IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, ianuarie 26, 2010

In mijlocul haosului...deschide-ti inima


Fiintele de Lumina din Lumea Adevarului Iluminat se refera la 2010 ca la anul materializarii. Stiu ca daca privim aparenta exterioara, realitatea poate sa para confuza sau chiar coplesitoare, dar zi dupa zi noi inaintam in Lumina. Va rog sa inspirati profund de cateva ori si sa va extindeti constiinta, pentru a cuprinde imaginea intregului. In toiul haosului se intampla miracole.

Fiintele de Lumina ne-au revelat, de-a lungul anilor, ca suflete foarte evoluate s-au oferit voluntar sa se intrupeze pe Pamant, in zonele care reflecta cea mai mare durere si suferinta. Speranta era ca aceste suflete vor avea o sansa mai buna, sa se trezeasca rapid. Acest lucru ar fi creat un curent crescator al constiintei, care ar inalta concentrarea atentiei Omenirii, in acest fel ajutandu-ne sa ne trezim si sa ne reconectam cu Taramurile Adevarului Iluminat.

Experientele dureroase care sunt impinse acum la suprafata, in intreaga lume, implica vieti intregi pline de ura si violenta. Aceste tipare distorsionate de comportament au fost perpetuate timp de ani, de egourile noastre umane, bazate pe frica. Din moment ce suntem cu totii Unul, fiecare particula de viata este interrelationata, interconectata si interdependenta. Nu exista separare. Ceea ce afecteaza o fateta a Vietii, afecteaza intreaga Viata. Asta inseamna, in termeni practici, ca acumularea de ganduri, sentimente, cuvinte si fapte negative ale Omenirii trebuie sa fie adusa la suprafata si sa fie transmutata din nou in Lumina, daca dorim ca VREUNUL dintre noi sa fie pregatit sa faca trecerea in a 5 a Dimensiune a Luminii.

Energia nu poate fi distrusa. Ea poate fi doar transformata. Nu putem sa spunem, pur si simplu, ‘anuleaza, anuleaza’ si sa curatam vieti intregi in care egoul nostru a abuzat de putere. Trebuie sa devenim constienti de momentele din trecut in care am incalcat Legile Iubirii Divine, Respectul pentru Viata si Unimea, pentru a putea invoca Lumina Lui Dumnezeu si a transmuta aceste mutatii grosiere, inapoi la perfectiunea originala.

Omenirea a creat fiecare realitate abominabila care exista. Noi am facut asta, folosind in mod eronat pretioasele particule atomice, subatomice si valurile de energie pe care Tatal-Mama Dumnezeu ni le-a daruit, sub forma Energiei Vitale. Prin alegerile noastre, facute prin liber arbitru, am acceptat darul Vietii si apoi am distorsionat acea energie armonioasa, in tot felul de dureri si suferinte, folosind in mod gresit gandurile, cuvintele, sentimentele si actiunile. Acum, pentru a ne putea muta in a 5-a dimensiune, impreuna cu restul Sistemului Solar, nu avem alta optiune decat aceea de a experimenta rezultatele creatiilor noastre gresite, pentru a le putea transmuta din nou in Lumina.

Cunoscand urgenta de ultim moment, Tatal-Mama Dumnezeu a emis un Edict Cosmic, prin care a dat permisiunea sufletelor inalt evoluate sa intervina in moduri fara precedent, in purificarea si vindecarea creatiilor gresite ale Omenirii. Pentru prima data in istorie, acestor Fii si Fiice ale lui Dumnezeu li s-a dat permisiunea sa se intrupeze pe Pamant, pentru a-si uni eforturile cu cele ale Copiilor Pamantului. Li s-a dat voie sa ia asupra lor o parte a constiintei de masa si a datoriilor karmice colective, acumulate prin gresala, de catre Omenire, pe perioada a milioane de ani. Asta a insemnat ca aceste suflete evoluate au trebuit sa se intrupeze in zone unde, in viata Omenirii, se manifesta cele mai dense frecvente ale durerii si suferintei.

Aceste suflete puternice s-au intrupat de buna voie, in fiecare colt al lumii. Multe dintre ele au facut sacrificiul de a se intrupa in cele mai opresive frecvente ale intunericului de pe planeta. Ele stiau ca zonele unde egourile umane ale Omenirii cauzeaza atrocitati unele asupra altora, vor trebui expuse in Lumina lui Dumnezeu si aduse la suprafata, pentru a fi vindecate. Tatal-Mama Dumnezeu si Fiintele de Lumina au crezut ca aceste suflete inalt evoluate vor fi capabile sa transceanda durerea, mai usor decat Copiii Pamantului, care au fost timp de milenii impinsi in iadul disperarii, de aceste situatii dureroase.

Daca privim de-a lungul istoriei, la experientele oribile prin care a trecut Omenirea, in ultimii 100 de ani, putem sa intrevedem ce sacrificiu au acceptat pentru noi, fratii si surorile noastre. Ei i-au asistat pe Copiii Pamantului si au adus la suprafata creatiile noastre gresite, oferindu-se voluntar sa experimenteze razboaie devastatoare, persecutii religioase, molime, dezastre naturale, saracie, foame, ura, lacomie, coruptie, violenta si abuzul de putere nelimitat, al egourilor umane. Prin vietile lor – si adesea prin moartea lor –aceste suflete pretioase au adus in atentia Omenirii, nenumaratele creatii eronate, pe care egourile umane le cauzau pe planeta.

Unele dintre aceste suflete altruiste s-au trezit la timp, pentru a-si reaminti, in mod constient, de ce treceau prin experiente atat de dureroase –dar multe dintre ele nu au facut-o. Cu toate acestea, ele au trecut in mod Divin Victorios, prin experientele pe care s-au oferit voluntar sa le vindece. Sacrificiul lor a purificat o mare parte a negativitatii colective a Omenirii si i-a catapultat pe Copiii Pamantului inainte, in Lumina.

Evenimentele care se desfasoara in Haiti sunt o parte a acestui proces necesar de purificare. Acest eveniment catastrofic s-a petrecut la momentul stabilit de Divinitate. Pe 31 decembrie 2009, am avut una dintre cele mai puternice eclipse de Luna plina, intalnita vreodata. Influxul de Lumina de la aceasta eclipsa a binecuvantat planeta cu frecvente puternice de vindecare si transformare. Ni s-a spus, de catre Fiintele de Lumina, ca aceasta Lumina va creste cu fiecare zi si fiecare ora, pana la eclipsa solara de la Luna Noua care a avut loc in 14-15 ianuarie 2009. Influxul de Lumina de la acea eclipsa le va da putere tuturor tiparelor de perfectiune pentru Noul Pamant si va catapulta aceasta planeta inainte in Lumina –in acest fel pregatind terenul pentru materializarea fizica a Noului Pamant.

In 12 ianuarie 2010 Haiti a trait cel mai devastator cutremur pe care l-a trait vreodata. Aceasta tragedie a atras, instantaneu, atentia intregii lumi ,spre cei mai asupriti si nevoiasi oameni din emisfera vestica. In mijlocul haosului Omenirea ne-a deschis inimile si ne-a umplut de compasiune pentru surorile si fratii nostri. Diferentele dintre noi au devenit irelevante si Unitatea Vietii a inceput sa se inregistreze in inimile si mintile maselor Omenirii, in moduri profunde. Iubirea si compasiunea pe care le-am generat, fiind martorii durerii si suferintei surorilor si fratilor nostri, ne-au inmuiat inimile si a permis ca mai multa Iubire si Lumina Vindecatoare Divina sa curga spre Pamant.

Constiinta colectiva a Omenirii, care s-a extins in iubire si compasiune, spre fratii noastri mai putin norocosi, a creat o Cupa de Lumina care acum tine in ea Pamantul si intreaga sa viata. Aceasta cupa a constiintei colective a Omenirii a creat o Usa Deschisa, pe care nimeni nu o mai poate inchide. Lumina lui Dumnezeu curge acum in interior, prin si in jurul fiecarei particule a Vietii de pe acest dulce Pamant. Omenirea este ridicata in energie, vibratie si constiinta, in moduri fara precedent.

Cand, pe 14-15 ianuarie 2010, a avut loc puternica eclipsa de Soare, inimile deschide ale Omenirii si profundele noastre sentimente de iubire si compasiune au permis receptionarea unui influx de Iubire si Vindecare Divina, mai mare decat a fost Pamantul capabil sa primeasca vreodata. Pretioasele suflete care s-au intrupat in Haiti, ca si cele care s-au aflat acolo ca sa asiste si sa ajute in aceasta fateta in desfasurare a Planului Divin, sunt binecuvantate pentru extremul sacrificiu pe care l-au facut in numele intregii Umanitati.

Oamenii care au parasit planul fizic au fost escortati in Lumea Cereasca de Legiuni de Ingeri. Cei care au ramas in urma au un lung drum in fata lor, dar Preaiubita Fecioara Maria i-a acoperit pe fiecare intr-o mantie de Mangaiere si Iubire Divina. Ingerii de la Curtea Ei Regala vor ramane cu fiecare persoana din Haiti, pentru a-i ajuta in vindecare si transformare. Haiti nu va mai fi niciodata tara uitata si abandonata, care a fost in trecut. Masele Omenirii au fost inaltate prin aceasta experienta si Unimea INTREGII Vieti a fost codificata in constiinta fiecarui barbat, femeie si copil, in moduri necunoscute inainte.

Ne miscam, cu viteza, inainte, in Lumina. Acum este momentul pentru TINE sa fii forta Luminii Divine care ai fost destinat sa fii. Stai focalizat pe Lumina. Timpul tau acum incepe!

Sursa: foryou@editura-foryou.ro

Va urez Pace,Iubire si Lumina!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu