IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iunie 27, 2010

EXTRAORDINARELE ECLIPSE ALE MARII CRUCI




Transmis de Tyberonn - 26 iunie 2010


Salutari, dragii mei, Eu Sunt Metatron, Lordul Luminii. Eu va salut in iubire neconditionata, o iubire de care intr-adevar veti avea nevoie in urmatoarele cateva saptamani ! Voi intrati in una dintre cele mai puternice si intense experiente cruciale ale energiei de pe planeta , care nu a mai avut loc de multe milenii si "temperatura" relativa creste drastic. Aceasta este Triada de
Diamant si este scopul din spatele incurajatorului " val OM" , pe care Consiliul Cosmic al Luminii vi-l emite cu gratie.

Exista 3 intamplari foarte semnificative astrologice in urmatoarele 5 saptamani ( 26 iunie- 4 august). Acestea sunt :
Eclipsa de Luna Plina din 26 iunie
Eclipsa solara din 11 iulie
Aliniamentul celor 5 planete din iulie - Marea Cruce

Eclipsa lunii pline din 26 iunie este extraordinar de puternica si va pregati scena. Intr-adevar, aceasta eclipsa de luna plina este o sabie cu doua taisuri si poate fi elanul marii schimbari spre pozitiv, daca este inteles corect si utilizat in consecinta. Sau, intensitatea sa poate crea o ruptura in campul auric si sa va conduca spre o spirala descendenta. Depinde de voi, depinde daca reactionati cu nerabdare si emotie sau daca utilizati intelept aceasta rezonanta pentru creativitate si purificare interioara.
Acesta este cazul tuturor momentelor cruciale , acestea vor folosi caldura intensa pentru a purifica. Noi va spunem ca solstitul recent si iminenta Triada de Diamant a Marii Cruci sunt printre cele mai puternice energii simtite pe planeta de milenii incoace si multi dintre astrologii vostri savanti au recunoscut aceasta ...Intr-adevar, configuratia celor 5 planete si unghiurile asociate reprezinta o frecventa unica extraordinara si extrem de rara, care poate oferi un tipar al schimbarii magnifice , totusi cu o rezonanta care poate fi deasemenea chiar haotica. Este bine, pe durata acestui timp, sa luati in considerare, cu atentie, actiunile voastre. Fiti precauti in comportament si faceti eforturi pentru a mentine integritatea campului vostru auric.
Ganditi inainte de a vorbi si nu permiteti emotii distructive cum ar fi : furia, invidia, depresia, vina sau indoiala sa invadeze energia voastra. Va fi usor sa administrati gresit emotiile si comunicarile in acest moment crucial si rezultatele vor fi in detrimentul relatiilor si a starii mentale.
Mai bine folositi aceasta energie puternica pentru a merge in interior si a revedea obiceiuri ascunse si obstacole care se pot furisa acolo. Nu exista timp mai bun pentru a elibera aceste lucruri.
Si dragii mei, majoritatea dintre voi mai are totusi purificari de facut.

Mult mai des in dualitate decat nu , acei care nu recunosc reziduurile caracteriticilor negative , sunt cei care trebuie sa se examineze cel mai mult, inclusiv acei dintre voi de pe calea spirituala. Egoul spiritual poate fi examinat si curatat in special, in acest moment crucial. Vedeti voi, obstacolele care au fost vazute cu usurinta de cei mai multi dintre voi, le-ati rezolvat. Ceea ce a
ramas sunt cele reziduale, pe care egoul vostru le-a bagat pe tacute sub covor si le-a ascuns in intuneric, in cutii inchise. Dar nu fiti descurajati si nu ganditi ca noi va judecam, pentru ca intr-adevar voi toti veti ascensiona, mai devreme sau mai tarziu. Dar exista o grandioasa oportunitate in acest moment crucial de a gasi ceea ce este ascuns si de a performa purificarea necesara.

Ceea ce exista in umbra va fi revelat la acest timp si ceea ce nu este usor de vazut in alte calatorii, in alte faze ale vietii, "prezente" , va fi vizibil, daca cautarea de sine este dorita cu adevarat si executata cu sarguinta. Si Maestrilor, in timp ce o asemenea examinare va cere curaj si modestie, premiile vor fi marete pentru ca intr-adevar eclipsele si Marea Cruce va acorda oportunitatea de a trece printr-un important portal, intr-o versiune mai inalta si mai curata a adevaratului sine.

Deci, noi va rugam sa cautati obstacolele ascunse si sa va confruntati cu acestea si sa le eliberati la aceasta eclipsa de luna. Noi va recomandam pe mai departe sa meditati intens la atributele pe care doriti sa le realizati la eclipsa solara, pentru ca, intr-adevar abilitatea de a fi creativ in faza eclipsei solare este amplificata deasemenea. Un timp perfect pentru a rezolva si surprinde expresia artistica sau manifestarea dorintei. Utilizati faza temporara dintre eclipse, pentru a decide apoi cine sunteti voi cu adevarat. Ce trebuie sa faceti aici.Ce veti face cu anii care au mai ramas din aceasta calatorie. Vedeti voi, Maestrilor, energia perioadei in care intrati, va ofera abilitatea de a intra intr-o stare profunda de "Fiintare". O stare dincolo de minte, o energie pe care voi o numiti gand.
Si pentru multi dintre voi, Fiintarea este o stare in care nu v-ati angajat cu adevarat ;asa este controlul pe care la-ti dat naratorului interior. Intr-un sens adevarat, Triada de Diamant ofera celor dintre voi care isi pot linisti mintea , oportunitatea de a intra mai usor in starea de vibratie solemna a intelepciunii linistite, a Fiintarii " fara minte" si dragi Maestri adevarati, aceasta este o stare mult mai inalta in frecventa decat starea "fara minte".

Asta va creaza confuzie? Noi va vom spune ca exista o identitate a Divinitatii voastre care este deasupra mintii si acesta este un aspect al sufletului vostru si este de departe mult mai apropiat de adevarata voastra Fiintare . Intr-adevar, mintea este pur si simplu un companion al Fiintarii voastre, corespunzatoare celei de a 3-a dimensiuni si noi va rugam sa explorati acest aspect mai profund, in urmatoarele 4-5 saptamani, pentru ca multe usi sunt deschise. Voi sunteti
capabili sa va investigati Fiintarea la un inalt nivel al angajamentului pe durata acestei perioade si in timp ce aceasta v-ar putea surprinde , mintea voastra invita aceasta oportunitate, in toate aspectele creativitatii ei , pentru ca ea stie ca acolo este un nivel deasupra ei, care este chiar necesar pentru evolutia voastra intr-o dimensiune mai inalta.

Triada de Diamant, Marea Cruce si eclipsele sunt cai catre poarta 10-10-10 a acestui an 2010 ; folositi timpul cum se cuvine si veti face un salt cuantic. Asa cum am mai spus, ceea ce sta inaintea voastra este o energie dificil de maiestrit, dar aceasta poate intr-adevar fi experimentata si este posibil un mare castig. Consiliul Cosmic al Luminii trimite un val de energie peste urmatoarele cateva zile , care a fost denumit :Valul OM. Intrati in aceasta energie si aceasta va va servi bine, asa cum voi navigati in urmatoarele 5 saptamani.

Dragii nostri, retineti, aceasta energie este extrem de intensa si chiar este capabila sa va scoata din centru, daca nu mentineti garda. Aceasta este Triada de Diamant si va poate servi bine si va ofera un salt cuantic, daca utilizati constient aceasta energie si va mentineti Integritatea Aurica. Fiti calmi, rabdatori, fiti creativi, fiti intelepti si hraniti-va pe voi insiva si unul pe altul.

Eu Sant Metatron si impartasesc cu voi aceste Adevaruri. Si asa este...

Sursa: www.Earth-Keeper. com(multumim Alexandrei).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu