IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

sâmbătă, august 07, 2010

De vorba cu Zamolxe...


Drag copil, Iubirea ce ti-o port, e mare. Asta nu inseamna ca tu nu poti sa-ti duci viata ta. Tu ai trait pe aceste meleaguri ca dac liber, aceasta inseamna ceva mult mai profund, a reprezentat si reprezinta spiritul de libertate al dacilor liberi. Aceasta ai trait, aceasta tu acum o duci mai departe; libertatea, spiritul liber care traieste in tine, ca in toti ceilalti. Acest spirit liber, acest strigat a pornit de multe ori din interiorul tau, poate nu l-ai inteles dar tu esti spiritul liber al popoarelor care au trait pe Pamant ca multi altii de altfel. Aceasta libertate eu ti-am daruit-o.

Te-am lasat sa ti-o cunosti, sa ti-o recunosti, sa o constientizezi.
Daca nu am mai venit nu inseamna ca nu am fost langa tine. Dar evolutia era a ta si numai a ta, erau pasii tai. Acum am sosit, mi-am facut simtita prezenta ca iubirea sa mi-o simtiti din nou, sa stiti ca sunt in contact cu voi si sa aveti incredere in voi, in nimeni altcineva decat in voi ca umani, ca fiinte care au trait pe Pamant care se descopera acum pe voi, constientizandu-va aspectul vostru divin. Spiritul liber, cel care va striga, va ajuta sa va recapatati increderea,va ajuta sa deveniti voi, intregi, unindu-va cu partea voastra divina. As dori sa intelegeti deplin aceasta libertate ce v-o asumati, care inseamna eliberarea voastra din tot ce a existat pe Pamant ca lege, dogma, spirit de credinta. Voi ati fost acestea, acum deveniti ceea ce sunteti, ceea ce simtiti voi cu adevarat. Deveniti intregul cu toate aspectele voastre. Mi-am luat aceasta libertate de a veni ca sa va aduc aminte de spiritul liber pe care voi l-ati trait candva pe aceste locuri, de sentimentul de libertate cu care ati pornit atunci la drum si sa continuati acea eliberare, pentru ca este foarte important la aceste timpuri ca oamenii sa stie ca ei insisi isi ofera aceasta eliberare si isi obtin propria libertate. Nu este vorba de cineva anume care ii tine in lanturi si totusi exista energii care ii tin in lanturi. Dar este la libera lor alegere sa scape de aceste lanturi prin alegerea pe care o fac in mod individual. Ei sunt proprii stapani si pot stapani aceste energii. Deci sa inteleaga ca nimeni nu-i obliga cu nimic si nimeni nu poate sa hotarasca pentru ei. Eu sunt in tot si in toate. Eu sunt mereu la indemana voastra. Eu sunt acolo unde nici nu ganditi .Aceasta nu inseamna ca mereu este necesar sa aduc cuvantul meu. In aceasta zona in care voi ati cunoscut libertatea, se ridica acum un nou avant. Este acest avant al eliberarii si al libertatii. Va fii simtita de fiecare particica a acestui Pamant. Voi sunteti aidoma unui stindard ce recunoasteti primii aceasta libertate. Nu va lasati pacaliti de cuvintele altora, nu credeti in altii,decat in voi insiva. Energiile acestui Pamant se elibereaza , vechiul pleaca, cu fiecare schimbare ce are loc acum, fiecare respiratiea oamenilor duce la eliberarea vechiului.

Eu sunt foarte multumit de ceea ce se intampla pe aceste locuri. Totul este o binecuvantare pentru ca aceste energii blocate adanc in Pamant sau in voi, prin toate aceste nemultumiri, prin tot ce se intampla in viata voastra, de fapt, se elibereaza, ele pleaca isi gasesc echilibrul pe masura ce se elibereaza, sunt absorbite odata cu energiile care sosesc. Este un du-te vino continuu pana cand si in viata voastra se va observa aceasta echilibrare.
Dar pana se produce aceasta echilibrare, voi constientizati evenimentele ca fiind benefice, fiind in sprijinul vostru si al Pamantului. Energii puternic ancorate in muntii vostrii, acum ies la suprafata. Eliberarea se face prin insasi vremea care este, eliberarea se face prin raurile care pleaca din munte, eliberarea se face cu fiecare oftat de naduf al vostru. In tot acest proces nu este vorba de voi, este vorba de energii care pleaca. Manifestarea este diversa, de la fapte neansemnate pana la fapte sociale pe care voi le vedeti. Este o eliberare masiva prin voi insiva. Daca intelegeti toate acestea le veti privi cu detasare, cu intelegere. Ceea ce poate parea o drama este aceeasi eliberare a energiilor acestor tinuturi. Ele nu au cum sa se elibereze altfel. Se elibereaza prin corpul vostru fizic prin asa zisele dureri, se elibereaza prin situatii vitale asa-zis conflictuale, intre voi, in familie, intre prieteni, intre aspectele politice, economice; prin acestea toate, ele pleaca. Priviti detasat totul.

Incercati sa domoliti mintea, incercati sa sustineti inima si intelegeti a toate sunt eliberari pe care voi le faceti pentru miile de ani care s-au desfasurat pe Pamant. Dar nu sunteti voi toate acestea.
Permiteti si sustineti-va unii pe altii explicandu-va toate aceste fenomene. Pentru aceasta ati venit, pentru aceasta sunteti, sa ajutati, sa explicati si insasi voi sa eliberati, sa luati parte la aceasta eliberare masiva a energiilor stationate, cantonate pe planeta. Este o munca care este a voastra, este o munca in care noi suntem langa voi, dar voi o faceti. Noi suntem toti in jurul vostru sa va aratam mai tarziu ce este de facut. Acum insa este momentul puternic de eliberare si planeta elibereaza prin si odata cu voi. Nimic nu este intamplator, voi insiva prin simturile voastre, prin intuitia voastra regizati; poate nu va dati seama dar totul pleaca din interiorul vostru. In timpul zilei totul pare o piesa cu intriga si conflictele ei, dar noaptea, cand va intalniti cu noi,noi aflam adevaratele voastre intentii, cum voi regizati tot voi sunteti in acelasi timp regizorul, actorul si spectatorul.

Intelegeti aceasta complexitate pe care v-ati asumat-o, intelegeti in acelasi timp complexitatea chiar daca sunteti in afara acestui proces.
Daca voi ramaneti pe linia de echilibru, centrati, totul va decurge mult mai usor caci la aceasta va ajuta costiinta, intelepciunea, experienta de mii de vieti. Lasati toate acestea sa se echilibreze, permiteti si ele isi vor gasi matca de la sine. Nu incercati sa suferiti ca partea umana este atrasa de acest aspect. Incercati sa aduceti bucuria fiecarui moment si in fiecare moment sa aduceti constient aceasta bucurie pentru ca este o transformare, o nastere.Uneori nasterea are unele simptome. Voi sunteti in acest proces de nastere, travaliu, cu contractii, cu pasi inainte si pasi inapoi. Dar priviti totul in ansamblu si intelegeti ca este o nastere tot prin voi , pentru o alta dimensiune. Aveti oportunitatea sa fiti in aceasta nastere, sa o constientizati si sa intelegeti ca este o nastere tot pentru voi. Intelegeti ca constiinta oamenilor de pe planeta a facut fata acestei nasteri si nu a fost necesar vreodata ca toti sa plecati de pe Pamant. Participati indirect la acest proces unic. Daca intelegeti maretia a tot ce se intampla, veti permite ca acest proces sa se faca usor, cu o deosebita gratie divina. Dati deoparte ceea ce vi se prezinta ca propria voastra neancredere, face parte din decor dar nu va lasati amagiti de ea.Fiti voi si aicea ajungem tot la spiritul liber din interior,acel spirit care va arata si nu greseste ca voi sunteti liberi acolo, in interior si aceasta libertate, a sosit momentul sa o manifestati. Iata ce frumos se imbina toate si ce frumos le puteti constientiza si sa traiti totul in bucurie.


Intrebari si raspunsuri


-Tara noastra, Romania, vechea Dacie, are vreun ocrotitor spiritual, putem afla? In ce mod ne poate ajuta?

-Si el este ocrotitor dar in acelasi timp este Lord Sananda.
-Dar al tarii noastre, cineva numai pentru tara noastra, care sa fie pe vibratia noastra, pe lungimea noastra de unda?

-In lumina ce se formeaza acel ocrotitor vine din Soare.El este lumina ce coboara pe Pamant.


Acea lumina va ocroteste, provine din marele Soare central. Este un ocrotitor ce deocamdata nu are nume, este Lumina. Lumina discurilor solare si eu si voi purtam aceste discuri. Acest Pamant este binecuvantat de aceasta lumina din Soare. Toti protejam acest Pamant. El are o lumina a lui, aparte, ce-l protejeaza. Este o lumina care nu ar putea face nimic fara voi. Aceasta lumina, aceasta raza, acest disc este deasupra capetelor voastre, este permanent deasupra acestei tari. El se reflecta apoi in voi, cei care-i purtati lumina. Ceea ce el contine se afla in sangele vostru, el va activeaza. Acesti sori, aceste parti din Soare sunt raspandite pe intinsul Pamantului dar nu toti au acest continut in ei. Voi, ce proveniti din aceste locuri, v-ati nascut sub semnul acestei lumini si raspanditi aceasta lumina. El, Lumina, Soarele este protectorul nostru. Nu vine cu un nume anume, este o energie, dar simtiti-l, vedeti cum straluceste in voi, cum patrunde foarte usor acolo unde voi sunteti.
Cand voi constientizati aceasta lumina, ii puteti spune disc solar, lumina solara, solarieni; ii puteti da ce nume doriti voi. Cand voi o constientizati, voi sunteti si protectorul si protectia pentru ca sunteti sub auspiciul acestei lumini care nu va paraseste niciodata. Este o frecventa anume aceasta lumina care va gaseste oriunde ati fii pentru ca o reflectati.
-Este o energie sau o entitate?

-Este o energie. Este o energie cu anumite frecvente, cu anumite coduri dar are constiinta. Lasati numele, nu este important acum pentru voi.


-Ce putem face pentru a contracara suferintele care vor veni, schimbarile negative ,lipsurile, saracia?

-Planeta va va fi de ajutor. Energia ei. Pe masura ce acest proces se deruleaza, pe masura ce acele aspecte pe are le-ai numit pleaca, apar altele, ele vor fi inlocuite. Aceste vibratii, aceasta dualitate plecand, nu ramane un gol. Noul se formeaza. Noul apare din acest haos. Suferinta si mizerie au fost tot timpul pe Pamant si lumea a continuat sa traiasca si sa fie. Nu va fi acum mai mult ca altadata. Altceva este de adus la constiinta oamenilor: increderea.
Multi nu au aceasta incredere in propriile lor forte, aceasta, declanseaza de multe ori acele lipsuri. Increderea este ceea ce omul, fiecare in interiorul lui o are de castigat. Asa ceva nu se vinde nicaieri, nu se vede. Cand acest lucru se intelege, si omul isi atinge aceasta incredere, este deschiderea sa, pasul ce-l face catre Divinul din interior. Oricat si orice ati vrea sa faceti, nu puteti; daca acel om poate sa aiba mii de bogatii, el nu-si atinge Divinul din el. Toate acum au rolul lor. Si nu uitati voi vi le-ati pus. Sunt multe necesare .Lasati-le sa fie. Nu traiti drama lor. Nu intrati mai mult in aceasta drama. Nu uitati ceea ce v-am spus: sunteti regizor, actor si spectator. Material, sunt acele aspecte de saracie dar sunt multi care si le-au dorit, carora acea saracie le da o siguranta. Se complac in acea saracie. Deci, acceptati, totul. Spiritul si-a ales acel cadru. Rolurile voastre vor fi si sunt. Voi veti arata lumina lumina dar nu va fi inteleasa de toti. Sunt rolurile lor. Si acum voi sunteti lumina si cati au venit in jurul vostru ,permiteti ca fiecare sa-si joace rolul pe care si l-a ales. Nu puteti intra in rolul lui. Priviti in interiorul vostru si alegeti rolul pe care il simtiti, pe care il aveti de jucat; rolul pe care l-ati ales in orice moment este cel mai bun ghid pentru noi si pentru cei din jurul nostru.

-Romania,ca tara,ca popor are karma? Are datorii fata de alte popoare?
-Nu,nu a avut niciodata nici o datorie fata de nici un popor. Rolurile s-au jucat asa cum s-au jucat pentru ca acest Pamant a fost dorit. O cauza a dus la un efect, dar ceea ce este acest pamant si ceea ce s-a intamplat pe acest pamant, pot spune ca nu a fost karma. A fost din partea unora lacomie, avaritie, dorinta de putere si si-a invatat fiecare rolul si a revenit in aceste roluri, dar acest pamant este cu totul si cu totul deosebit pentru ca aici a fost samanta, aici a fost iubirea, de aici s-a plecat cu armonia. Aici a fost aidoma unei nestemate. In aceste pamanturi s-au plantat multe lucruri, energetic. Este un loc de unde, la un moment dat in procesul sau de evolutie al Pamantului s-a pornit, cum spuneti voi, aspect primordial. Aici au fost niste forte care au implementat de la inceput o energie permanent creativa,o energie feminina, permanent creatoare care a daruit si pentru ca a daruit foarte, foarte mult a dorit sa fie cotropita, pangarita, desfiintata. Aceasta energie nu s-a oprit niciodata din creativitatea ei si aceasta energie acum abunda din nou prin voi.
Nu uitati ca aceasta energie va sustine, face parte din forta Mamei Pamant si indiferent de ce vremuri au fost pe acest Pamant, ea si-a facut permanent simtita prezenta si a renascut de fiecare data. Este forta care va ajuta sa renasteti.
Mihaela Palade


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu