IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, martie 25, 2010

Vortex pentru Romania



Va rog sa va imaginati, ca toti cei care suntem aici, formam o coloana de Lumina, in spirala, deasupra tarii noastre. Aceasta spirala coloana este in miscare, in curgere. Fiecare, in acelasi timp, suntem un brat al acestei coloane, ca un lampadar cu mai multe brate, la nivele si sensuri diferite. Imaginati-va ca insasi bratele voastre sunt bratele lampadarului. In acest moment, in palmele voastre curge lumina Sursei Divine. Sunt picaturile de binecuvantare ale Creatorului. Causul palmelor vi se umplu cu picaturi de binecuvantare. Simtiti-va acei zei si zeite de care am vorbit si presarati voi insiva aceste picaturi asupra Romaniei. Ele vor atinge inimile si mintile tututror oamenilor din Romania. Vor atinge tot ceea ce este de atins. Toate urarile din inimile noastre pentru binele suprem al Romaniei, al tuturor tarilor si al planetei, va fi atins. Coloana de Lumina care sunteti, continua sa se roteasca. Ea provoaca un vortex. Acest vortex se extinde catre intreaga Roamanie. Deasupra vortexului vin Arcturienii. Prin acest vortex ei vor absorbi energiile care nu mai sunt necesare Romaniei si o vor purifica. Lucrarea se face prin noi. Energii care nu mai sunt de folos sunt absorbite si transmutate in Lumina si Iubire.

Vortexul continua sa se miste deasupra Romaniei, noi suntem acest vortex, absorbind si trimitand catre arcturieni aceste energii nefolositoare. Prin aceasta purificare vor ramane energii luminoase, clare, ce vor permite tuturor o alegere intr-un scop mult mai inalt, avand la baza Iubirea, Adevarul, Prietenia, Daruirea. Vortexul isi intensifica miscarea. Poate sa para un adevarat uragan care strange si absoarbe in interiorul sau energii nefolositoare cu stadiul actual in care se gaseste planeta. Acturienii continua sa adune aceste energii si ca adevarati vindecatori ce sunt, sa le vindece, sa le echilibreze si sa le transmute. Nori par a se ridica de deasupra tarii noastre. De pe fruntea si din inimile oamenilor din Romania. Inimile lor sa deschid spre alegeri care corespund stadiului lor actual si o dorinta imensa va fi simtita in inimile tuturor, de o schimbare adevarata, curata pentru un bine mai inalt decat a fost pana acum. Prin vortexul pe care il formam noi, daruim acum tuturor. Si ii asistam cu puterea iubirii noastre, cu Lumina ce am primit-o si cu picaturile de binecuvantare pe care le oferim. Ca nimic din ceea ce a fost romanul azi, sa nu mai fie maine. Si un chip nou, din inima sa sa se reverse in exterior si sa manifeste chipul romanului de maine. Iar daca noi este sa fim ursitoarele si ursitorii pentru tara noastra, o facem cu intreaga noastra daruire de sine, cu cea mai mare iubire, oferind toate potentialele care pot fi la indemana noastra acestei tari si acestor oameni. Prin vortexul format de noi patrunde acum, energia prea iubitului St-Germain, flacara violet care este expandata prin miscarea spiralata a vortexului, inundand pe noi, ursitorii, inundand Romania si expandandu-se treptat si cuprinzand intreaga planeta. Sa pastram in inima noastra, in cea mai mare profunzime a zonei noastre interioare, in acel locas sacru, adanc descoperit de-abia de noi insine, sa pastram aceasta minunata planeta daruindu-i caldura si iubire, chemand energia de iubire neconditionata a Creatorului si permitand ca planeta sa se umple cu aceasta iubire. Permitem vortexului sa se ancoreze in inimile noastre, in Romania si in inima planetei. Aceasta lucrare o predam preaiubitului nostru St-Germain, arcturienilor si tuturor entitatilor care au participat si ii rugam sa continue lucrarea pentru binele suprem al tuturor.
Iar voi dragi ursitoare si ursitori fiti binecuvantati cu Lumina Creatorului !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu