IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, iunie 25, 2010

''Credinţa Geţilor - O Credinţă a... Universului Infinit şi Etern''



Dumnezeire sau starea de Nemurire este Credinţa ce o aveau strămoşii noştri... Cu legături ancestrale în Tainele Universului, nu doar ale Planetei Pământ, Geea, Gaia.
Din generaţie în generaţie neamul acesta de Oameni blânzi, calzi, drepţi, puternici au transmis, şi au făcut nemuritor OMUL. Informaţiile le avem cu toţii. Le-am uitat, poate şi pentru că în Timp am separat Sufletul Sentimentele, de Raţiune de Minte. Gândurile şi Idealurile noastre au uitat să mai fie scăldate în Fericire şi Iubire.

''Raţiunea Logica'' a uitat să se mai desăvârşească în ''Inimă''.
Foarte multe taine sunt încă ''ascunse'' nu doar în Subconştientul fiecărui român în mod special (nu detaliem aici), dar şi al celorlalţi oameni, ci şi în limba noastră Sfântă Română, cu o vechime ancestrală.
Limba noastră sfântă română, este singura limbă Fonetică din lume, în proporţie de 98%, aproape 100%. α β adică AlfaBetul este unul geometric, având pentru fiecare literă corespondent câte o cifră. Este demonstrat faptul că Baza Limbilor Latine, dar şi a celorlalte limbi vechi din Asia, sau Africa, etc. este Limba română străveche. Oameni care au în sufletul şi inima lor acest minunat neam românesc, european, dar şi Planetar, Omenesc, şi-au dat silinţa, au cercetat şi cercetează în continuare, prin muncă serioasă şi loială Idealurilor lor, deci ale noastre.

Vă trimit ataşat la acest mesaj, un clip video; în fapt sunt 4 părţi ce au legătură între ele. Ceea ce doresc eu, este doar să cunoaştem şi aceşti oameni cercetători români, modeşti din firea lor, şi fără dorinţe de a se face cunoscuţi neapărat Lumii, prin tv sau alte moduri cum fac majoritatea indivizilor străini de sentimentele româneşti, dar vedete.

Vă doresc ceea ce îmi doresc şi mie, Multă Sănătate, Toate cele Bune, Succes şi stropi de Fericire să vă aducă Inima aşa cum veţi dori.

I.OmmTerra





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu