IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, martie 19, 2010

Zamolxe...Folosirea EnergiilorCopil drag, lumea este mare. Aici, in aceasta lume, intr-o parte a ei, voi traiti. Ce inseamna A TRAI ? Este o diversitate in ceea ce voi sunteti. Este o parte din voi din tot ceea ce voi sunteti care manifesta o serie de trairi, de emotii si sentimente , traduse apoi in ganduri si fapte. Aveti posibilitatea in acelasi timp sa va observati si sa va intelegeti. Acest A TRAI, va fost foarte mult contorsionat. Voi ati venit aici pe Pamnt ca fiinte total libere dar de la nasterea voastra ati intrat intr-o multitudine de forme, de tipare, de ingradiri. Acest joc, A TRAI, va avea un final cand veti intelege ca sunteti liberi si ca tot ceea ce pare a fi limitat, reprezinta doar culoarele labirintului in care voi sunteti si va cautati iesirea. Iesirea este mai aproape de cat credeti. Nu mai este nevoie de o deschidere anume ca sa te simti liber. In orisice loc unde existi, indiferent sub ce forma esti pus de altii sa faci, sa coexisti, poti fi la fel de liber. Si de ce specific aceasta ? Pentru ca in momentul care voi va acordati aceasta libertate sistemele voastre sociale, se spulbera.Pur si simplu dispar cand voi alegeti aceasta libertate. In momentul in care ati constientizat ca fiecare institutie este un mod pe care nu-l mai doriti ca va ingradeste libertatea, aceste institutii nu mai sunt sustinute energetic de voi. Nu inseamna ca un sistem bancar se va inchide imediat, dar cand voi constientizati Dumnezeul interior, cand constientizati ca hrana voastra poate fi mai mult decat alimentele ce sunt pe piata , cand constientizati ca va puteti adapta la climat, cand constientizati capacitatile corpului ca la un moment dat nu mai au nevoie de ceea ce inseamna caldura sau un acoperis, incepeti sa creati noua realitate in care voi va veti simti bine. Un sistem dispare pentru ca nu mai aveti incredere in el si intelegeti ca nu mai functioneaza corespunzator pentru voi. Creati atunci noi sisteme pe care le adaptati noilor cerinte, corespunzator cu noua constiinta pe care ati atins-o. Prin aceasta invatati sa lucrati cu energiile si sa le dati o alta orientare. Intelegeti ca pamantul poate sa va dea legumele si fructele la un mod natural fara susbstante toxice, intelegeti ca pamantul va poate acorda o clima potrivita pentru corp, intelegeti ca puteti fi in comuniune cu natura si cu animalele si atunci animalele va sunt prietene si nu va mai ataca. Toate acestea o data intelese, energiile voastre sunt canalizate in alte directii iar vechile sisteme isi pierd sustinerea .Manipularea vi s-a facut prin acest sistem de credinta ca voi depindeti de toate aceste institutii. Acum intelegeti ca tocmai ele v-au ingradit si va cereti libertatea. Astfel in aceasta lume voi aduceti schimbarile. Aveti aceasta capacitate acum de a primi Noua Energie si de a-I oferi o noua directionare.

Sursa: Mihaela Palade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu