IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

sâmbătă, iunie 26, 2010

MESAJE NOI...


Namaste dragi prieteni

Iata-va pregatiti pentru repetitia generala la care participa si constelatia planetara de astazi , pentru ca Tatal in felul acesta v-a daruit inca o haina de lumina imprimata cu Crucea formata din aceasta constelatie , care contine potentialele intregii schimbari care se va activa in voi, incetul cu incetul,pe masura acceptarii voastre. In marea Lui Bunatate , Creatorul impreuna cu fiintele de lumina a dorit ca voi sa fiti bine pregatiti pentru Marele Spectacol Planetar/ Cosmic care va fi curand. Veti deveni tot mai constienti , veti trai tot mai constient fiecare clipa , fiintele de lumina va ajuta si va sustin de cate ori o doriti si o cereti.Inspirati si primiti in fiinta voastra energiile acestei schimbari care sint ca o adiere binecuvantata si "profitati si indrazniti" in a comunica si colabora cat mai mult cu ingerii , cu arhanghelii , cu Mama Divina , cu Iisus , cu Tatal , pentru ca ei vor spune intotdeuna PREZENT chemarii voastre . Nu va intelectualizati- rationati sentimentele si simtirile , pentru ca limbajul iubirii este pur, simplu si pe intelesul tuturor ,pentru ca se vor apropia de voi si oameni simpli , cu inima curata , care au nevoie sa inteleaga ce se intampla cu ei. Ajutati-i asa cum simtiti, pentru ca tot mai multi se vor apropia de voi, Divinitatea vi-i trimite , pentru ca prin empatie - fotonii de lumina si informatie din corpul vostru de lumina vor contagia ( benefic de data asta ) pe cei care va ies in cale. Pentru ca sinteti atit de minunati, de frumosi , de luminati incat puteti lumina si pe altii , uneori numai prin prezenta voastra, pentru ca acesti fotoni sint contiinte vii de lumina emise de divinitatea voastra. PROFITATI de oferta generoasa a fiintelor de lumina , pregatiti-va cat mai mult cu ajutorul Lor , spiritul-emotional-material , ele va vor ajuta atat cat voi permiteti si credeti, pentru ca MARELE SPECTACOL PLANETAR/COSMIC il veti sustine singuri .
Fiintele de lumina vor fi spectatori si supravegheori si vor interveni doar in caz de forta majora , daca unii dintre voi isi va uita rolul. Intreag Universul va sustine si astepata acest Mare Spectacol pentru care v-ati pregatit , nu va vine sa credeti, milioane de ani.
Avem incredere in voi , va iubim si abia astaptam sa va vedeti si voi maretia Strabunii vostri solari si stelari.


2 comentarii:

  1. Frumos, desi se poate spune la fel de bine ca ei sustin spectacolul si noi suntem martorii, noi trebuie sa ii rugam pe ei sa se manifeste si prin noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase cuvinte...
    cred ca nu suntem chiar asa gata../
    dar cu toti suntem intr-un fel sau altul norocosi ca ne aflam la sfarsitul lumii vechi aici sa putem privi maretia schimbarii in toata splendoarea ei
    Pace si Lumina.

    RăspundețiȘtergere