IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, august 13, 2010

CLARVAZATORI, PORTALURI ENERGETICE SI PUNCTE ALE PUTERII




KIRAEL : Majoritatea dintre voi sunteti sau ati fost clarvazatori. Un clarvazator este cineva care priveste in viitor, aseaza piesele impreuna si le aduce inapoi in aceasta parte a lumii. Viitorul nu exista cu adevarat, dar daca voi atingeti continuum spatiu-timp, puteti aduce viitorul in acest spatiu si timp. Viitorul nu se intampla pana cand voi nu sunteti in prezent. Clarvazatorii au capacitatea de a calatori in viitor si a-l ghida, spre a cunoaste ceea ce doresc ei sa creeze in prezent. Clarvazatorii antici s-au remarcat in acest domeniu al clarvederii. Fara ei, aceasta calatorie ar fi fost nebuneasca. Insusirile lor le-au pricinuit multe suferinte, fiind exilati, inchisi sau chiar ucisi. Imhotep, care a trait acum 6.000 de ani, a fost unul din cei mai puternici clarvazatori care au vizitat vreodata Pamantul. El era un barbat inalt si subtire, un corp fara par, o inaltime de 2,5 metri si o greutate de 120 kg. Imhotep era inaintea timpului sau si a dorit sa aduca lumea medicilor, a inginerilor si a topografilor inapoi in planul Pamantului, astfel incat sa poata invata populatia egipteana aceste stiinte. Maestrul Iisus, care s-a nascut pe Pamant la 4.000 de ani dupa Imhotep, a fost si el un puternic clarvazator. El s-a angajat la o Schimbare care nu mai avusese loc niciodata. Astazi clarvazatorii vin din nou pe Pamant, pentru a asista la aceasta calatorie a marii voastre Schimbari.


Clarvazatorii pot fi gasiti chiar si la Vatican. Ei sunt invesmantati in energii rosii, negre si aurii.Voi nu ii puteti vedea sau auzi. Totusi, ei sunt acolo si stiu ceea ce este ascuns in arhivele Vaticanului. Ca regula, Papa este conducator doar cu numele. Aceasta este cu siguranta adevarat pentru actualul Papa, spre deosebire de precedentul Papa, Ioan Paul al 2-lea, care era foarte aproape de a fi un clarvazator.



CONSTIINTA VORTEXURILOR (PORTALURI)



Acum, sa discutam despre vortexuri. Vortexurile exista peste tot in lume si sunt mai mult decat stiti voi. Ele pot fi fizice, emotionale, mentale si spirituale. Odata ce un vortex este stabilit pe Pamant, el ramane. In timpurile Lemuriei, doar 20 din cele 400 de vortexuri de pe continent erau active. Multe sunt inchise, asteptand sa fie reactivate. Sa presupunem ca un vortex exista chiar aici, in aceasta camera, dar voi nu stiti. Oamenii s-ar muta in interiorul sau si apoi inafara lui, fara sa stie. Ei ar trece prin aceasta dimensiune, in urmatoarea, fara a intampina vreo rezistenta si fara a fi constienti de aceasta. Cand veti fi constienti de aceste vortexuri, veti deveni capabili sa lucrati cu cristalele si cu alte elemente gasite in si in jurul lor. Ca sa dau un exemplu de localizare, va spun ca un vortex (un portal) este creat foarte aproape de Cancun. Sedona din Arizona, are unul din cele mai importante vortexuri din Statele Unite ale Americii. In Catedrala lui Christ din Savior, din Moscova, fiinteaza unul din cele mai puternice portaluri din Rusia. Parcul Aiea din insula O`ahu are si el un vortex. Daca meditati acolo, veti fi incarcati cu energii si veti deveni mai intelepti. Si in Machu Picchu este un vortex precum si Japonia si la Vatican.



TRECEREA PRIN VORTEXURI


In alt timp si spatiu, aceste vortexuri au fost folosite pentru a aduce fiinte umane in planul Pamantului. Balenele au venit pe Pamant, in tinutul Lemuriei, tot prin vortexuri (!!!)

In prezent, vortexurile devin foarte importante, ele avand un rol de jucat in perioada Marii Schimbari in Constiinta. Energia care vine prin aceste vortexuri este atat de inalta, incat pamantul din jurul lor devine adesea sterp, fara copaci; cum este in Sedona, unde rocile sunt in majoritate de culoare rosie.

Bell Rock, Cathedral Rock si Boyton Canyon din Sedona, toate contin vortexuri. Daca intrati intr-un vortex din Bell Rock sau din Boyton Canyon, veti constata ca va acoperiti de niste fulgi fini aurii, materie obtinuta candva de alchimisti (se face referire, probabil, la ceea ce se numeste actual substanta ormus, un praf rezultat din monoatomi ai unor metale, cum ar fi aur, iridiu, rodiu etc, si care au proprietati curative deosebite n.m.)


Boyton Canyon are unul din cele mai puternice vortexuri. Puteti simti vortexul cand patrundeti adanc in interiorul canionului. Acesta este inca activ, si cand intrati in el veti simti o adiere pe fata. Daca intrati acolo, veti fi in alta lume. Veti spune :" Cum se poate acest lucru, Maestre Kirael, pe acest Pamant, chiar acum?" Oh, da, prietenii mei. Aceste vortexuri sunt foarte puternice. Anumite energii (entitati) vor dori sa va sperie, pentru a va tine la distanta, ca sa nu descoperiti magia acestor portaluri. Dealtfel, si filmele despre vortexuri sunt destinate sa va sperie. Din pacate, scopul producarorilor de filme este in exclusivitate castigul, totusi, fiti atenti la aceste filme, pentru ca ele nu sunt atat de departe de realitate. Veti folosi anumite vortexuri in cea de a 4-a lumina. Daca parasiti calatoria aceasta, 3D, prin moarte, sau prin alte procese, va puteti intoarce prin unul din aceste vortexuri, dar asta nu este o conditie, desigur, dar poate ajuta. Trecerea printr-un vortex va permite sa veniti repede inapoi ca walk-in, plonjand in procesul nasterii. In paradigma noii schimbari, asta v-ar putea ajuta sa traiti 300, 400 sau 500 de ani. Durata voastra de viata va fi extinsa in viitor, deoarece aveti multe de facut in acest plan al constiintei.


Acest Pamant va fi dezasamblat si reasamblat si veti avea 2.000 de ani pentru a trece prin procesul 4D, inainte de a ajunge la alta Schimbare.Veti face asta pentru a pregati planeta pentru generatiile care vor veni.



ROLUL CLARVAZATORILOR


Asa dar, veti fi clarvazatori. Fara sa constientizati, veti alege un vortex si veti trece prin el pentru a deveni capabili sa schimbati viitorul acestei planete. Cand iesiti din dimensiunea a 3-a, trebuie sa fiti pregatiti existential pentru a 4-a dimensiune. Celor constienti si cunoscatori ai locului unde un vortex exista, le indicam sa nu ezite sa intre intr-un asemenea vartej. Ori de cate ori aveti ocazia, intrati in aceste vortexuri. Cand deveniti constienti de a 4-a dimensiune, veti avea acces la toate lucrurile care sunt acolo.


Intrebare: Cum lucreaza clarvazatorii pentru noi acum?



KIRAEL: Clarvazatorii au lucrat din greu pentru voi. Eu vorbesc despre oameni precum mediumul meu: Lee Caroll (n.t.- care face channeling cu Kryon), Steve Rother (care face channeling cu Grupul Espavo), Pepper Lewis (care face channeling cu Mama Pamant) si altii. Voi toti puteti fi clarvazatori, dar numai cativa dintre ei fac o profesie din asta. Majoritatea clarvazatorilor sunt concentrati pe calatoria lor. Ei inteleg ca pot schimba planul Pamantului crescendu-i vibratia, si se dedica total acestui scop maret. Cand ei au dorit sa aduca computerele in aceasta viata, au plecat de la o idee generala, dupa care a trecut la elaborarea tehnologiei. Au inceput cu acele computere uriase care ocupau spatiul unei camere si, putin cate putin, au rafinat tehnologia astfel ca au ajuns astazi la miniaturizari de neconceput, nu cu mult inainte. Deci, calatoria unui clarvazator este sa vada ce poate fi facut si apoi creat, constientizand perfect calatoria, pas cu pas. Asta fac clarvazatorii. Cand Imhotep a venit in aceasta in acea viata pe Pamant, i-a invatat mai intai pe doctori si apoi a trecut la construirea de piramide, adunand in jurul sau inginerii, pentru aceasta munca. Informatiile le-a primit cand a intrat intr-un vortex. Prin portal, el nu a adus piramida ci informatiile necesare construirii unui asemenea edificiu..



EXTINZAND ADN-UL



Intrebare: Cate corzi (spirale n.m.) ADN sunt necesare unei fiinte umane pentru a intra intr-un vortex si cat de multe corzi ADN sunt necesare pentru a veni in acest plan al constiintei ca walk-in?



KIRAEL: Voi trebuie sa aveti cel putin 6 corzi ADN, pentru a intra in aceste vortexuri. Pentru ca o entitate sa ia corp uman ca sa traiasca pe Pamant, plonjand direct in perioada copilariei, fara a trece prin procesul cunoscut al nasterii, trebuie sa aiba, deasemenea, activate cel putin 6 spirale AND. Asa a facut si Imhotep. Sase este numarul maestriei si pentru a vibra la coarda 5 sau 6, voi trebuie sa maestriti totul (sa stapaniti perfect), inclusiv energia iubirii. Cel care, actual, poate fi IUBIRE, acela are 6 corzi ADN activate. Voi trebuie sa stiti si sa fiti iubire la cel mai inalt nivel, inainte de a activa spirale ADN suplimentare. Trebuie mult timp pentru ca ADN-ul sa se manifeste in aceasta calatorie, deoarece aceste corzi nu sunt obisnuite cu dualitatea.

Sa va fac o surpriza : voi stiti ca aveti 2 corzi ADN activate, dar majoritatea dintre voi au deja 4 corzi activate. Cei care continua sa aiba doar 2 spirale, vor creste la 4 cand vor intra in Marea Schimbare in Constiinta.


Intrebare : Ce alte beneficii mai exista in urma amplificarii ADN-lui?


KIRAEL : Odata cu expansiunea ADNu-lui vostru, puteti patrunde prin campul constiintei ajungand intr-o alta dimensiune, de unde veti putea culege informatii pe care sa le aduceti pe Pamant. De unde credeti ca vin eu pentru a va aduce aceste informatii, acum? Eu intru intr-o dimensiune superioara, iau informatiile de interes pentru voi si vi le aduc. Aduc, desigur, doar informatii care au sens pentru voi si care nu va depasesc intelegerea. Bagajul informatiilor disponibile pentru voi, se extinde puternic cand deveniti capabili sa va intreteseti prin campul constiintei. Acolo veti gasi informatiile care pot schimba lumea voastra. In noua lumina, 4D, veti fi capabili chiar si sa zburati. Voi nu puteti zbura acum, deoarece nu aveti suficiente corzi ADN activate. Le veti obtine, probabil. Intreg corpul vostru se schimba.



ACCESAND VORTEXURILE DIN SEDONA SI AUSTRALIA


Intrebare: Cate spirale ADN sunt necesare pentru a lucra cu vortexul din Sedona si ce fac energiile (entitatile n.m.) extraterestre, dupa ce vin in aceasta dimensiune prin portal?


KIRAEL: Pentru a controla vortexurile din Sedona, trebuie sa aveti 8 corzi ADN activate. Galacticii sau extraterestrii au controlul asupra acestor vortexuri, in acest moment. Ei vin prin aceste vortexuri. Ei sosesc pe Pamant pri aceste portaluri doar in noaptile cele mai intunecate (cand este cerul fara luna, adica la Luna Noua n.m). Cand portalul se deschide, ei intra in el, miros, gusta, simt si inteleg repede ce insemna viata pe Pamant, dupa care, in majoritatea cazurilor, se intorc in portal si, antrenati de vortex, pleaca. Doar una din 100 de energii (entitati) va ramane si va intra in aceasta calatorie (viata pe pamant). Nu ii puteti deosebi de umani. Ei isi pot diminua ADN-ul la 6, 4 sau 2 corzi, pentru a se sincroniza planului Pamantului. Cei care raman, o fac din dorinta de a invata si experimenta viata pe planeta voastra (3D).


Intrebare: Putem merge in stare de spirit in Boyton Canyon pentru a ne intalni cu aceste fiinte care vin prin vortex?



KIRAEL: Puteti, deoarece voi toti sunteti clarvazatori (Se refera la Lucratorii in Lumina n.m.). Cand sunteti doar in corpul vostru astral, puteti vedea ce se intampla cand energiile vin prin vortex. Daca va programati inainte de a merge la culcare, sa fiti intr-un anumit vortex, in cea mai intunecata noapte a lunii, veti fi acolo. Calatoriti acolo in stare de spirit si fiintele de acolo va vor vedea si voi le veti vedea. Dar, sa nu va fie frica de ce veti vedea. Aceste fiinte nu arata ca voi. Ele pot avea dinti mari si pot arata ca niste monstri. Dar nu sunt. Ele au nevoie de 20 de minute, pana la o jumatate de ora, pentru a intelege cum trebuie sa arate si pentru a-si corecta fizionomia. Vortexul ii ajuta sa capete forma umana. Le lumineaza ADN-ul lor sau il miscoreaza.


Intrebare : Vortexurile de-a lungul coastei Australiei ne pot duce in a 4-a dimensiune. Eu stiu ca acestea sunt in Kakadu. Poti comenta despre vortexurile din Australia?


KIRAEL: Australia are cateva din cele mai puternice vortexuri din lume caci Australia are mai mult pamant decat oameni. Vortexurile sunt pe coastele din est, nord, vest si sud. Ele vor fi folosite in paradigma noii schimbari. Multe din vortexuri se vor deschide pe parcursul celor 3 zile de intuneric si voi trebuie sa fiti constienti de ele, pentru ca va trebui sa calatoriti prin multe din aceste vortexuri. Evident, nu veti putea face o plimbare cu masina prin aceste vortexuri. Veti fi pur si simplu acolo. Ele sunt toate aurii, in prezent. Voi trebuie sa treziti oamenii din acea parte a lumii catre aceste energii caci ei au nevoie de ajutor. Deja stiti unde sunt aceste vortexuri. Acum, trebuie sa ghidati grupuri mici de oameni acolo, sa le explorati impreuna cu ei. Nu luati grupuri mari in aceste locuri.Veti fi uimiti de ceea ce veti intalni in aceste portaluri. Energiile (entitatile) pe care le veti simti de la 15-20 de metri, nu vor fi foarte placute la vedere, dar ele vor fi prietenoase si nu aveti de ce va teme de ele. Le veti putea vedea plutind sau zburand sau facand multe alte lucruri neobisnuite pentru voi. Noutatile si surprizele pe care le veti trai in aceasta viata se vor inmulti, ceea ce va va cere stapanire de sine si multa credinta. Aceste vortexuri sunt salbatice si stranii pentru voi acum.


Mergeti la ULURU si veti fi capabili sa numarati cate vortexuri sunt. Voi le puteti simti vii, dar ele nu vor fi active chiar acum. Ele se vor activa cam la mijlocul acestui an. Veti ghida oameni spre ele.



ORACOLELE SI DARUL BALENELOR


Intrebare : Ce este un oracol?


KIRAEL : Oracolele sunt tipare energetice care traiesc o viata dincolo de orice intelegeti voi in aceasta dimensiune. Aceste oracole au fost fiinte umane, a caror daruri au fost distruse, facand ca informatia lor sa devina indisponibila.


Oracolele au disparut de pe Pamant de vreo 25.000-55.000 de ani. Totusi, ele au fost intotdeauna in acea impletitura din dimensiunile superioare, asteptand sa fie aduse inapoi in aceasta dimensiune. Depinde acum de clarvazatori, sa reabiliteze acea energie. Voi puteti gasi tesatura oracolului in 5 minute de meditatie. Oracolele asteapta sa fie scuturate putin, ca prunele dintr-un pom. Scoateti acea energie si absorbiti-o in voi insiva. Cand atingeti aceste energii si captati informatia pe care o doriti, veti vrea sa aduceti inapoi ceea ce credeti ca omul poate folosi. Cand reveniti in realitatea voastra, veti crede ca ati pierdut informatia, dar nu este asa, deoarece ea s-a retras in inima voastra. Aceasta este cheia calatoriei voastre. Cand sunteti in acea tesatura, informatia este mai mult decat o viziune pe care o detineti in inima. Deci, nu cautati nicaieri, ci doar in inima voastra. Voi toti sunteti clarvazatori si veti trece prin aceste vortexuri pentru a aduce ceea ce este nevoie aici.



Intrebare : Ai putea afirma ca balenele sunt oracole antice ale planetei ? Cum vor folosi ele vortexurile, care spuneai ca sunt umplute cu particule aurii?



KIRAEL : Balenele sunt oracole. Ele poarta istoria planetei in ele. Ele nu vor folosi vortexurile pentru a intra in planul Pamantului, asa cum au facut-o in timpurile Lemuriei. Ele prefera si au nevoie de apa, din cauza formei si marimii lor. In afara apei, ar fi foarte greu pentru ele. Ele stiu asta. In timpurile Lemuriene, balenele au parasit apa si au patruns prin portaluri pe Pamant, dar au ramas putin timp caci nu au suportat presiunea atmosferica a planetei, fara apa. A fost prea mult pentru ele. Aceste balene au iesit din lumea lor si au venit in lumea voastra pentru a fi in serviciu pentru populatia voastra umana. Trebuie sa stiti ca omul este mai tanar decat balenele, in ceea ce priveste sufletul. Desi oamenii nu au tratat prea bine balenele, ei nu au inteles ce dar adusesera balenele omenirii. Ele au trebuit sa intre din nou in apa. Balenele au lasat matricea puilor lor pe uscat, sub forma copiilor cu sindromul Down. Daca doriti sa simtiti iubirea si lumina balenelor, interactionati cu unul din acesti micuti oameni/balena, cu sindromul Down. Mediumul meu a intalnit unul in New York, pe care l-a intrebat:" Stii ca esti o balena?" Ochii copilului s-au marit, el a zambit si l-a imbratisat pe medium. Nu il mai lasa sa plece. Ei stiu cine sunt. Ei sunt ramasite ale balenelor care au umblat odata pe pamant. Cand acesti copii se nasc, nu doresc sa stea prea mult ca om. Nu-i nici-un pacat, asa cum vad ca ganditi, caci ei isi propun o scurta incursiune in conditia de om, pentru a experimenta ceva, dupa care pleaca. Dorinta lor este sa se intoarca la viata de balena, unde se simt mult mai bine.


Faptul ca balenele nu mai vin deloc pe uscat, nu va impiedica insa sa comunicati cu ele.
Daca intrati in apa oceanelor veti putea comunica de la mari distante cu ele, far sa fie necesar sa le cunoasteti locatia. Aflandu-va, sa zicem, in Hawaii le puteti auzi cantand in Alaska. Sunetul lor calatoreste prin apa. Nu le trebuie telefon pentru a va contacta.


Poate ati observat ca multe balene si delfini esueaza intentionat. Cand o balena esueaza pe tarm, spiritul ei deja este plecat de mult timp din corpul fizic. In momentul esuarii pe tarm, spiritul acelei balene exista de ceva vreme in alt corp de balena, bucurandu-se de libertatea pe care i-o afera oceanul. Aceasta este frumusetea. Pot exista chiar cazuri cand balena care a preluat sufletul unei balene esuate, sa vada vechiul ''vehicul'' in care a existat sufletul care o anima acum pe ea, avand ocazia sa-si spuna : ''Oh, asta am fost eu". Ele isi parasesc corpul fizic pentru ca voi toti sa puteti trai in aceasta noua calatorie a celei de a 4-a dimensiuni. Ele vor sa va atraga atentia asupra lor; altfel, le-ati nimici si asta v-ati face existenta si evolutia mai grea pe Pamant. Stirile despre esuarea balenelor, se raspandesc nu cu scopul de a intrista lumea ci pentru a-i atrage atentia ca balenele care mai exista sunt prezente in aceasta perioada pe Pamant si sunt gata sa se sacrifice pentru progresul omenirii.



VORTEXURILE FIZICE, MENTALE SI EMOTIONALE



Intrebare: Piramidele din Egipt, Hawaii, Japonia si Texas contin vortexuri (portaluri) la nivel fizic, mental, emotional sau spiritual?


KIRAEL: Piramidele din Africa au fost primele portaluri fizice si galactice. Vortexurile fizice sunt si in Hawaii, Japonia si in alte locuri din lume. Cele din Texas sunt cele mai puternice. Ele sunt putin mai noi decat cele care exista de 6.000 de ani, si sunt situate deasupra Pamantului, cu varful atingand cerul fratilor si surorilor voastre galactice.


Energiile acestor vortexuri sunt transmise in jurul lumii si clarvazatorii fizici au o misiune in legatura cu ele. In Hawaii aceste portaluri sunt inca sub apa; ele sunt minunate, dar nu sunt inca atat de puternice. Voi sunteti vizionari si lucratori fizici ai vortexurilor. Nici nu aveti idee cat de vizionari sunteti. Voi acceptati viata in aceasta dimensiune pamanteana, pentru a intelege, invata si experimenta ce este necesar Pamantului. Toti vor sa fie vizionari/tesatori spirituali, vizionari/tesatori emotionali sai vizionari/tesatori mentali.


Totusi, voi toti ar trebui sa fiti vizionari/tesatori fizici, deoarece 6 miliarde de oameni de pe acest Pamant depind de cei care vor continua calatoria. Aproape 2 miliarde de oameni vor trece prin Schimbare, dar inca si mai multi dintre voi ar putea trece prin Schimbare, daca ar auzi si crede ceea ce spun eu astazi, acum. Prietenii mei, aceasta intreaga calatorie inseamna realitatea voastra fizica. Maestrul Iisus a venit pe Pamant dorind sa fie un spirit, dar el a avut un corp fizic. Cat timp a fost aici, pe Pamant, el a trait o viata fizica, pana cand a plecat de aici. Calatoria in spirit este perfecta pentru a cunoaste aceasta lume fizica. Practicati aceasta calatorie in spirit.


Intrebare : Acum cativa ani, am fost la Capela din Crucea Sfanta din Sedona si nu am putut plange. Ce s-a intamplat?
Exista vortexuri (poraluri) in Taiwan si Africa?


KIRAEL: Voi sunteti Lumina Zeitei vortexurilor emotionale. De fiecare data cand va apropiati de un vortex, plangeti. Vortexurile emotionale sunt intotdeauna plasate langa biserici . Acea Capela reprezinta unul din cele mai puternice vortexuri.


Voi intrebati :" Ei bine, de ce nu este un vortex spiritual sau mental? De ce este emotional?" Vortexurile nu sunt liniare sau ierarhizate.


Toate vin din vortexul iubirii si luminii. Un vortex al iubirii, care este spiritual, nu va fi atat de emotional. Un vortex emotional cauzeaza cele mai profunde sentimente. De aceea veti plange mult. Vortexurile din Taiwan, din Egipt si din alte parti ale Africii trebuie sa fie inca descoperite. Stiind locul unde se afla acestea, nu este suficient. Voi trebuie sa stiti ce doriti de la ele.


Intrebare : Eu scriu o carte despre cercurile din lanuri si hieroglifele care sunt in Peru de multi ani. Poti sa ne vorbesti despre vortexurile din Peru si legatura lor cu imperiile galactice?


KIRAEL : Continua sa te referi la cartea ta ca fiind o fictiune, deoarece este singurul mod prin care o vei putea publica. Tu vii cu toate aceste idei noi. De unde vin acestea? Ele vin din acea tesatura. Voi, si toti scriitorii si cei care fac filme, care aveti curajul de a elabora aceste materiale, meritati aplauze. In Peru predomina vortexurile mentale. Vortexurile mentale sunt domeniul galacticilor sau al extraterestrilor care au trait pe Pamant. Acum 20.000 de ani, Atlantisul era forta conducatoare a energiilor mentale conectate cu imperiile galactice. Locurile sacre din Peru trebuie intelese daca mergeti in spirit acolo. Mergeti in varful acestor spatii plate si intrati in pamant si aflati ce este acolo. In acele locuri veti gasi vortexuri peste tot.
Aceasta calatorie este despre intelegerea faptului ca imperiile galactice sunt concentrate asupra voastra chiar acum. Aceste fiinte ET sunt conectate la planul Pamantului si asculta ce spun eu chiar acum. Eu nu incerc sa ies in evidenta. Ei vor sa stie cati oameni pot asista: 50, 500, 500.000, un milion. Ei nu vor fi dezamagiti si vor sti ce sa faca.



IUBIREA SI HOLUL USILOR *


Intrebare: As dori sa stiu despre relatia iubirii in a patra dimensiune.


KIRAEL: Iubirea este baza calatoriei voastre pentru a va trezi in constiinta 5D. Aceasta va fi o calatorie puternica, dar voi trebuie sa treceti mai intai prin cea de a 4-a lumina pentru a ajunge acolo. A 4-a lumina simbolizeaza cele 4 corpuri.
Iubirea despre care vorbesc va permite sa mergeti in tesatura si sa o experimentati in toate cele 4 corpuri. Pentru a intelege aceasta iubire, trebuie sa o experimentati si sa o cunoasteti la cele 4 nivele.



Inchideti ochii, relaxati-va si mergeti in aceasta tesatura cu mine. Eu vreau ca voi sa experimentati ce este aceasta iubire. Chiar acolo, in fata voastra este iubirea pe care o cautati. Aduceti-o inapoi cu voi si deschideti ochii. Nu cautati acea iubire inafara voastra. Ea nu este acolo. Este in interiorul vostru. Fiti constienti de taramul vostru fizic la toate cele 4 nivele, pana la punctul in care cunoasteti ce faceti ; si apoi puteti invata
alti oameni despre el. Acesta este trucul. Trebuie sa intelegeti ce este iubirea. Iubirea nu este ceea ce faceti sau nu faceti. Iubirea este tot ceea ce este. Aceasta este cheia.


Intrebare: Putem vedea piramidele in vis si putem folosi Holul Usilor* ca un portal spre alte planuri de constiinta?


KIRAEL: Tu esti un canal si cand tu canalizezi, esti un vazator. Tu esti un vazator fizic care intelege cum sa creeze lucruri in Acum, din viitor. Mai multe decat sigur, tu poti vedea piramidele cand dormi. De cate ori ai fost in Holul Usilor in starea ta de somn, mergand de-a lungul Holului si deschizand o usa catre o noua calatorie? Calatoria ta este despre ceea ce ai vazut si cum vei aduce aceasta inapoi in aceasta lume. Da, tu poti visa aceasta intr-o retea de energii si sa gasesti un minunat portal in care sa intri. Tu ai vazut aceste portaluri. Ele au forma portalului prin care ai intrat in aceasta lumina, in acest plan al pamantului. Tu ai intrat printr-un portal in corpul mamei tale. Mama ta s-a deschis si capul tau a iesit inafara si, astfel, a inceput calatoria (viata).


Tu poti merge intotdeauna inapoi intr-un portal si nu ai nevoie de mama ta pentru asta. Doar imagineaza-te acolo, venind de-a lungul unui vortex. Deschide-l si treci prin el. Vei sti daca este bine sau rau, deoarece numai un portal auriu va lucra pentru tine. Vei fi capabil sa vezi indiferent ce doresti si sa revii in corpul fizic. Nu trebuie sa stai acolo ca sa intalnesti energiile care vietuiesc acolo. Ele nu vorbesc un limbaj pe care tu sa-l poti intelege. Tu vei vorbi in sentimente, nu prin limbaj. Aminteste-ti calatoria si poti sa o scrii.



INCHIDEREA TRANSMISIEI



Majoritatea dintre voi aveti 4 corzi (spirale) ADN activate ; inca doua corzi vor vibra in curand. Cu 6 corzi ADN activate, veti stapani aceasta planeta si veti avea o gramada de timp sa faceti acest lucru in Marea Schimbare in Constiinta, cel putin 2.000 de ani. Amintiti-va, voi toti sunteti clarvazatori. Accesati aceasta abilitate, luati-va energia si duceti-o infara in campul constiintei si calatoriti prin tesatura. Veti fi uimiti de ceea ce veti invata.


Nota lui Kahu Fred Sterling : Alchimia este studiata pe 4 nivele : neagra, alba, rosie si aurie. Negrul este nivelul cel mai de jos iar auriu este cel mai inalt nivel, nivelul maestru. In acest caz, alchimistul nu este preocupat de metalurgie. El este preocupat de tzeserea luminii in aceasta calatorie.


* HOLUL USILOR - este similar cu ceea ce ati vazut in filmul Matrix. Cineva poate calatori prin HOLUL USILOR si poate intra intr-o noua realitate, un nou plan al constiintei, pur si simplu deschizand oricare dintre aceste usi.


Sursa : http://www.kirael.com



Un comentariu:

  1. Salut,
    Te rog cauta sa mai elimini din multele imagini intrucat paginile tale se incarca greu.
    Multumesc; sunt articole destul te utile, insa exista problema derularii paginii mai jos.

    RăspundețiȘtergere