IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, februarie 14, 2010

VIATA ESTE O PROFETIE AUTO-IMPLINITOARE

Mesaj de la grupul Espavo...

SALUTARI DE ACASA!

Avem multe de imaprtasit cu voi, asa ca vom incepe direct cu informatiile, care anunta o uriasa schimbare de energie reprezentand inceputul pe aceasta planeta.
Multi dintre voi va veti confrunta cu aceasta schimbare in viata personala. Multi se vor confrunta cu schimbari importante in curgerea vietii lor. Indiferent ce se va intampla cu voi sau oricum va avea loc aceasta schimbare in lumea voastra, noi va rugam sa o priviti mai degraba ca pe o posibilitate de schimbare, nu una care vi se impune din afara. Nu uitati niciodata ca voi sunteti creatorii, magicienii Tablei de Joc. Dorintele si pasiunile voastre conteaza cel mai mult in viata voastra. Sistemele voastre de credinta v-au oprit adesea de la aflarea lucrurilor sau de la a face ca evenimentele sa se deruluize conform dorintelor voastre. Acum, asta va inceta. Pe masura ce va mutati spre nivelele urmatoare, veti vedea lucrurile dintr-o perspectiva total diferita.


PROFETII CARE SE INDEPLINESC ACUM

Mai sunt 3 ani in fata voastra, care vor fi foarte critici. In aceasta scurta perioada, noi energii vor ajunge pe Pamant si in fiinta voastra, stabilizand umanitatea pentru o noua perioada de o mie de ani. Aceasta nu este o informatie noua ; ea a fost deja spusa de multe ori. Noi doar adaugam o caracteriatica diferita informatiei care v-a fost impartasita, astfel incat sa puteti vedea din perspectiva noilor inaltimi pe care le atingeti. Asa cum multi ati studiat, sau vi s-a spus de catre diferiti maestri, s-a facut profetia ca Iisus Christos va reveni pe Pamant si ca vor urma o mie de ani de pace, dupa Armaghedon.


ACUM, VOI VA AFLATI IN CEEA CE SE CHEMA ARMAGHEDON.


Profetia ca Iisus Christul va veni sa guverneze pacea de o mie de ani, este absolut adevarata. Numai ca nu a fost vorba despre o singura fiinta ci despre voi toti. Acum ati facut primul pas in Era Armaghedonului. Inalta Energie se intoarce la voi si datoria voastra este sa-i faceti loc sa se stabilizeze pe planeta, curatind locul din exteriorul si interiorul vostru primind-o cu inima si sufletul deschise. Cum ? Cand va priviti in oglinda spuneti :" Eu sunt suficient de bun" sau " Eu sunt perfect". Daca insa va veti nega (''nu sunt suficient de..'''' nu sunt perfect'') veti ridica blocaje in fata evolutiei si devenirii voastre, si il veti ascunde pe Dumnezeul din voi. Primul lucru pe care va rugam sa-l faceti este sa nu va mai judecati pe voi insiva. Incepeti sa priviti mai degraba posibilitatile decat dificultatile. Priviti la oportunitatea de a creste, cand vedeti ca se intampla ceva negativ, deoarece acesta este motivul pentru care acest lucru apare in viata voastra. Priviti fiecare eveniment din viata voastra ca pe o experienta care vine sa va invete ceva. Orice experienta, buna sau rea, este un dar, un cadou pentru care trebuie sa multumiti ca v-a iesit in cale. Nimic nu apare in fata voastra intamplator. Nu intoarceti spatele ocaziilor!

SECRETUL VIETII

Revenim la o singura fraza pe care am mai rostit-o si alta data. Daca veti intelege cu adevarat ce inseamna aceasta fraza, atunci voi stiti de ce ati venit pe Pamant.
Viata este o profetie auto-implinitoare. Intelegerea voastra va creste atunci cand va cuprinde nu doar individul ci si colectivitatea. Sa va dam cateva exemple. Nu cu mult timp in urma, oamenii au inceput sa scrie despre cateva evenimente care se vor intampla pe Pamant. Va vom aminti cateva dintre cele mai fascinante parti ale acestora. La un moment dat, s-a canalizat ca vor exista cele 3 zile de intuneric, inainte ca Pamantul sa intre in centura fotonica si ca noua energie sa inceapa sa soseasca. S-a precizat chiar si data la care acesta eveniment s-ar putea intampla. Informatia a atins o coarda sensibila si a devenit foarte populara. Informatia i-a ajutat pe multi sa se trezeasca, sa evolueze. Asadar, din momentul in care prima persoana a primit informatia, umnaitatea a inceput sa se schimbe, sa evolueze si sa se adapteze la informatie. Nevoia de a experimenta fizic cateva din aceste alte realitati, nu a mai fost necesara. S-au vehiculat mai multe date de incepere a celor 3 zile de intuneric. Cand prima data vehiculata a sosit si perioada celor 3 zile a trecut, unii au urcat pe un munte pentru a saluta centura fotonica. Totusi, nici unul dintre aceste evenimente nu s-a produs. Asta i-a facut pe unii sa presupuna ca ele au avut loc poate in alta dimensiune, neperceptibila de oameni. Oricum, multi oameni au concluzionat ca acesta a fost un esec. S-a nascut astfel un puternic obstacol in realizarea acelei informatii, caci multi oameni nu au avut incredere in ea. Totul a fost linistit pentru o vreme si apoi, energia producerii evenimentelor, a revenit.
Din nou oamenii au inceput sa vorbeasca despre centura fotonica, despre cele 3 zile de intuneric si despre toata energia din jurul acestora. Noi va spunem toate acestea, deoarece multe dintre adevaruri fac parte din channelingul original, care incepe acum sa se desfasoare. Chiar daca realitatea energetica a fost schimbata inainte ca evenimentul sa aiba loc, acesta a fost gravat in inimile si mintile puternicilor creatori care sunteti voi, oamenii. Aceasta ne permite sa afirmam ca acea realitate a capatat o mare potentialitate si poate fi de acum incolo experimentata, si asta nu pentru ca a fost prezisa, ci pentru ca ea exista ca informatie care poate rezona in multe inimi si minti, intr-o mare colectivitate. Acesta este mecanismul care face ca evenimentele sa se produca mai repede.


HOLOGRAMELE : FORMELE DE ENERGIE CARE ATRAG MATERIA

Noi v-am spus inainte ca vedem ca mantia hologramei Pamantului, pe care voi il construiti, va sosi in curand. Pamantul a inceput ca o holograma... fructul unui gand a lui Dumnezeu, lansat in nemarginire, unde multe ganduri s-au intersectat (si se inersecteaza) , devin congruente, creand forme tridimensionale de energie, care conduc la aglomerari, in final, materiale. Materia incepe sa-si gaseasca calea pentru a crea ceea ce voi numiti planeta Pamant si tot ceea ce o inconjoara. Multele evenimente care se intampla iau forma si se ataseaza hologramei originale a planetei. Cand masa critica este atinsa, se produce a deplasare energetica calitativa (sa ne amintim ca acumularile cantitative duc la salturi calitative . Cu alte cuvinte, voi puteati crea realmente acele zile de intuneric care ganditi ca vor veni si va vor afecta, intr-un fel sau altul.
Tot voi veti fi aceia care veti crea o noua energie pe care o veti interpreta ca fiind centura fotonica, ca o consecinta a ideii implementata in fiinta voastra din momentul in care ati primit informatia privind iminenta acestei centuri fotonice. Acea idee privind centura fotonica nu sta degeaba in voi ci lucreaza pentru materializarea ei in existenta voastra. Aceasta este adevarata magie a cine sunteti voi. Cand voi creati in armonie cu alte fiinte, stradaniile se conjuga, se amplifica si evenimentele gandite (mai ales colectiv), se produc. La acest moment crucial, de cotitura, ati ajuns acum.
Ceea ce percepeti va crea toata realitatea pe care o doriti pentru voi. Aceasta pentru ca, amintiti-va (!), acesta este un joc. Voi nu sunteti umani, sau numai umani. Nu exista ceva palpabil care se cheama TIMP, totusi, voi traiti cu acest concept in fiecare secunda a fiecarei zile. Toata enegia voastra pare sa fie prinsa intr-un corp micut, unde voi va miscati intre cadre ale timpului. In realitate, voi sunteti un spirit maret, pretinzand ca jucati acest joc.
Intrebarea pe care v-o punem este :" De ce? Ce doriti de la acest joc?'' Acum este timpul sa fiti foarte lucizi in privinta focalizarii voastre asupra a ceea ce se va intampla.
Ce va lumineaza in interior? Partea din Acasa cu care ati venit si care va va ajuta sa construiti acest loc.
Sa nu va fie frica de viziunile voastre, dragii nostri. Nu mai considerati lucrurile ca fiind bune sau rele, corecte sau gresite. Priviti in inima voastra si sesizati: Ce vi se adauga sau se ia de la voi? Acelea vor fi cele mai mari parti care sosesc.

Bucurati-va de aceste creatii si gasiti o cale de a va exprima pasiunea.

Distrati-va cu centura fotonica si cu ceea ce veti vedea ca fiind zilele de intuneric. Imbaiati-va in aceasta energie. Intelegeti ca umanilor le place sa fie speriati, deoarece asta este natura lor. Dar voi iubiti lumina.
Oricat ati nega, voua va place si sa va fie frica de intuneric. Acesta este motivul pentru care multi dintre voi sunteti pasionati ai filmelor de groaza. Distrati-va cu acestea, pentru ca este o frumoasa experienta umana. Dar tineti minte ca totul apare ca fiind perspectiva voastra, pentru ca nici unul din aceste lucruri nu este "real". Frica este doar o lipsa a luminii. Cand Dumnezeii creatori mentin o lipsa a luminii si o proiecteaza, ei pot crea in campul energiei negative, tot atat de usor cum creaza si in campul energiei pozitive.
Amintiti-va, dragii nostri, viata este o profetie atot-implinitoare. Ce doriti sa faceti din asta? Care sunt cele mai inalte vise ale voastre acum?

PROFETIA DESPRE 2012

Cu aceasta, noi va rugam sa faceti urmatorul pas, pentru ca acesta este acum in fata voastra.
In anul 2012, va fi o uriasa schimbare de energie pe aceasta planeta. Fiecare dintre voi va face parte din asta, intr-un anumit fel. Nu va fi nimeni care sa nu simta acest lucru. Propria voastra fiziologie se schimba si se adapteaza, astfel incat puteti detine mai mult din propria voastra lumina, mai mult decat ati putut detine vreodata. Energia sexuala din corpul vostru va incepe sa curga de 10 ori mai mult decat in mod obisnuit, aproape imediat. Acei care s-au simtit inconfortabil cu aceasta energie, aceia care au avut rani din trecut, chiar si cei care au lucrat cu aceasta, si totusi traiesc un disconfort, vor avea cele mai mari dificultati in aceasta tranzitie.
Acestea sunt timpurile cand voi toti, ca vindecatori si invatatori, puteti fi acolo pentru a ajuta la stabilizarea acestei energii, pentru a-i tine de mana. Multi dintre voi ezita sa faca asta si spun :" Eu nu stiu suficient. Nu am studiat asta. Cum am sa ajut o alta persoana? " Acesta este motivul pentru care ati venit aici si pentru care v-ati intors pe Pamant de multe ori. Cateodata v-ati intors aici chiar dupa ce v-ati completat lectiile, pentru a ajuta la miracolele care se produc acum. Mentineti acea putere, pentru ca este darul vostru. Retineti acea energie a cine sunteti voi si sa nu va fie frica de ceea veti vedea acolo, inafara, sub forma umbrelor. Aceste provocari sunt doar oportunitati pentru ca voi sa va straluciti lumina, asa cum nu ati facut-o niciodata inainte. Datorita acestui lucru, veti fi capabili sa luati toata aceasta energie care inconjoara anul 2012 si sa va bucurati de ea.

Dansati in mijlocul negativitatii si distrati-va cu ea.
Apoi, noi speram ca voi sa o luati si s-o faceti sa fie reala pentru voi.
Voi ne intrebati in continuare pe noi ce se va intampla in anul 2012. Noi ne intoarcem si va intrebam pe voi ce se va intampla in anul 2012. Voi detineti cheia si nu exista limite pentru voi. Voalul va fi literalmente ridicat pentru o scurta perioada de timp, pentru fiecare dintre voi, pentru a va recupera abilitatile creative. Aceasta se va intampla peste urmatorii 3 ani; pentru asta va pregatiti acum. Bucurati-va de aceasta calatorie. Gasiti acele parti ale pasiunii, unde puteti fi in serviciu. Gasiti ceea ce ati venit sa faceti aici si abordati acea directie. Nu judecati rezultatul. Nu-i judecati pe ceilalti, fie ca ei asculta sau nu mesajul. Fiti destul de responsabili pentru voi insiva, si urmati ceea ce este in inima voastra caci aceasta va lasa ca spiritul vostru sa straluceasca. Urmati-va inima, mutati-va in acea directie si fuzionati cu energia care va reprezinta cel mai bine.
Exista acum noi oportunitati care va vor ajuta sa obtineti orice doriti. Planeta aceasta, Pamant, va deveni incantatoare in urmatorii cativa ani, pentru ca fiecare dintre voi isi va descoperi cele mai mari abilitati de co-creatori de pe aceasta planeta. Singura parte pe care veti invata sa o echilibrati este responsabilitatea care vine odata cu acestea.


REDEFININD RESPONSABILITATEA

Am mai vorbit despre responsabilitate, ca fiind echilibrul puterii. Daca doriti sa va cresteti puterea in orice zona, gasiti cai de crestere a responsabilitatii. Veti incepe acum sa vedeti aceasta intr-o noua lumina, pe masura ce intrati in Era Imputernicirii. Veti incepe sa intelegeti ceea ce tocmai am spus. Veti incepe sa vedeti aceasta in mod diferit acum, deoarece, cand sunteti responsabili pentru propria voastra fericire mai intai, orice altceva se aliniaza cu aceasta. Va veti afla dansand prin viata cat se poate de confortabil, si va veti intreba de ce viata a fost pana atunci o lupta si de ce ati mentinut acele ziduri inainte; apoi, deodata, toate au fost eliberate. Va veti intreba cum de perceptia voastra si realitatea voastra s-au schimbat, doar trecand printr-un strat de nori. Noi va putem garanta ca daca, o perioada, inca veti mai simti durere, nu numai iubire, aceasta se va intampla pentru ca voi ati dorit sa mai aveti cateva experiente. Va rugam, nu judecati durerea ca fiind rea si iubirea ca fiind buna pentru a evita sa blocati intregul mesaj. Priviti la toate partile voastre umane si celebrati viata, celebrati propria voastra energie. Indrazniti sa visati, sa aveti fantezii si sa aveti intreaga profetie pe care v-o alegeti pentru voi insiva.
Cunoasteti ca tot ceea ce detineti in inima voastra se va manifesta pentru voi in cel mai inalt mod posibil, daca veti fi capabili sa eliberati si sa dati drumul. Intorceti-va catre Univers, pentru ca este momentul in care energia voastra se manifesta.Voi detineti nu numai propriile voastre vise, ci aveti dreptul sa faceti parte dintr-un vis colectiv. Indrazniti sa cititi o carte noua sau sa faceti ceva diferit, care va entuziasmeaza. Nu judecati ca un lucru este bun sau rau, corect sau gresit, da sau nu. Priviti potentialul de a simti asta, si urmatorii ani vor fi atat de plini de bucurie, incat veti intelege ceea ce faceti aici. Pentru ca acestea sunt oportunitati cand puteti face ceea ce ati venit sa faceti, in aceasta viata. Noi suntem profund onorati sa va privim cum creati. Exista momente si situatii cand noi simtim tristetea voastra, durerea separarii de Acasa. Anxietatea plecarii de Acasa este mare in sufletul vostru.
Cea mai mare bucurie pentru noi este cand vedem cum va copleseste dorul pentru Acasa, caci atunci simtiti voi frumusetea originara. Voi stiti ca nu sunteti inca acolo, iar noi suntem chemati in orice moment pentru a va face sa va simtiti confortabili. Cunoasteti ca exista literalmente mii de ingeri in jurul vostru cand va simtiti in acel fel, deoarece in simtirea acelei dureri, voi ne chemati langa voi. Aceasta este energia pe care o veti primi si ei va vor imbratisa, va vor hrani si vor face tot ceea ce pot pentru a va construi energia voastra. Asadar, ei nu va vor vindeca, pentru ca numic nu este gresit, nimic nu este de vindecat. Este doar o simpla si minunata experienta umana. Deci, mergeti prin viata fara a va teme ca veti cadea, pentru ca v-ati putea lovi; noi speram ca va veti intoarce cu tot felul de julituri minunate pe corpurile voastre de carne, provenind din aceasta extraordinara experienta umana pe care ati avut-o.
Dansati in lumina. Jucati-va si cunoasteti ca voi sunteti creatorii maretei magnitudini de pe Pamant, creatorii lui Acasa pe Noua planeta Pamant. Nu asteptati 2012. Faceti sa se intample acum!



Noi va lasam 3 simple recomandari:

- tratati-va unii pe altii cu cel mai mare respect. Cand priviti in fata pe cineva, il priviti pe Dumnezeu in ochi.


- hraniti-va unul pe altul de fiecare data cand este nevoie,

- jucati-va frumos impreuna !


Sursa : www.lightworker. com/beacons

Un comentariu: