IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, aprilie 06, 2010

Esti un Inger Pamantean ???




Te simti diferit de alti oameni ca si cum ai fi fost pierdut pe aceasta planeta si te intrebi cand va veni cineva sa te ia acasa? Daca este asa, atunci s ar putea sa fii un Inger Pamantean, care este un alt termen pentru Lucrator intru lumina, Indigo, Cristal, sau oricare alt cuvant utilizat pentru a descrie o persoana care s a intrupat cu scopul special de a ajuta ca lumea sa fie un loc mai bun.

Fiecare persoana s a nascut cu o misiune speciala de a invata si de a evolua. Fiecare dintre noi alege o tema pentru viata, si va lucra asupra unor lectii de viata cum ar fi rabdarea, iertarea sau compasiunea. Dar Ingerii Pamanteni mai aleg si o misiune globala pe langa misiunea personala ... si aceasta misiune globala este sa ofere un serviciu lumii.

Daca ai pasiune sau talent pentru a vindeca, a preda sau a i ajuta pe altii, desi tu insuti ai probleme cu abuzul de droguri, cu greutatea, provocari relationale si altele asemenea, atunci este posibil sa fii un Inger Pamantean. Daca esti foarte sensibil si detesti violenta sub orice forma a sa, atunci poti sa fii foarte bine un Inger Pamantean!

Desi toate sufletele isi au originea din aceeasi sursa Divina, mediul si modul nostru de viata ne modeleaza deseori personalitatea si caracteristicile fizice. De exemplu, cei care isi petrec o mare parte din timp facand surf pe langa plajele tropicale vor avea o infatisare si un comportament diferit fata de cei care stau ascunsi in fiecare zi in birourile lor urbane.

De asemenea, toate vietile pe care le ai trait inainte au impact asupra ta. Si, asa cum te influenteaza familia fizica, asa si familia de origine spirituala iti modeleaza aspectul, comportamentul si chiar si scopul vietii. Pe de alta parte, interiorul fiecaruia este acelasi: un licar curat, frumos de lumina Divina. Oricum, ca lucrator intru lumina, licarirea ta de lumina s ar putea sa si fi petrecut timpul pe taramuri ceresti, departe de Pamant. Acele vremuri cand erai conectat la taramul ingeresc, regatul spiritelor naturii sau pe alte planete au influentat felul in care esti astazi. Desi salasluiesti intr un corp uman, sufletul tau se simte asemeni unui calator printr o tara straina – deoarece, in esenta, asta esti.

Nu oricine este Inger Pamantean, desigur – pentru acest rol, Dumnezeu a chemat cele mai mari si mai stralucitoare scantei de lumina pentru tranzitia catre Noua Era a Pacii. Acei oameni care nu sunt Ingeri Pamanteni isi traiesc vietile pur si simplu pentru propria evolutie, odihna, amuzament. Ei pot parea marginiti sau incontestabil nespirituali, desi sunt tot scantei Divine de viata. Vietile lor au fost pur si simplu dedicate preocuparilor umane, pamantene.

Misiunea vitala a Ingerilor Pamanteni

Daca esti un Inger Pamantean, atunci esti un lucrator puternic intru lumina, cu o mostenire de vindecari si de miracole, in urma si inaintea ta. Ai acceptat insarcinarea ta Divina de a veni pe Pamant si a ti raspandi invataturile si energiile vindecatoare. Cum s a derulat insarcinarea ta pana acum? Daca ai avut greutati in adaptarea la viata pamanteana, atunci probabil ca vei gasi raspunsuri, confort si calauzire amintindu ti originea spirituala.

Poti descoperi ca esti un Inger Intrupat sau un Spirit al Naturii; un Om Stelar ale carui vieti anterioare au fost extraterestre (ET); un Om al Marii; un Spiridus; un Cavaler Paladin; un Intelept, care este o Farmazoana Intrupata, o Mare Preoteasa sau un Mag. Esti un lucrator sezonier chemat in actiune – un Inger Pamantean. Poate ca ai avut vieti anterioare pe Pamant ca Inger Intrupat, Spirit al Naturii sau ceva asemanator, si totusi sa fi uitat de aceste incarnari, crezand ca in vietile trecute ai fost om.


Un comentariu: