume la ora 04.45 la Radio Romania Actualitati se canta Imnul Romaniei si apoi se spune Rugaciunea Tatal Nostru.
  Macar in cele cateva minute sa inchidem ochii si sa simtim cu toata puterea de care suntem in stare Vibratiile Divine produse de Imnul Romaniei si de Rugaciunea Tatal Nostru.
  In acelasi timp sa incercam sa transmitem mai departe aceste vibratii. Cei care pot sa mediteze mai mult vor putea continua cu o melodie romaneasca draga sufletului lor (Balada - Ciprian Porumbescu, Ciuleandra, Pe-al nostru steag e scris UNIRE, etc)

  S-a demonstrat stiintific, fara nicio posibilitate de contestare ca daca doar 1% din radacina patrata a populatiei care locuieste intr-un anumit teritoriu este in comuniune deplina cu Campul Unificat al lui Dumnezeu, atunci acel teritoriu este binecuvantat si protejat.

  Cateva dintre foarte multele dovezi:

  http://www.youtube.com/watch?v=IIN8r9rgtUM
  http://www.youtube.com/user/meditationchannel#p/u

  Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte buna completarea.Iti multumesc!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dar chiar si acolo "Unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu(cum spune Iisus Hristos), voi fi si Eu cu ei!" asa ca uneori nu prea conteaza procentele!

  RăspundețiȘtergere
 4. Am niste nelamuriri:
  1.Am ascultat zilele acestea radio Romania Actualitati dimineata la ora 04.45 si am auzit doar un bazait, iar la 04.55 s-a cantat Imnul Romaniei.
  2.Adrian a scris "1% din radacina patrata a populatiei", iar in linkul pe care ni l-a dat este scris "The Square Root of One Percent" adica "radacina patrata din 1%", ceea ce reprezinta o valoare de 10 ori mai mare.

  RăspundețiȘtergere
 5. De ce dimineaţa in ora a 5-a?

  Pentru ca este ora la care se desteaptă Românii care merg la muncă pentru Pâinea României - Românii care MUNCESC.

  La această oră avem nevoie de un impuls mental benefic care să ne orienteze în activităţile din timpul zilei.

  "Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă!"

  RăspundețiȘtergere
 6. "Fiecare dimineata aduce un inceput, valabil pana noaptea care aduce un nou sfarsit, E foarte importatant inceputul, caci el declanseaza toate fortele, atat cele de constructie cat si cele de distrugere."
  Oreste Teodorescu

  RăspundețiȘtergere