IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, iulie 14, 2009

Cunoasteti urmatoarele aspecte despre Romania?


"Dacă ne uităm pe harta lumii observăm că România este amplasată pe un teritoriu îmbrăţişat de ape, care toate se unesc, formând la un moment dat un singur fluviu, care apoi se desparte în DOUĂ, apoi în TREI braţe care apoi se varsă în mare. (Este una dintre puţinele ţări ale planetei atât de clar demarcată de ape - se vede acest lucru foarte clar dacă aruncăm o privire pe harta fizică a lumii)
Aţi observat că în România se află singurul lanţ muntos din lume care are o curbură de 360 grade?
Cunoaşteţi frumuseţile megaliţilor României?
Ştiaţi că poporul român a dat planetei în ultima sută de ani procentul cel mai mare de personalităţi (ca să nu zic genii) recunoscute la nivel mondial, raportat la numărul de locuitori?
Ştiaţi că pe teritoriul României a fost găsit cel mai vechi schelet de om din lume?
Ştiaţi că structura cristalină a fulgilor de zăpadă din România este foarte asemănătoare (aproape identică) cu structura cristalină a fulgilor de zăpadă din India şi Tibet? (Ştim acum de la DR. Masaru Emoto că apa cristalizează în funcţie de energia locului)
Foarte mulţi oameni - români şi străini - au afirmat că în România au văzut cel mai mare număr de femei frumoase raportat la numărul de locuitori.
România a dat planetei cele mai bune loturi de gimnastică de-a lungul timpului, raportat la nr. de locuitori. (Aici vreau să fac legătura dintre gimnastică, frumuseţe şi armonie).
În România se află primul oraş din Europa care a fost iluminat electric.
Mihai Eminescu l-a anticipat pe Einstein, cunoscând multe aspecte ale Teoriei Relativităţii.
Prin sacrificiul soldaţilor Români şi întoarcerea armelor în Cel de-al II-lea Război Mondial, războiul a fost scurtat în Europa cu câteva luni, fiind salvate astfel alte câteva sute de mii de vieţi.
De-a lungul istoriei, Ţările Române (cu foarte mari sacrificii) au fost un permanent factor de echilibru între marile imperii.
V-aţi pus vreo dată întrebarea de ce nu a putut fi finalizat acel parc proiectat,a fi amplasat mai întâi lângă Sighişoara şi apoi la Snagov? Oare să fie vorba tot despre incompatibilitate energetică?
Aţi observat faptul că Palatul Potala din Lhasa (Capitala Tibetului) are o structură asemănătoare cu Casa Poporului din Bucureşti?
... ca să nu mai vorbim de bogăţiile naturale: ape minerale, aur...
... ... ... ... ...
"Munţii noştri aur poartă/Noi cerşim din poartă-n poartă..." (Oare Eminescu vorbea doar despre aurul din munţii României?)
Oare întâmplător imnul României se numeşte "Deşteaptă-te Române!"?
Oare despre ce fel de deşteptare este vorba?
P.S. Dacă am făcut vre-o observaţie greşită vă rog să mă corectaţi, iar dacă cunoaşteţi alte aspecte evidente, vă rog să le adăugaţi." publicat de Adrian Baciu.

5 comentarii:

 1. Daca ai timp, uita-te peste alte cateva curiozitati pentru ca niciodata nu-i bine sa nu te mai miri!
  http://antiqbooks2000.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumos ce ati cuprins aici despre Romania, iubesc aceasta tara si sunt mandra ca m-am nascut aici .Mi-ati "stirnit" dorinta de a impartasi cite ceva :)Am crescut in Transilvania si am continuat viata, dupa studii la Bucuresti . Este o deosebire :),insa are fiecare zona farmecul ei. Acum cind scriu sunt acasa " leaganul copilariei mele " atunci ,cind am venit , m-a adus baiatul meu,el este pasionat de fotografie , a stat doar doua zile timp in care am cutreierat imprejurimile ,fascinati de frumusetea meleagurilor noastre natale . Am fost intr-un loc unde este un stejar batrin de pe timpul lui Stefan cel Mare ,In jurul lui se afla ( nu mai este)o ferma pomicola unde faceam practica in urma cu 35 de ani ,acolo este si un castel (mai simplu)asa i se spune, din pacate totul este in paragina , ca multe alte valori de la noi. Cind am ajuns la acel castel am trecut prin curtea lui si in spate printr-o portita am ajuns la Stejar, n-i s-a deschis o priveliste magnifica:) de sub noi cobora un deal cu margarete, la vale erau capite cu fin ,pe una se odihnea linistit o barza era atita pace in jur ,un pic mai la vale un lac frumos inconjurat de salcii frumos gatite, de un verde care iti dadea sanatate , apoi ,in departare dealurile pe care in alte vremuri erau livezi imprejmuiau acel loc deosebit. Admirind noi deschiderea aceea si frumusetea ei ,ca sa implineasca atmosfera " de poveste" ......apare de undeva Paznicul !!! cu o fata senina, plin de bunavointa, bucuros si mindru de ce ne poate oferi cu ospitalitatea lui !!!era cumva...iesit din tiparul cu care suntem din pacate obisnuiti , cu persoane apatice , plictisite si deranjate. Bineinteles s-au facut fotografii de care sunt incintata si imi amintesc cu foarte mare bucurie de acel moment ....magic ii spun eu care l-am trait in aceasta zona a tarii mele dragi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoasa relatarea dumneavoastra.Eu cred ca peste ceva timp vom avea parte mai mult de aceste momente minunate,dar vedeti... totul depinde de noi,daca avem ochi sa vedem frumusetea de langa noi,daca avem urechi sa auzim sunetul naturii...

  RăspundețiȘtergere