IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iulie 25, 2010

L U C R A R E A D I V I N A din 10-11 iulie 2010Ne pregatim de mult pentru aceasta mareata Lucrare.

De cand l-am cunoscut pe maestrul spiritual IOAN DUMITRU BRANC la cursul de la Suceava, din iulie 2007, ne-am format un grup de fosti daci si adevarati osteni ai lui IO STEFAN VOIEVOD care ne intalnim saptamanal la rugaciune. Este acea dorinta in noi, de veacuri, de a ne trezi, noi si familiile noastre si toti romanii din tara si de pe alte meleaguri si stim cu certitudine ca rugaciunile in grup au o forta foarte mare si pot ajuta mult.

Ne-am pregatit si in pelerinajele care s-au organizat in acesti 3 ani cand ne-am rugat in locurile sacre ale Romaniei de la SARMIZEGETUSA REGIA, BLIDARU, COSTESTI, MANASTIREA PRISLOP, TARGU-JIU, SFINX, RARAU SI CETATEA SUCEVEI, fiind ajutati de entitatile de lumina din Inalt si de energiile benefice ale locurilor sacre.

Cand a aparut pe site Rugaciunea Nationala am meditat mult la tema ei si la fiecare fraza de acolo.

TATAL CERESC impreuna cu inalte entitati de lumina de sus au pregatit toata aceasta Lucrare. Ei au facut totul, noi doar sa ne adunam si sa ne rugam, cat mai multi, pentru a face marele salt in constiinta dacica, a dacului liber pentru renasterea nationala.

A venit ziua de 10.07.2010.

Intr-o atmosfera sacra am inceput cu o rugaciune de alchimizare a tuturor energiilor de nelumina, neiubire si nearmonie din noi si din toti romanii din tara si de pretutindeni, precum si a cauzelor care ne opresc pe toti ca aceasta Lucrare sa se infaptuiasca dupa Voia Divina, aici si acum, in Lumina, Iubire, Armonie, Starea de prezenta totala.

La ora 18.00, fiind conectati cu toti cei care au simtit in ei glasul chemarii dacice la rugaciune, am inceput sa citesc rar si bland Rugaciunea Nationala, pentru ca Lucrarea sa decurga lin, dar temeinic si profund, sa se elibereze si alchimizeze energiile si sa simtim, in acelasi timp, in fiinta noastra RENASTEREA NATIONALA.

Timp de 2 ore si 15 minute am stat nemiscati, uniti cu totii in aceasta lucrare. Toti cei care se rugau erau constienti de misiunea pe care o aveau si o faceau cu tot sufletul. La sfarsit cineva din grup a spus: „Simt ca si cum as fi pus umarul la aceasta Lucrare”. Si asa a si fost !

Iata derularea filmului vizualizat de o persoana din grup, din astral: La inceputul rugaciunii, din sudul Campiei Romane si pana in zona Carpatilor Meridionali au inceput sa iasa la suprafata pamantului statui megalitice din piatra. Sfinxul din Bucegi a erupt ca un vulcan, cu o intensitate uriasa, lumina alb-aurie in care se distingeau raze in toate culorile curcubeului. O flacara uriasa de lumina violet se rotea in jurul Sfinxului, apoi s-a plimbat pe deasupra intregii tari. Era un spectacol fascinant, ca o feerie!

Totul se desfasura sub privirile marilor entitati de lumina Zamolxe, Deceneu, Burebista si IO Decebal. Romania a devenit apoi ca o sfera aurie din care plecau fire de lumina in toata lumea, la romanii care fac lucrarea pentru tara. Un curcubeu mare s-a intins ca o perdea peste tara. Din cer, de la Tatal Ceresc a coborat o coroana cu pietre pretioase care s-a suprapus peste granitele tarii.

Din Sfinx ieseau porumbei aurii care zburau catre toate colturile tarii, iar spirale de lumina se formau deasupra Romaniei si urcau spre cer. In multi oameni, la nivelul capului, se aprindeau stelute de lumina.

Pentru prima data s-a cerut invierea constiintei dacice. Este o energie noua, in formare, in campul energetic al Romaniei. La nivel de grup si tara au avut loc purificari cu lumina violet si vindecari cu lumina verde. Intre energiile aflate in desfasurare deasupra tarii si-a facut simtita prezenta Pasarea Phoenix care ne aminteste de renasterea ei din propria cenusa. Cu greu s-au miscat multe energii intepenite.

Deasupra Romaniei au aparut, pe rand, un trandafir mare, rosu si o floare de lotus de culoare alba cu irizatii violet.

Coloana Infinitului, de culoare albastra cu reflexe bleu, capta energiile cosmice si telurice benefice, le stoca, le ordona si le trimitea in tara acolo unde era necesar.

Astfel s-a incheiat prima zi de rugaciune. Cu totii eram bucurosi ca am putut si noi sa ajutam la implinirea Lucrarii Divine. Prin derularea acestui film am avut confirmarea importantei rugaciunii facute in grup de cat mai multi romani, in acelasi timp.

A doua zi la ora 18.00, in aceeasi atmosfera de sarbatoare, am inceput rugaciunile, dar cu mai multa forta si mai multa responsabilitate. Filmul a inceput iar sa se deruleze. Din nou din pamantul Romaniei ieseau statui megalitice care, de data aceasta, se grupau cate doua si au inconjurau tara in sens antiorar. S-a format apoi o hora de copii imbracati in costume nationale care dansau in jurul tarii. Purificarile au continuat. De pe trupul tarii s-a desprins o coaja groasa de culoare maronie, incepand din partea de nord-est a tarii spre sud-vest, dupa care totul a ramas auriu.

La un moment dat a aparut pe pamant un scorpion urias care s-a intins peste o parte a tarii si, in acelasi timp, pe cer un liliac mare de culoare neagra. Pamantul tarii s-a transformat intr-un foc in care s-a scufundat acest scorpion, iar din cer au fost arse aripile liliacului care a cazut si el in focul de jos. Purificarile se faceau periodic in valuri de lumina ce traversau tara pe aceeasi axa nord-est, sud-vest. La inceput, energiile s-au blocat pe axa Oradea - Constanta. Cu greu, valul de lumina galben-aurie purificatoare a reusit sa traverseze tara pe aceeasi diagonala.

Din Inalt a aparut Domnul Iisus Hristos imbracat cu o camasa rosie lunga pana in pamant peste care purta maiestuos o mantie albastra de culoarea cerului. Avea mainile ridicate in sus, deasupra capului, in care tinea un voal alb care se intindea pe toata latimea tarii. Cu acesta a trecut peste toata tara, pe aceeasi diagonala. In urma sa pamantul a capatat o culoare si mai curata, de un galben deschis spre alb stralucitor.

In cetatea de la Sarmizegetusa Regia s-a aprins Focul Sacru !!!

Romania arata ca o floare cu multe petale albe ce continea in mijlocul ei o energie in miscare ca un foc auriu. Din Rarau izvora o energie fina ce curgea ca o cascada de lumina alb-aurie spre tot pamantul tarii. In varful muntelui era o scara pe care urcau catre cer oameni si ingeri. Din munte ieseau porumbei albi ce zburau catre toata tara.

Cei 4 arhangheli Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel au format o cruce de culoare galbena pe cer. Deasupra Moldovei veghea Io Stefan Voievodul. Din Inalt a aparut Zamolxe care avea o superba aura alba ce reflecta culorile curcubeului. La gat purta un colan dintr-un metal alb-argintiu pur avand o impletitura deosebita de care atarna in zona braului un disc mare gravat cu multe simboluri ce se schimbau mereu si care semnificau faptul ca face parte din conducerea galactica si are puterea de a controla energiile cosmice si pe cele pamantene.

Cand s-a ajuns la rugaciunea de alchimizare, s-a auzit strigatul pamantului tarii care se tanguia de durere, striga ca adevarul despre ce s-a intamplat cu el sa iasa la lumina si cerea vindecare. Imediat a aparut Arhanghelul Rafael care a trecut cu aripile sale pe deasupra tarii, iar din el curgea multa energie de culoare verde, spre vindecare.

Maicuta Domnului se plimba tot timpul pe deasupra tarii. In centrul tarii s-a format o piramida mare cu varful in cer prin care curgeau raze aurii spre pamant. Pe cer a aparut un car de foc tras de doua perechi de cai. Totul era numai lumina si culoare de o frumusete de neinchipuit...

Deasupra tarii a aparut, spre final, sculptura „Sarutul”, opera maestrului Brancusi, simbolizand indemnul la necesitatea de a ne ierta si impaca cu noi insine si cu toti cei din jurul nostru!

Dar rugaciunile le-am simtit si in suflet. Sacralitatea poporului dac se identifica acum cu o energie blanda ca lumina rasaritului de soare care ne leaga pe toti fostii si actualii daci, si nu numai, care vine din Pamantul sacru al Daciei, dar si din noi. Ea este in noi, dar noi am uitat sa o simtim. Suntem Fiii Luminii si Poporul Sfant, si trebuie sa constientizam mai mult acest lucru, sa-l simtim, sa-l aratam, sa-l traim, sa renastem total si sa fim asa cum am fost creati!

Am incheiat rugaciunea adresand multumirile si recunostinta noastra Tatalui Ceresc si tuturor entitatilor de lumina de sus si de pe Pamant care au participat la Lucrare.

Grupul din Suceava prin Mihaela-Carmen

Sursa: branc.ro

2 comentarii: