IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, martie 19, 2010

Patania magarului batran...


Într-o bunã zi, mãgarul unui tãran cãzu într-o fântânã. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore întregi, în timp ce tãranul cãuta sã vadã ce e de fãcut. Pânã la urmã, tãranul hotãrî cã mãgarul si-asa era bãtrân, iar cã fântâna, oricum secatã, tot trebuia sã fie acoperitã odatã si-odatã. Si cã nu mai meritã osteneala de a-l scoate pe mãgar din adâncul fântânei. Asa cã tãranul îsi chemã vecinii, cã sã-i dea o mânã de ajutor. Fiecare dintre ei apucã câte o lopatã si începurã sã arunce de zor pãmânt înãuntrul fântânei. Mãgarul pricepu de îndatã ce i se pregãtea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupã câteva lopeti bune de pãmânt, mãgarul se potoli si tãcut

Taranul privi în adâncul fântânei si rãmase uluit de ce vãzu. Cu fiecare lopatã de pãmânt, mãgarul cel bãtrân fãcea ceva neasteptat: se scutura de pãmânt si pãsea deasupra lui. În curând, toata lumea fu martorã cu surprindere cum mãgarul, ajuns pânã la gura fântânei, sari peste ghizduri si iesi fremãtând…

Viata va arunca poate si peste tine cu pãmânt si cu tot felul de greutãti… Secretul pentru a iesi din fântânã este sã te scuturi de acest pãmânt si sã-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutãtile noastre este o ocazie pentru un pas în sus.
Putem iesi din adâncurile cele mai profunde dacã nu ne dãm bãtuti. Foloseste pãmântul pe care ti-l arunca peste tine ca sã mergi înainte. Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:

1) Curãtã-ti inima de urã, fricã, egoism.
2) Scuteste-ti mintea de preocupãri inutile.
3) Simplificã-ti viata si fã-o mai frumoasã.
4) Dãruieste mai mult si asteaptã mai puþin.
5) Iubeste mai mult si… scuturã-te de pãmânt, pentru ca în viata asta, tu trebuie sã fii solutia, nu problema.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu