IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

sâmbătă, martie 27, 2010

Energia de Cristal al Pamantului...


Este mult de discutat în timpul scurt împreună. Zilele au trecut mai repede în aceste săptămâni. Relaţia voastră cu timpul însuşi se schimbă acum pe măsură ce sunteţi mai aproape de Acasă. Să nu vă temeţi de aceasta deoarece vă şi adaptaţi mai repede la schimbări. Vălul se subţiază şi voi vedeţi mult mai mult din Acasă de unde locuiţi acum. Aici vă găsiţi într-un mediu ciudat, străin. Fiţi răbdători dragilor, deoarece mişcarea pe care o faceţi are efecte profunde în realitatea voastră în această nouă lume. Timpul în care se realizează co-crearea este mult mai scurt acum. Noua Energie vibrează la o cotă mai înaltă şi pentru aceasta relaţia voastră cu totul trebuie să se schimbe pentru a încorpora vibraţiile mai înalte. Voi năzuiţi spre adevăruri mai înalte şi le descoperiţi. Voi nu sunteţi singuri deoarece veţi găsi oameni de pe toate căile vieţii şi credinţei năzuind spre adevăruri mai înalte. Acesta este timpul vostru. Treziţi-vă din vis dragilor. Iluzia polarităţii se dă la o parte.


Energia feminină. O chemare spre Lumină

Energia soarelui a fost depozitată în plăcile tectonice ale Pământului de când au început infuziile cu câteva luni înainte. Aceasta este energia de Cristal pe care voi o veţi folosi pentru a crea Casa. Se mai cunoştea ca fiind energia Christică. Vă rugăm să nu interpretaţi greşit acest lucru ca şi când noi am declara o singură religie ca fiind mai presus de o alta. Noi folosim cuvântul Christic în sensul mai înalt deoarece legătura cu toţi se face prin grilajul de Cristal. Această energie este din Soarele Central şi nu se află în nici una din religiile voastre. Ea a fost strânsă şi depozitată mai întâi în Soarele sistemului vostru solar. Până când a atins masa critică a fost trimisă prin ceea ce voi numiţi razele solare. A fost apoi infuzată în planeta voastră şi depozitată în plăcile tectonice... Acum voi aţi atins un nivel atât de avansat care permite eliberarea acestei energii din zonele de depozitare pe planetă şi în vieţile voastre. Aceasta este esenţa echilibrului energetic masculin feminin. La începutul Jocului energia feminină domina planeta Pământ. Lecţiile au fost învăţate şi mişcarea pendulului a arătat energia masculină ca fiind predominantă în lumea voastră pentru un timp. Această dominantă se sfârşeşte deoarece întoarcerea balanţei energiei Masculin /Feminine se întoarce pentru a începe Noua Planetă Pământ. În această perioadă energia nu va mai intra de sus ci din adâncimile însăşi ale planetei Pământ. Pentru cei dintre voi care aţi ales să deschideţi drumul vibraţional aceasta va fi simţită ca o sensibilitate mărită. Întrebaţi cum mă va afecta pe mine aceasta? Noi vă spunem că răspunsul la această întrebare depinde de punctul din care vedeţi aceste evenimente. Întrebaţi-vă pe voi înşivă care este reacţia voastră când rostim cuvintele "sensibilitate crescută". Aceste cuvinte vă adaugă ceva sau iau ceva de la voi? Vă cerem să luaţi aminte la perspectiva voastră şi să o schimbaţi într-una care să vă ajute să treceţi prin schimbările ce vor urma. V-aţi petrecut nenumărate vieţi poziţionându-vă pentru a exista în acest moment din timp. Vă rugăm să nu vă ascundeţi de el chiar acum când este aici.

Aceasta este chemarea spre Lumină. Auziţi-o acum căci nu va mai chema din nou.

Regatul mineral

Pe măsură ce eliberarea energiei începe, acel nivel al existenţei la care ne referim ca fiind regatul mineral va fi primul care va simţi efectele. Există locuri magice pe planetă care au fost pregătite îndelung pentru această energie, timp de mulţi ani. Voi cunoaşteţi multe din acestea ca fiind locuri sfinte. Acestea sunt locurile energetice de pe planetă unde schimbările vor fi simţite cel mai efectiv. De-a lungul ultimilor 50 de ani aceste locuri au început să se schimbe pentru a pregăti acest eveniment. Voi aţi văzut astfel de locuri cum au început să se schimbe şi să îşi ridice energia în anii recenţi, chiar luni. Aceasta va continua deoarece scopul acestor vortexuri este de a încorpora energia Christică, acum că energia a început să se încorporeze. Aşa cum se întâmplă, mineralele îşi schimbă densitatea energetică. Mineralele îşi cresc vibraţia la un nivel uriaş. Aceasta creşte vibraţia efectiv şi rocile vor începe să se schimbe.

Aşa cum am mai spus, planeta şi regnul animal au început deja să-şi schimbe nivelul vibraţional. Aceasta a făcut ca ei să înceapă să-şi schimbe relaţiile cu oamenii şi rolurile pe care le-au jucat în Joc până acum. În curând veţi începe să vedeţi regnul mineral de asemenea schimbând relaţia cu oamenii. Regnul mineral va deveni mai important acum în evoluţie în general decât este în mişcare. Voi veţi vedea aceasta în multe domenii.

Acesta este motivul pentru care v-am cerut să priviţi Inelul de Foc pentru semnele schimbării. Acesta este unul din locurile care vă vor da de veste când energia este eliberată în regnul mineral.

Vibraţia de Cristal

Una din primele pe care le veţi vedea vor fi schimbările din cristale. Cu toate mineralele din jurul vostru, v-aţi întrebat vreodată de ce tocmai cristalele sunt considerate a avea proprietăţi spirituale? Pământul este în mare măsură cristalin. Cristalele au cea mai apropiată vibraţie de cea umană. De asemenea ele au personalităţi similare şi scopuri. Interacţiunea deplină nu a fost posibilă la nivelul vostru vibraţional, încă, de aceea se schimbă. Deocamdată priviţi cum câteva proprietăţi fizice se schimbă sub ochii voştri pe măsură ce această energie călătoreşte prin nivelul vibraţional ce vă este cunoscut ca regnul mineral. Câteva din cristalele cunoscute ca fiind opace vor deveni transparente. Cele care sunt transparente se vor înceţoşa şi vor deveni opace. Odată ce sarcina lor s-a completat, se pot sparge în două. Veţi vedea de asemenea noi elemente incluse care apar şi schimbă cristalele însele.

Cristalele depozitează vibraţiile. Noi vă mai re-amintim că există o legătură între cuvântul Cristal şi Christ. Aţi descoperit aceasta aplicând o mică energie electrică la cristalele de Quarţ. Ele eliberează o cantitate de energie atât de exactă încât permit cu uşurinţă afişarea timpului ceasului vostru. Acum veţi începe să vedeţi descărcări de energie şi chiar schimbări, deoarece rolul acestei părţi pe care o numiţi Dumnezeu este chiar acela de a redefini rolul pe care îl joacă. Cristalele joacă un rol mult mai important în viaţa voastră zilnică decât vă puteţi imagina.

Cristalele reţin vibraţia şi de aici proprietăţile lor specifice pe care aţi învăţat să le folosiţi ca şi comutatoare ale însăşi inimii computerelor personale. Schimbările care se produc acum pot cauza probleme sistemelor voastre computerizate. Vă spunem că acum vă aflaţi foarte aproape de a reuşi să construiţi computere care gândesc. Din perspectiva voastră credeţi aceasta Science Fiction şi vă provoacă în însăşi sentimentul de siguranţă pe care îl aveţi ca oameni. Din perspectiva noastră acest lucru este chiar plin de umor deoarece v-am spus mereu ca Pământul şi toate părţile sale sunt de fapt fiinţe vii, simţitoare. Vă puteţi oare imagina bucuria noastră când vă vedem trecând demarcaţia care a separat lumea minerală de cea umană pentru atâta vreme? Gluma cosmică este că nu sunteţi separaţi unii de ceilalţi ci de fapt unul. Privim cu umor timpul când fugiţi cu teamă de propria voastră umbră.

Natura cristalelor ca sursă de energie şi ca reflector a fost ascunsă de voi de chiar voi înşivă. Voi aţi ales să jucaţi Jocul în acest mod pentru a vedea dacă puteţi depăşi tentaţiile pe care le-aţi experimentat în zilele Atlanţilor. Acel Joc este complet acum şi veţi vedea mai multe din acele întrebuinţări primare ale cristalelor în timpurile care vor urma. Atlanţii sunt la îndemână.

Intersectarea realităţilor dimensionale

Energiile Christice care se asimilează acum pe Pământ vor deschide uşa realităţilor dimensionale pe care încă le mai aveţi de experimentat. Unele din acestea vă vor da răspunsurile pe care le căutaţi atunci când priviţi în noapte cerul şi vă întrebaţi dacă există viaţă pe alte planete. Vă spunem că există multe realităţi inter-dimensionale care există în acelaşi timp şi spaţiu cu voi înşivă. Din această cauză voi vedeţi modificări în relaţia voastră cu timpul liniar. Rămâneţi pe fir, mai sunt multe care urmează de acum înainte. Deocamdată vă cerem să înţelegeţi că este posibil să vă întâlniţi cu unele dintre celelalte dimensiuni ale spaţiului şi timpului deoarece energia Christică se reîntoarce pe pământ.

V-am cerut să începeţi să lucraţi cu vortexuri. Aceste forme de energie circulară creează o ancoră pentru energia Christică pentru a o încorpora în planetă. Această infuzie de energie a fost intenţionată a fi folosită pentru a întrerupe câmpul energetic principal şi a trimite planeta Pământ în rotaţia finală. Deoarece v-aţi trezit din vis şi aţi prins putere, aţi schimbat cursul şi modul de folosire al acestei energii. Acum ea se va aşeza pe planeta voastră si va ajuta la creşterea vibraţiilor tuturor.

Rezistenţa vechii gărzi

Evenimentele petrecute pe tabla de joc sunt de fapt rezistenţe împotriva noilor energii care vin. Sunt cei care se atârnă disperat de vechile căi. Vă rugăm să observaţi că este acea energie masculină în dezechilibru care a cauzat întreaga rezistenţă. Pentru vechea gardă această energie se simte ameninţătoare şi tipic energiei masculine ei iau poziţie împotriva lucrurilor pe care nu le înţeleg. Deoarece această nouă energie este simţită din ce în ce mai mult ei se agaţă de vechile căi cu mult mai multă determinare decât au făcut-o vreodată până acum pe planeta voastră. Energia echilibrată masculin/feminină se întoarce din drum de la Soarele Central. Aceasta este energia despre care s-a vorbit ca fiind o reîntoarcere a feminităţii şi este energia despre care am vorbit ca fiind o reîntoarcere a energiei Merlin în echilibru cu Merlia. Totuşi, deoarece soseşte pe prima Planetă a Liberei Alegeri nu există un mod predeterminat în care această energie va fi asimilată. Voi ca un colectiv al umanităţii veţi avea de făcut această alegere.

Dragilor, importanţa echilibrului va veni în prim planul Jocului vostru. Voi aveţi de ales ce se va întâmpla după. Mulţi dintre voi nu cred că voi înşivă aţi spus ce se întâmplă. Noi nu suntem cei care emit reguli deoarece nu aceasta este calea împuternicirii, există totuşi o linie de ghidaj simplă pe care o puteţi folosi pentru a observa dacă puteţi schimba evenimentele globale. Dacă sunteţi rezidenţi ai planetei Pământ puteţi face o schimbare. Vă cerem să nu vă asumaţi răspunderea pentru toate fiinţele planetei. Asumaţi-vă răspunderea pentru propria voastră fericire şi mod de gândire căci totul va cădea în ordinea divină. Echilibrul depinde ca voi toţi să decideţi. Pe o parte a balanţei este important să nu permiteţi altora să vă creeze realitatea. Dacă vechea gardă nu îşi asumă responsabilitatea ei vor încerca să o plaseze realitatea lor pe umerii voştri. Aceasta a avut loc de multe ori pe planeta voastră. Renunţând la puterea voastră prin neasumarea responsabilităţii pentru propria voastră realitate este motivul care a cauzat evenimentele pe care le vedeţi acum pe planetă. Vechea gardă rezistă şi trage înapoi deoarece simt procesul de unificare care are loc pe planetă acum. Energia Universală a fost activată de energia de cristal care s-a infiltrat în Pământ. Mişcarea Energiei Universale se adună. Pentru unii, această adunare pare o ameninţare. Cei care se opun creşterii Unităţii conştiinţei se vor opune cu şi mai mare determinare. Acum trebuie să toleraţi acţiunile pe care le-aţi văzut pe tabla de Joc în zilele recente. Asemeni părinţilor care îşi ceartă copiii pentru greşita direcţionare a energiei, vă cerem să adoptaţi aceeaşi atitudine. Faceţi asta cu dragoste şi respect şi nu ameninţându-i ca şi când ar fi separaţi de voi. Şi aceşti copii fac parte din familia voastră. Vă cerem să vedeţi pur şi simplu lucrurile aşa cum sunt şi să nu vă separaţi mai mult unii de alţii prin reacţii exagerate la reacţii exagerate. Acum este momentul să vă strângeţi laolaltă, în primul rând ca indivizi şi apoi ca părţi ale unui întreg.

Zilele care vin pot fi pline de bucurie sau de întristare. Sunt multe oportunităţi care vă fac să arătaţi cu degetul, să daţi vina sau să reacţionaţi exagerat. Sunt multe oportunităţi însă şi pentru a vă apropia împreună de inima planetei decât aţi fost vreodată. Vă spunem că guvernele şi liderii voştri nu vor determina direcţia pe care să o apucaţi. Veţi determina această direcţie ca inimi individuale. Nu există un mare plan pentru voi care să implice un drum, o direcţie. Ca întotdeauna, este alegerea voastră. Evenimentele care v-au dezvăluit Jocul vostru v-au dăruit posibilitatea să vă vedeţi spiritul renăscând. Re-construiţi-vă spiritele şi clădirile vor apare magic încă odată.

Deoarece această energie creşte s-ar putea să simţiţi mai multă rezistenţă din partea vechii gărzi. Priviţi aceasta ca un părinte iubitor care deşi îşi iubeşte copilul dar înţelege că trebuie să-l lase să fie responsabil pentru acţiunile sale pentru a avansa. Fiţi fermi în ceea ce priveşte responsabilitatea dar lăsaţi spaţiu pentru creştere şi compasiune. Ştiţi că acesta este copilul vostru şi o mare parte din voi înşivă. Faceţi loc echilibrului masculin/feminin şi Noul Pământ se va forma repede acolo unde domneşte acum devastarea.

Căderea prin timp

Veţi putea descoperi o altă interesantă dezvăluire ca rezultat al intersectării realităţilor dimensionale. Pentru un timp s-ar putea să cădeţi printr-o poartă a timpului. Aceste portaluri se formează pentru uzul viitor. Între timp s-ar putea să vă regăsiţi în postura de a intra într-un astfel de portal fără să o ştiţi. Acestea nu sunt vătămătoare în nici un fel. S-ar putea să şofaţi de-a lungul şoselei şi să vă treziţi 20 de mile mai departe decât credeaţi. S-ar putea să descoperiţi că timpul s-a resetat şi de fapt sunteţi cu câteva ore mai devreme decât credeaţi că sunteţi. Aceasta este o situaţie temporară pentru că în curând veţi cunoaşte aceste portaluri şi nu veţi mai cădea în ele. Între timp, bucuraţi-vă de călătorie.

Instrumente pentru uşile dimensionale.

Prin propria voastră putere de alegere aţi început să vă treziţi din vis şi să vă asumaţi puterea. Noi suntem aici pentru a vă ajuta să vă amintiţi propria voastră splendoare şi pentru a vă face loc pentru întoarcerea voastră la putere. Pentru acel moment vă oferim trei simple instrumente cu care să începeţi să lucraţi pe măsură ce noua realitate începe să intre în vieţile voastre zilnice:

1. Vortex personal
Înţelegeţi că energia este întotdeauna în mişcare. Energia infinită cunoscută drept Dumnezeu este energie în mişcare circulară neavând nici început nici sfârşit. Exprimarea voastră pentru această energie este să o puneţi într-o formă finită şi să vedeţi dacă vă puteţi păstra puterea în acea formă. Noi vă cerem mai departe să începeţi să vă învârtiţi într-o mişcare circulară pentru a vă seta propriile vortexuri de energie. Experimentaţi aceasta în orice formă merge pentru voi. Cel mai dificil concept pentru oameni în câmpul polarităţii este că nu există bine şi rău. Vă spunem să păşiţi în această experienţă şi să descoperiţi modul în care să facilitaţi aceste câmpuri de energie personală. Dacă rotirea spre stânga pare greşită, atunci rotiţi-vă la dreapta. Găsiţi moduri de a crea câmpuri de energie circulară în jurul vostru. Aceasta va uşura schimbările cu care acum vă confruntaţi.

2. Vortexuri intenţionale colective
Crearea vortexurilor într-un grup le face loc acestora în viaţa voastră personală deoarece interacţionaţi cu pământul pe bază colectivă. Într-un grup mare sau mic voi puteţi crea vortexuri de energie care se mişcă într-un cerc. Decideţi în ce direcţie le faceţi ca o conexiune colectivă cu Pământul şi lucraţi cu planeta pentru a crea un vortex colectiv. Spre deosebire de vortexurile personale odată ce un vortex colectiv este plasat într-un loc el rămâne acolo. Aceste locuri vor fi folosite de Pământ pentru a ancora şi distribui energia Christică pe planetă... Mai târziu acestea se vor transforma în portaluri folosite pentru călătoriile între realităţile dimensionale.

3. Întoarcerea la 90 de grade.
Vă spunem că uşa dintre realităţi este una de unghi drept. O realitate dimensională este separată de o alta prin 90 de grade. Începeţi să folosiţi aceasta în mod intenţionat pentru a vă schimba cursul experienţei proprii de viaţă. În acele momente când găsiţi că realitatea nu vă place opriţi-vă şi întoarceţi-vă 90 de grade faţă de punctul în care vă aflaţi. Din nou trebuie să discerneţi în ce direcţie vă întoarceţi. Aveţi încredere în voi înşivă că ştiţi aceste răspunsuri şi dacă vreodată nu vi se pare corect aveţi curajul să schimbaţi direcţia. Faceţi aceasta ca un gest simbolic şi curând veţi înţelege adevărata folosinţă a acestui adevăr Universal.

Zilele care sunt acum pe Pământ au fost profeţite de mii de ani. Voi faceţi foarte bine dragilor deoarece deţineţi acum mai multă putere decât înainte. Rămâneţi concentraţi asupra celei mai înalte realităţi şi va fi a voastră. Voi creaţi Casa pe Noua Planetă Pământ. Suntem cu adevărat onoraţi să ne aflăm în prezenţa maeştrilor tablei de Joc. Munca pe care o faceţi acum v-a adus culoarea onoarei pe care o veţi purta totdeauna. Aveţi încredere în voi înşivă şi păstraţi puterea alegerii dragilor. Păstraţi adevărul cel mai înalt al vostru înşivă pentru că aceea este adevărata natură a puterii voastre. Păstraţi adevărul la înălţime şi nu vor mai exista locuri pentru umbre pe Noua Planetă Pământ. Cu cea mai mare dragoste vă cerem să vă trataţi unii pe alţii cu respect, să vă îngrijiţi unii pe alţii şi să vă jucaţi frumos împreună.

Grupul Espavo !

Sursa:energianoua.blogspot.com

4 comentarii:

 1. Multumesc...este o parere pe care o respect.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am mai auzit eu de cei care au al 3-lea ochi,care au "vizionat vizual cu ochii inchisi",care vorbesc cu ingerii ( care ? cei cazuti pe pamant ?),precum si de profeti mincinosi.Mai du-te la biserica si spovedeste-te ca esti inselat de diavol !!!Nu mai manipulati mintile oamenilor creduli,caci cei care-l au pe Dumnezeu in suflet nu vorbesc despre "energii"sau alte prostii cum am mai citit pe un blog:"tu te vezi pe tine mai jos decat Dumnezeu?","voi meritati sa fiti iluminati.Voi sunteti Dumnezeu de asemenea."
  Ooooops !!! Dar de cand au ajuns oamenii sa fie la aceeasi inaltime cu Dumnezeu ? Sau cum sa avem noi pretentia ca suntem Dumnezeu? Sa fie oare miliarde de Dumnezei ,cati locuitori are pamantul si nu stiu eu? De ce incepe Crezul cu "Cred intr-unul Dumnezeu,Tatal atottiitorul..."? Dumnezeu este unul singur .Ca-L avem pe Dumnezeu in noi,in sufletele noastre,este una,dar ca noi suntem chiar Dumnezeu....niciodata !!! Calca mai des pragul bisericii si ai sa te convingi cum este si cu energiile si cu reancarnarile de care tot pomenesc unii ca tine! Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 3. Fii binecuvantat, iubite anonim!!!Iti multumesc pentru parerea ta...se poate discuta foarte mult pe tema aceasta...insa tu fa ceea ce simti, acelasi lucru il fac si eu.Dumnezeu ne va da fiecaruia dupa fapta si rasplata.

  RăspundețiȘtergere