IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, martie 09, 2010

Interviu cu Sferele de Lumina...


Salutari preaiubitilor, noi suntem Sferele de Lumina. In aceasta sesiune ne vom concentra pe ceea ce este de asteptat sa se intample pentru umanitate dupa anul 2012. In sesiunea precedenta am vorbit despre trecerea prin portalul 2012 si la ce trebuie sa va asteptati trecand prin acel portal. Nu am vorbit despre celelalte doua portaluri semnificative pe care le vedem deschizandu-se pentru planeta voastra dupa 2012.

Mai concret, in Mai 2017, vedem trecerea unei comete care are o orbita de aproximativ 10.500 de ani. Aceasta cometa va trece prin sistemul solar iar o mica parte din coada ei va atinge Pamantul. In vremurile stravechi, cometa a provocat distrugeri masive pe Pamant. Dinozaurii au disparut datorita, in mod particular pentru acea vreme, trecerii acestei comete foarte aproape de planeta, ceea ce a produs scaderea foarte rapida a temperaturilor. Aveti dovezi ale unor dinozauri care au fost gasiti congelati cu hrana in gura.
Savantii vostri au stabilit in mod eronat ca disparitia dinozaurilor a fost cauzata de un asteroid ce a lovit planeta. Au fost intr-adevar cativa asteroizi care au lovit planeta in acea perioada, dar, in cazul dinozaurilor, moartea lor in timp ce mancau se putea intampla in interval de minute, nu de zile. Aceasta s-a datorat aerului foarte rece produs de trecerea prin atmosfera a cozii cometei. Temperatura a scazut cu aproximativ 50 de grade in interval de cateva minute in zonele respective
Atunci cand un asteroid loveste planeta, creeaza ceea ce se numeste un "vant nuclear" , care are nevoie de cateva zile pentru a raci atmosfera planetei. In acest caz, nu veti gasi animale congelate care mai au mancare in gura. Am mentionat aceste date pentru cei care sunt oameni de stiinta si care le pot folosi in mod util.
Cometa despre care vorbeam va trece din nou prin sistemul solar aproximativ in Mai 2017. Va fi foarte probabil vizibila cu ochii liberi pe cer. Savantii vostri nu vor realiza insa ca urma (coada) cometei va trece atat de aproape de atmosfera planetara. Noi nu credem ca va fi o scadere dramatica de temperatura in cazul acestei treceri, dar vor fi fluctuatii electromagnetice profunde. Aceste fluctuatii vor intrece experientele LSD (pentru cei ce ati experimentat substantele halucinogene). Perceptiile voastre se vor modifica in mod radical. Fluctuatiile EM din Mai 2017 cauzate de trecerea cometei vor crea mutatii ADN comparabile cu cele datorate alinierii precesionale din 2012. De aceea, in invataturile acestui channel, fenomenul a fost numit "al doilea portal al Ascensiunii (Inaltarii)".

Urmatorul eveniment despre care dorim sa discutam este trecerea planetoidului Nibiru, cunoscut si ca Planeta X (cea de a 13-a planeta). Exista multa literatura despre Nibiru. Aveti un scriitor evreu si alti scriitori care au scris despre Nibiru, dand detalii despre orbita planetoidului. Ei au dreptate in ceea ce priveste ciclul temporal al parcurgerii orbitei, aproximativ 3.600 de ani. Daca priviti istoria veche, veti observa ca pentru aproximativ 3.600 de ani in urma exista referinte in documentele istorice si picturi subterane despre trecerea lui Nibiru. Cu inca 3.600 de ani inainte aveti scrierile sumeriene, care descriu nu numai trecerea planetoidului, dar si vizitarea Pamantului de catre fiinte ET care traiesc pe Nibiru, cunoscute sub diverse nume, precum Nephilim sau Annunaki. Exista multe referinte negative fata de aceste rase vizitatoare.
Planetoidul Nibiru este din punct de vedere al dimensiunilor jumatate fata de Pamant. Pentru ochii neantrenati ai oamenilor de stiinta, prin telescoape, va parea ca un fel de asteroid ratacitor. Cu toate acestea, el contine viata incepand de la 5D pana la 9D. Unele dintre fiintele care traiesc acolo, pe masura ce planetoidul trece prin sistemul solar, viziteaza Pamantul la intervale de 3.600 de ani. Aproape jumatate dintre nibiruani au fost foarte benevolenti fata de pamanteni in trecut, furnizand cunostinte importante care sa ajute omenirea sa evolueze. Bineinteles, asa cum este cazul cu multe rase stelare, au fost si elemente negative renegate (non benefice), care au vizitat Pamantul in trecut.

Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand cercetati gradul de beneficiu in cazul diverselor vizite ET, deoarece ar fi absurd de exemplu sa se faca o apreciere daca umanitatea este benevolenta sau non- benevolenta (negativa). Va intrebati daca pleiadeenii sunt benevolenti sau nu... Mai intrebati daca Annunaki sunt benevolenti sau nu.. Intelegeti asadar ca in timp ce umanitatea are o mare diversitate fata de alte rase ET, la randul lor, rasele stelare au si ele o gama larga de niveluri de constiinta. Chiar si civilizatia Zeta Reticuli, cu tipul ei de constiinta insectoid (sau tip colonie) are o mare variatie intre membrii ei cei mai iluminati si cei cel mai putin iluminati.
Asadar, este naiv din partea fiintelor umane sa judece o intreaga rasa ET ca fiind pozitiva sau negativa. Acestea fiind spuse, exista anumite rase ET care manifesta in mod predominant una din cele doua trasaturi. De exemplu, arcturienii sunt aproximativ 100% benevolenti iar cei din sistemul stelar Alpha Draconis sunt aproximativ 90% malvolenti. Dar, iata ca am deviat un pic de la subiect.

Subiectul este ceea ce se va intampla in anul 2030, aproximativ in luna Ianuarie, cand Nibiru va avea trecerea cea mai apropiata de Pamant in orbita sa prin sistemul solar. Cativa dintre astronomii vostri au detectat deja prezenta planetoidului venind spre interiorul sistemului solar. Oamenii vostri de stiinta nu se agita prea mult in acest moment pentru ca nu au calculat traiectoria planetoidului, care este destul de apropiata de Pamant. Din calculele noastre, va trece fata de Pamant la aproximativ un sfert din distanta Pamant - Soare, ceea ce inseamna destul de aproape.
Veti auzi mai multe despre Nibiru de la astronomii amatori si, posibil, de la guvernele voastre in anii care vin, desi guvernele voastre au faima de a suprima diseminarea acestui tip de informatii.
Rasa Annunaki este asa cum am spus mai devreme raspandita pe un ecart de 4 densitati de constiinta (5D - 9D). Unii dintre ei sunt de forma umana, inalti si subtiri, inclusivi cei ce au vizitat pamantul in trecut. Ei sunt mai inalti decat media pamanteana. Au capete prelungi, infatisate in picturi de unele triburi de pe Pamant, desi exista si o rasa din sistemul stelar Sirius care are capete alungite. Vedeti asadar cate confuzii se pot face atunci cand va studiati istoria. Asadar, cam acestea sunt datele despre Nibiru si 2030. (Fluctuatiile EM generate de trecerea planetoidului vor genera al treilea val al ascensiunii, inaltarii).

Exista si alte cicluri in Univers, unul dintre ele fiind de proportii foarte mari. Este de altfel cel mai important fata de cele 3 cilcuri mai mici. Pentru re-amintire, cele 3 cicluri mai mici sunt: alinierea precesionala din Decembrie 2012, trecerea cometei in Mai 2017 si trecerea planetoidului Nibiru in Ianuarie 2030. Ciclul cel mare este Saltul Galactic, care are o periodicitate de 108 milioane de ani. Acesta este Marea Oportunitate, daca doriti sa folosim o astfel de expresie.
Saltul Galactic este determinat de o raza de Lumina interdimensionala radiata din Centrul Galactic in ambele sensuri, intr-un unghi de aproximativ 180 grade. Daca aveti punctul de perceptie in Centrul Galactic, va aparea ca o radianta luminoasa in directii opuse. Aceasta banda luminoasa ingusta de energie electromagnetica scalara intensa (sau energie electromagnetica nepolarizata) lumineaza aceasta zona de galaxie (in care se afla Pamantul). Pe masura ce se roteste in jurul centrului galactic, sistemul solar trece prin banda energetica o data la 108 milioane de ani.

Banda energetica este foarte ingusta relativ la dimensiunile galactice dar voi traiti experienta ei pe o durata de aproximativ 150 de ani. Inceptul a fost aproximativ in anul 1950 iar sfarsitul (scaderea masiva a intensitatii) va fi in jurul anului 2100. Banda energetica a fost numita in diverse feluri: zona electromagnetica nula sau centura fotonica. Intregul sistem solar trece prin aceasta banda energetica intr-un interval de aproximativ 150 de ani. "Intregul sistem solar" este un cuvant cheie aici, nu e vorba de un fenomen ce afecteaza numai pamantul.
Alinierea precesionala este unica Pamantului. Saltul Galactic afecteaza intreaga zona galactica unde se afla Pamantul. Aceasta include Soarele vostru si planetele gazoase exterioare, care trec prin schimbari profunde in acest caz. Oamenii vostri de stiinta sunt deja perplexi in fata schimbarilor radicale ce au loc in Soare. Ciclurile solare au devenit imprevizibile si mai intense. Aveti perioade solare de liniste maxima si perioade foarte intense in loc de ceea ce era considerat normal inainte. Ati trait experienta unei perioade solare foarte linistite in ultimii ani si este de asteptat sa aveti o perioada foarte intensa in jurul anului 2012.
Planetele gazoase gigantice dinspre exteriorul sistemului solar vor trai de asemenea schimbari masive. Oamenii de stiinta nu au nici o explicatie de ce se schimba chimia si difractia luminii in planetele gazoase. Noi explicam acum de ce se intampla aceste fenomene.
Incalzirea globala progreseaza in ceea ce oamenii vostri de stiinta numesc rata alarmanta. Motivul nu este datorat in totalitate arderii combustibililor fosili. Aceasta contribuie numai cu 10%. Restul de 90% este datorat cresterii fluctuatiilor energiei electromagnetice provenite de la Soare. Este generat astfel un efect de incalzire si uscare a Pamantului. Veti vedea procesul continuand dincolo de anul 2012 pana spre anul 2035. Anul 2035 reprezinta maximul intensitatii Saltului Galactic (centurii fotonice), dupa care va incepe incet incet sa scada. Aveti asadar cele trei cicluri mai mici despre care am vorbit in mesajele precedente, in interiorul acestui ciclu mai mare, toate petrecandu-se in (aproximativ) aceasta viata a voastra. Este deci o mare transformare pentru umanitate.

Acestea fiind zise, sa incepem sa detaliem experientele care va asteapta in cadrul ciclurilor mentionate.
Primul val al ascensiunii este in 2012. Aceasta inseamna ca in Decembrie 2012 veti trece prin portalul cu sens unic al Inaltarii. Atingeti acel prag critic in care transformarea devine o reactie in lant (precum pragul critic ce declanseaza reactia in lant in armele atomice sau momentul critic in care un avion trebuie sa decoleze). Este un punct fara intoarcere, precum bulgarele de zapada care se rostogoleste si duce la o avalansa. Aceasta va fi experienta celor din primul val al ascensiunii. Ei vor atinge asadar punctul fara intoarcere. In afara cazului in care aceste suflete aleg dintr-un anumit motiv sa plece de pe planeta lasand in urma corpul fizic, prin sinucidere sau accidente bizare (ceea ce este extrem de improbabil), atunci nimic nu le mai poate opri sa se inalte prin ascensiune fizica in 5D.

Cei din al doilea val al ascensiunii vor avea o experienta similara in 2017 cu ocazia trecerii cometei prin apropierea Pamantului. Evenimentul va proiecta aceste suflete prin portalul ascensiunii. Si, in final, sufletele din al treilea val al ascensiunii vor folosi trecerea planetoidului Nibiru din 2030 si fluctuatiile EM generate cu aceasta ocazie pentru a trece prin portalul ascensiunii.

Acum, faptul pentru ca exista 3 puncte/portaluri de intrare in ascensiune nu inseamna ca trebuie sa intrati in ascensiune printr-unul dintre acestea. Acesta nu este un Univers de genul "procedeaza asa sau altfel..." , nu exista termen limita, cu exceptia faptului ca exista anumite linii calauzitoare pe care le urmati la trecerea prin portalurile mentionate. De exemplu, dupa Decembri 2012, numai sufletele care vibreaza minim 4D vor putea sa se incarneze pe Pamant. Deci, se poate spune ca exista un termen limita pentru sufletele ce vibreaza 3D. Usa se inchide pentru aceste suflete in Decembrie 2012. Dupa aceasta data, numai sufletele mai evoluate (cel putin 4D) vor putea sa se incarneze aici.

Mai exista niste termene limita aici. Sufletele incarnate care vibreaza inca 3D vor avea inca un interval de timp dupa 2012 pentru a isi pune treburile in ordine. Aceasta inseamna fie ca vor evolua rapid in 4D prin liberul lor arbitru, fie vor iesi din acest plan planetar. In intelegerea noastra, va dura 20-30 de ani pentru sufletele 3D sa paraseasca planeta. Au fost date invataturi prin acest channel, nu numai de la noi, dar si de la ghizii sai si Eu-l sau Divin, care mentionau ca aproximativ 75% din sufletele 3D vor parasi planul fizic pamantesc in urmatorii 20-30 de ani dupa 2012. Aceasta a provocat un soc in anumite suflete datorita numarului foarte mare mentionat. Totusi, noi trebuie sa va spunem ca in acest numar intra si cei care vor imbatrani in mod normal si vor muri (parasi planul fizic) in acest mod. In afara de aceasta, vor exista caderi ale sistemului imunitar, razboaie locale, inundatii, foamete, eruptii vulcanice, cutremure...

In intelegerea noastra, in perioada mentionata de 20-30 de ani, aproximativ 50% din sufletele ce traiesc acum pe Pamant vor parasi planul fizic prin diverse forme de cadere a sistemului imunitar. Acum, acestea pot sa nu para asa. Pot sa apara ca infectii virale exotice, diverse tipuri de bacterii, medii contaminate. Noi nu va spunem acestea pentru a genera teama. Vorbim aici de sufletele care au decis la un nivel profund al fiintei ca vor parasi planul fizic deoarece nu mai este potrivit pentru ceea ce doresc ele sa invete. Aceasta va fi procedura (caderea sistemului imunitar) pe care o vor folosi pentru a isi urma calea. Aproximativ 25 % din suflete vor parasi planul fizic folosind diverse fenomene naturale: inundatii, eruptii vulcanice, cutremure, foamete, razboi..

Dorim sa subliniem un lucru foarte clar. Noi vedem cel mult 3% din umanitate parasind planul fizic prin razboi. Poate fi mai putin decat atat. Nu este ceva sculptat in stanca. Depinde numai de constiinta colectiva a umanitatii daca un al treilea razboi mondial va avea loc. Daca totusi va avea loc, cel mai probabil se va intampla intre 2012 si 2015. Nu va implica folosirea armelor de distrugere in masa. Dupa cum stiti, umanitatii nu ii mai este permis sa foloseasca astfel de arme , in afara de teste izolate in zone indepartate. Nu va este permis sa bombardati orasele cu arme nucleare sau sa folositi in acest mod alte tipuri de arme de distrugere in masa. Aceasta se datoreaza interventiei Confederatiei Galactice. Noi consiliem aceasta organizatie si cunoastem strategiile lor, oferind si asistenta noastra privind modul in care sa fie facuta interventia. Este o chestiune foarte serioasa interventia in treburile umanitatii. Au existat foarte multe consilii inainte de aprobarea acestei interventii. Interventia este foarte limitata.
In principal exista doua moduri in care Fiintele de Lumina din dimensiunile inalte intervin in treburile umanitatii.Unul se refera la programele armelor de distrugere in masa iar cel de al doilea are loc prin matricea infoenergetica a Pamantului. Grupul ET care are ca sarcina principala mentinerea stabilitatii si echilibrului matricei infoenergetice plentare este compus din arcturieni si pleiadeeni. Ei sunt cei care creeaza si simbolurile din lanurile de recolte. In acest moment, majoritatea OZN-urilor vazute pe cer apartin pleiadeenilor iar cateva sunt arcturiene. Asta deoarece, majoritatea arcturienilor au evoluat dincolo de necesitatea de a folosi nave spatiale.
Ocupatia grupului sus mentionat este echilibrarea matricei energetice planetare cu minimizarea cutremurelor majore si eruptiilor vulcanice. Acesta este motivul pentru care ati avut foarte putine cutremure cu grad mai mare de 8 pe scara Richter si numai cateva eruptii vulcanice notabile.
Acum, in intelegerea noastra, vor mai avea loc cateva eruptii vulcanice in timpul schimbarilor planetare si cateva cutremure in gama de 7 - 8 grade pe scara Richter, cele mai multe in zona pe care o cunoasteti ca "Cercul de Foc" (Ring of Fire). Acestea elibereaza stresul acumulat in placile tectonice. Datorita muncii pleiadeenilor si arcturienilor, cele mai multe potentiale cutremure in gama 9-10 pe scara Richter au fost prevenite. Aceasta este o munca dificila iar grupul ET lucreaza continuu asupra matricei energetice planetare.
De ce este matricea energetica planetara atat de instabila ? Ei bine, aveti aproximativ 7 miliarde de suflete pe aceasta planeta. Aproximativ 75% dintre aceste suflete sunt predominant negative in termeni de constiinta, cu alte cuvinte, frica este realitatea lor predominanta, fie ca este acoperita, negata sau manifestata. Un grup mare de suflete care traieste in frica creeaza un vortex negativ sau zone concentrate de vibratie negativa care reverbereaza de-a lungul matricei energetice planetare. Zonele cu multa negativitate acumulata pot avea parte de ruperi ale matricei energetice ce produc cutremure masive si eruptii vulcanice. Acesta este motivul pentru care arcturienii si plieadeenii sunt foarte ocupati in mentinerea echilibrului matricei energetice planetare.

Mergem mai departe cu anumite anticipari a ceea ce veti trai ca experienta dincolo de 2012. Pentru cei din primul val al ascensiunii, veti simti schimbari majore fizice, mentale, emotionale, precum si la nivel astral, eteric si cauzal (cele sase corpuri din dimensiunile joase). Pe masura ce treceti prin portalul lui 2012, veti avea o experienta extrem pozitiva. Veti observa ca gandurile voastre devin mult mai puternice. Sentimentele voastre vor deveni si ele mult mai puternice. Deoarece gandurile si sentimentele sunt predominant pozitive, veti simti si veti trai experiente foarte pozitive pe masura ce treceti prin portal. Va fi ca si cum tot ceea ce v-ati dorit si ati visat toata viata vine foarte repede catre voi. Va veti simti mai usori, traind in bucurie. Va exista o voiosie, un sentiment de a fi parte a unei raze de Lumina delicioase. Delicios este cuvantul potrivit, deoarece Lumina va va impregna celulele. Va veti simti stralucitori si vibrand intr-o maniera plina de bucurie. Va veti simti conectati cu ceilalti care trec la randul lor prin portal. Fara efort, capacitatile voastre telepatice vor creste dramatic impreuna cu clarviziunea.
Veti fi capabili sa stiti pur si simplu cu usurinta orice fara sa fie nevoie sa studiati din greu sau sa va consultati cu asa numitii experti. Veti constata un flux divin fermecator in viata voastra. Va fi ca si cum ati fi dusi cu gratie pe un val Divin al vietii. Limbajul este prea limitat pentru a descrie aceste fenomene, dar , multi dintre voi va puteti conecta la realitatile descrise de noi aici. Cuvintele noastre pot declansa stari mini satori in voi (satori fiind un cuvant ce descrie stari partiale de iluminare sau desteptare).
In acest caz nu va fi vorba de o iluminare temporara. Va fi vorba mai degraba de o stare samadhi. Nu va veti mai intoare la micul vostru eu infricosat. Da, acesta va mai exista, dar va fi in minoritate. Veti avea parte de o extindere a constiintei voastre in ceea ce numiti Supra Eu. Veti trai in principal prin Supra Eu-ul Divin dupa 2012, cei din primul val.
Pentru cei din al doilea val al ascensiunii va fi chiar si mai usor, deoarece veti beneficia de experienta primului val. Asadar, cei din al doilea val, care vor trece prin portalul ascensiunii in 2017, vor primi un mare ajutor de la cei din primul val, avand astfel o experienta mult mai usoara, la aproximativ 5 ani distanta. Drumul va fi fost deja batatorit..
Desigur, cei din al treilea val, din 2030, vor trai deja in ceea ce numiti Era de Aur, cand lumea voastra va fi foarte diferita de ceea ce e acum.
In timpul trecerii prin aceste portaluri, majoritatea umanitatii (care va continua aici) va trece in zona vibrationala 4D. Acele suflete care se vor alinia cu Mama Pamant vor trece asadar in 4D in timpul celor 3 portaluri ale ascensiunii. Cei care va veti fi inaltat prin ascensiune in 5D veti vedea sufletele 4D din jurul vostru muncind sa refaca sistemul unei noi lumi (vechiul sistem va fi de mult cazut in ruina). Va fi responsabilitatea voastra ca fiinte inaltate sa ii ajutati sa re-construiasca aceasta lume si sa manifeste Era de Aur a umanitatii.
Acum, noi nu spunem ca toti cei inaltati in 5D vor ramane sa asiste noua societate 4D. O mica parte dintre voi (cei inaltati) nu va mai dori sa ramana pe Pamant deloc si, avand forma 5D, veti avea o multitudine de alte optiuni. Va fi posibil sa parasiti sfera planetara pamanteasca pastrandu-va corpul intact. Cel mai probabil veti fi tranportati de grupuri ET benevolente, deoarece nu veti avea inca vehiculul de Lumina Merkabah complet dezvoltat. Atunci cand va veti fi dezvoltat complet forma geometrica energetica ce inconjoara trupul vostru cristalin, Merkabah, veti putea calatori fara a avea nevoie de o nava spatiala. In general, veti ajunge la aceasta stare in octavele mai inalte ale 5D.
Pe masura ce treceti prin perioadele mentionate mai sus, prezenta ET pe planeta voastra va deveni un fapt comun. Stim ca multi dintre voi ati asteptat acea zi. Unele din guvernele voastre au inceput sa admita prezenta ET, incluzand aici Mexic si altele. In fapt, SUA este unul din cele mai puternice bastioane ale rezistentei in a face publica prezenta ET.
Nu vom petrece mult timp detaliand prezenta ET pe Pamant (am facut deja aceasta in mesajele precedente). Scopul nostru principal este sa detaliem experienta voastra pe masura ce va inaltati, deoarece acesta va fi subiectul cap de lista pe masura ce treceti de 2012.
Asadar, v-am dat descrierea primei faze a ascensiunii ca o stare de extrema pozitivitate, in care fricile voastre se diminueaza pana devin nesemnificative. Va veti gasi din ce in ce mai mult printre cei care vibreaza de asemenea la frecvente mari. Veti forma comunitati spirituale auto-intretinute, care vor cuprinde consilii 5D ce vor guverna sufletele 4D. Nu vorbim aici de un guvern de tip ierarhic. Vorbim de o co-creatie unde exista consilii de suflete 5D care, cu iubire si compasiune, vor lucra cu liderii 4D pentru a implementa metode si practici care onoreaza si respecta fiecare suflet din comunitatea respectiva.
Pana undeva in anul 2015 veti avea disponibile dispozitive electromagnetice generatoare de energie in productie de masa. Va fi astfel posibil ca pe masura ce ajungeti in anul 2020, mijloacele voastre de transport sa fie redominant functionabile pe baza tehnologiei Punctului Zero.
Energia Punctului Zero este de fapt energie provenita din dimensiunea eterica. Este o energie curata, nepoluanta, care va permite sa va deplasati oriunde pe planeta foarte rapid, fara poluare si consum. Dispozitivele bazate pe aceasta tehnologie vor fi de asemenea folosite pentru a va incalzi (sau raci) locuintele, pentru alimentarea aparatelor si computerelor voastre, in agricultura. Cu alte cuvinte, nevoile voastre energetice vor fi indeplinite de aceste dispozitive.
Nu a sosit inca timpul pentru tehnologia PZ. Nivelul de constiinta de pe planeta voastra nu s-a ridicat suficient pentru ca dispozitivele sa fie produse in regim de masa. Exista inca prea multa credinta in lipsuri si limitare. Asadar, trebuie sa va asteptati la acest progres tehnologic in anii ce urmeaza dupa 2012.

Acum, stim ca exista multe intrebari in audienta si dorim sa alocam timp si pentru acestea ......
Simptome de electricitate prin corp, diverse alte simptome fizice: sunt acestea parte ale procesului Ascensiunii ?
SL: Da, sunt parte ale procesului ascensiunii. dar noi dorim sa clarificam aceasta chestiune referitoare la senzatiile fizice. Atunci cand frecventele inalte vin in corpul fizic nu sunt traite ca experienta in felul in care este descris in intrebare. Ceea ce este descris in intrebare reprezinta rezistenta pe care corpul fizic o opune frecventelor inalte. Acest suflet traieste experienta rezistentei corpului fizic pe masura ce energiile de frecventa inalta trec prin el. Este un proces natural si firesc deoarece corpul fizic are nevoie de timp sa se adapteze frecventelor inalte.Atunci cand nu mai exista rezistenta din partea corpului fizic, exista numai un sentiment usor de expansiune. De obicei nu este insotit de furnicaturi sau senzatii electrice.
Nu este un lucru rau aceasta rezistenta, ea indica faptul ca frecventa sufletului creste mai repede decat este capabil corpul fizic sa proceseze. Veti simti perioade intense in care corpul fizic se adapteaza iar la un moment dat senzatiile se vor diminua. Deoarece exista o accelerare puternica a tranformarilor planetare, veti avea probabil senzatii intense de acest gen in anii urmatori. Atunci cand respirati in anumite ritmuri, rezistenta se poate diminua si va puteti relaxa in sentimente foarte placute.
Daca insa veti rezista rezistentei, atunci poate fi destul de dureros. Rezistenta prin natura ei induce durere intr-un anumit grad.
mineralele, plantele, animalele in 5D
SL: Multe suflete de pe Pamant nu inteleg ca si mineralele, plantele si animalele au la randul lor aspecte multidimensionale. Aspectul dominant al mineralelor este 1D, al plantelor 2D si al animalelor 3D. Cu toate acestea, mineralele, plantele si animalele au si aspecte in dimensiunile inalte. Mineralele de exemplu pot exista pana in 5D si in unele cazuri chiar mai sus. Structura moleculara a rocilor si mineralelor se schimba pe masura ce frecventa dominanta a planetei creste. Acelasi lucru este valabil si pentru plante. Veti vedea in 4D si 5D o mare variatie de plante si animale, unele aratand asemanator plantelor 2D si animalelor 3D, dar structura lor celulara/moleculara va fi diferita, precum si corpurile voastre vor fi asemanatoare celor 3D, dar structura lor atomica va fi diferita.
Stim ca exista cativa dintre voi care veti intreba despre animalele de casa, daca vor face trecerea in densitatile mai inalte ? Ei bine, pisicile si cainii, caii, delfinii si balenele si multe alte specii vor trece in densitatile mai inalte. In intelegerea noastra, cam 25% din speciile de animale vor trece prin schimbare impreuna cu aproximativ 50% din speciile de plante. In plus, vor fi noi specii exotice de plante si animale care vor aparea pe masura ce Pamantul intra in frecventa dominanta 4D.
O parte dintre animale nu vor continua aici. Noi anticipam ca vacile nu vor trece prin schimbare. Ele au servit predominant ca hrana pentru oamenii 3D iar aceasta a creat un mare dezechilibru planetar. Cele mai multe vor dori sa plece pe alte planete in incarnarile viitoare. Nu este nimic de judecat aici privind cei care mai consuma carne de vaca, dar, acest consum a creat totusi un mare dezechilibru pe Pamant. Nu vom intra in amanunte stiintifice in acest sens deoarece ele sunt evidente. Exista multe documente si rapoarte ce evidentiaza imensul consum de resurse necesar cresterii vacilor.
schimbarile geofizice
SL: In urmatorii 20 - 30 - 40 de ani, zonele planetare de uscat vor ramane relativ stabile, cu exceptia coastelor care vor fi erodate, in unele cazuri destul de sever, in functie de locatie. Daca vorbim de delte, cum ar fi cele din India si golfurile din SUA, California, cel mai probabil vor fi inundate datorita cresterii nivelului marilor si cresterii intensitatii furtunilor, eroziunii infrastructurii. Unele din liniile actuale de coasta vor disparea in urmatorii cativa ani. Noi nu anticipam miscari masive ale zonelor de uscat. Vor fi desigur miscari moderate ale placilor tectonice.
Aveti profeti care au desenat harti planetare ale zonelor de uscat destul de diferite fata de ceea ce aveti acum. Unele au anumite grade de acuratete dar perioada de timp estimata este distorsionata. De exemplu, unele dintre aceste harti profetite se potrivesc mai mult modului cum va arata planeta peste 10.000 de ani decat in perioada imediat urmatoare. Trebuie sa intelegeti ca in majoritatea cazurilor este necesara o mare perioada de timp pentru fenomene in care mase mari de pamant sa iasa la suprafata in mari si oceane sau, invers, pentru ca munti inalti sa cada in oceane si mari. Ar fi necesare cutremure zilnice de 9 grade Richter timp de sute de ani pentru a avea asemenea miscari de placi tectonice. Asadar, avem de a face cu informatii distorsionate despre rapiditatea cu care asemenea fenomene se desfasoara.
Ce se intampla in cazul diferentelor mari de vibratie intre parinti si copii ? Este posibil ca multi parinti sa paraseasca planul fizic lasandu-si copiii singuri ?
SL: In unele cazuri se va intampla si asa. Cei mai multi dintre copiii care se nasc acum au vibratie sensibil mai mare decat cea a parintilor lor. Aceasta este parte a Planului Divin, a ajutorului Celest. In cele mai multe cazuri, copiii vor actiona ca invatatori pentru parinti, dandu-le acestora o alta viziune asupra vietii. Parintii vor primi prin simbioza si osmoza frecventele inalte ale copiilor si, in multe cazuri, acest transfer energetic va fi suficient pentru a creste vibratia parintilor dincolo de pragul necesar pentru ca acestia sa continue pe Pamant. In alte cazuri, sufletele ce vin ca si copii cunosc foarte bine ca parintii lor nu vor supravietui schimbarilor si aceasta este o parte a lectiilor de suflet pe care si le-au ales.
Pe masura ce Comunitatile Spirituale auto-intretinute vor prolifera pe planeta, veti avea copii foarte avansati spiritual, care si-au pierdut parintii biologici, ce vor fi adoptati de comunitatile respective. Asadar, exista o diversitate de solutii pentru potentiala problema din intrebare.
Procesul ascensiunii este instantaneu sau se desfasoara in timp ?

SL: Procesul ascensiunii nu se desfasoara instantaneu, chiar daca exista un nivel la care se trece prin portalul care face procesul ireversibil. Exista un salt cuantic care se petrece in momentul trecerii prin portalul ascensiunii (2012, 2017 sau 2030), dar celulele corpului vostru fizic au nevoie de timp pentru a se converti toate in formatul corpului de lumina. Asadar, va veti inalta gradual si va veti apropia tot gradual de nivelurile de frecvente inalte ale realitatii. A mai fost descris de catre noi in materialele precedente, dar vom relua aici: ideea de invizibilitate psihologica - veti incepe sa deveniti invizibili psihologic si, in cele din urma, veti deveni fizic invizibili pentru cei care au o vibratie mai scazuta decat voi. Veti ajunge sa radiati lumina si sa straluciti, apoi sa dispareti intr-o coloana de lumina, dar asta nu se va intampla instantaneu. Cele mai multe dintre referintele de acest gen din cartile voastre sfinte, in care sufletele dispareau instantaneu intr-o coloana de lumina, au fost de fapt cazuri de raze tractoare catre nave spatiale.
Veti avea experiente instantanee ale diferitelor niveluri vibrationale planetare atunci cand va veti inalta. Veti fi simultan in cele 3 niveluri planetare (3D, 4D, 5D) deoarece, in afara timpului linear, totul se intampla oricum in simultaneitate. Pe masura ce cresteti in vibratie, din ce in ce mai multa nelinearitate temporala este integrata in timpul linear.Deveniti mai constienti de eu-rile voastre simultane, existente in diferitele versiuni ale planetei. In vreme ce puteti descoperi instantaneu lumea elementelor, spiritelor naturii, zanelor, spiridusilor, gnomilor, ielelor etc.., veti fi de asemenea constienti de societatea umana 4D care isi construieste noile comunitati. Daca vor mai exista oameni 3D pe pamant la acel moment, veti putea fi constienti de prezenta lor dar ei s-ar putea sa nu fie constienti de prezenta voastra, asta depinzand de diferenta de vibratie. Totul este analog cu imaginea sferei care se afla intr-o alta sfera, care la randul ei se afla intr-o alta sfera etc.. Pe masura ce evoluati intr-o sfera mai inalta, aveti acces si la sferele mai mici.
Orasul pierdut de sub Marele Canion
SL: Aceasta este o intrebare multidimensionala. Exista unele lucruri de care oamenii nu sunt constienti. In primul rand, exista fiinte din alta zona care au avut la un moment dat asezari in zona Marelui Canion. Multi dintre ei au fost transportati de diverse rase ET din alte zone ale planetei pentru a ii scoate din zone in care s-au petrecut calamnitati naturale. Aveti asadar artefacte din alte parti ale lumii ascunse in pesterile si crevasele Marelui Canion. Unele au fost descoperite aproximativ 100 de ani in urma.
In al doilea rand aveti Pamantul Interior, de natura eterica. In planul fizic, planeta voastra este solida, cu miez din fier. Dar, in planurile eterice mai inalte, planeta are spatiu gol in interior. Acolo exista orase subterane. Aceasta este si originea multora din creaturile voastre mitologice. Sub mai multe niveluri ale placilor voastre tectonice exista spatii ce contin civilizatiile eterice. Sub Marele Canion, conectat cu multele Shasta care este centrul energetic al zonei, aveti un oras eteric subteran cunoscut cu numele de Telos (sub muntele Shasta). Exista conexiuni catre Telos de sub anumite zone ale Marelui Canion. Aveti de asemenea si orasul Shamballa, aflat sub desertul Gobi, aveti orasul Poseida, aflat partial sub zone din Polinezia, Hawai si altele. Apoi mai aveti si orase mai mici, eterice, in zona vibrationala medie 5D (precedentele se afla in zona inalta a 5D). Ne oprim aici deoarece este o discutie lunga.
Intrebare: daca nu facem parte din valurile ascensiunii, ce vom trai ca experienta?
Exista trei zone dominante de constiinta, transpuse in trei linii temporale dominante : 3D, 4D si 5D. Un suflet 3D care nu va evolua in zona vibrationala 4D pe masura ce aceste portaluri se apropie (2012, 2017, 2030), va tinde sa aiba o viata din ce in ce mai dificila pana cand, in cele din urma, va parasi planeta (prin parasirea corpului fizic). Daca sufletul este 4D, va ramane aici pe planeta si va putea deveni constient ca unele suflete vor vibra la o rata mult mai mare si veti putea observa la un moment dat cum acele suflete care se ridica in 5D radiaza Lumina. Sufletul ce vibreaza 4D se va putea relationa cu cele care vibreaza 5D. Dar, daca esti un suflet 3D, nu vei mai fi in preajma celor care urca in 5D, deci nu vei putea observa cum la un moment dat sufletele 5D dispar (din zona perceptuala) in Lumina. Aceasta din cauza Legii Atractiei. Vei fi insa constient de sufletele 4D ( asa cum multe suflete care sunt 4D in prezent se pot relationa cu membri ai familiei care au ramas 3D). Dar va fi din ce in ce mai dificil pentru sufletele 3D sa continue relationarea. Asadar, este o intrebare generala. Noi dorim sa subliniem ca invizibilitatea psihologica apare mai intai (inainte de ascensiune). Dar nu am definit complet conceptul de invizibilitate psihologica. Daca esti invizibil psihologic pentru altcineva, nu vei avea absolut nimic in comun cu acel cineva si, chiar daca respectivul va percepe prin nervul optic prezenta ta, acesta nu va avea nici o reactie emotionala sau mentala fata de tine. Asadar, vei putea sa treci prin cele mai periculoase zone in orase, singur si ne-inarmat si nimeni nu te va deranja, deoarece diferenta de vibratie va fi atat de mare incat nu se vor putea relationa cu tine. Este un fenomen similar cu cel in care unele vase marine au intalnit in drumul lor zone de pamant locuite de triburi foarte primitive. Deoarece vasele erau atat de mari si in afara zonei inteligibile ale acestor triburi, desi erau ancorate langa tarm, triburile nici macar nu le-au observat. Acesta este un exemplu de cum poti fi perceput sau nu de catre cei de vibratie diferita fata de tine.
Care sunt potentialele politico-sociale ale SUA cu presedintele Obama ?
SL: Aceasta depinde de cum percepeti ceea ce are loc acum pe planeta. Este adevarat ca liderul american "amelioreaza explozia" daca ne putem exprima asa. Cu alte cuvinte, tranzitia spre un sistem economic si politic mai iluminat va fi un pic mai putin involburata si agitata decat in cazul administratiei trecute. Altfel spus, exista un grad mai mare de iubire si compasiune in actuala administratie americana. Cu toate acestea, va rugam sa nu va faceti un anumit gen de iluzii. Presedintele Obama nu va "va salva". Chiar daca ar dori sa o faca, nu are capacitatea necesara.

Aceasta se intampla deoarece sistemul vostru economic este inerent bolnav, incluzand aici si sistemul de asistenta sociala. S-ar putea sa fie unele mici imbunatatiri in sistemul economic si de sanatate, dar asta numai temporar. Vom comenta mai intai despre sistemul economic.

Problema sistemului economic este sensul diametral opus principiilor spirituale inalte. El este bazat pe principiul lipsurilor si limitarilor, cei care "au" si cei care "nu au". Pe masura ce va ridicati in vibratie, veti avea un nou sistem economic ce ia nastere, bazat pe abundenta nelimitata. Asadar, turbulentele pietelor financiare au o mare probabilitate de a continua. In fapt, profetia care a fost facuta spunea ca veti avea aceste fluctuatii, caderi si reveniri. Motivul pentru care nu aveti o revenire constanta este faptul ca sistemul vostru de debite (datorii) nu mai este administrabil. Aveti datorii de trilioane si trilioane de dolari iar acestea cresc exponential.

Pe masura ce procesul continua, valoarea dolarului scade, iar scaderea va fi masiva. Este posibil ca la anul pe vremea aceasta, dolarul sa aiba jumatate din valoarea de acum. Aceasta se poate manifesta in mai multe moduri. Unul dintre ele este hiper-inflatia, dar exista si altele, incluzand recesiunea. Cu toate acestea, din perspectiva momentului prezent, noi nu vedem un colaps pe termen scurt, dar vedem ca pana undeva spre 2015, sistemul vostru economic va fi foarte probabil in stare de colaps si unul nou va lua nastere. Intrebarea care se pune este: ce tip de sistem economic va lua nastere ? Va fi un sistem iluminat bazat pe abundenta infinita (principiul nativ al Universului) sau va fi bazat pe tentativele disperate ale celor ce va manipuleaza pentru a isi pastra puterea, materializate in chip-uri ID inserate sub piele sau un sistem de debit computerizat prin care oamenii sunt controlati ?

Aceasta va depinde de cata frica va fi prezenta in constiinta umana in SUA si in celelalte tari. Daca un numar suficient dintre voi va fi intr-un spatiu de iubire si compasiune si va fi capabil sa se uneasca intr-o forta suficient de puternica, atunci veti crea acea minunata abundenta care este mostenirea voastra Divina de drept, aceasta datorita a cine sunteti voi cu adevarat si nu pentru ca meritati sau nu. Voi sunteti Fiinte Spirituale Creatoare cu putere infinita. Acesta este adevarul. Atunci cand sunteti aliniati cu acest adevar, constienti de cine sunteti, creati in mod natural abundenta in jurul vostru, datorita legii atractiei.

Asadar, daca un numar suficient dintre voi va reuniti intr-o stare de cooperare, puteti crea un nou sistem economic care sa inlocuiasca pe cel care se prabuseste acum. Un sistem bazat pe abundenta pentru toti oamenii.
Ce se va intampla in perioada urmatoare cu Coreea de Nord, Israel si Iran ?

SL: Exista o linie temporala probabila care duce catre un conflict in Orientul Mijlociu, care este de obicei numit "Al treilea razboi mondial". Exista inca probabilitatea ca acest razboi sa aibe loc. Cu toate acestea, razboiul (daca va avea loc) va fi localizat si limitat deoarece nu vor fi permise decat armele conventionale. De aemenea, multi, foarte multi soldati vor refuza sa lupte intr-un astfel de razboi. Deja armata din aceasta tara (SUA) este imprastiata pe glob. Nu mai aveti sute de mii de soldati disponibili sa ii trimiteti la razboi. Acest adevar este valabil si pentru celelalte tari. Sistemul economic din aceste tari intampina dificultati si, ca urmare, trebuie sa existe presiuni mari ca aceste tari sa trimita soldati sa lupte in razboi. Exceptand posibil China, nici o alta tara nu va putea sustine trupele pentru prea mult timp.

De asemenea, pe masura ce treceti de 2012, multe dintre sufletele de pe pamant vor trai experienta caderii sistemului imunitar. Acest proces va limita si mai mult numarul soldatilor disponibili pentru razboaie. Altii vor arunca armele si vor refuza pur si simplu sa lupte. Cu toate acestea, pe linia temporala de probabilitate dominanta, se intrevede un conflict intre Israel si Iran care va declansa un conflict extins (ca numar de participanti).

Cat priveste Coreea de Nord, aceasta apare ca o natiune renegata. Lor le-ar face placere sa lanseze rachete cu combustibil nuclear spre alte tari, dintr-un sentiment de disperare de a isi afirma potentialul, ceea ce este bineinteles o forma de nebunie. Rachetele lor vor fi desigur interceptate inainte sa provoace victime in masa in alte tarile, asta desigur presupunand ca ei vor fi instare sa lanseze o astfel de racheta balistica intercontinentala peste ocean.. Aveti sistemele voastre de aparare precum si ajutorul Confederatiei Galactice pentru a neutraliza incercarile disperate si agresive de acest gen.

Pe langa cele de mai sus, noi vedem ca liderii Coreei de Nord vor tranzitiona in afara planului pamantesc destul de curand si noi lideri le vor lua locul. Acestia din urma vor avea mai multa luciditate, asadar, nu vedem Coreea de Nord ca fiind o amenintare deosebita pentru restul lumii.
Cum vor influenta sufletele inaltate 5D celelalte suflete ?
SL: Noi vedem ca, atunci cand va ridicati vibratia spre 5D si mai sus, veti deveni din ce in ce mai mult o Lumina Calauzitoare pentru sufletele din jur. Metodele pe care le veti folosi pentru a ajuta sufletele din jur vor fi insotite de multa bucurie si joaca..
Cu cat va ridicati frecventa de vibratie, cu atat mai multa libertate veti simti si mai multe optiuni disponibile, insotite de bucurie, binecuvantare si extaz. Ca o chestiune generala, noi (Sferele de Lumina) putem parea foarte serioase asa cum ne exprimam prin acest medium dar nu aceasta este natura noastra. Este necesar un anumit nivel de seriozitate pentru ca mesajul nostru sa poata fi transmis si decodificat. Pur si simplu, mediumul pe care il folosim nu are nivel de referinta pentru a accesa gradul nostru de bucurie si extaz. Mediumul nu poate nici concepe aceasta stare datorita diferentelor de vibratie.
Asadar, noi nu suntem asa de serioase in sensul pe care il definiti voi pentru seriozitate. Ca regula generala, pe masura ce va ridicati in vibratie, cu atat mai multa bucurie veti manifesta.
Cum vor evolua lucrurile din punct de vedere al resurselor ?
SL: In intelegerea noastra, mergand spre anul 2015, vor avea loc unele disfunctionalitati foarte serioase la nivelul 3D al pamantului, cuprinzand si resursele de petrol, apa si alimente. Nu va fi aceeasi situatie peste tot, vor exista anumite zone care vor fi lovite mai puternic decat altele. Zonele care sunt foarte dependente de transportul de bunuri si servicii vor fi mai puternic lovite decat zonele care au multe comunitati care isi procura alimentele prin ele insele. ...... Sistemele voastre de transport ale bunurilor depind foarte mult de combustibilii fosili. Datorita tensiunilor politice si dificultatii extragerii petrolului, vor fi foarte probabil probleme in alimentarea cu petrol in anii care vin.
De asemenea, resursele voastre de apa potabila se diminueaza. Va deveni dificil pentru anumite zone ale planetei sa obtina apa proaspata. Deja se intampla si acum. Va deveni si mai intinsa aceasta problema in anii care vin. Oamenii vor migra spre zone care au resurse de apa, ceea ce va ridica un nou set de provocari. Tineti minte va rugam ca principiile invizibilitatii psihologice se vor manifesta in asa mod incat, daca ati dezvoltat o comunitate spirituala intr-una din zonele abundente in resurse iar bande renegate si hoti vor veni in acele zone pentru a va lua resursele de hrana si apa, ele vor trece prin acea comunitate fara sa o vada, datorita diferentei de vibratie. Acesta este un exemplu despre cum functioneaza invizibilitatea psihologica.
Care vor fi efectele gripei porcine in SUA ?

SL: In forma prezenta, aceasta grpa nu reprezinta o problema. Mai degraba gripa voastra sezoniera produce mai mult de 30 de mii de victime anual. Virusul pe care voi il numiti AH1N1 poate produce undeva intre 500-1000 victime anual. Asadar, gripa voastra sezoniera are in acest moment un grad de mortalitate de 30-60 de ori mai puternic decat gripa porcina. Cu toate acestea, toate virusurile voastre gripale au tendinta de a crea mutatii. Pe masura ce planeta trece prin acesti cicluri energetice turbulente, din ce in ce mai multe structuri moleculare vor muta, inclusiv virusii, bacteriile si alti contaminanti de acest gen. Exista asadar posibilitatea ca mutatii ale virusului AH1N1 sa devina mortale pentru un numar mare de oameni.
Aveti acum o situatie cu acest vaccinuri depre care dorim sa vorbim. Exista 3 scenarii pe care le aveti privind programul de vaccinare. Exista un grup mic de suflete care doresc sa foloseasca programele de vaccinare in scopul de a controla si domina populatia. Fie ca folosesc ingrediente nocive in vaccinuri fie ca folosesc alte mijloace, asta ramane de vazut. Aceste suflete care doresc sa saboteze vaccinurile sunt in minoritate. Aveti si o alta realitate mai vizibila, care arata ca vaccinurile au o multime de efecte secundare si componente toxice si nu au fost testate suficient. Daca s-ar fi testat, problemele ar fi iesit la iveala si loturile de vaccinuri ar fi trebuit retinute. Mai aveti si a treia realitate, tendinta guvernelor de a forta populatia sa se vaccineze, ceea ce este desigur o alta forma de control si dominatie. Fie ca aceste guverne fac asta cu buna stiinta, fie ca sunt pur si simplu naive, ramane faptul ca, chiar daca ar reusi sa vaccineze toata populatia contra unor virusi, vor exista mereu mutatii si va fi practic imposibila imunizarea contra tuturor in acest ritm.
Va exista o iluminare brusca a copiilor avansati spiritual la trecerea prin portaluri ?

SL: Da, este adevarat. Multe suflete vor trece prin activarea conexiunilor sinaptice din diferite zone ale creierului ca rezultat al mutatiilor produse de trecerea prin portaluri. Copii pe care ii numiti cristal si curcubeu vor trece prin efectul mai sus mentionat foarte rapid si in mod semnificativ. Deja unii dintre acesti copii se trezesc chiar inainte de portaluri. Unii au venit chiar din 7D pentru a asista planeta si sunte deja fiinte cu abilitati psihice si intuitive complete.

Noi suntem Sferele de Lumina si va uram ramas bun !

***

Dragi cititori,

materialul de fata reprezinta un rezumat al comunicarii date de Sferele de Lumina (The Founders) in cadrul unui seminar metafizic tinut in primavara acestui an in Australia. Informatiile de aici reiau anumite aspecte ce se pot gasi in arhiva blog-ului (Sferele de Lumina despre 2012 si Sferele de Lumina despre Romania) sau date de catre mine, dar vom gasi si informatii mai noi, foarte folositoare in perceptia mea.

Cititorii mai vechi ai blog-ului s-au obisnuit, dar eu repet pentru cei mai noi: Va rog sa treceti orice informatie, din orice sursa ar veni ea, prin filtrul propriei gandiri si intuitii. Nu luati nimic de-a gata fara sa simititi, fara sa cercetati. Este si rugamintea Sferelor de Lumina si a mediumului prin care au sosit comunicarile. Multe previziuni pot fi influentate de liberul arbitru, dar, Sferele de Lumina se vor concentra pe linia temporala dominanta, pe evenimentele si tendintele cu probabilitate maxima.

Sferele de Lumina sunt suflete pe un nivel de evolutie foarte mare (12D), care au depasit de mult forma umanoida. Ele se infatiseaza clarvazatorilor ca sfere uriase de lumina de culoare albastru deschis. Desi nivelul lor evolutiv este foarte mare, ele lucrand direct cu Creatorul pentru formarea de noi universuri si forme de viata, ne considera drept egali, Dumnezei Creatori in devenire. Ele vin cu dragoste sa ajute Pamantul in fiecare moment important din evolutia acestuia, asa cum este acum. Mai multe informatii gasiti la sectiunea link-uri a acestui blog si in insemnarile precedente.

Materialul inceput in insemnarea precedenta despre dinamicile energetice va continua dupa terminarea seriei sferelor de lumina.

Acestea fiind zise, sa trecem la treaba :

Va salutam, noi suntem Sferele de Lumina. S-a vorbit despre schimbarile planetare si despre obstacolele pe care le intampinati in procesul ascensiunii, precum frica si credinta in limitare. Frica de schimbarile planetare este unul din cele mai vizibile obstacole. Dupa cum stiti, corpurile fizice au tendinta de a se opune schimbarilor radicale iar schimbarile planetare intra in aceasta categorie. Spre anul 2030, planeta voastra va arata foarte probabil mult diferit de ceea ce vedeti acum. Multe schimbari se petrec deja.

Aveti multe sisteme de gandire ce pot fi vazute ca si lentile de perceptie. Stiinta este unul din sistemele de gandire de avangarda, desi savantii vostri au foarte des perceptii distorsionate, ei bazandu-se prea mult pe datele istorice. Desi este important sa fie studiata istoria, iar datele empirice au rolul lor, devine foarte greu sa aveti o minte deschisa daca ati fost conditionati, de exemplu, sa credeti ca Newton sau Einstein sau Shroedinger sau Bohr sau oricine altcineva are toate raspunsurile.

Daca cineva crede orbeste o anumita teorie sau model al Universului, precum Big Bang, este posibil sa aiba dificultati in a se deschide catre o realitate mai inalta, care transcede realitatea infatisata de teoria respectiva. Si, dupa cum bine stiti, multi savanti sunt ridiculizati cand vin cu idei noi. Aveti acum stiinta a ceea ce se petrece pe Pamant dintr-o perspectiva cosmica, si aveti si punctul de vedere spiritual si metafizic dintr-o perspectiva mai inalta.

Din punct de vedere stiintific, radiatiile de la Soare si alte stele vor intersecta Pamantul cu intensitate crescanda in urmatorii ani. Veti avea pe Pamant frecvente care nu au mai fost de aproximativ 26.000 ani. Aceste frecvente vor produce mutatii ADN-ului uman precum si a celor mai multe vietuitoare de pe planeta. Sufletele care sunt pregatite pentru mutatie, cele care s-au purificat si curatat de negativitate, vor avea o perioada extraordinara. Veti straluci in noile energii care vin. Sufletele blocate in vechile moduri de existenta, ce refuza sa se deschida noii realitati, vor avea vremuri dificile cu noile energii.

Asa cum am mai mentionat (vedeti arhiva), aveti Alinierea Precesionala din decembrie 2012, trecerea cometei in mai 2017, trecerea planetoidului Nebiru in ianuarie 2030 si Saltul Galactic ce a inceput aprox. in 1950 si se va incheia in jurul anului 2100.

Acum va indreptati catre 2012, iar Saltul Galactic isi inteteste efectele, cu perioada de maxim intre 2015 si 2035. Astfel, desi aveti o crestere in amplitudinea si frecventa energiei electromagnetice, polarizarea acesteia va scadea in timpul celor 3 zile: 21-23 Decembrie 2012. Veti avea apoi o mica scadere dar, urmeaza perioada 2015 - 2035 cand va veti afla in inima Zonei Electromagnetice Nule, cu polarizare electromagnetica scazuta. Aveti apoi cometa si planetoidul. Asadar, intre 2012 si 2030 va fi o calatorie "nebuna" pentru umanitate.

Vor fi multe schimbari si rapide, nu numai in ADN dar si in structura planetei. Dupa cum stiti, planeta si-a schimbat frecventa de rezonanta (rezonanta Shuman) de la aproximativ 8 Hz la 14-16 Hz. Aceasta crestere va continua. Asadar, Mama Pamant isi modifica si ea frecventa de vibratie. Asa cum am mai spus, aceasta planeta va deveni 4D. Sufletele 3D de pe planeta nu vor putea face fata schimbarilor si numai aproximativ 25% din umanitate va fi capabila sa continue pe Pamantul 4D. 75% dintre suflete vor gasi diferite cai pentru a parasi mediul planetar, parasindu-si corpurile fizice si re-incarnandu-se pe alte planete care sunt potrivite nivelului lor de vibratie.

Atunci cand acest medium a studiat cele de mai sus (cu ani in urma), el a prezis ca 80% dintre sufletele umane vor pleca in timpul schimbarilor si numai 20% vor continua aici, dintre care numai 0,1 % vor intra in ascensiune fizica (5D). Aceste proportii s-au schimbat, partial datorita lucratorilor Luminii de pe Pamant. Acum estimam ca 75% vor pleca, 25% vor ramane si 0,3% se vor inalta. Poate nu pare o crestere semnificativa dar este importanta daca va ganditi ca cele 5% reprezinta sute de milioane de suflete care s-au trezit incepand din anii 1950. Acesta este un numar mare de suflete, care au devenit constiente de natura lor superioara.

... Asadar, exista mai multe moduri stiintifice de a privi schimbarile planetare, dar este necesar sa fie privita si psihologia umana: care vor fi schimbarile traite ca experienta de oameni pe masura ce frecventele se schimba. Asa cum am mai spus, va continua sa se manifeste o curatenie rapida si aparent haotica a corpurilor emotionale si a tuturor celor 6 corpuri "joase" (fizic, emotional, mental, astral, eteric, cauzal). Toate sufletele de pe planeta vor trece prin aceasta purificare si curatare. Sufletele care nu sunt pregatite pentru purificare vor avea doua optiuni: fie sa se pregateasca rapid pentru proces, fie sa paraseasca planeta.

Va rugam sa tineti minte dragi Creatori ca aceasta nu este o judecata sau o sentinta si nu este "Judecata" mentionata in textele religioase. Este doar un proces normal care se petrece cand planetele evolueaza de la o densitate la alta (superioara). Universul are o rabdare aproape infinita si toate sufletele care nu vor reusi de data aceasta, vor merge pe o alta planeta mai potrivita pentru evolutia lor. Daca nu vor reusi nici acolo, cele mai multe dintre ele vor avea o alta sansa pe o alta planeta. In principiu, este permis sufletelor sa aiba un drum foarte lung pana sa se trezeasca.

Cu toate acestea, pamantul a adoptat foarte multe suflete "ratacite" iar Lucratorii de Lumina care au mentinut vibratia iubirii pe planeta au atins in sfarsit masa critica.
Iar aceasta masa critica a permis in sfarsit Interventia Divina. Ea este cea care a permis initierea acestor schimbari si a creat conditiile interventiei Confederatiei Galactice in politicile legate de arme si asupra liniilor energetice planetare, pentru a evita catastrofe tectonice masive.

Munca arcturienilor, pleiadeenilor si a altor grupuri a echilibrat matricea energetica planetara. Din acest motiv, noi nu prevedem cutremure care sa depaseasca gradul 8 in vremurile ce vin. Marea majoritate vor fi sub 7,5 (scara Richter).
Va exista o crestere a activitatii seismice mai ales in zona Japoniei, posibil si spre Filipine si alte cateva zone. Dar, in cea mai mare parte, schimbarile prevazute de profetii vostri care prevedeau catastrofe masive cu zone de continente ajunse sub mari si oceane nu se vor petrece in anii imediat urmatori din viata voastra. Aceasta se datoreaza in parte muncii celor din sistemele stelare Pleiade si Arcturus, dar mai ales muncii Lucratorilor de Lumina, rugaciunilor voastre pentru pace, vizualizarilor voastre si muncii de vindecare. Se poate spune dragi Creatori ca sunti in parte responsabili pentru pastrarea acestei planete in stare buna.

Interventia noastra a fost permisa deoarece un numar suficient dintre voi doreste pacea, bucuria, iar planeta voastra se muta in zona vibrationala 4D. Exista un numar suficient de suflete care intra in procesul Ascensiunii (inaltarii) si in zona vibrationala 4D pentru ca masuri radicale de Interventie Divina sa aiba loc.

Exista multe alte aspecte ale schimbarilor planetare pe care nu le-am atins. In vreme ce lumea naturala se va schimba, vor fi cutremure si eruptii vulcanice, seceta si inundatii, tipare climatice neuzuale in diverse parti ale lumii, exista si alte aspecte ce merita a fi mentionate. Cum ar fi economia, politica, aspectele militare.

Distrugerile provocate de oameni sunt sensibil mai mari decat cele provocate de dezastrele naturale. Cu toate acestea, distrugerile create de oameni impreuna cu catastrofele naturale vor rezulta in aproximativ 25% din populatie parasind planeta. Aproximativ 50% din populatie (sufletele umane) va parasi planeta datorita caderii sistemului imunitar, care reprezinta in fapt decizia sufletelor ca alte planete sunt mai potrivite pentru lectiile lor. Aceste suflete nu sunt pregatite pentru zona vibrationala 4D deci vor gasi o cale sa paraseasca aceasta planeta. Calea cea mai frecventa va fi caderea sistemului imunitar.

La suprafata se va parea ca au aparut boli noi si virusi exotici iar oamenii de stiinta ne-iluminati vor atribui fenomenul dezvoltarii rezistentei la antibiotice, bacteriilor exotice si virusilor, fungi, contaminarii mediului, etc... Dar toate acestea au existat pe planeta de mult timp si nu v-ati imbolnavit cu totii. Numai cand sistemul imunitar slabeste sub o anumita zona, aceste microorganisme pot invada corpul. Cei mai multi care vor parasi planeta astfel nu o vor face rapid. Instinctul lor de supravietuire ii va determina sa lupte, ego-ul va dori sa supravietuiasca. Va aparea un conflict interior intre partea de suflet care doreste sa plece si partea care doreste sa ramana. Asadar, multe din aceste suflete vor avea perioade lungi de boala, ceea ce va coplesi sistemele medicale. Spitalele vor fi ultra-pline, iar in unele tari sarace vor exista morti abandonati pe strada, exacerband problema prin noi infectii.

Noi realizam ca aceasta nu este o imagine placuta, dar, dorim sa va asiguram ca, daca sunteti pe calea iluminarii 4D sau a ascensiunii 5D, veti avea o tranzitie cu bucurie in frecventele inalte. Veti fi calauziti unde sa mergeti in locuri sigure, unde veti continua purificarea, pentru a deveni din ce in ce mai fericiti si mai puternici.

Sistemul economic si politic, impreuna cu cel militar, vor fi foarte agitate in aceasta perioada de transformari. Pana in anul 2015 este foarte probabil ca sistemul vostru economic sa nu mai functioneze in conditiile actuale. Dupa acest moment, un nou sistem economic va lua nastere. Nu putem vedea acum cu siguranta ce forma va lua acesta deoarece sunt prea multe variabile ale liberului arbitru. Va depinde in mod major de cati dintre voi vor iesi din sfera fricii in directia cooperarii si intelegerii.

Daca numarul celor ce ies de sub dominatia fricii va fi mic, este foarte posibil ca unul dintre scenariile fricii sa se manifeste, cum ar fi implantarea cip-urilor sub piele ca si identificator, pentru a inlocui banii electronici de pe cardurile de credit si debit actuale. Exista multe alte posibilitati pe aceeasi tema.

Cu toate acestea, fiintele care doresc sa controleze lumea astfel vor avea caderi ale sistemului imunitar si vor pierde controlul planetei pana in anul 2015. Nu uitati ca acest control era oricum iluzoriu, fiind alimentat de sistemele de credinta ale constiintei de masa. Ei nu ar putea avea putere daca oamenii ar refuza sa le recunoasca si sa creada in aceasta putere. Este ca in acea povestire a voastra cu imparatul care era gol..

Aveti asadar acel grup numit Iluminati, cei care cred in controlul lor asupra acestei planete. Acest grup ascuns va face incercari disperate sa mentina controlul prin diverse strategii, cum ar fi: cip-urile implantate, legea martiala, razboaie, etc.

Venind vorba de razboi, noi (Sferele de Lumina) vedem o probabilitate ca cel de al treilea razboi mondial sa aiba loc pe Pamant, incepand din Orientul Mijlociu, probabil intre Israel si Iran. Vedem probabilitatea ca aproximativ 100 milioane de suflete sa paraseasca corpul fizic in timpul acestui razboi. Singurele arme permise (de Confederatia galactica) vor fi cele conventionale. Asadar, vor fi multe locuri sigure pe planeta in timpul acelui conflict. Vor fi acele tari cu industrie dezvoltata care vor furniza in acest razboi arme si soldati, nu va fi un conflict global planetar, ci localizat in zona Orientului Mijlociu. Desi in unele tari vor incerca sa faca inrolari obligatorii, din ce in ce mai putini soldati se vor prezenta. Soldatii vor refuza sa lupte. Pana spre anul 2015, multi soldati si lideri militari vor avea caderi ale sistemului imunitar, murind in numar mare (parasindu-si corpul fizic). Acelasi lucru se va intampla si cu multi membri si conducatori Iluminati. Va veni o zi in care intrebarea "daca ar veni razboiul si nimeni nu s-ar prezenta" va avea un sens nou.. Din ce in ce mai putini oameni vor fi disponibili pentru razboaiele Iluminati. Multi dintre conducatori vor muri datorita caderii sistemului imunitar.

Dupa anul 2015, populatia planetei va incepe sa scada. Pana in anul 2030 este foarte posibil sa ramana numai 1,5 - 2 miliarde de oameni pe Pamant. Cei mai multi vor deveni oameni iluminati 4D, si o mica parte se vor inalta in 5D. Corpul de Lumina 5D va fi capabil sa interactioneze cu lumea 4D si va exista o comunicatie directa intre oamenii inaltati 5D si oamenii iluminati 4D.

Acum, este foarte posibil ca un al treilea razboi mondial sa fie prevenit , dar noi scanam constiinta de masa precum si intentiile diferitelor grupuri si dam o probabilitate de 80% ca acest razboi sa se manifeste. Cu toate acestea, nu va alarmati: voi toti care sunteti pe o cale a iluminarii veti face ceea ce trebuie facut pentru a minimiza consecintele razboiului in termeni de decese si distrugeri si cei mai multi veti fi imuni la efectele razboiului.

Vor exista insa consecinte economice pentru toate sufletele de pe Pamant. Pe masura ce sistemul vostru economic colapseaza, vor exista crize temporare de diverse bunuri si alimente si servicii. Va deveni necesar sa va adunati cu cei la fel ca voi pentru a crea comunicatile spirituale auto-intretinute, sa va cresteti propriile recolte, sa folositi energii solare, hidro si in cele din urma energie electromagnetica. Pana spre anul 2012, multi dintre voi veti fi calauziti sa creati comunitatile spirituale, unde veti produce hrana bio si veti invata sa traiti in armonie unul cu celalalt.


Daca sunteti pe o cale a ascensiunii, la un moment dat nu veti mai avea nevoie de hrana, apoi nici de apa sau de aer. Va veti hrani energetic direct din taramurile eterice (prana, lumina solara, lumina stelara si alte energii). Cei mai multi dintre voi nu sunteti gata inca sa renuntati la hrana, deci va fi util sa aveti unele provizii atunci cand schimarile economice vor deveni turbulente. Noi am spus la un moment dat ca va exista un mic salt calitativ al economiei. Va parea temporar ca este ceva mai bine, incepand din aprilie (2009) si extinzandu-se pana in iunie sau chiar iulie. Dar, la scurt timp dupa asta, se vor aduna datorii enorme ale tarilor cele mai dezvoltate. Pe masura ce aceste tari cad economic, vor trage dupa ele majoritatea tarilor. Pana in vara lui 2010, situatia economica ar putea fi mult mai dificila decat este acum dintr-o perspectiva 3D.

In mesajul viitor va exista un rezumat al raspunsurilor la intrebarile puse la acest seminar al Sferelor de Lumina, tinut in primavara acestui an in Australia (29 martie 2009).

 • aproximativ 75% din speciile de animale, cel mai probabil, vor disparea de pe pamant in timpul schimbarilor planetare. Vor ramane cele mai evoluate animale, precum cainii, pisicile, caii, balenele, etc... Dar multe din cele mai putin evoluate vor parasi planeta reincarnandu-se in alte lumi (printre care vacile, oile si porcii). Vor ramane unele specii de pasari si insecte. Albinele dispar cu o rata alarmanta in anumite parti ale lumii datorita in principal recoltelor modificate genetic. Pesticide puternice sunt imprastiate deasupra acestor recolte, care sunt modificate genetic sa fie imune la aceste pesticide. Albinele nu sunt imune la asa ceva, multe pierzandu-si simtul orientarii. Multe animale dispar din cauza lacomiei si a distorsiunilor creative umane.

  - efectele schimbarilor planetare vor fi un pic mai blande in emisfera sudica, datorita mai multor factori, incluzand modul cum se misca miezul planetar. Se observa ca polul Nord se misca mai mult decat polul Sud. Distorsiunile electromagnetice sunt datorate in parte distributiei inegale a miezului metalic planetar, dar in si mai mare parte datorita fluctuatiilor EM solare produse de Saltul Galactic. Acesta va produce furtuni solare intense iar ciclul galactic si precesional se vor suprapune in anul 2012. Radiatia solara , furtunile solare si exploziile solare din ce in ce mai puternice ce ating planeta vor tinde sa o incalzeasca si sa o usuce. Desi anumite locuri vor avea clima mai rece decat uzual si unele furtuni vor fi mai puternice decat normal, regula generala va fi incalzirea globala. 90% din incalzirea globala planetara este produsa de Saltul Galactic si de radiatia solara si numai 10% de activitatile umane poluatoare. Acesta este unul din motivele pentru care oamenii de stiinta sunt uimiti de rata rapida de topire a calotelor polare.


  - nivelul apelor marilor si oceanelor va creste probabil cu aproximativ 6 metri in urmatorii 20 de ani, mult mai rapid decat prezic oamenii de stiinta. Cine locuieste la acest nivel de inaltime, sau la 1-2 km in adancimea coastei va fi foarte probabil afectat de aceasta crestere. Multe din sursele de apa vor fi inundate cu apa salina. Datorita secetei si inundatiilor, multe rauri vor seca, reducand sursele de apa proaspata. Va exista o criza de apa in multe zone. Va fi necesar ca oamenii sa produca propria mancare, sa filtreze probabil apa salina sau sa purifice alte surse de apa, sa se mute in zone in care schimbarile nu vor fi dramatice (aceste date sunt pentru Australia, dar sunt asemanatoare in alte zone ale lumii). Temperaturile vor deveni extreme si agricultura se va orienta spre produse care acum cresc la tropice.

  - exista un grup mic de suflete care vor fi capabile sa evolueze dincolo de nevoia de hrana si de apa in timpul schimbarilor planetare, dar marea majoritate nu vor fi suficient de evoluati sa faca acest pas. Nu este neaparat necesar ca ei sa aiba probleme alimentare dar nu vor fi capabili sa faca fata purificarii intense ce are loc. Acei oameni care sunt cunoscuti ca "breatharieni", ce par sa traiasca numai cu aer au deseori momente dificile in a mentine acest nivel deoarece asta aduce la suprafata vechi probleme pentru a fi purificate si curatate in mod rapid. Multi dintre acestia nu sunt capabili sa suporte ritmul extrem de rapid al purificarii. Se va putea observa ca, daca se consuma alimente mai dense, vibratia va scadea, dar, aceasta face uneori purificarea emotionala mai suportabila. Este unul din motivele pentru care exista multi oameni obezi: isi trateaza problemele emotionale cu alimente. Daca sentimentele ce ies la suprafata sunt prea intense, este de folos uneori consumul de alimente ceva mai dense. Daca cineva incearca sa traiasca fara hrana si apa mai multe luni, unul din efecte este cresterea mare a sensibilitatii fata de mediul inconjurator. Cea mai mica emotie va parea ca un munte.. Apare hipersensibilitatea. Avand in vedere ca marea majoritate a oamenilor au vibratii dense, un hipersensibil va avea o viata foarte grea. Acei yoghini care au ales aceasta cale s-au izolat de oameni. Este mai usor sa fie aleasa o astfel de cale atunci cand exista o comunitate care alege sa traiasca astfel, fiecare membru al comunitatii ajutand pe cei din jur in procesul de purificare. Foarte putini oameni sunt capabili sa mentina acum un astfel de regim mult timp.

 • - Radiatiile provenite de la Soare si de la Quasarii din apropierea Centrului Galactic cuprind in principal radiatii X si Gamma, care sunt in zona ultravioleta a spectrului (invizibil) luminii. Multe dintre aceste particule trec prin corpul uman fara a produce efecte semnificative. Atunci insa cand vin in salturi bruste si neregulate, asa cum se intampla pe masura ce planeta intra mai adanc in zona transformarilor cosmice, declanseaza mutatii ADN. Aceste mutatii tind sa amplifice foarte mult ceea ce este deja in consienta/constiinta sufletului din organismul respectiv. Asadar, efectul Ciclului Precesional, al Saltului Galactic, al trecerii cometei si planetoidului (vezi mesajele precedente) se pot asemui cu viata intr-un cristal gigant. Amplifica tot ceea ce este in constiinta: frica si iubire. Asadar, tot ceea ce este tinut in constiinta va fi amplificat de sute de ori pe masura ce planeta intra in zonele de radiatie cosmica intensa.In concluzie, solutia evidenta este cresterea calitatii constiintei si eliminarea negativitatii din interior (pentru a nu trai experienta amplificarii negativitatii). Vor fi suflete care isi vor parasi corpurile datorita radiatiei intense, in vreme ce altele vor fi accelerate. Numarul celor suferinzi de cancer va creste, dar, majoritatea celor care nu sunt gata pentru acest ciclu de radiatii cosmice intense vor suferi caderea sistemului imunitar, ceea ce va avea ca efect invadarea corpurilor lor fizice de catre microorganisme de tot felul.

  - Exista o diferenta intre timpul (perceptia lui) in 3D fata de 4D, la fel cum exista o diferenta intre timpul 5D si cel 4D. Se poate spune ca 5 minute de timp 4D echivaleaza cu 10 minute timp 3D, in vreme ce 2 minute de timp 5D echivaleaza cu 5 minute timp 4D. Dar exista contractia si dilatarea timpului depinzand de starea de constiinta si de cunoasterea in folosirea timpului. In dimensiunea Sferelor de Lumina, 12 D, este realizata contractia si dilatarea timpului la valori foarte mari. Se poate spune metaforic ca "un clipit de ochi in taramurile Dumnezeiesti 12 D inseamna trecerea a milioane de ani pe Pamant..". Pe de alta parte, Sferele de Lumina pot face si invers. pot folosi milioane de ani 12 D pentru 1 secunda de pe Pamant. De fapt, multe suflete din taramurile inalte, 7D - 9D, folosesc eficient contractia si dilatarea temporala pentru a lucra cu oamenii. De exemplu, Arhanghelul Mihail poate veni in zona pamanteasca si asista 10.000 de suflete de pe tot cuprinsul planetei in numai cateva secunde (timp planetar) datorita abilitatii de a contracta si dilata timpul. Asadar, pentru Arhanghelul Mihail poate parea ca au trecut multe zile pentru a vizita si asista acele suflete, dar, pentru oamenii implicati, numai cateva secunde au trecut. Aceasta explica de ce, mii de suflete care se roaga arhanghelului Mihail simultan primesc vizita si asistenta acestuia.

  - Exista anumite saruri benefice procesului de vindecare, cum ar fi sarea himalayana sau sarea Celtic C, care sunt mult mai benefice decat sarea rafinata de bucatarie (bazata pe clorura de sodiu). Sarea bazata pe clorura de magneziu este mult mai sanatoasa decat clorura de sodiu. Ideal este ca oamenii sa consume un spectru larg de minerale in dieta zilnica. Aceasta se poate realiza consumand sare himalayana sau Celtic C, cu moderatie.

  - colapsul sistemului economic va crea probleme mari celor care doresc sa isi continue viata ca in trecut.Cine se bazeaza pe distributia de bunuri si servicii pe infrastructura existenta, camioane, avioane, vapoare, cai ferate, va avea dificultati in diverse perioade. Aceasta se va intampla la scara planetara. De aceea Sferele de Lumina sugereaza crestera propriilor legume si fructe.

  - exista multe posibilitati de crestere sufleteasca in anii ce vin, depinzand de constiinta fiecaruia. In ultima instanta, sufletele care isi parasesc corpurile fizice in diferite scenarii (caderea sistemului imunitar, boala, saracie, etc...) vor fi binecuvantate, deoarece vor ajunge pe planete mult mai potrivite cu nivelul lor evolutiv. Ele se vor bucura, primind exact ceea ce isi doreau ca oportunitati. Sufletele ce doresc sa invete mai mult despre razboi vor fi directionate spre planete setate pentru razboi, indeplinindu-si dorinta. Sufletele ce doresc pacea isi vor vedea visul implinit pe Pamant, deoarece cea mai mare a parte a planetei va fi in pace pe masura ce parcurge schimbarile. Regiunea Orientului Mijlociu va fi probabil in razboi, ceea ce este o zona relativ restransa. Vor fi permise numai armele conventionale ( de exemplu, rachetele balistice intercontinentale nu vor fi permise) , deci vor fi multe locuri sigure pe Pamant in timpul acestui probabil razboi mondial (localizat ca desfasurare in orientul mijlociu). Cine isi va produce propria hrana si va dezvolta surse de energie solara si eoliana (si in cele din urma, surse de energie electromagnetica prin tehnologia Punctului Zero) va avea multe bucurii pe masura ce se adapteaza frecventelor inalte.
  Va fi desigur mult de munca si vor fi provocari in realizarea acestor sisteme independente, dar, beneficiul va merita efortul. Pe masura ce oamenii vor merge in Centrul lor si vor trai prin Prezenta Divina, vor trai experienta starilor extatice de bucurie.

  - exista substante care ajuta la accelerarea transformarilor corpului fizic, cum ar fi plantele ce purifica sistemul fizic. Exista drogurile psihic active, care sunt portaluri de acces ale psihicului, ducand la perceptii extinse asupra realitatii. Mai sunt si medicamente realizate din plante care inca nu au fost descoperite de civilizatia occidentala. In afara de acestea, exista produsele ORME, ORMUS. ORME inseamna elemente monoatomice rearanjate orbital (orbital rearranged monoatomic elements), care sunt forme ale unor metale pretioase realizate in pudra, create prin campuri superconductoare rezonante intre atomii substantei respective.Atunci cand produsele ORME sunt ingerate in anumite moduri, ele pot accelera foarte mult conditia corpului fizic, depinzand si de ce anume este pregatit sufletul sa aibe ca experienta. Sferele de lumina nu recomanda nici una dintre substantele mentionate fara ca sufletul respectiv sa inteleaga foarte bine ceea ce face.

  Nota Baronm: Sper ca aceste informatii sa ajute si sa fie folosite cu intelepciune.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu