IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, mai 24, 2010

SEMNE ALE CONSTIINTEI 5 DIMENSIONALE

Channel Dl. Zeta


Cativa care deja au calatorit in constiinta 5 dimensionala au inca incertitudini si dubii,
care fac dificila recunoasterea ca acest lucru se intampla. Pentru a va ajuta sa recunoasteti acele momente cand sunteti cel mai apropiat acordati cu transmisia Noului Pamant , noi va oferim cateva indicatoare ale constiintei 5 dimensionale.

1. Un sens al pacii interioare si al bucuriei " fara motiv".

2. Un sentiment al expandarii si al posibilitatilor nelimitate.
3. Credinta ca tot ceea ce s-a intamplat vreodata in viata voastra face parte din perfectiunea divina. Aceasta va permite sa eliberati toate sentimentele de victimizare si sa va luati 100 % responsabilitatea pentru toata viata voastra.
4. Un sentiment de iubire si compasiune pentru fiecare aspect al vostru, pe care il extindeti in mod natural catre altii.
5. Perceptia ca sunteti abundenti si capabili de a chema vastele resurse nelimitate ale Universului.
6. Un sens al scopului care este aliniat cu cea mai mare viziune a voastra.
7. O dorinta de a vindeca si inalta si asista pe altii in acest proces.
8. Un organizator etic, cautand sa respecte si sa protejeze toate regatele de pe Pamant - animal, al plantelor si mineral.
Aceasta rasare dintr-un respect pentru scanteia fortei de viata in toate formele.
9. Abilitatea de a transforma fiecare situatie pe care o intalniti. Aceasta recunoaste puterile nelimitate ale fiintei voastre si va ajuta sa vedeti prin iluzie. Din acest loc al clar-vederii, voi sunteti capabili sa vedeti lumea din jurul vostru prin ochii Spiritului.
10.Activarea abilitatilor intutive avansate , cum ar fi : clarvederea, clarauzul, clarsimtul si telepatia. Aceste daruri va permit sa va acordati la transmisiile Sinelui vostru Inalt.
11. O abandonare catre vointa divina a Universului care va permite un mai mare aliniament cu legile universale si cu binele suprem al tuturor.
12. O dorinta de a elibera trecutul si de a va deschide catre nou. Asa cum voi va inaltati, sunteti capabili sa aruncati peste bord vechile scenarii, retinand totusi intelegerile castigate prin crearea lor. Aceasta va permite sa iesiti liberi din vechile identitati si sa adoptati unele noi de care aveti nevoie pentru a creste si a invata.

Recunoscand si imbratisand semnele constiintei 5 dimensionale va ajuta sa veniti
Acasa, in transmisia Noului Pamant.Aceasta va permite sa intrati mai departe in constiinta voastra, catre acest timp nou si expandat. Asa cum va aliniati mai departe cu constiinta 5 dimensionala , transmisia pe care o emanati inafara, spre lume, devine mult mai aliniata cu esenta Noului Pamant.
Aceasta va atrage intr-o comuniune cu altii care se trezesc si se acordeaza si cu cei care va impartasesc scopul de a schimba constiinta umana catre aceasta noua octava. Asa cum cei care s-au oferit voluntari pentru a ancora aceste energii unite, frecventele Noului Pamant devin mult mai accesibile , anuntand noi si expandate posibilitati ale acestei Ere de Aur.Sursa : www.celestialvision .com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu