IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, decembrie 04, 2009

INTERVIU CU SFERELE DE LUMINA(SL)-dupa 2012


***Cum vor influenta sufletele inaltate 5D celelalte suflete ?

SL: Noi vedem ca, atunci cand va ridicati vibratia spre 5D si mai sus, veti deveni din ce in ce mai mult o Lumina Calauzitoare pentru sufletele din jur. Metodele pe care le veti folosi pentru a ajuta sufletele din jur vor fi insotite de multa bucurie si joaca..

Cu cat va ridicati frecventa de vibratie, cu atat mai multa libertate veti simti si mai multe optiuni disponibile, insotite de bucurie, binecuvantare si extaz. Ca o chestiune generala, noi (Sferele de Lumina) putem parea foarte serioase asa cum ne exprimam prin acest medium dar nu aceasta este natura noastra. Este necesar un anumit nivel de seriozitate pentru ca mesajul nostru sa poata fi transmis si decodificat. Pur si simplu, mediumul pe care il folosim nu are nivel de referinta pentru a accesa gradul nostru de bucurie si extaz. Mediumul nu poate nici concepe aceasta stare datorita diferentelor de vibratie.

Asadar, noi nu suntem asa de serioase in sensul pe care il definiti voi pentru seriozitate. Ca regula generala, pe masura ce va ridicati in vibratie, cu atat mai multa bucurie veti manifesta.

  • Intrebare: daca nu facem parte din valurile ascensiunii, ce vom trai ca experienta?
Exista trei zone dominante de constiinta, transpuse in trei linii temporale dominante : 3D, 4D si 5D. Un suflet 3D care nu va evolua in zona vibrationala 4D pe masura ce aceste portaluri se apropie (2012, 2017, 2030), va tinde sa aiba o viata din ce in ce mai dificila pana cand, in cele din urma, va parasi planeta (prin parasirea corpului fizic). Daca sufletul este 4D, va ramane aici pe planeta si va putea deveni constient ca unele suflete vor vibra la o rata mult mai mare si veti putea observa la un moment dat cum acele suflete care se ridica in 5D radiaza Lumina. Sufletul ce vibreaza 4D se va putea relationa cu cele care vibreaza 5D. Dar, daca esti un suflet 3D, nu vei mai fi in preajma celor care urca in 5D, deci nu vei putea observa cum la un moment dat sufletele 5D dispar (din zona perceptuala) in Lumina. Aceasta din cauza Legii Atractiei. Vei fi insa constient de sufletele 4D ( asa cum multe suflete care sunt 4D in prezent se pot relationa cu membri ai familiei care au ramas 3D). Dar va fi din ce in ce mai dificil pentru sufletele 3D sa continue relationarea. Asadar, este o intrebare generala. Noi dorim sa subliniem ca invizibilitatea psihologica apare mai intai (inainte de ascensiune). Dar nu am definit complet conceptul de invizibilitate psihologica. Daca esti invizibil psihologic pentru altcineva, nu vei avea absolut nimic in comun cu acel cineva si, chiar daca respectivul va percepe prin nervul optic prezenta ta, acesta nu va avea nici o reactie emotionala sau mentala fata de tine. Asadar, vei putea sa treci prin cele mai periculoase zone in orase, singur si ne-inarmat si nimeni nu te va deranja, deoarece diferenta de vibratie va fi atat de mare incat nu se vor putea relationa cu tine. Este un fenomen similar cu cel in care unele vase marine au intalnit in drumul lor zone de pamant locuite de triburi foarte primitive. Deoarece vasele erau atat de mari si in afara zonei inteligibile ale acestor triburi, desi erau ancorate langa tarm, triburile nici macar nu le-au observat. Acesta este un exemplu de cum poti fi perceput sau nu de catre cei de vibratie diferita fata de tine.

  • Va exista o iluminare brusca a copiilor avansati spiritual la trecerea prin portaluri ?


SL: Da, este adevarat. Multe suflete vor trece prin activarea conexiunilor sinaptice din diferite zone ale creierului ca rezultat al mutatiilor produse de trecerea prin portaluri. Copii pe care ii numiti cristal si curcubeu vor trece prin efectul mai sus mentionat foarte rapid si in mod semnificativ. Deja unii dintre acesti copii se trezesc chiar inainte de portaluri. Unii au venit chiar din 7D pentru a asista planeta si sunte deja fiinte cu abilitati psihice si intuitive complete.


  • Procesul ascensiunii este instantaneu sau se desfasoara in timp ?

SL: Procesul ascensiunii nu se desfasoara instantaneu, chiar daca exista un nivel la care se trece prin portalul care face procesul ireversibil. Exista un salt cuantic care se petrece in momentul trecerii prin portalul ascensiunii (2012, 2017 sau 2030), dar celulele corpului vostru fizic au nevoie de timp pentru a se converti toate in formatul corpului de lumina. Asadar, va veti inalta gradual si va veti apropia tot gradual de nivelurile de frecvente inalte ale realitatii. A mai fost descris de catre noi in materialele precedente, dar vom relua aici: ideea de invizibilitate psihologica - veti incepe sa deveniti invizibili psihologic si, in cele din urma, veti deveni fizic invizibili pentru cei care au o vibratie mai scazuta decat voi. Veti ajunge sa radiati lumina si sa straluciti, apoi sa dispareti intr-o coloana de lumina, dar asta nu se va intampla instantaneu. Cele mai multe dintre referintele de acest gen din cartile voastre sfinte, in care sufletele dispareau instantaneu intr-o coloana de lumina, au fost de fapt cazuri de raze tractoare catre nave spatiale.


Veti avea experi
ente instantanee ale diferitelor niveluri vibrationale planetare atunci cand va veti inalta. Veti fi simultan in cele 3 niveluri planetare (3D, 4D, 5D) deoarece, in afara timpului linear, totul se intampla oricum in simultaneitate. Pe masura ce cresteti in vibratie, din ce in ce mai multa nelinearitate temporala este integrata in timpul linear.Deveniti mai constienti de eu-rile voastre simultane, existente in diferitele versiuni ale planetei. In vreme ce puteti descoperi instantaneu lumea elementelor, spiritelor naturii, zanelor, spiridusilor, gnomilor, ielelor etc.., veti fi de asemenea constienti de societatea umana 4D care isi construieste noile comunitati. Daca vor mai exista oameni 3D pe pamant la acel moment, veti putea fi constienti de prezenta lor dar ei s-ar putea sa nu fie constienti de prezenta voastra, asta depinzand de diferenta de vibratie. Totul este analog cu imaginea sferei care se afla intr-o alta sfera, care la randul ei se afla intr-o alta sfera etc.. Pe masura ce evoluati intr-o sfera mai inalta, aveti acces si la sferele mai mici.

  • Ce se intampla in cazul diferentelor mari de vibratie intre parinti si copii ? Este posibil ca multi parinti sa paraseasca planul fizic lasandu-si copii singuri ?
SL: In unele cazuri se va intampla si asa. Cei mai multi dintre copiii care se nasc acum au vibratie sensibil mai mare decat cea a parintilor lor. Aceasta este parte a Planului Divin, a ajutorului Celest. In cele mai multe cazuri, copiii vor actiona ca invatatori pentru parinti, dandu-le acestora o alta viziune asupra vietii. Parintii vor primi prin simbioza si osmoza frecventele inalte ale copiilor si, in multe cazuri, acest transfer energetic va fi suficient pentru a creste vibratia parintilor dincolo de pragul necesar pentru ca acestia sa continue pe Pamant. In alte cazuri, sufletele ce vin ca si copii cunosc foarte bine ca parintii lor nu vor supravietui schimbarilor si aceasta este o parte a lectiilor de suflet pe care si le-au ales.

Pe masura ce Comunitatile Spirituale auto-intretinute vor prolifera pe planeta, veti avea copii foarte avansati spiritual, care si-au pierdut parintii biologici, ce vor fi adoptati de comunitatile respective. Asadar, exista o diversitate de solutii pentru potentiala problema din intrebare.




Energia Punctului Zero este de fapt energie provenita din dimensiunea eterica. Este o energie curata, nepoluanta, care va permite sa va deplasati oriunde pe planeta foarte rapid, fara poluare si consum. Dispozitivele bazate pe aceasta tehnologie vor fi de asemenea folosite pentru a va incalzi (sau raci) locuintele, pentru alimentarea aparatelor si computerelor voastre, in agricultura. Cu alte cuvinte, nevoile voastre energetice vor fi indeplinite de aceste dispozitive.

Nu a sosit inca timpul pentru tehnologia PZ. Nivelul de constiinta de pe planeta voastra nu s-a ridicat suficient pentru ca dispozitivele sa fie produse in regim de masa. Exista inca prea multa credinta in lipsuri si limitare. Asadar, trebuie sa va asteptati la acest progres tehnologic in anii ce urmeaza dupa 2012.

Acum, stim ca exista multe intrebari in audienta si dorim sa alocam timp si pentru acestea ......

  • Simptome de electricitate prin corp, diverse alte simptome fizice: sunt acestea parte ale procesului Ascensiunii ?
SL: Da, sunt parte ale procesului ascensiunii. dar noi dorim sa clarificam aceasta chestiune referitoare la senzatiile fizice. Atunci cand frecventele inalte vin in corpul fizic nu sunt traite ca experienta in felul in care este descris in intrebare. Ceea ce este descris in intrebare reprezinta rezistenta pe care corpul fizic o opune frecventelor inalte. Acest suflet traieste experienta rezistentei corpului fizic pe masura ce energiile de frecventa inalta trec prin el. Este un proces natural si firesc deoarece corpul fizic are nevoie de timp sa se adapteze frecventelor inalte.Atunci cand nu mai exista rezistenta din partea corpului fizic, exista numai un sentiment usor de expansiune. De obicei nu este insotit de furnicaturi sau senzatii electrice.

Nu este un lucru rau aceasta rezistenta, ea indica faptul ca frecventa sufletului creste mai repede decat este capabil corpul fizic sa proceseze. Veti simti perioade intense in care corpul fizic se adapteaza iar la un moment dat senzatiile se vor diminua. Deoarece exista o accelerare puternica a tranformarilor planetare, veti avea probabil senzatii intense de acest gen in anii urmatori. Atunci cand respirati in anumit
e ritmuri, rezistenta se poate diminua si va puteti relaxa in sentimente foarte placute.

Daca insa veti rezista rezistentei, atunci poate fi destul de dureros. Rezistenta prin natura ei induce durere intr-un anumit grad.

  • mineralele, plantele, animalele in 5D
SL: Multe suflete de pe Pamant nu inteleg ca si mineralele, plantele si animalele au la randul lor aspecte multidimensionale. Aspectul dominant al mineralelor este 1D, al plantelor 2D si al animalelor 3D. Cu toate acestea, mineralele, plantele si animalele au si aspecte in dimensiunile inalte. Mineralele de exemplu pot exista pana in 5D si in unele cazuri chiar mai sus. Structura moleculara a rocilor si mineralelor se schimba pe masura ce frecventa dominanta a planetei creste. Acelasi lucru este valabil si pentru plante. Veti vedea in 4D si 5D o mare variatie de plante si animale, unele aratand asemanator plantelor 2D si animalelor 3D, dar structura lor celulara/moleculara va fi diferita, precum si corpurile voastre vor fi asemanatoare celor 3D, dar structura lor atomica va fi diferita.

Stim ca exista cativa dintre voi care veti intreba despre animalele de casa, daca vor face trecerea in densitatile mai inalte ? Ei bine, pisicile si cainii, caii, delfinii si balenele si multe alte specii vor trece in densitatile mai inalte. In intelegerea noastra, cam 25% din speciile de animale vor trece prin schimbare impreuna cu aproximativ 50% din speciile de plante. In plus, vor fi noi specii exotice de
plante si animale care vor aparea pe masura ce Pamantul intra in frecventa dominanta 4D.

O parte dintre animale nu vor continua aici. Noi anticipam ca vacile nu vor trece prin schimbare. Ele au servit predominant ca hrana pentru oamenii 3D iar aceasta a creat un mare dezechilibru planetar. Cele mai multe vor dori sa plece pe alte planete in incarnarile viitoare. Nu este nimic de judecat aici privind cei care mai consuma carne de vaca, dar, acest consum a creat totusi un mare dezechilibru pe Pamant. Nu vom intra in amanunte stiintifice in acest sens deoarece ele sunt evidente. Exista multe documente si rapoarte ce evidentiaza imensul consum de resurse necesar cresterii vacilor.

In principal exista doua moduri in care Fiintele de Lumina din dimensiunile inalte intervin in treburile umanitatii.Unul se refera la programele armelor de distrugere in masa iar cel de al doilea are loc prin matricea infoenergetica a Pamantului. Grupul ET care are ca sarcina principala mentinerea stabilitatii si echilibrului matricei infoenergetice plentare este compus din arcturieni si pleiadeeni. Ei sunt cei care creeaza si simbolurile din lanurile de recolte. In acest moment, majoritatea OZN-urilor vazute pe cer apartin pleiadeenilor iar cateva sunt arcturiene. Asta deoarece, majoritatea arcturienilor au evoluat dincolo de necesitatea de a folosi nave spatiale.


Ocupatia grupului sus mentionat este echilibrarea matricei energetice planetare cu minimizarea cutremurelor majore si eruptiilor vulcanice. Acesta este motivul pentru care ati avut foarte putine cutremure cu grad mai mare de 8 pe scara Richter si numai cateva eruptii vulcanice notabile.

Acum, in intelegerea noastra, vor mai avea loc cateva eruptii vulcanice in timpul schimbarilor planetare si cateva cutremure in gama de 7 - 8 grade pe scara Richter, cele mai multe in zona pe care o cunoasteti ca "Cercul de Foc" (Ring of Fire). Acestea elibereaza stresul acumulat in placile tectonice. Datorita muncii pleiadeenilor si arcturienilor, cele mai multe potentiale cutremure in gama 9-10 pe scara Richter au fost prevenite. Aceasta este o munca dificila iar grupul ET lucreaza continuu asupra matricei energetice planetare.

De ce este matricea energetica planetara atat de instabila ? Ei bine, aveti aproximativ 7 miliarde de suflete pe aceasta planeta. Aproximativ 75% dintre aceste suflete sunt predominant negative in termeni de constiinta, cu alte cuvinte, frica este realitatea lor predominanta, fie ca este acoperita, negata sau manifestata. Un grup mare de suflete care traieste in frica creeaza un vortex negativ sau zone concentrate de vibratie negativa care reverbereaza de-a lungul matricei energetice planetare. Zonele cu multa negativitate acumulata pot avea parte de ruperi ale matricei energetice ce produc cutremure masive si eruptii vulcanice. Acesta este motivul pentru care arcturienii si plieadeenii sunt foarte ocupati in mentinerea echilibrului matricei energetice planetare.

Mergem mai departe cu anumite anticipari a ceea ce veti trai ca experienta dincolo de 2012. Pentru cei din primul val al ascensiunii, veti simti schimbari majore fizice, mentale, emotionale, precum si la n
ivel astral, eteric si cauzal (cele sase corpuri din dimensiunile joase). Pe masura ce treceti prin portalul lui 2012, veti avea o experienta extrem pozitiva. Veti observa ca gandurile voastre devin mult mai puternice. Sentimentele voastre vor deveni si ele mult mai puternice. Deoarece gandurile si sentimentele sunt predominant pozitive, veti simti si veti trai experiente foarte pozitive pe masura ce treceti prin portal. Va fi ca si cum tot ceea ce v-ati dorit si ati visat toata viata vine foarte repede catre voi. Va veti simti mai usori, traind in bucurie. Va exista o voiosie, un sentiment de a fi parte a unei raze de Lumina delicioase. Delicios este cuvantul potrivit, deoarece Lumina va va impregna celulele. Va veti simti stralucitori si vibrand intr-o maniera plina de bucurie. Va veti simti conectati cu ceilalti care trec la randul lor prin portal. Fara efort, capacitatile voastre telepatice vor creste dramatic impreuna cu clarviziunea.

Veti fi capab
ili sa stiti pur si simplu cu usurinta orice fara sa fie nevoie sa studiati din greu sau sa va consultati cu asa numitii experti. Veti constata un flux divin fermecator in viata voastra. Va fi ca si cum ati fi dusi cu gratie pe un val Divin al vietii. Limbajul este prea limitat pentru a descrie aceste fenomene, dar , multi dintre voi va puteti conecta la realitatile descrise de noi aici. Cuvintele noastre pot declansa stari mini satori in voi (satori fiind un cuvant ce descrie stari partiale de iluminare sau desteptare).

In
acest caz nu va fi vorba de o iluminare temporara. Va fi vorba mai degraba de o stare samadhi. Nu va veti mai intoare la micul vostru eu infricosat. Da, acesta va mai exista, dar va fi in minoritate. Veti avea parte de o extindere a constiintei voastre in ceea ce numiti Supra Eu. Veti trai in principal prin Supra Eu-ul Divin dupa 2012, cei din primul val.

Pentru cei din al doilea val al ascensiunii va fi chiar si mai usor, deoarece veti beneficia de experienta primului val. Asadar, cei din al doilea val, care vor trece prin portalul ascensiunii in 2017, vor primi un mare ajutor de la cei din primul val, avand astfel o experienta mult mai usoara, la aproximativ 5 ani distanta. Drumul va fi fost deja batatorit..

Desigur, cei din al treilea val, din 2030, vor trai deja in ceea ce numiti Era de Aur, cand lumea voastra va fi foarte diferita de ceea ce e acum.

In timpul trecerii prin aceste portaluri, majoritatea umanitatii (care va continua aici) va trece in zona vibrationala 4D. Acele suflete care se vor alinia cu Mama Pamant vor trece asadar in 4D in timpul celor 3 portaluri
ale ascensiunii. Cei care va veti fi inaltat prin ascensiune in 5D veti vedea sufletele 4D din jurul vostru muncind sa refaca sistemul unei noi lumi (vechiul sistem va fi de mult cazut in ruina). Va fi responsabilitatea voastra ca fiinte inaltate sa ii ajutati sa re-construiasca aceasta lume si sa manifeste Era de Aur a umanitatii.

Acum, noi nu spunem ca toti cei inaltati in 5D vor ramane sa asiste noua societate 4D. O mica parte dintre voi (cei inaltati) nu va mai dori sa ramana pe Pamant deloc si, avand forma 5D, veti avea o multitudine de alte optiuni. Va fi posibil sa parasiti sfera planetara pamanteasca pastrandu-va corpul intact. Cel mai probabil veti fi tranportati de grupuri ET benevolente, deoarece nu veti avea inca vehiculul de Lumina Merkabah complet dezvoltat. Atunci cand va veti fi dezvoltat complet forma geometrica energetica ce inconjoara trupul vostru cristalin, Merkabah, veti putea calatori fara a avea nevoie de o nava spatiala. In general, veti ajunge la aceasta stare in octavele mai inalte ale 5D.

Pe masura ce tre
ceti prin perioadele mentionate mai sus, prezenta ET pe planeta voastra va deveni un fapt comun. Stim ca multi dintre voi ati asteptat acea zi. Unele din guvernele voastre au inceput sa admita prezenta ET, incluzand aici Mexic si altele. In fapt, SUA este unul din cele mai puternice bastioane ale rezistentei in a face publica prezenta ET.

Nu vom petrece mult
timp detaliand prezenta ET pe Pamant (am facut deja aceasta in mesajele precedente). Scopul nostru principal este sa detaliem experienta voastra pe masura ce va inaltati, deoarece acesta va fi subiectul cap de lista pe masura ce treceti de 2012.

Asadar, v-am d
at descrierea primei faze a ascensiunii ca o stare de extrema pozitivitate, in care fricile voastre se diminueaza pana devin nesemnificative. Va veti gasi din ce in ce mai mult printre cei care vibreaza de asemenea la frecvente mari. Veti forma comunitati spirituale auto-intretinute, care vor cuprinde consilii 5D ce vor guverna sufletele 4D. Nu vorbim aici de un guvern de tip ierarhic. Vorbim de o co-creatie unde exista consilii de suflete 5D care, cu iubire si compasiune, vor lucra cu liderii 4D pentru a implementa metode si practici care onoreaza si respecta fiecare suflet din comunitatea respectiva.

Pana undeva in anul 2015 veti avea disponibile dispozitive electromagnetice generatoare de energie in prod
uctie de masa. Va fi astfel posibil ca pe masura ce ajungeti in anul 2020, mijloacele voastre de transport sa fie predominant functionabile pe baza tehnologiei Punctului Zero.


SURSAwww.maya_ra.ablog.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu