IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, noiembrie 09, 2009

Placinta lui Dumnezeu




De cate ori ne mancam viata... Dar de cate ori ne dam seama ca nu e viata noastra ci e un dar de la Dumnezeu... Ne facem ca nu il vedem, daca e nevoie ne punem si mana la ochii... Dar totusi El sta la masa cu tine... Nu te-a uitat si nu te-a parasit... Acum cat inca mai ai din placinta macar cativa ani... Ofera-i lui Dumnezeu ceea ce ii apartine... El cere de la tine ascultare, cere sa il iubesti, dar cel mai mult El doreste sa fiti prieteni, doreste ca viata ta, sa fie încontinua comuniune cu El, de aceea el , prin Dragostea lui cea mare A coborat aici pe pamant, si-a luat trup de om si a murit pentru tine... da , nu te mira... pentru tine, stiu ca poate te simti cel mai pacatos om, cel mai rau, sau poate ca poti crede ca nu mai ai cale de intoarcere... Dar nu e adevarat. Iisus de aceea a murit pentru tine, ca "oricine crede in El, sa nu piara si sa aiba viata vesnica "(Ioan 3:16)

Dumnezeu nu se multumeste doar cu o parte a vietii noastre (nu vrea sa fim doar crestini cu numele) vrea sa ii dam Lui toata viata noastra, si daca ne predam Lui, (Creatorul cerului si al pamantului) cine poate sa stea impotriva noastra si ce rau ne mai poate atinge? Întelepciunea suprema ne poate coordona viata doar in directia cea mai buna pentru noi.

NU-L ignora ! ! !

Da-I lui Dumnezeu locul pe care ar trebui sa il aiba in viata ta!
Pace si Lumina!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu