IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, iulie 15, 2009

Descopera forta din tine"Fiecare avem visurile noastre...Tuturor ne place sa credem in adancul sufletului ca suntem daruiti cu un har special,ca prezenta noastra conteaza,ca putem avea o influenta benefica intr-un fel asupra celorlalti si ca suntem in stare sa cladim o lume mai buna.La un moment dat in viata cu totii am avut o viziune asupra calitatii existentei noastre,despre cum am dori si am merita sa traim.
Si totusi pentru multi dintre noi aceste visuri s-au pierdut,incetosate in frustarile si rutina vietii de zi cu zi,astfel incat nici macar nu mai facem efortul sa le realizam.Pentru mult prea multi aces vis s-a destramat-si odata cu el si dorinta de a ne modela destinul.
Multi au pierdut acel sentiment al sigurantei de sine din care se plamadeste "aluatul" de invingator.
Trebuie sa va stabiliti de la bun inceput standardele la care doriti sa traiti,iar apoi incercati sa traiti in functie de ele,indiferent de ce s-ar intampla in viata.Chiar daca totul merge prost,chiar daca ploua in zi de parada,chiar daca bursa cade,chiar daca va paraseste iubitul sau iubita,chiar daca nimeni nu va sprijina asa cum ati avea nevoie, respectati-va hotararea luata si anume aceea de a trai la cel mai inalt nivel.
Din pacate majoritatea oamenilor nu fac asta niciodata,pentru ca sunt mult prea ocupati sa-si gaseasca tot felul de scuze.Motivul pentru care ei nu si-au atins scopurile sau nu traiesc asa cum si-ar fi dorit este in felul in care i-au tratat parintii,lipsa de ocazii din tinerete sau lipsa de studii,ori ca sunt prea batrani sau prea tineri.
Folosind puterea de decizie,veti avea capacitatea sa depasiti orice justificare pentru a nu va schimba din toate punctele de vedere dintr-o clipa.Astefel va puteti schimba relatiile interumane,mediu de lucru,conditia fizica,venitul si starea emotionala.In felul acesta puteti fi fericit sau trist,frustrat sau entuziasmat,robul imprejurarilor sau liber ca pasarea cerului.Aceasta este sursa schimbarii la nivel individual,al familiei,al comunitatii,al lumii intregi." ANTHONY ROBBINS.

5 comentarii:

 1. Ai un blog frumos !AM SA POPOSESC MAI DES PE AICI ! IMI PLACE SI MA RELAXEAZA ! Bravo,domnule !

  RăspundețiȘtergere
 2. Imparatasesc si sunt de acord cu acest mod de perceptie a vietii.Adesea ne simtim ca si intr-un carusel din care nu putem iesi,dar relationandu-ne si la cei din jur care uneori au atata intuitie persuasiva incat te provoaca intr-un mod pozitiv.
  Succes si pe mai departe !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Daniil foarte frumos ,ma linistesc cand citesc blogul tau multumesc !

  RăspundețiȘtergere