IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, mai 04, 2010

Semnale de Lumina...se apropie "momentul"


Va vizitam astazi pentru a va spune despre ceea ce se intampla pe planeta Pamant. In primul rand vrem sa va spunem, dragilor, ca deja ati schimbat viitorul planetei. Ati transmutat deja conceptul de cel mai inalt potential, omenirea nu mai este limitata de ceea ce numeati voi pana acum potentialul vostru cel mai inalt. Exista acum ocazii de a gasi pasiunea, in modalitati pe care pana numai le visati ca fiind posibile. Fiecare dintre voi a venit cu o parte de Acasa de care aveati nevoie aici ca parte a acestui imens puzzle care se compune in scopul crearii „Acasa” pe Pamant. Unii dintre voi cred ca nu aveti nimic. Ce ati putea voi avea, altceva decat s-a spus si s-a facut deja? Fiecare dintre voi detine o piesa unica a acelui puzzle si chiar acum este nevoie de toate piesele. Cu toate acestea, lucrurile se complica. Nu numai voi sunteti cei aflati in tranzitie si care evolueaza foarte repede ci si Pamantul.

Majoritatea schimbarilor care au avut deja loc au pus in miscare anumite lucruri care va vor afecta pe toti in urmatorii 100 – 200 de ani. Deci, sa va explicam putin ce urmeaza sa se intample in cateva domenii si in ce mod va va afecta pe fiecare dintre voi, in mod direct. Sa ne intoarcem cu cateva saptamani in urma si sa discutam despre cutremurul din Chile, care a fost unul dintre cele mai puternice din acest mileniu. Nu numai ca a schimbat fata Pamantului, dar a miscat mai mult decat stiti, confirmand de fapt anumite predictii anterioare. Una dintre aceste transformari este aceea ca ceasurile atomice de pe Pamant vor avea in curand nevoie de reglaje constante. Ceasul vostru atomic nu mai este precis, pe planeta Pamant.

Pamantul interior creste

Nucleul Pamantului este compus din ceea ce voi numiti metal. Este, in realitate, un nucleu din otel. Nivelul urmator, care reprezinta de fapt o mare parte a Pamantului, este constituit din ceea ce voi numiti metal topit sau lichid. Acest metal lichid i-a permis intotdeauna interiorului planetei sa se miste cu o viteza diferita de cea a exteriorului planetei. Chiar daca interiorul planetei se misca deja mai repede decat restul planetei, in ultima vreme, miscarea aceasta s-a accelerat. S-ar putea spune chiar ca interiorul Pamantului trage restul planetei pe orbita sa. Acest lucru este cunoscut de foarte mult timp. Oricum, ceea ce vrem sa va spunem este ca aceasta energie se schimba si ca s-a accelerat. Oamenii vostri de stiinta nu sunt inca de acord cu asta, dar va vom explica cu ce sunt si cu ce nu sunt ei de acord. Nu au descoperit inca Adevarul acestui fapt, dar noi va spunem ca este absolut adevarat.

Celalalt lucru care se intampla este ca aceasta minge din metal topit a crescut. Atunci cand atinge un anumit nivel, loveste zone de goluri de aer goluri formate datorita activitatii vulcanice. Aceasta este ceea ce incepeti sa vedeti sub forma eruptiei Inelului de Foc. Vor urma mult mai multe. Veti vedea activitate in mijlocul Pacificului. Veti mai vedea activitate si in Oceanul Atlantic, dar mai putina de data aceasta. Acestea constituie elemente declansatoare si sunt lucruri despre care am vorbit multa vreme in urma. Acum ele se intampla si lumea voastra se schimba, in mod regulat.

Noi modele umane

Intelegeti dragilor ca va aflati intr-un punct similar celui disparitiei dinozaurilor de pe planeta dar acest lucru nu se va intampla cu oamenii. Se intampla doua lucruri pe Pamant: planeta se schimba pentru a gazdui o vibratie mai inalta nu numai a ei, ci si a oamenilor, animalelor si a tuturor celorlalte lucruri. Intergul joc se schimba, pentru ca sa poata incepe un nou joc, la o vibratie mai inalta. In al doilea rand, structurile voastre fizice – corpurile voastre se rebranseaza, se schimba astfel incat sa puteti purta mai mult din propria Lumina si din Sinele superior. Acum, numai o mica parte din Sinele superior este gazduita in corp, pentru o perioada limitata de timp, pe care voi o numiti viata. Literalmente, este vorba numai despre o bucatica... este usor pentru voi sa intelegeti ca aveti un Sine superior si 11 aspecte pe Pamant. Asadar, 11 parti din Sinele vostru superior intra in fiecare dintre aspecte. Oricum, cea mai mare parte a sinelui vostru superior nu incape in aceste aspecte, chiar daca le luam pe toate la un loc. Aici intervine schimbarea. Veti fi capabili acum sa purtati mai multa Lumina decat inainte, in corpul vostru fizic, fara sa trebuiasca sa mergeti Acasa si fara sa fie nevoie ca rasa umana sa dispara de pe Pamant.

Veti trece prin aceasta evolutie, in timp ce stati, mergeti, vorbiti, dormiti si iubiti pe planeta Pamant. Asa ceva nu s-a mai facut pana acum. Acesta este motivul pentru care toti ochii Universului sunt atintiti acum asupra planetei Pamant. Cele sase rase parentale, care v-au ajutat sa formati aceste corpuri fizice, pe care le aveti acum, s-au reintors sa va ajute. Partea interesanta este ca se intrec intre ele, care sa va ajute mai mult. Dar toate se afla aici, pentru ca sa lucreze cu voi, deoarece nu mai sunteti limitati de aceleasi 500 de tipare umane, pe care le-ati avut la inceput. Nu mai sunteti limitati la ele, ceea ce reprezinta o parte din motivul pentru care corpurile voastre fizice se schimba si corpurile voastre emotionale cresc.

Stie cineva, cu adevarat, cat este ceasul?

Dorim sa va spunem ca Pamantul si-a schimbat relatia cu timpul. Si relatia voastra cu timpul se va schimba, iar ceea ce nu stiti despre asta acum, este ca voi detineti controlul asupra tuturor schimbarilor. Daca nu preluati controlul sub nicio forma, raspunsul din oficiu este ca timpul se va scurta. Timpul are oricum tendinta naturala de a se scurta.

Este in natura umana pentru ca totul e relativ. Daca ar fi sa va intoarceti in timp, in perioada in care aveati doar o zi, acea zi reprezenta atunci, in proportie de 100%, durata vietii voastre. Daca va raportati la perioada cand aveati un an, acea zi reprezinta numai un procent foarte mic din viata voastra, asa ca timpul are tendinta sa se scurteze, pe masura ce imbatranitti. Acum va spunem ca pana si ceasurile atomice pot sa observe diferenta. S-au petrecut mari schimbari, ca urmare a miscarii din Chile.

Numarul 1: Pamantul si-a schimbat axa, nu mai are aceeasi axa ca inainte. Axa s-a miscat deja si oamenii de stiinta se agita frenetic sa determine cat de mult si cum putem sa masuram, cu precizie, aceasta deplasare, deoarece au observat o diferenta majora. Acest lucru a fost constatat pretutindeni in lume, pentru ca soarele va intra pe fereastra la o anumita ora din zi si acum urmeaza un alt program. Acese perioade s-au schimbat in intreaga lume. Oamenii vostri de stiinta cauta raspunsuri pentru a descrie ceea ce s-a intamplat dar lasati-ne sa va explicam noi, pe scurt, pentru a putea intelege despre ce este vorba.

V-am spus ca partea topita a Pamantului s-a marit in interiorul planetei si ca aceasta parte a fost intr-o continua crestere, in ultimele cateva sute de ani – cu precadere in ultimii 60 de ani. Avand in vedere aceasta crestere, Pamantul nu mai este asa de solid cum stiati. Cutremurele din Chile si cutremurele din jurul Cercului de Foc, inclusiv cel din Haiti, au determinat o miscare a planetei, nu numai a axei acesteia. Practic, aceasta s-a alungit putin, ca si cum ar fi fost putin strivita la mijloc si, prin urmare, s-a lungit. Repetam, acesta este un punct asupra caruia savantii vostri nu se inteleg, dar va spunem ca acest proces care a determinat alungirea planetei a facut ca ea sa se subtieze la mijloc. Acest lucru inseamna ca se roteste mai repede ceea ce va schimba relatia cu timpul, chiar in timp ce vorbim.

Va incurajam sa va jucati cu acest concept pe care voi il numiti timp. Intoarceti-va la cateva notiuni de baza, pentru ca voi toti ati invatat cum sa controlati timpul si cum sa il proiectati in viitor. Stiti ca timpul face foarte mult parte din sistemele voastre de credinta. Voi credeti ca timpul este foarte precis si ca trebuie sa traiti, tinand cont de acest lucru. Ceasurile atomice nu vor mai functiona pentru prea multa vreme, pentru ca vor avea nevoie sa fie reglate foarte serios, pentru ceea ce urmeaza sa se intample pe Pamant si pentru schimbarile care vor avea loc. Primiti aceste schimbari. Nu va temeti de ele, pentru ca reactia voastra la schimbari este cea de care are nevoie Pamantul, pentru a se stabiliza. Reactia voastra reprezinta stabilitatea pe care o oferiti, ca Lucratori intru Lumina, nu numai Pamantului, ci si celorlalti oameni din jurul vostru.

O noua „schimbare de directie”

Aceste schimbari si cele care vor urma ar putea da nastere, in multe locuri, la frica. Voi sunteti cei care mentin aceasta energie, cei care pot ajuta ca totul sa aiba o evolutie pozitiva. Sa va mai spunem si asta... pentru ca planeta si-a modificat axa, a aparut un balans. A existat mereu o usoara clatinare in rotatia Pamantului. Nu e niciun secret vi e un lucru care a fost cunoscut dintotdeauna, dar acum, datorita faptului ca s-a schimbat nivelul balansului, pot aparea situatii despre care vrem sa vorbim. Dupa cum am spus inainte, aveti aceste perioade de suisuri si coborasuri, prin care veti trece cu totii. Numai ca acum, acest lucru a devenit mult mai puternic decat am crezut vreodata ca e posibil. Unele dintre urmarile fizice ale acestui „tremur” nou vor fi traite sub forma de emotii. Cateodata va fi inaltator, veti simti bucurie si incantare, alteori s-ar putea sa va simtiti atat de deprimati, incat sa nu aveti chef nici sa va dati jos din pat. Acestea reprezinta, pur si simplu, cicluri normale, datorate faptului ca voi sunteti o parte din Pamant si Pamantul este o parte din voi. Pe masura ce planeta trece prin aceste schimbari, ele se reflecta si sunt copiate in corpul vostru. Aceasta face parte din modul in care puteti ajuta la ancorarea acestei schimbari si la centrarea energiei sale. Stiti ca ea va afectat si gasiti modalitati in care sa va afecteze in mod pozitiv.

Calarind valul

Exista acum puncte pe aceasta planeta din care sa va puteti lansa. Acest aspect a mai fost studiat inainte, prin intermediul astronomiei si al astrologiei, care v-au ajutat sa gasiti momentul potrivit in care sa incepeti o noua afacere sau un nou proiect. Veti cunoaste intotdeauna rotatia soarelui in jurul diferitelor planete, alinierea acestora si modul in care aceste aspecte va ajuta sau nu. Acum, pe langa acestea, exista un val intreg de energie care va aluneca pe sub picioare si si se transforma, astfel incat miscarea este continua pe toata lungimea valului. Este ca si cum vi s-ar misca covorul de sub picioare, pe coama unui val, dand nastere la suisuri si coborasuri, oferindu-va puncte in care sa va puteti lansa foarte eficient, dar si puncte in care sa puteti fi luati de val si inghititi. Odata ce sunteti constienti de aceste puncte de maxim si de minim, puteti intelege modul in care puteti folosi acest val, la momentul potrivit, pentru a va fi cel mai util. Va cerem sa fiti foarte constienti de ceea ce simtiti, de originea trairilor si de modul in care le manifestati in exterior, cat si de modul in care ii afecteaza pe cei din jurul vostru. Toate acestea va vor indica daca faceti sau nu ceea ce trebuie. Pozitionati- va astfel incat sa nu fiti invaluiti in covor, atunci cand va veni valul cel mare si, in loc sa fiti coplesiti si sa fie nevoie sa va protejati de val, sa va aflati in punctul in care va poate servi drept rampa de lansare. Din acest motiv va aflati aici.

Voi sunteti cei care au adus secretele de Acasa – din Lemuria si Atlantida – cu speranta ca omenirea va atinge, la un moment dat, nivelul la care sa va puteti intoarce si sa o faceti din nou. Sunteti aici. Ati reusit. Fiecare dintre voi are chiar acum ocazia de a pasi in aceasta energie si de a se pozitiona pe rampa de lansare. Va vom spune, dragilor, ca este nevoie de un curaj extraordinar sa faceti asta, pentru ca puteti vedea energia in miscare. Unii dintre voi ar vrea sa incerce marea cu degetul, dar nu sunt prea siguri daca sa se arunce cu totul in valtoare. In acest caz, vom veni si va vom impinge. E timpul. Fiecare dintre voi a venit cu programul clar stabilit sa se afle aici acum pentru ca acesta este momentul marii schimbari. Acum se petrece totul. Este momentul in care veti descoperi lucruri care se schimba in fiecare loc, lucruri despre care ati vorbit vreme de secole, pe aceasta planeta. Va veti afla intr-o pozitie in care sa va puteti inscrie pe aceasta traiectorie. Acest lucru se va intampla in mod individual, cu fiecare dintre voi, pentru ca daca veti incerca sa va incadrati in standardele normale, pe care le-ati folosit pana acum in evolutia voastra, veti descoperi ca acestea nu mai functioneaza la fel. Cu alte cuvinte, nu puteti numara liniile vibrationale ale evolutiei voastre, asa cum ati facut-o pana acum. In aceste vremuri, va rugam sa fiti blanzi si intelegatori unul cu celalalt, pentru ca spiritele se pot aprinde cu usurinta.

Sursa:editura foryou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu