IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, iunie 25, 2010

Semnificatia zilei de 26 iunie 2010 in calendarul Mayas


Energia acestei zile de ton 5 ceea ce indica seful si Maimuta...sa vedem impreuna ce spun acestea, este dat inainte de rasarit doar se naste o zi, si ea este aceasta 5 Maimuta.
Tonul cinci este un ton de zi, un ton de acţiune, care înseamnă germinaţia, stabilirea noii conştiinţe. Cinci este punctul din centrul cubului. Acum, mica plantă care a răsărit, ştie ce va deveni. Cinci este şeful, navigatorul valului, cel care vine să încununeze primele tonuri, într-o dimensiune superioară, la un nivel superior.
El are misiunea de a veghea ca tot ce este înscris în cosmogramă să se întâmple aşa cum e scris în Planul Divin; aduce forţa inteligentă care organizează; este energia ca ceea ce ne-am propus, să şi facem; este cel ce aduce autoritatea înfăptuirii
Simbolul ce se află pe acest ton, aduce abilităţile de comunicare şi căile de aplicabilitate materială, urmăreşte punerea în practică şi concretizarea misiunii sau a proiectelor. Cei născuţi pe acest ton aduc, în mod natural, tot ceea ce este necesar împlinirilor.
Ei pot merge direct în miezul oricărei situaţii, găsesc soluţii ­ ceea ce îi fac investigatori, căutători, sau “navigatori” excelenţi. Pentru ceilalţi, acest ton este un reper important.

MAIMUŢĂ CHUEN poartă energia plină de culori a vestului şi este cel care aduce o zi ce debordează de creativitate, o explozie de talente şi aptitudini. Pentru că este primul simbol după ecuator, adică după Ok, odată cu el începem o nouă etapă, trecem într-o altă lume şi de aceea avem nevoie să ne umplem tolba cu tot ceea ce înseamnă imaginaţie şi creativitate.
Numai aşa putem descoperi, în zilele care vin, sensul adânc spiritual, adus prin curgerea energiilor cosmice a simbolurilor care urmează. Maimuţa reprezintă lumea copilului interior, copilul Divin din noi, inocent, zburdalnic, fericit, vesel, cu o pace interioară şi cu o putere de conectare cu Divinul absolut unice, specifice, de neegalat.
Un vechi proverb spune că Raiul pe Pământ, Copilul Divin îl aduce. Chuen are o anume înţelepciune lăuntrică, la el totul este simplu, natural, firesc. Cunoscută de mayaşi ca cea care ţese timpul, care alcătuieşte ţesătura realităţii noastre, Maimuţa poate manevra, cu mare îndemânare, mai multe iţe deodată.
Tapiseria ei este veşnic nouă. Cu creativitatea sa, izvorâtă dintr-o curiozitate inocentă, ea ne aduce mari schimbări în viaţă ­ uneori chiar neaşteptate. Chuen, maimuţa abilă, este jonglerul care sparge structuri, imagini, convingeri şi credinţe ce nu ne mai sunt de nici un folos. Ea ne invită să acţionăm într-un mod spontan şi imprevizibil, să ne trezim la viaţă, să învăţăm din nou să zâmbim. Să nu mai fim atât de serioşi, căci viaţa este o joacă; să credem în magia momentului.
Să lăsăm copilul interior din noi să cânte, să danseze, să coloreze, să râdă, să se joace. Acesta este modul de a trăi şi de a fi al copiilor Divini, de toate vârstele. Ei ştiu, instinctiv, care este valoarea evenimentelor ce vin în mod spontan, necontrolate de tipare, judecată sau prejudecăţi. Iluminarea nu trebuie să fie un proces dificil ­ ci unul natural, simplu, magic şi încântător.
Descrierea energiei lui Chuen, ne conduce, în mod firesc, la trăsăturile nativului din acest semn. Împăciuitoare, fermecătoare, generoasă şi iubitoare de glume şi ghiduşii, persoanele Maimuţă nu se plictisesc niciodată, deşi acest freamăt interior le poate face chiar lor farse, căci uneori acţionează nesăbuit, pentru a se afla în lumina rampei.
Oricum, au întotdeauna succes şi sunt sufletul oricăror evenimente ­ chiar şi atunci când este vorba despre o muncă dificilă, sau extrem de importantă, oficială, sau care are ca ţintă tranzacţii mari.
Multe dintre persoanele Chuen devin negustori ori vorbitori respectaţi. Ele au o mare îndemânare şi o bună manualitate, fac cu uşurinţă orice, sunt buni meşteşugari, au remarcabile abilităţi artistice, în toate formele de exprimare; curiozitatea lor inocentă dă savoare actului artistic şi soluţiilor constructive. Cu toate acestea, Maimuţa are tendinţa de a fi nerăbdătoare şi nu prea stă locului, îndeajuns pentru a duce lucrurile la bun sfârşit.
Aceasta este provocarea acestui semn. Să ne amintim că ceea ce este în subconştient şi îşi doreşte schimbarea ne aduce experienţe ce pot părea dificile, uneori chiar copleşitoare. Pentru Chuen, asemenea situaţie nu ar trebui să existe, pentru că ele văd şi ştiu, în mod natural, intuitiv, că în timp ce zidurile egoului se prăbuşesc, un zâmbet se dezvăluie, iar Iluminarea Sinelui Esenţei Divine străluceşte în toată splendoarea sa. Mesajul său, care radiază prin tot ceea ce exprimă acest simbol, este să ne redobândim inocenţa şi puritatea copilului interior, Divin.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu