IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, martie 03, 2010

UN ANUNT DESPRE MODIFICAREA AXEI PAMANTULUI...



Dragii mei, stiti ca in multe carti si mesaje se spune ca inclinatia axei Pamantului se modifica. Iata o dovada stiintifica. Doamne ajuta! As sugera sa nu mai faceti programe bazate pe frica, despre un posibil cutremur in Romania. As fi bucuros daca toata lumea ar intelege ca noi, prin constiinta colectiva, putem influenta viata noastra si a tarii/planetei. In loc sa ne rugam "sa nu..." (intrucat Universul nu cunoaste cuvantul NU, deci ia totul, drept afirmatie) ar fi minunat daca ne-am concentra sa trimitem iubire si Lumina asupra Romaniei si asupra planetei, in general. ACUM este momentul sa punem in practica ceea ce tot citim de atata timp incoace si sa actionam in mod INTELIGENT si IUBITOR, renuntand la frica. Nu e usor, DAR SE POATE!!! Va rog mult sa va ganditi ca NOI facem programul, pe care tot NOI il suportam.

"Cutremurul puternic care a lovit Chile la sfarsitul saptamanii trecute este posibil sa fi modificat axa Pamantului si sa fi scurtat durata zilei, spun cercetatorii de la NASA.

Schimbarile sunt neglijabile, dar permanente. Astfel, fiecare zi este mai scurta cu 1,26 microsecunde, potrivit primelor calcule, o secunda continand un milion de microsecunde, informeaza CNN.

Ce a ramas in urma cutremurului devastator din Chile?

Explicatia oamenilor de stiinta este ca un cutremur de intensitatea celui care a lovit Chile determina mutari masive ale rocilor, modificand, astfel, redistribuirea greutatii pe planeta si, automat, si miscarea Pamantului, care determina lungimea zilelor.

"Orice eveniment global care implica miscarea maselor afecteaza rotatia Pamantului", a spus Benjamin Fong Chao, de la NASA Goddard Space Flight Center din Greenbelt, Maryland, explicand un fenomen similar din 2005.

Chile a inregistrat cel mai puternic cutremur din ultimii 50 de ani

Folosind aceasta teorie, Ricgard Gross, un geofiyician de la NASA Jet Propulsation Laboratory din Pasadena, California, a incercat sa demonstrete pe computer cum cutremurul de 8,8 grade care a lovit Chile pe 27 februarie a afectat Pamantul.

El a aratat ca, teoretic, axa Pamantului s-a mutat cu aproximativ 8 centimetri.

Astfel de modificari au mai fost sesizate. Cutremurul de 9,1 grade care a provocat un tsunami devastator in Oceanul Indian in 2004 a scurtat durata zilei cu 6,8 microsecunde.

Bilantul mortilor dupa seismul din Chile a ajuns la 723 de persoane

Pe de alta parte, durata unei zile poate si sa creasca in urma miscarilor scoartei terestre. Spre exemplu, daca uriasul bazin al impresionantei hidrocentrale Three Gorges Dam din China ar fi umplut total, adica ar contine 40 de kilometri cubi de apa, ar provoca o modificare a axei Pamantului ce ar lungi durata zilei cu 0,06 microsecunde, sustin cercetatorii."
Sursa:www.ziare.com


Mesaj de la Arhanghelul Uriel 1 martie 2010 (ii multumim Alexandrei)

Cum creste gradina voastra...

Oricine se ocupa de gradinarit stie ca pentru a crea o gradina este nevoie de munca multa si rabdare. Gradinile pe care le admiram au trecut prin multe sezoane de plantare, insamantare, ingrijire si plivit. Tot acest proces presupune adaugarea, inlaturarea si separarea plantelor, astfel incat ele sa se afle la locul potrtivit, sa nu se incomodeze una pe cealalta sau sa nu creasca fara control. Aceste interventii se fac la inceputul sau la sfarsitul ciclului de crestere, dupa care trebuie sa asteptam pentru a vedea ce aduce urmatorul sezon. Nu conteaza cat de repede ne dorim sa vedem rezultatele, ci trebuie sa asteptam pana cand plantele se fixeaza singure si ne arata cum vor creste in mediul lor.



Imi place gradinaritul si am creat o gradina frumoasa de flori la una dintre casele mele, o gradina care mi-a demonstrat constant unde am plantat gresit plantele sau unde am subestimat dezvoltarea lor. Nu aveam de unde sa aflu asta decat punand semintele si asteptand sa vad ce se intampla. Apoi, cand gradina a inceput sa creasca, am putut vedea unde aveam de facut ajustari, astfel incat toate plantele sa beneficieze de lumina sau de umbra de care aveau nevoie, toate sa aiba conditii corespunzatoare de crestere si, in acelasi timp, sa nu puna stapanire pe intreaga gradina.


Plantele pe care le-am ales sau care mi-au fost daruite mi-au reamintit si ceea ce aveam de facut in propria viata. Intr-un an am plantat niste tuberculi de iris pe care mi i-a daruit cineva din familie. In doua sezoane, acei irisi ocupasera aproape toata gradina, sufocand multe dintre celelalte plante. In tot acest timp, eu ma confruntam cu probleme legate de trasarea unor hotare legate de familia mea - un mesaj pe care l-am primit clar in timpul orelor indelungate in care am sapat, am separat si am dat duzine de tuberculi de iris. Gradina mea imi punea cu generozitate la dispozitie informatia de care aveam nevoie pentru a face schimbarile necesare in viata mea.


Fiecare gradinar stie ca, dupa cateva cicluri de crestere, plantele cresc excesiv, nesanatos si sunt predispuse la imbolnavire. Asa ca le sapam, le separam, le plantam din nou si renuntam la ceea ce nu mai este necesar. Aceasta este o ocazie de a ne reordona gradina, de a misca lucrurile si de a ne asigura ca toate se gasesc la locul potrivit. Unele plante nu se simt bine in zone in care altele se dezvolta si ne vor arata asta atunci cand au nevoie sa fie mutate. Asemenea unei gradini, noi trebuie sa ne dorim sa facem asta in vietile noastre: sa eliberam ceea ce nu mai este necesar, sa fim deschisi la mesajele pe care le primim in legatura cu schimbarile pe care este nevoie sa le facem si sa actionam in consecinta. Daca nu, vietile noastre sunt in dezechilibru si trebuie sa ne oprim, sa smulgem buruienile, sa miscam lucrurile pana cand atingem simetria si frumusetea pe care le dorim. Atunci vom putea admira ceea ce am creat pana la venirea urmatorului ciclu de reordonare.



Energiile lunii martie



Februarie a trecut cu siguranta foarte repede; parca nici nu a inceput bine ca s-a si sfarsit. Acum am intrat in luna martie si nu suntem prea siguri de ceea ce urmeaza sa se intample. Pe scena lumii, evenimentele par sa indice posibile consecinte grave. Asta se intampla, atunci cand intunericul isi pierde sprijinul: apare din ce in ce mai intunecat, pentru ca este din ce in ce mai putina lumina in jurul sau. In aceasta luna trebuie sa ne amintim ca putem schimba energia oricarei situatii, atunci cand refuzam sa ne permitem sa patrundem pe teritoriul fricii, sau cand refuzam sa credem ca suntem lipsiti de ajutor in fata energiilor care au dominat atata vreme, dar al caror timp a luat sfarsit.



De la sfarsitul anului 2009, planeta Marte a fost retrograda, ceea ce ne-a incetinit mult activitatea atunci cand am incercat sa avansam, existand tot timpul obstacole in calea noastra. Incepand cu data de 10, planeta isi reia miscarea directa, ceea ce ii permite energiei blocate sa avanseze, reenergetizandu- ne pentru a putea trece la actiune, trezindu-ne motivatia si pregatindu-ne pentru echinoctiu, inceputul primaverii. Aceasta va fi deoasebit de puternica, deoarece se combina cu anumite energii noi, care deschid un nou portal. Actiunea pe care nu am putut sa o intreprindem luna trecuta incepe sa se deschida.


Cele mai provocatoare aspecte ale lunii martie vor avea de-a face cu indecizia, pentru ca vor exista multe probleme care vor concura pentru atentia noastra, majoritatea avand de-a face cu ceilalti. Aceste aspecte au inceput in ultima saptamana a lunii februarie si vor continua pana in iunie. Multi vor lua hotarari legate de calea pe care o vor urma in conditiile in care optiunile nu vor fi intotdeauna foarte clare. Aceasta este o luna a curajului si a focalizarii foarte precise, de laser, asupra caii noastre. Vom fi mai presati sa definim ceea ce ne dorim „cu adevarat”.


Deoarece tot mai multa energie se deschide, aceasta aduce cu sine un nou potential, care pare a fi de neatins. Atunci cand credem ca ne punem la indoiala capacitatea de a face fata provocarii, in realitate avem de-a face cu teama noastra de a ne indeparta prea mult de zona de confort si de a nu „face greseli”. Atat timp cat ne temem sa intram in actiune, daca nu suntem siguri de calea pe care s-o urmam, sau daca ii mai asteptam si pe altii, vom amana minunatele ocazii pe care le are luna martie pentru noi si vom continua sa ne simtim blocati si fara directie. Primele doua saptamani sunt excelente pentru planificare, stabilirea intentiei si pregatirea pentru echinoctiu, care constituie inceputul noului an astrologic si aduce promisiunea primaverii si a unor noi inceputuri. Sa aveti o luna minunata !


Mesajul lui Uriel

Traiti-va potentialul!



Potentialul reprezinta o energie neexprimata, aflata in asteptarea intentiei, a gandului si a credintei, pentru a da nastere unei forme. Fiecare dintre voi are potential sub forma multor niveluri diferite de energie ce asteapta conectarea si exprimarea. In cadrul fiecaruia dintre aceste niveluri puteti crea o realitate diferita, oricare dintre ele fiindu-va disponibila atunci cand va gasiti alinierea corespunzatoare si aveti intentia care se potriveste cu vibratiile respective. Intreaga energie raspunde Legii Universului, asa ca, atunci cand manifestarea nu are loc, inseamna ca exista un aspect al procesului care nu este in aliniere.



Va indepliniti intotdeauna potentialul care va este disponibil in fiecare clipa. S-ar putea sa va doriti mai mult decat traiti in prezent pentru ca stiti ca acest lucru este posibil, dar nu va aflati inca la vibratia necesara pentru stabilirea conexiunii. Sau vedeti potentialul in ceilalti si incercati sa il manifestati pentru ei, si nu pentru voi. E adevarat ca este un dar sa poti sa le oferi altora o imagine a realitatilor care le sunt posibile, insa acest potential se poate manifesta numai si numai prin eforturile lor. Cel mai mare dar pe care il puteti face lumii este sa va traiti propriul potential. Cum creati o realitate care sa va exprime potentialul de la un moment la altul? Incepeti prin intelegerea ca transformarea reprezinta miscarea de la un nivel de potential la altul. Planificarea acestei miscari este divina si se petrece dincolo de nivelul mintii. Ea reprezinta comunicarea pe care sufletul vostru o are cu el insusi, este cea care impune ca raspuns transformarea voastra. Puteti interpreta aceasta miscare prin intermediul ego-ului si sa raspundeti cu frica sau sa o interpretati prin centrul vostru divin si sa stiti ca va pregatiti pentru un nou potential si ca modelul unei noi realitati se creeaza in interiorul vostru.


Nevoia de a intelege aceste miscari cu mintea voastra constienta va reflecta frica de necunoscut si credinta ca Universul va face lucruri pentru care nu sunteti pregatiti. Pe masura ce evoluati spre incredere, puteti exersa crearea unei realitati in desfasurare care trece de la o transformare la alta, fiecare dintre realitati exprimand un nou nivel al potentialului. Puteti face asta fara teama, pentru ca acest proces va reflecta cresterea si intelegerea, iar potentialul reprezinta ceva ce ati creat deja ca o posibilitate pentru voi. Cand aveti intentia de a trai la nivelul potentialului va exprimati cele mai inalte energii posibile pe care le puteti accesa in momentul respectiv. Si, astfel, daruiti Pamantului si omenirii cea mai inalta prezenta a voastra.

Echilibrarea energiilor

Unul dintre lucrurile pe care le putem preda copiilor Indigo si Cristal (si pe care il putem practica noi insine) este modul de echilibrare a energiilor. Atunci cand sunt in dezechilibru, energiile sunt resimtite ca fiind imprastiate, inspaimantatoare si naucitoare. Ele ne pot face sa ne simtim fara control, sa simtim ca avem prea multe alegeri care ne preseaza si ca trebuie sa luam hotarari prea repede si fara suficiente informatii. Putem fie sa permitem acestor energii sa ne ia pe sus, fie sa luam o pauza, sa gasim echilibrul si apoi sa luam decizii care sa reflecte modul in care dorim sa folosim aceste energii.



Aceste energii au surse diferite, inclusiv acelea de care suntem constienti, cum ar fi alti oameni si situatii. Dar ele exista si in asteptari (asteptarile noastre sau cele pe care credem ca le au ceilalti in legatura cu noi) si in credinte. Echilibrarea lor nu are atat de mult de-a face cu eliberarea, cat cu decizia de a alege ce energii ne permitem sa pastram sau sa exprimam si ce energii eliberam. Chiar daca noi credem ca trebuie sa echilibram toate energiile care ne ies in cale, ceea ce avem de facut in realitatate este sa discernem care sunt benefice pentru noi, lasandu-le pe toate celelalte sa treaca.


Ia ceva timp si efort sa il inveti pe un empatic (asa cum sunt multi copii cu energii inalte) sa fie selectiv in ceea ce priveste energia la care raspunde. Dar asta este ceea ce trebuie sa facem daca vrem sa-i dam uneltele de care are nevoie pentru a invata cum sa-si gaseasca propriul centru, in haosul creat de multitudinea de tipuri de energie pe care le simte. Cel mai bun mod in care se poate face asta este sa punem intrebarea simpla: „Este a mea sau a altcuiva?”. Raspunsul va fi intotdeauna adevarat. Daca nu este energia lui, si de obicei nu este, este nevoie sa fie tratata corespunzator. Orice energie care apare brusc, este prea intensa sau dramatica si ne da o senzatie de disconfort, este o energie straina, care isi cauta echilibrul. Ar trebui trimisa inapoi la proprietar sau eliberata in Univers.


Chiar si copiii mici pot fi invatati sa faca asta, ceea ce ii va ajuta sa evite sentimentul ca sunt raspunzatori de toate energiile din jurul lor. Atunci vor fi mai calmi, mai centrati si mai putin nelinistiti, avand cunoasterea faptului ca detin controlul asupra energiilor care candva le invadau spatiul, cerandu-le timp si atentie. Aceasta unealta simpla ii va ajuta sa ramana centrati atunci cand sunt in preajma celorlalti si le va da puterea sa-si gestioneze energiile in moduri care sa serveasca binelui lor superior. Aceasta este o unealta pe care o poate folosi oricine, in orice situatie, pentru a ramane centrat si echilibrat. Cu cat este folosita mai mult, cu atat devine mai automata utilizarea ei, pana cand procesul de a te indeparta de energia straina si de a ramane in propriul centru devine un raspuns automat la orice energie care distruge pacea si bucuria.

Sursa:editura foryou.

Un comentariu:

  1. nasa mai si minte sa incercam sa vedem dincolo spre adevarata realitate; numai bine

    RăspundețiȘtergere