IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, august 05, 2010

Misiunea Romania...romani, ne asteapta clipe minunate!!!


MOTTO : "" Prin descoperire am luat la cunostinta de taina aceasta , despre care va scrisei in putine cuvinte. ""

Conform autoarei pe planeta noastra exista o Cruce Energetica Telurica. Aceasta cruce marcheaza punctele cardinale ale Terrei si are ca terminatii la capetele bratelor ei cite o piramida. Melfior Ra, prezinta locul si rolul acestora si face o corelatie intre evenimentele importante ale istoriei, in mod special referindu-se la religiile si imperiile aparute pe aceste brate ale crucii energetice.
Bratul Sudic al crucii energetice telurice, are ca terminatie Piramida Luminii Celesste, ( Marea Piramida , din Egipt). Bratul Estic are ca terminatie o piramida care se afla in interiorul Podisului Anatolia, in Turcia, iar bratul Vestic al crucii energetice are ca terminatie o piramida care se afla in interiorul solului Sardiniei, din Italia.
Unul din bratele crucii energetice telurice, si anume bratul Nordic, are terminatia in Romania si aici se afla amplasata Piramida Nordica, in interiorul Muntelui Retezat (vezi cartea "Crucea Energetica a Terrei"). Acest brat al crucii energetice urmeaza sa isi manifeste energiile prin locuitorii zonei astfel sa se implineasca destinul neamului romanesc si totodata al bratului energetic al crucii.
Sub influenta energetica si spirituala a crucii energetice telurice si a piramidelor care incheie crucea energetica, omenirea acestei civilizatii a cunoscut in anumite perioade de timp ale istoriei, momentele lor de dezvoltatre si progres din punct de vedere militar, politic si cultural, prin care acele popoare s-au remarcat si s-au impus pe parcursul mileniilor. Astfel se explica dezvoltarea si cultura egipteana, iar Imperiul Roman s-a facut cunoscut prin cuceriri imense de teritorii si popoare, deasemeni s-a impus si Imperiul Otoman, prin cuceriri. Tot pe aceste brate ale crucii energetice telurice s-au ivit marile religii ale omenirii.
Autoarea Melfior Ra, afirma ca a sosit timpul ca bratul Nordic al crucii energetice telurice, prin piramida din interiorul muntelui Retezat, sa-si reverse energiile iar locuitorii acestei zone sa-si implineasca menirea. De aici din aceasta zona se va declansa constientizarea TRECERII OMENIRII IN REGN SPIRIITUAL si conlucrarea dintre fiintele umane terestre si fiintele imateriale -spirituale extraterestre.
Iata MISIUNEA ROMANIEI, iata care este rolul si rostul, amplasarii piramidei Nordice in capatul bratului crucii energetice telurice. Acum la intrarea in noul mileniu si mai precis intr-o noua Era Cosmica, Romania prin poporul ei este chemata sa-si manifeste energia acumulata de zeci de mii de ani, de la construirea primei piramide a PIRAMIDEI LUMINII CELESTE, pe bratul sudic al crucii energetice in urma cu 26000 de ani in colaborarea dintre terestrii si extarterestrii .

MISIUNEA ROMANIA a inceput.
PREGATITI-VA ROMANI!!!




Valentin Teodorescu


Sursa: melfior-ra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu