IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

sâmbătă, decembrie 12, 2009

Rugaciunea Postului Craciunului


Tata din Ceruri,te rog sa-mi binecuvantezi familia,prieteni,rudele si pe cei pe care ii iubesc si pe cei care citesc aceasta rugaciune in acest moment.Arata-Le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.
Duhule Sfant,te rog sa-I ajuti chiar in acest moment.Acolo unde exista durere,te rog sa daruiesti Pacea si Mila Ta.Acolo unde exista indoiala,te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau.Acolo unde exista o nevoie,te rog sa le-o implinesti.
Binecuvanteaza-Le Tu caminul,familia,munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa,mergi inaintea lor si deschide-le calea,calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.
Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie,cu stiinta,din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.
Condu-i Tu pe Calea cea Sfanta,
In Numele Fiului Tau Iisus Cristos.
Doamne Tata,Fiule si Duhule Sfant iti multumesc ca tu vei face mai mult decat iti pot eu cere.
Amin.

Multa Pace si Lumina!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu