IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, iulie 15, 2010

A iubi viaţa şi a trăi pentru iubire...



Salutări dragii mei, EU SUNT KRYON din Serviciul Magnetic.

Este minunat să mă aflu din nou cu voi în seara aceasta. Şi, încă odată, este multă iubire în aer, au loc mari schimbări şi tranziţii de energie. Aceste schimbări vin peste noi cu foarte, foarte mare rapiditate, val după val, iar dacă încercaţi să rezistaţi schimbărilor aduse, vă veţi simţi obosiţi şi neliniştiţi. Este important să vă încadraţi în fluxul vieţii. Aveţi cu toţii vise, vise măreţe despre propria viaţă – iar visele vă sunt călăuzirea – ele vă arată calea de urmat. Aşadar, trăiţi-vă visele, deveniţi autentici, intraţi într-o stare de a fi, o stare autentică de a fi şi deveniţi cine aţi fost meniţi să fiţi. Îndepărtaţi-vă acel înveliş asemenea unui cocon de larvă şi trăiţi adevărata experienţă a metamorfozei. Este timpul să vă străpungeţi coconul, să vă deschideţi şi să vă întindeţi aripile. Lăsaţi lumea să vă vadă adevărata frumuseţe. Toţi trebuie să iubim viaţa şi să trăim pentru iubire. Iubiţi trăind şi trăiţi iubind. A trăi ţine de masculin. A iubi ţine de feminin însă aparţine aceleaşi polarităţi. Aşadar, îndrăzniţi să trăiţi viaţa de o asemenea manieră şi veţi avea experienţa vieţii cu adevărat dorite. Visele voastre reprezintă călătoria spre întregire. Binecuvântaţi durerea din corpuri; toată durerea derivă din durerea şi boala emoţională. Toate bolile pot fi vindecate prin lucrul cu energiile, printr-o curăţire interioară a corpului şi prin exerciţiu fizic. Toate acestea trei merg mână în mână. Un copil mic trăieşte într-o stare continuă de agitaţie şi alergătură de jur împrejur. Emoţiile lor au suişuri şi coborâşuri – izbucnesc în lacrimi, râd şi glumesc şi sunt jucăuşi.

Calea de urmat este inocenţa copilărească. Înseamnă a acţiona mai matur decât un copil, exprimând însă în permanenţă ceea ce simţiţi, ceea ce gândiţi şi ceea ce credeţi a fi un răspuns. Cei din jur au nevoie să afle – spuneţi-le ce şi cum simţiţi. Este foarte important să păstraţi în permanenţă un contact cu propriile sentimente şi să luaţi cunoştinţă despre adevărul sentimentelor voastre, deoarece ele vă călăuzesc către următoarea etapă a procesului – procesul de vindecare a copilului interior. Sentimentele voastre sunt un sistem de îndrumare de la Dumnezeu. Emoţiile provin din trecut şi sunt un amalgam de evenimente şi sentimente – aici apare necesitatea asimilării de experienţă de viaţă. Doar când asimilaţi suficientă experienţă de viaţă pentru a vă stăpâni emoţiile, puteţi să vă debarasaţi cu adevărat de ele. Dacă în timpul copilăriei v-aţi zbătut să dobândiţi experienţă de viaţă, acest comportament se va perpetua odată cu maturizarea.

Însă, iubirea este răspunsul perfect. Iubirea este unica cale... lumina iubirii va iradia asupra întunecimii din corpurile voastre – absenţa iubirii va fi compensată. Fiecare problemă reprezintă de fapt refuzul de a înfrunta încercările vieţii şi fiecare greutate nu este decât o probă – adusă de Spirit în cale tocmai pentru a vă dezvolta experienţa necesară de viaţă. Nici o problemă nu are menirea de a vă copleşi, însă dacă vă simţiţi copleşiţi, probabil că aţi fi avut nevoie de vindecare în copilărie. Un tânăr copil blând şi timid poate fi copleşit sau distrus emoţional de împrejurări, cum ar fi încercarea de a merge şi de a vorbi. În anii de formare un copil este în mare măsură asemenea unui burete, absorbind iubire şi lecţiile de viaţă de la părinţi, iar părinţii sunt ca nişte zei în ochii lor. Dacă părinţii încetează să se iubească, cum ar putea un copil să înveţe iubirea? Copilul îşi va imita automat părinţii şi le va copia relaţia în mod subconştient. Dacă relaţia părinţilor este una abuzivă, copilul, pe măsură ce el sau ea va creşte, va deveni la rândului său o persoană abuzivă. Dacă copilul se confruntă cu o relaţie abuzivă a părinţilor, atunci el sau ea vor deveni cu siguranţă abuzivi. Dacă copilul este crescut doar de unul din părinţi, atunci el va dezvolta o relaţie de părinte singular relativ la părintele absent. Va lipsi fie masculinul, fie femininul ceea ce va constitui una din încercările vieţii. Provocarea constă în a echilibra darul adus de acele părţi masculine, respectiv feminine în exces.

Conceptul de păcat este foarte greşit înţeles. În învăţăturile lui Kryon, cuvântul “păcat” înseamnă ”a moşteni toate acele daruri pe care le posedă părinţii voştri”. Veţi moşteni atât darurile rele cât şi cele bune ale mamei şi tatălui vostru. Subliniem încă o dată, cuvintele “bun” şi “rău” nu sunt folosite corect, “răul” ar fi ceva inconştient, iar “binele” ceva conştient. Celălalt tip de relaţie care vă înconjoară este acela dintre mama şi tatăl vostru ca soţ şi soţie. Cât de bună soţie este mama şi cât de bun soţ este tatăl? Felul în care vă raportaţi la sine şi la lumea din jur depinde de cât de bună a fost relaţia dintre mamă şi tată în cadrul căsniciei şi ce fel de părinţi au fost.

Acum, închideţi ochii şi pătrundeţi în interior. Deveniţi una cu corpurile voastre şi conectaţi-vă la Mama Pământ prin tălpile picioarelor şi la Tatăl Cer prin chakra coroanei. Lăsaţi-vă inimile inundate de iubirea Spiritului. Simţiţi iubirea pe care Spiritul o nutreşte pentru voi, deoarece Spiritul vă iubeşte cu mult mai mult decât v-ar putea vreodată iubi mama sau tatăl vostru. Toţi sunteţi iubiţi cu mare, mare profunzime fără absolut nici un fel de motiv. Absorbiţi iubirea aceasta întocmai cum ar face-o un copil şi lăsaţi iubirea să curgă către acele părţi ale voastre care se simt lipsite de iubire, care simt nevoia de îngrijire. La fel cum un râu îşi urmează cursul ştiut, tot aşa şi iubirea ştie exact unde să se ducă. Asemenea unei molii atrase de lumină, iubirea este atrasă de întuneric şi iubirea va lumina întunecimea, întotdeauna. Deci, lăsaţi iubirea şi lumina să pătrundă în acele spaţii interioare întunecate din voi, acele aspecte care nu se simt iubite. Au existat momente în care iubirea dintre mama şi tatăl vostru era perfectă şi momente în care nu era. De-a lungul vieţii aţi învăţat să alegeţi ambele tipare de comportament. Iar iubirea are multe, multe faţete şi multe laturi diferite. Uneori vă folosiţi de iubire pentru a stăpâni anumite energii, pentru a trasa graniţe, pentru a stabili reguli şi legi pentru alinierea acestor energii. Spre exemplu, un copil adolescent care intră în pubertate are nevoie de limite riguroase – anii adolescenţei sunt o perioadă fragilă şi plină de tandreţe – o perioadă în care sunt foarte uşor de rănit, în care copilul tânăr poate fi cu uşurinţă lovit. Fiţi atenţi, căci această rană devine parte din tânărul adult. Energia adolescentului poate fi foarte uşor fragmentată şi împrăştiată. Comportamentul sexual inadecvat este unul dintre exemple. Dacă un copil, fie el băiat sau fată, nu este protejat în mod corespunzător faţă de avansurile altor adolescenţi sau chiar adulţi, pot apărea mari ravagii ale energiei copilului şi poate fi un proces foarte greu de depăşit. În primul rând o persoană trebuie să conştientizeze şi să înţeleagă ce înseamnă un asemenea comportament inadecvat care la vremea lui putea să pară amuzant sau normal. Poate fi cineva în care vă încredeţi cu adevărat şi ale căror fapte să fie nepotrivite.

Aşadar, lăsaţi-vă purtaţi de minte într-o călătorie şi studiaţi-vă perioada de timp a adolescenţei şi copilăriei. Îngăduiţi-vă să fiţi susţinuţi în acest spaţiu al iubirii, căci ceea ce ar părea o întâlnire inocentă s-ar putea la fel de bine să fie un tipar de comportament greu de dezangrenat pe măsură ce avansaţi pe calea vindecării. Noi folosim cu mare atenţie cuvântul “nepotrivit”, fiindcă există o diferenţă între abuz şi comportament nepotrivit. Efectele unui comportament nepotrivit pot fi cu mult mai devastatoare decât abuzul pur fizic. Energiile cele mai greu de depistat sunt acelea despre care nu aţi fi suspectat nimic rău. Într-un fel este ca atunci când cineva îţi şopteşte pe la spate, ştii că şopteşte ceva şi presupui că este ceva de rău altfel de ce ar şopti şi nu ştii efectiv ce spune. Te face să te gândeşti mereu, “Ce tot spuneau ei acolo?” În întunericul psihicului propriu această şoaptă se propagă ca un murmur permanent – “Ce s-a întâmplat în realitate? Ce mi s-a întâmplat în ziua aceea? Care parte din mine a dispărut? Ce am simţit atunci?” Oridecâteori apare un comportament nepotrivit, o parte din noi se furişează încetişor afară. Noi nu ştim care este acea parte a voastră care a dispărut. Însă ar putea fi aspectul foarte blând, paşnic, tandru şi creativ al sinelui (o parte a magicianului interior) care pleacă, o parte a sinelui vostru care ar fi putut crea o lume magică, o lume a iubirii reale şi a relaţiilor sincere. Într-un fel, această parte a spus uh-uh, nu mai stau pe aici, este ceva dezgustător şi nu e de mine.

Ei bine, în seara asta a sosit vremea revenirii aspectului sensibil, blând şi creativ al magicianului interior şi desigur a celei de a doua chakre – chakra creativă unde trăieşte magicianul şi îşi creează magiile – iar aceea parte vă părăseşte din cauza comportamentului nepotrivit, este asemenea pulberii magice pe care magicianul ar împrăştia-o prin aer. Observaţi cum odată reintraţi în contact cu propria sexualitate, revine şi pulberea magică în viaţa voastră. Fără pulbere nu există magie, deoarece pulberea este iubirea din magic. Amintiţi-vă, acest aspect este destinat relaţiei speciale, sacre pe care o păstraţi pentru sine şi pe care o împărtăşiţi cu sufletul geamăn sau cu sufletul pereche. Comportamentul nepotrivit ar fi cel al unei perechi de adolescenţi care se amuză împreună, poate două fete care se sărută sau doi băieţi care se ating în mod inadecvat. Atât poate fi de simplu. Dar aceea parte din voi care aparţine sacrei relaţii cu sufletul pereche se va reîntoarce deoarece va fi iubire, magie, bucurie şi libertate în acea relaţie. Va fi o contopire a masculinului şi femininului interior. Călătoria va fi cu atât mai dificilă cu cât i-a fost mai greu mamei voastre ca soţie şi tatălui ca soţ. Permiteţi-le soţului şi soţiei din interior sau regelui şi reginei interioare să se contopească şi să devină una în acest aspect al iubirii.

Comportamentul sexual nepotrivit este o energie foarte greu de observat şi înţeles. Este încă o provocare apărută în cursul călătoriei voastre către întregire, către a deveni fiinţa care aţi fost menită să fiţi. Visând despre relaţii vă va lipsi această parte din voi. Lăsaţi-vă energiile să se extindă şi să se înalţe tot mai sus. Lăsaţi-vă susţinuţi de Spirit pe măsură ce vă extindeţi şi eliberaţi tot ce este nevoie să fie eliberat şi primiţi pulberea magică care este iubirea ce va îngădui uniunea masculinului cu femininul interior, revărsarea şi contopirea lor ca unul singur. Odată ce aceste două energii încep să fuzioneze şi îi permiteţi creaţiei din interior să se manifeste, vindecarea va apare aproape spontan în toate aspectele vieţii. Vindecarea voastră se va desfăşura în mod automat aproape ca un avion care a trecut pe pilot automat. Vindecarea vi se va accelera dincolo de cele mai îndrăzneţe visuri, deoarece pe pământ soseşte o nouă rasă şi voi sunteţi aceea! Veţi deveni fiinţe umane de tip nou, creatori măreţi intraţi în deplinătatea drepturilor lor. V-am spus întotdeauna în aceste mesaje channel de la Kryon că sunteţi nişte fiinţe magice, mistice care depăşesc cea mai îndrăzneaţă imaginaţie. Sunteţi cu mult mai puternici decât orice a creat omul vreodată. Sunteţi mai puternici decât cele mai avansate computere pe care le deţine NASA şi aşa veţi fi mereu. Şi pe măsură ce încep să vi se contopească energiile masculine şi feminine, ele se vor combina şi vor lucra în asemenea mod încât va apărea o mare expansiune de energie de la interior – o străfulgerare pornită din miezul fiinţei voastre... şi veţi avea din ce în ce mai mult control asupra creaţiei proprii şi veţi fi mai creativi. Veţi crea cu mai mare rapiditate. Oricare vă este visul, îl veţi crea. Îl veţi crea foarte repede prin permiterea contopirea dintre masculinul şi femininul interior. Secretul declanşării contopirii dintre energiile voastre masculine şi feminine constă în a conştientiza că ele nu se contopesc aşa cum ar trebui. Asta fiindcă orice lucru realizaţi, va fi aproape instantaneu îndeplinit. De câte ori lucraţi asupra vindecării proprii, să operaţi întotdeauna în domeniul lumii abstracte. Proiectaţi-vă visul în exterior şi manifestaţi-l în fizic în afară – acesta este simbolul de vindecare a acelei răni specifice. Pe această planetă există foarte puţini oameni a căror energii masculine şi feminine sunt real contopite şi se revarsă la unison. Acest plan terestru a fost creat în aşa fel încât să vă ţină separaţi de Divin – departe de adevăr şi de noile energii. Noile energii aduc reconectarea la Divin. Voi sunteţi Divinul şi relaţiile din interiorul vostru nu decurg armonios. Permiteţi-le relaţiilor legate de toate aspectele sinelui vostru să decurgă aşa cum ar trebui. Acest lucru îl subliniem în aceste mesaje, purificarea - a purifica şi curăţa organele – stomacul, intestinele, ficatul şi rinichii folosind orice tehnică aveţi la dispoziţie. Dacă organele vă sunt purificate veţi descoperi cum vi se accelerează călătoria personală. Prelucrând această purificare şi observând ce se petrecea cu voi în copilărie, încet dar sigur vă veţi edifica foarte precis asupra stării propriului corp. Veţi începe să simţiţi cât este de special. Odată cu eliberarea energiilor din organele interne, veţi deveni conştienţi de vechile dureri din copilărie care au creat în permanenţă realităţi negative, făcându-vă bolnavi sau disfuncţionali. Dacă toate organele interacţionează cum trebuie şi sângele este curat şi pur, veţi crea cu mult mai mare uşurinţă o realitate conform propriei dorinţe. Aşadar, lăsaţi iubirea să vi se reverse în inimi... şi fiţi blânzi. Fiţi blânzi şi grijulii cu sine în timp ce se revarsă iubirea. Orice locuri împietrite aţi mai găsi în inimă, lăsaţi-le să se înmoaie şi să fie eliberate. Nu opuneţi rezistenţă. Fiţi conştienţi de ele cum îşi slăbesc tensiunea şi dispar. Lăsaţi-le să dispară.

Toţi veţi crea lucruri măreţe aici pe pământ. În acest plan terestru există din abundenţă energie aşa încât jucaţi-vă după pofta inimii. Creaţi relaţii după dorinţă. Creaţi-vă o casă după dorinţă. Aduceţi-vă aminte, cu cât se contopesc mai mult energiile masculine şi feminine, cu atât vor fi mai puţine chestiuni de rezolvat legate de bani, la fel şi mai puţine legate de sexualitatea nepotrivită. Lăsaţi să se disipe încet comportamentul nepotrivit determinat de părinţi inconştienţi. Lăsaţi iubirea interioară să vă ilumineze întunecimea, deoarece oridecâteori se focalizează lumină asupra unui loc întunecat apar acolo daruri. Primiţi acele daruri şi extindeţi-vă conştienţa. Extindeţi-vă dincolo de corpuri, în aura şi energia persoanei de alături. Şi lăsaţi-vă energiile să se extindă şi să devină adevărul fiinţei care sunteţi cu adevărat. Ajunşi într-o stare de conştienţă cu adevărat extinsă, conectaţi-vă la soare, la lună, la stele şi la planetele acestui Univers de care aparţineţi cu toţii, în iubire.

Şi acum, dragii mei, acesta este Kryon care se retrage. Mergeţi cu bine, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi aveţi grijă de voi.

Copyright © David Brown.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu