IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, iunie 24, 2009

UNA,ALTA DESPRE VIATA...



Nu va legati de ceea ce este pieritor:averi,bunuri,viata trupeasca;legati-va de ceea ce este nemuritor,de comoara voastra spirituala,care nu are de ce sa se teama.Cine poate sa se refugizieze im Iisus Hristos,pe care binenteles l-a iubit toata viata,acela nu mai vede si nu mai aude panica din jur,el se sustrage lumii vazute si traieste cu Dumnezeu.Acesta are pace in inima,chiar si in mijlocul unei atmosfere de razboi,cam cum sunt acum vremurile noastre.El este slujitorul si colaboratorul Creatorului.
Dispozitia buna sau rea a omului este ca un peisaj al naturii insorit sau furtunos.Surasul este soarele omului,cel care incalzeste totul in jurul lui.Buna dispozitie,initiativa spre bucurie trebuie sa fie totdeauna cu noi,pentru a recolta bucuria si buna dispozitie de la altii.Si ei asteapta de la noi.Cine este cel mai dornic de pace si bucurie,acela sa inceapa primul.Un om surazator este inconjurat de oglinzi si din toate partile i se intoarce zambetul,el declanseaza bucuria tuturor.
Distrugeti asadar mandria voastra,caci ea este mama proastei voastre dispozitii.Iisus a demonstrat in gradina maslinilor ca mandria poate fi inlaturata.Daca Hristos ar fi avut mandrie,s-ar fi scarbit de multimea greselilor noastre si nu ar mai fi avut atata mila si bunatate pentru noi si mai ales atata rabdare.El ignora supararea,intristarea,ranchiuna.Acesta este secretul fortei Sale dumnezeiesti.
Fiti asemenea Lui si veti face ca El!"Veti face lucruri mai mari decat acestea!".Folositi-va deci de cei plictisitori si inoportuni,pentru a va intari rabdarea,ingaduinta,pentru a va elibera de mandrie.Folositi-va de acestia,considerati-i ca pe niste instrumente pentru urcusul vostru duhovnicesc!
Neprevazutul nu exista pentru noi,cei ignoranti in materie de armonie a evenimentelor,a fiintelor si a lucrurilor.Totul ni se pare fara motiv,survenit din intamplare.In realitate,totul are un sens,un scop bine determinat.Creatorul a echilibrat totul si ceea ce savantii lumii pun pe seama naturii sau a intamplarii,pentru ca aparatele lor nu pot inregistra si explica,are totusi un sens si un scop determinat in Univers.
Nu va temeti!Prietenul invizibil a prevazut totul si nimic nu va poate atinge sufletul,daca sunteti de acord cu El.
Cine se crede in El nu se mira de nimic.Considera toate lucrurile,fie placute,fie neplacute,spre binele lui.
Va plangeti de nedreptatea altora?Dar voi ati fost totdeauna drepti cu ceilalti?Nedreptatile pe care le-ati facut se intorc impotriva voastra,tocmai cand vi se pare ca nu meritati.Nu alepati niciodata la dreptatea oamenilor,la tribunalul lor corupt.Nu gemeti,ci chemati-l pe Judecatorul suprem.Ceea ce va hotari El va fi spre binele si savarsirea voastra.
Nelinistea e dezastruoasa.Nu deschideti inima voastra nici unui gand tulburator.Nu parasiti contactul cu Creatorul niciodata.Linistea inimii voastre nu o puteti gasi decat la Cel ce nu cunoaste teama si ingrijorarea.Lasati-va in bratele Prietenului,ele sunt fermecate.Obisnuiti-va astfel,chiar fara motiv.
Veti cunoaste atat de bine drumul spre El incat nu va veti mai putea lipsi de prezenta si mangaierea Lui permanenta.Vizita voastra va ajunge cu timpul de la fiecare zi la fiecare clipa,apoi la o permanenta legatura cu El.Cu El veti trai si pacea va fi vesnica in voi "NU MAI TRAIESC EU,CI IISUS TRAIESTE IN MINE".
Va imbratisez cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu