IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, martie 03, 2010

LEGEA ATRACTIEI - SECRETUL


Cea mai mare parte a conducatorilor din trecut au ratat intelegerea unei mari parti a Secretului - partea care se refera la impartasirea Secretului cu ceilalti. Traim cea mai minunata perioada a istoriei. Este pentru prima oara cand avem cunoasterea la indemana. Cand ne uitam in jurul nostru, chiar si la trupul nostru, ceea ce vedem este doar varful aisbergului.

Gandeste-te la asta un moment. Priveste-ti propria mana. Pare solida, dar de fapt nu este asa. Daca o observi la un microscop adecvat, vezi o masa de energie care vibreaza. Totul este construit in acelasi fel, fie ca este vorba de mana ta, de ocean sau de stele. Totul este energie; lasa-ma sa te ajut sa intelegi un pic asta. Exista, bineinteles, Universul, galaxia noastra si planeta noastra. Apoi exista indivizii, si in interiorul trupurilor sunt organele, apoi celulele, apoi moleculele, apoi atomii si in sfarsit energia.

Avem deci multe nivele de analizat. Totul in univers este energie. Nu conteaza in ce oras locuiesti, ceea ce conteaza este ca ai in corpul tau suficienta putere potentiala pentru a ilumina intregul oras timp de o saptamana. Cei mai multi oameni se definesc pornind de la acest trup, insa tu nu te rezumi la un corp finit.

Tu esti de fapt un camp de energie. Ceea ce stii despre energie este urmatorul lucru. Mergi la un fizician specialist in cuantica si intreaba-l: "Cine creeaza lumea?" Iar el va spune, "Energia." Ei bine, sa descriem energia. In primul rand, ea nu poate fi creata sau distrusa. A existat dintotdeauna, tot ceea ce a fost exista in continuare: ia o forma, o pastreaza o vreme si apoi renunta la forma. Bine. Mergi la un teolog si intreaba-l, "Cine a creat Universul?" El va spune, "Dumnezeu." Bine, atunci descrie-l pe Dumnezeu. Dumnezeu a existat dintotdeauna, nu poate fi creat sau distrus. El este tot ceea ce a fost, tot ceea ce va fi, luand forma, dainuind in forma si renuntand la forma. Vezi, este vorba de acelasi lucru, exprimat intr-o terminologie diferita.

Daca tu crezi ca esti doar un pachet de carne ambulanta, gandeste-te din nou. Esti o fiinta spirituala, esti un camp de energie, actionand intr-un camp de energie mai vast. Toti suntem in legatura unii cu altii. Numai ca nu ne dam seama de asta. Nu exista un inauntru si un in afara. Totul in Univers este interconectat; totul este un singur camp de energie.
Toti suntem extensii ale Sursei de energie. Existi in acest trup minunat, insa trupul ti-a distras atentia de la ceea ce esti tu cu adevarat.

Tu esti Sursa de energie ... Esti o fiinta eterna, esti forta lui Dumnezeu. Tu esti ceea ce numesti Dumnezeu. Conform Scripturii, esti imaginea si asemanarea lui Dumnezeu. Putem spune ca suntem o modalitate prin care Universul devine constient de el insusi. Putem spune ca suntem un camp infinit de posibilitati. Toate aceste afirmatii sunt adevarate. Toate marile invataturi ti-au spus ca ai fost creat dupa chipul si asemanarea unei surse creatoare. Asta inseamna ca ai potentialul si puterea lui Dumnezeu de a-ti crea lumea cu adevarat.

Poate ca ai ajuns la acest moment minunat si demn de tine sau poate ca nu. Problema pe care ti-am pus-o este urmatoarea: ceea ce ai obtinut in viata, este ceea ce vrei, este demn de tine? Daca nu este demn de tine, cand vei schimba aceasta situatie? Pentru ca ai puterea sa faci asta.

Partea frumoasa a legii atractiei este ca poti incepe sa o aplici oricand. Poti incepe sa gandesti cu adevarat si poti incepe sa generezi in propria ta fiinta un sentiment de armonie si fericire. Legea atractiei iti va raspunde. Asa ca vei incepe sa ai alte convingeri, cum este convingerea ca Universul inseamna abundenta. Sau convingerea ca totul iti merge bine. Sau convingerea ca nu imbatranesti, ci intineresti. Poti sa faci toate aceste lucruri folosind legea atractiei. Astfel te poti elibera de modelele ereditare, de cutumele culturale, de convingerile sociale si sa-ti dovedesti odata pentru totdeauna ca puterea din interiorul tau este mai mare decat puterea din afara ta.

Unii dintre voi, probabil, va ganditi, "Toate acestea sunt minunate, insa eu nu le pot pune in practica", sau, "Ea nu ma va lasa niciodata sa fac asta", sau "El nu ma va lasa niciodata sa fac asta", sau, "Nu am suficienti bani sa fac asta", sau "Nu sunt suficient de puternic sa fac asta", sau, "Nu sunt suficient de bogat sa fac asta", sau "Nu sunt, nu sunt, nu sunt, nu sunt!" Fiecare "nu sunt" este o creatie.

"Fie ca gandesti ca poti, fie ca gandesti ca nu poti, oricum ai dreptate." - H. Ford

Exista oare o limita in acest sens? Nici vorba. Suntem fiinte nelimitate. Pentru noi nu exista oprelisti. Potentialul, talentele, darurile si puterea din fiecare individ de pe aceasta planeta sunt nelimitate. Nu exista un catastif in cer in care Dumnezeu a scris ceea ce iti este destinat, misiunea ta in viata. Nu exista catastif in cer care sa spuna, "Donald Walsch, baiat dragut, care a trait in prima parte a secolului 21 si care, (urmeaza doua puncte). Acolo este un spatiu liber, sa stii. Daca te gandesti ca ceea ce trebuie sa faci pentru a intelege rostul tau pe pamant este sa gasesti acel catastif si sa afli ce a planuit Dumnezeu cu tine, ei bine, afla ca acel catastif nu exista. Asa incat scopul tau este acela care spui tu ca este, iar misiunea ta este misiunea pe care ti-o dai singur.

Viata ta va fi ceea ce tu vei face din ea, si nimeni nu o va judeca, nici acum nici in eternitate. Mi-au trebuit o multime de ani pentru a intelege asta, pentru ca am crescut cu ideea ca m-am nascut pentru a face ceva anume, si daca nu voi fi facut asta, Dumnezeu nu va fi fost multumit de mine. Acum, cand am inteles ca scopul meu este sa simt si sa traiesc bucuria, am inceput sa fac numai lucrurile care imi aduc bucurie.

Este o vorba care spune, "Daca nu te distrezi facand un lucru, nu-l mai face." Bucurie, dragoste, libertate, fericire, ras. Asta este totul. Daca simti bucurie dupa o ora de concentrare si meditatie, atunci mediteaza. Daca simti bucurie mancand un sandwich cu salam, atunci mananca sandwich-uri cu salam. Atunci cand am grija de pisica mea, simt bucurie, atunci cand ma plimb in natura, simt bucurie. Asa ca imi doresc sa raman mereu in aceasta stare. Ca sa fac asta, trebuie doar sa-mi conturez ideea a ceea ce vreau si ea se va manifesta. Reteta succesului este fericirea interioara. Orice te face sa te simti bine atrage dupa sine si mai multa bucurie.

Acum urmaresti acest film. Tu esti cel care l-ai adus in viata ta si tu esti cel care hotarasti daca il vei folosi. Daca te face sa te simti bine, e in ordine, daca nu te face sa te simti bine, lasa-l deoparte. Gaseste ceva care sa te faca sa te simti bine, care sa se armonizeze cu inima ta.

"Urmeaza-ti fericirea si universul iti va deschide usi acolo unde erau doar ziduri." - J. Campbell

Cred ca esti magnific. Ca ai in tine ceva magnific. Nu conteaza ce ti s-a intamplat in viata. Nu conteaza cat de tanar sau cat de batran crezi ca esti. In clipa in care incepi sa gandesti asa cum trebuie, ceva din tine, puterea din tine se va dovedi mai mare decat lumea intreaga. Va incepe sa se manifeste. Iti va conduce viata. Te va hrani, te va calauzi, te va proteja. Te va directiona. Iti va sustine existenta, daca o lasi. Sunt sigur de asta.
BUCURA-TE DE VIATA. Primeste aceste lucruri cu inima deschisa. Bucura-te de ele. Nu trebuie sa faci nimic din obligatie. Fa numai ceea ce vrei sa faci.

6 comentarii:

  1. Am vizionat filmul si mi-am schimbat modul de gandire. E extraordinar!!! Fiica mea si-a construit o placa a visurilor si chiar a functionat! De cate ori simt ca ceva inauntrul meu nu e in ordine ma uit la film si starea mea se schimba.Merita vazut!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo...ma bucur pentru tine draga Crysta

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur ca mai intalnesc si oameni care gandesc ca mine,zic asta pentru ca multi nu sunt in stare sa accepte legea atractiei,sau nu cred in ea...oricum am vrut sa ma alatur si eu legii atractiei,felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu ma bucur sa intalnesc oameni care cred in legea atreactiei. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerea mea este ca fiecare Om isi gaseste "modul"de a se relaxa ,reenergiza,linisti.Din punctul meu de vedere aceasta "lege secreta" nu e deloc secreta,cu totii am visat cu ochii deschisi, am vizualizat ..ce om vrem sa avem langa noi,ce casa,masina...etc..si incet ,incet le-am adus in viata noastra ...dar nu stand cu dinu la soare...(scuzati expresia) .Adevarul este ca cei care promoveaza asa ceva,s-au umplut de bani cu dvd-urile care le comercializeaza...deci...au atras..insa nu e atractie ci este treaba bine gandita si comercializara.Daca nu ne luptam inca cu sabii,inseamna ca am evoluat si ca ne dorim mai mult si la fel..dorim sa fim si in gratiile lui Dumnezeu evoluand spiritual.V-ati pus intrebarea " de ce asociaza Legea atractiei cu BIBLIA? ca sa aiba priza la public..Omul nu trece cu vederea cand vede BIBLIE...si ce-si zice omul...ah..nu manii pe dumnezeu daca intru in VORTEX si respira usurat urmand mantrele , intonand cine stie ce idiotenii doar ca sa prospere.
    Nu cred ca e nimeni tampit sa ii placa sa stea trist non stop,sa nu-si doreasca si sa nu viseze ,sau cei din tarile subdezvoltate care dorm pe rogojina,nu cred ca nu si-au dorit sa doarma intr-un pat si acum o sa spuneti...ah ei nu stiu sa intre in VORTEX..aiureli..Viata este frumoasa...cu bune si rele ...acestea fiind relative,ptr ca ce e bine ptr mine,ptr altul poate dauneaza...si de trecem peste rele...inseamna ca am mai invatat ceva.Frumusetea vietii consta in "a trai" ,nu a astepta sa traiesti....din 15 ale lunii cand iau salariu,pana la urmatoarea data de 15 a lunii urmatoare,dar cum in Romania este putin probabil sa mai ai vreun vis...ideal ar fi sa ne mutam in SUA..acolo da oportunitati cum spune Legea atractiei.
    N-am scris cu nici o rautate cele de mai sus,sunt un om pozitiv,senin si deschis la nou ....insa asocierea religiei cu Vortexul ,mi se pare o prostie.Nici religiilor nu le dau prea multa crezare,ptr ca sunt restrictive ,dogmatice si avare...insa si legea atractiei are la baza tot ...marirea contului in banca si bravo lor...
    Fiti selectivi in ceea ce cititi si luati ce e bun si de la viata si din carti.Asa o sa ajungeti la batranete...spunand..n-am trait degeaba.
    Sanatate maxima tuturor si sa ne recitim sanatosi !

    RăspundețiȘtergere