IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, mai 31, 2010

MESAJ CELEST...

Va propun un exercitiu de imaginatie. Considerati ca tot ce alcatuieste trupul nostru fizic, toate organele, celulele, ...sunt o mare familie ce colaboreaza, pentru ca intreg "mecanismul" denumit Om, sa functioneze perfect. Pentru functionarea acestui "mecanism", intra in actiune Sufletul, care la randul sau se conecteaza la Sursa denumita Spirit. Spiritul contine toata informatia din Biblioteca Akasha (structura noastra ADN, cu tot ceea ce avem nevoie).

Facand aceasta introducere, ma intreb si va intreb, de ce mereu asteptam sa vina altcineva (indiferent de denumire) din exterior, sa ne spuna ce trebuie sa facem, cum trebuie sa facem si ce este mai bine pentru noi toti, pentru ca planeta pe care locuim sa fie o "Gradina a Raiului"?

Eu zic ca, pentru ca ne-am pierdut rabdarea, speranta, am "adoptat" deznadejdea. .., caci cum altfel s-ar explica aceste dorinte de a veni un Maestru-Invatator anume, sa ne conduca precum pe turme, sau extraterestrii ca sa ne salveze ...de cine? De noi insine, de ignoranta? Caci una este sa asteptam sa vina o Entitate anume, sau ET pentru a colabora cu noi ca de la egal la egal (cum fac dealtfel toti cei ajunsi pe o treapta superioara de evolutie), aratandu-ne o Cale anume, care s-ar potrivi cu stadiul nostru evolutiv si alta este sa-i asteptam pe Cei care sa vina sa "ne faca ordine" in propria noastra Casa.

Nu poti primi un musafir (care vin mereu cu cate un dar, un cadou), intr-o Casa dezordonata, plina de praf, cu rafturile bibliotecii rasturnate.. ., caci ar insemna ca asteptam "pomana", precum cersetorii.


Dar cand iti pierzi rabdarea si devii deznadajduit, asta inseamna ca te-ai ratacit de Divinitatea care este chiar in Tine, hoinarind pe cai intortocheate, intunecate, zgomotoase, care te apropie de rutina, frica, nesiguranta. .., toate acestea fiind sinonime cu lipsa luminii, pacii, armoniei si implicit a iubirii.


Ma uit in jurul meu si vad semeni alergand bezmetici la alti semeni (clarvazatori) ca sa le spuna despre propriul sau Sine. Dar ce poate sa iti spuna un semen "clarvazator" , cand Tu singur, cand ai vrut sa te intrupezi pe Terra in aceste Vremuri, ti-ai croit propria-ti cale, ti-ai semnat "biletul de drum" ? Este hilar, nu-i asa?


Mi-a venit aceasta divagatie, pentru ca primesc e-mailuri de la prieteni prin care ma intreaba diverse aspecte cu privire la propria lor viata, gen: cum ma voi descurca, cu cine ma voi intalni, ce trebuie sa fac pentru a obtine cutare sau cutare lucru, in ce stadiu sunt...,etc, dar cel mai adesea: "cine crezi ca sunt eu?".


Va rog sa nu va tulburati din pricina mea, dar....cum pot eu, din unghiul in care ma aflu, sa stiu ceea ce voi stiti cel mai bine?


Si va mai rog sa nu va lasati tulburati de nici un fel de material gen "panica", pentru ca s-au inmultit in ultimul timp, ci sa ramaneti centrati in Voi unde este cald, liniste, armonie, lumina, pace, caci Universul "misterios" acolo il veti gasi !

Personal nu ma mai intereseaza nimic, de genul atacuri, mesaje subliminale, lipsuri de tot felul, etc., iar prin aceasta am observat ca atrag spre mine semeni si situatii care imi inunda sufletul cu bucurie, abundenta, fericire si multa iubire pentru toata Creatia.
Am ajuns la concluzia ca pot fi in jurul tau "armate" de maestrii, invatatori, intelepti, caci daca tu insuti (CEL CARE ESTI - nu din carne) nu vrei, nu se intampla nici o "minune". Nu va faceti probleme ca nu sunteti ca altii, in lumina reflectoarelor, care va "sufoca" prin anunturi agresive cum ca va invata, va initiaza, ca va face, ca va drege..., considerand ca voi sunteti "anonimi", caci este tocmai invers.

Pe cursul unei ape curgatoare (viata), in urma unei furtuni (energia puternica din prezent), ies la suprafata apei doar paiele (fiind mai...usoare ), iar nestematele raman mereu pe albia raului, pentru a o face stralucitoare si a saluta Soarele.


Sursa: ILANIELL44's Channel


2 comentarii: