IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, ianuarie 07, 2010

INVERSAREA FRICII CU IUBIREA


Provocarea Lucratorilor in Lumina:

Sunteti pe cale sa intersectati linii temporale cu voi insiva si va spunem ca pentru unii va fi foarte emotionat. Dar, asa cum am mai spus, de fiecare data cand s-a intamplat acest miracol, frica umana a lasat amprente a caror eradicare a necesitat mai multe generatii. De aceea va informam despre ceea ce se desfasoara.
Sufletul vostru a avut un rol special de jucat in Joc. Multi inca nu au fost in stare sa descopere ce au de facut aici de fapt.
Va spunem acum ca ati putea intelege cum Lucratorii in Lumina au de infruntat o noua provocare.
Este timpul ca pregatirile pentru ceea ce urmeaza pe planeta Pamant sa inceapa acum.
Crearea undei opuse fricii trebuie sa inceapa acum.
Vibratia opusa fricii este iubirea.
Puteti fi acele fiinte de lumina care pastreaza energia si increderea, atunci cand ceilalti devin inspaimantati de necunoscut.
Practicati acum acest lucru si deveniti
Ingerii Umani ai Noului Pamant.
Puteti ajuta la echilibrarea lipsei de iubire, care este perceputa ca frica, cu mai multa iubire. Puteti ajuta la echilibrarea lipsei de cunoastere, atunci cand intelegeti ca nu puteti fi speriati decat de ceea ce este necunoscut si realizati ca pana si putina cunoastere echivaleaza cu iubire. Iubirea poate scoate oamenii din experienta fricii. Aceasta va asteapta si acesta este miracolul care se intampla acum.
Sunteti fiinte de Lumina. Lasati Lumina sa straluceasca acum. Fiti mandri ca sunteti Lucratori in Lumina ai Pamantului si intampinati-va pe voi insiva cu bratele deschise, intampinand astfel eroii de mult ratacitori ai Lemuriei si Atlantidei.
Linia temporala este iluzorica, dar iluzia dispare doar pentru un scurt moment atunci cand se intersecteaza liniile de timp. Pentru acel scurt moment... sunteti Acasa. Observati oamenii pe care incepeti sa ii intalniti.
Traitii intr-o stare de anticipare.
Asteptati-va la un miracol in viata voastra.
Am atins multe din aceste subiecte de-a lungul anilor, iar acum se intampla. Ati creat un miracol la scara uriasa. Totii ochii sunt atintiti asupra voastra cu Iubirea de Acasa.
Asteptati-va la un miracol.
Creati-va viata in cea mai inalta expresie a bucuriei posibile si intelegeti ca atat gandurile cat si punctul de perceptie creeaza totul in viata voastra. Si daca vreodata nu veti fi fericiti cu ceea ce ati creat, aveti curajul sa alegeti din nou. Aveti curajul sa aduceti la iveala noi ganduri si idei pe care sa le puneti in aplicare. Aveti curajul sa va schimbati calea chiar inainte sa pasiti.
Miracolul este pe cale sa se intample si va lasam doar cu trei simple memento-uri.
Tratati-va reciproc cu cel mai mare respect.

Aveti grija unii de altii si
jucati-va frumos impreuna.

Sursa:respect Mis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu