IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

miercuri, decembrie 09, 2009

Criza tranzitiei dimensionale


sursa Celia Fenn

“Există oameni care fac trecerea într-un mod oarecum delicat, dar sunt destul de mulţi care trec printr-o criză când aceasta se întâmplă. Aceştia sunt, de obicei, oamenii care au ales să se deschidă pentru dimensiuni mai înalte. Această alegere nu are nici o logică într-o minte raţională, fiind mai degrabă o alegere a sufletului făcută ca răspuns la energiile tranzitorii disponibile ale Pământului însuşi. Aşadar, uneori, un individ este proiectat în nişte schimbări psihologice, emoţionale şi fizice pentru care nu găseşte NICI O EXPLICAŢIE. Aceasta poate cauza bineînţeles, o criză. Experienţa mea m-a învăţat că medicii şi psihologii sunt de prea puţin ajutor, întrucât nu au nici cea mai mică idee prin ce experienţă trece acel individ. Când testele sunt negative, persoana este deseori considerată isterică, aeriană sau chiar schizofrenică.

Această tranziţie li se întâmplă deseori acelora care au ales o cale spirituală şi sunt mai bine pregătiţi să facă faţă schimbării. Dar experienţa mea, m-a învăţat că Copiii Indigo, indiferent de starea lor de conştiinţă, sunt în mod special sensibili şi vulnerabili la experienţa spontană a tranziţiei sau trecerii la conştiinţa unei dimensiuni mai înalte. Trebuie de asemenea, să adaug că utilizarea oricăror feluri de droguri, destul de obişnuite printre adolescenţii Indigo, de multe ori precipită aceste crize de tranziţie, mai înainte ca individul să fie cu adevărat pregătit să facă faţă efectelor.

Mai jos aveţi o listă cu simptomele care se percep în timpul procesului de tranziţie:

- o surprinzătoare şi bruscă sensibilitate la oameni şi mediul înconjurător. O persoană care înainte a fost sociabilă şi activă, descoperă brusc că nu mai poate suporta magazinele mari sau zonele aglomerate, cum ar fi restaurantele sau mall-urile.

- o creştere a abilităţilor fizice şi a conştiinţei. Acesta se manifestă deseori în capacitatea de a auzi aproape gândurile interioare şi sentimentele celorlalţi. Acest lucru poate fi stresant, dacă persoana respectivă îşi imaginează că toţi ceilalţi pot de asemenea să-i citească gândurile şi sentimentele. De asemenea, o puternică sensibilitate la energia negativă din anumite medii sau oameni, adăugată la incapacitatea de a tolera anumite persoane, până atunci apropiate. Această sensibilitate crescută poate conduce la atacuri de panică sau de frică. Acestea pot apărea oricând, chiar şi la miezul nopţii. Deseori nu există nici un motiv real pentru ele, deşi individul va căuta să vadă ce a provocat atacul respectiv.

- individul poate de asemenea să descopere că nu are chef să facă nimic, perioade întregi de timp mai lungi sau mai scurte, doar să stea şi să nu facă nimic. Acest lucru poate fi foarte iritant pentru cineva, care înainte a fost foarte energic şi activ. De fapt, este doar conştiinţa care se aranjează pentru a petrece mai mult timp în dimensiunile înalte şi mai puţin timp în dimensiunile 3 şi 4. În strânsă legătură cu acest fapt, este nevoia de odihnă şi somn pentru perioade mai lungi ca înainte şi, în general, o încetinire a ritmului vieţii.

- o frică obsesivă de distrugere a oamenilor (prin poluare, lipsa resurselor, extratereştrii, tehnologie). Asta, pentru ca o conştiinţă multi-dimensională poate accesa toate nivelurile Minţii Colective, inclusiv acea parte care conţine frica şi nesiguranţa privind supravieţuirea speciilor. Din momentul ce individul este deseori îngrijorat de propria supravieţuire, el tinde să intre în rezonanţă cu această parte a minţii colective, sau a zonei morfogenetice.

- o nevoie obsesivă de a înţelege ce se petrece, conducând astfel la o minte hiperactivă, iar persoana începe să se teamă că şi-ar putea pierde minţile, sau că ar putea face un atac cerebral. De asemenea, o frică că ar putea înnebuni, sau că nu va mai fi capabilă să-şi ducă viaţa de zi cu zi, poate apărea foarte uşor, iar medicii şi psihologii pot oferi prea puţin ajutor.

- stare de depresie nejustificată, sau referitoare la starea de criză. Aceasta este, deseori, doar conştiinţa care curăţă vechile straturi de energie, care e nevoie să fie eliberate. Nu e nevoie să procesaţi, sau să retrăiţi experienţa, doar permiteţi corpului să-şi elibereze energia. Aveţi răbdare şi încredere că va trece.

- program de somn disturbat, deseori cu treziri de 3 ori pe noapte, sau trezire în jurul orei 3 am. Din nou, aceasta e doar conştiinţa adaptării la noile cicluri de activitate. Conştiinţa înaltă este adesea mult mai activă noaptea, întrucât dimensiunile joase sunt reduse la tăcere în această perioadă.

- simţim valuri de energie electrică ciudate prin corp. Corpul de Cristal este foarte sensibil şi simte emisiile solare şi lunare, emisiile cosmice şi energiile din Centrul Galactic. Deseori, aceste energii ne asistă în procesul de reconectare al corpului la energiile mai înalte. Vorbind din experienţă, ştiu cât de puţin plăcute pot fi aceste emisii. Dar, într-un final, corpul se acomodează cu aceste valuri de energie. Probabil că le veţi simţi mai intense în perioada lunii pline. Cel mai bun mod de a manevra acest fenomen, pentru mine, a fost să ies afară şi să stau cu picioarele goale (desculţă) şi să-mi imaginez cum aceste energii se scurg prin corp, în pământ.

- o întreagă gama de senzaţii fizice şi emoţii, în relaţie de obicei cu detoxificarea. Corpurile de Cristal de obicei nu reţin toxine, permiţând trecerea liberă prin ele a oricărui lucru. De fapt, o caracteristică a faptului că eşti de Cristal, este să permiţi ca să treacă totul prin tine şi să nu păstrezi nimic. Adică, o stare finală de detaşare. Dar, la acest nivel, corpul are nevoie să elibereze ani întregi de toxine, fie ele mentale, emoţionale sau fizice. Această eliberare se întâmplă întotdeauna prin corpul fizic, care va suferi diferite simptome: oboseală intensă, dureri musculare, la încheieturi, în special în genunchi şi şolduri, dureri de cap, în special la ceafă, dureri de gât şi umeri.

- ameţeală şi spaţialitate. Asta deoarece vă aflaţi în stări de conştienţă mai înalte. Trebuie să vă obişnuiţi să fiţi la aceste nivele şi să fiţi cu picioarele pe pământ, în acelaşi timp. Aceste senzaţii tind să se intensifice cu exploziile solare şi perioadele de lună plină.

- creşterea apetitului şi luarea în greutate. Aceasta pentru că organismul are nevoie de cantităţi mai mari de energie, pentru a trece prin acest proces.

- abilitatea de a vedea dincolo de văl. Asta înseamnă că deveniţi conştienţi de prezenţa entităţilor Pământului (devaş), ET, şi a îngerilor ca o realitate şi încercaţi să comunicaţi cu ei. Asta poate fi foarte înfricoşător, dacă persoana nu e obişnuită cu aceste noi conştiinţe dimensionale.

Cum să acţionăm în timpul tranziţiei

Cel mai bun sfat pe care îl pot da este acceptarea procesului, fără să opuneţi rezistenţă. Propria mea tranziţie a durat aproape 18 luni. Şi am descoperit că cheia succesului este acceptarea. Am tot sperat că mă voi trezi într-o zi şi mă voi simţi normală din nou. Însă doar în momentul în care am acceptat că nu voi mai fi normală aşa cum ştiam înainte, şi că mai bine începeam să mă acomodez la noua mea stare, am fost capabilă să mă comport mai bine. Apoi poţi începe să explorezi şi să apreciezi latura pozitivă a acestei noi stări.

Aveţi în continuare nişte informaţii pentru a trece mai bine de criza de tranziţie:

- acceptaţi şi împăcaţi-vă cu ceea ce se întâmplă în fiinţa voastră. Deveniţi o fiinţă de CRISTAL. Un alt termen pentru aceasta este fiinţa Christică, care se referă la o fiinţă multi-dimensională cu acces deplin/total la cele 9 dimensiuni şi poate chiar la 13. Experienţa mea de până acum mi-a arătat că unii oameni sunt deschişi doar la 5 D, iar alţii ajung până la 6D. Dacă aţi ajuns până la 6D, atunci mai mult ca probabil că veţi atinge 9D în timpul acestei vieţi, dacă nu chiar mai repede. Ce privilegiu şi ce binecuvântare! !!

Mulţi dintre cei care trec prin schimbarea de la Indigo la Cristal, spun că cele 2 simptome predominante sunt oboseala intensă şi slăbiciunea. Se simt epuizaţi tot timpul şi îşi doresc doar să doarmă. Şi când dorm, dorm profund şi nu doresc să se trezească. Deci, ce se întâmplă, de ce sunt aşa?!

Arhanghelul Mihail ne spune că există 3 tipuri de procese care determină această slăbiciune:

- curăţarea emoţională a corpului
- detoxifierea corpurilor fizic şi subtil
- conştiinţa multi-dimensională totală
Fiecare dintre aceste procese poate fi condus în mod diferit

Curăţarea emoţională a corpului

La începutul procesului, putem simţi o curăţare intensă a corpului emoţional. Aceasta implică curăţarea vechilor structuri subconştiente şi fizice, de traumă şi autodistrugere. Intensitatea acestui proces va depinde de cât de multă curăţire aţi făcut deja, în pregătirea pentru ascensiune. Eu sunt vindecător şi am ajutat mulţi oameni să se pregătească pentru aceasta, dar niciodată nu mi-am făcut destul timp să-mi completez propriul proces, aşa ca atunci când am început tranziţia am trecut prin nişte experienţe ale corpului emoţional intense, în următoarele câteva luni. Materialul a pornit deodată din subconştientul meu şi am început să am vise ciudate şi atacuri de panică, pe măsură ce mă luptam să eliberez trauma copilului din mine. Această eliberare a traumei este epuizantă!

Unii oamenii nu realizează cu adevărat ceea ce li se întâmplă, pentru că fac mare parte din munca de eliberare prin visurile de noapte. Dar cei care suferă atacuri de panică se trezesc în timpul zilei, în mijlocul procesului.

În acest moment s-ar putea să aveţi nevoie de ajutor, pentru a putea elibera vechile structuri, ţinute de Copilul Interior. Deci aici este locul unde trebuie să lucraţi. Găsiţi-vă un terapeut bun, faceţi discuţii de grup, sau găsiţi o carte bună, orice, dar eliberaţi-vă de vechile structuri ale copilului interior, rănit. Şi apoi trebuie să înţelegeţi că în tot acest timp cât se petrece curăţirea veţi fi epuizaţi. V-aţi petrecut cea mai mare parte din viaţă până acum, reprimând aceste energii. Procesarea lor este o muncă dificilă. Dar care merită făcută!

Şi când aţi terminat-o, v-aţi curăţat fizicul de toate structurile subconştiente de auto-distrugere şi veţi putea să vă manifestaţi într-un spaţiu de claritate totală şi puritate a intenţiilor.

Detoxifierea corpurilor fizic şi subtil

Acest proces de curăţare profundă este asociat cu cele menţionate anterior. Pe măsură ce emoţiile sunt eliberate, se elimină şi blocajele vechi mentale şi fizice şi structurile asociate cu ele.

Aceste vechi energii toxice sunt trecute prin corpurile subtile şi eliberate prin cele fizice. În plus, orice alte toxine vechi pe care corpul le mai ţine se vor curăţa cu această ocazie. Acest proces de curăţire şi detoxifiere, creează o constrângere considerabilă asupra organelor de eliminare, adică rinichii şi ficatul. Deci s-ar putea să vă treziţi că aveţi pungi sub ochi, senzaţia de presiune în rinichi şi dereglări digestive, ca şi arsuri la stomac şi balonări, şi disfuncţii ale ficatului. În plus, puteţi simţi dureri în articulaţii care de asemenea sunt caracteristice ale detoxifierii, pe măsură ce excesul de acid este eliberat de depozitele corpului.

Şi toate aceste procese de eliminare vă vor face să vă simţiţi obosiţi şi să aveţi dureri de cap, toate simptome ale detoxifierii. De aceea e nevoie să beţi multă apă curată şi să mâncaţi o hrană cât mai sănătoasă, pe cât de mult posibil.

Conştiinţa mullti-dimensională completă

Aceasta este cea mai interesantă parte şi are loc de-a lungul întregului proces. Şi ea este responsabilă de spaţialitatea pe care o simţiţi mulţi dintre voi.

Arhanghelul Mihail m-a rugat să vă explic aceasta în termeni de nivele de frecvenţă a creierului. Pe măsură ce pătrundeţi în conştiinţa multi-dimensională, veţi extinde gama de conştienţă pe care corpul vostru o poate manevra şi modurile în care faceţi aceasta.

Frecvenţele creierului sunt după cum urmează:

- beta, conştiinţă trează, normală

- alfa, mediaţie uşoară

- teta, meditaţie profundă

- delta, stare de somn sau hipnoză

- gama, mişcări rapide ale ochilor sau stare profundă de somn/hipnoză, în care pot fi făcute operaţii fără durere.

O fiinţă tridimensională funcţionează în registrul BETA, şi poate trece în ALFA în momentele de creativitate şi rugăciune/meditaţie.

O fiinţă care funcţionează în a 5-a dimensiune se regăseşte între BETA/ALFA/TETA în stare normală de trezire. Conştiinţa voastră multi-dimensională vă permite să vă mişcaţi între aceste frecvenţe, chiar dacă sunteţi treji. Dar aceasta cauzează slăbiciune.

Corpul vostru întotdeauna până acum a recunoscut TETA, ca o stare de relaxare profundă care precede somnul, aşa că atunci când creierul comută pe frecvenţa TETA, va emite un mesaj care vă comunică că sunteţi obosiţi şi urmează să mergeţi la culcare! Şi aşa că pentru că suntem condiţionaţi să răspundem acelui stimul cu oboseală şi somn, simţim că e nevoie să mergem să dormim!

O fiinţă în 6D antrenându-se pentru o Conştiinţă Completă Christică – de 9 dimensiuni va învăţa să-şi schimbe frecvenţa între DELTA şi GAMA în stare normală de trezire! Acum corpul vostru cu adevărat va crede că doarme! Ideea este să învăţaţi să vă mişcaţi în aceste frecvenţe, fără să panicaţi şi să vă pierdeţi într-o stare de visare! Aceia dintre noi care fac aceasta deseori, simţim că parcă ne mişcăm cu încetinitorul şi acest lucru e, de fapt adevărat. Noi trăim într-o stare de vis în timpul conştiinţei treze (în mers). Acest fapt vă va lua ceva timp să-l stăpâniţi corespunzător, dar, odată stăpânit, este cheia pentru o imensă creativitate şi manifestare a miracolelor. În această stare de profundă conştiinţă, putem să unim şi să formăm materia şi timpul, cu intenţii pure/curate.

Aşa că trebuie să înţelegeţi că corpul vostru învaţă să se adapteze la o diferită gamă de frecvenţe ale creierului.

Vă rog ca, în oricare dintre stările enumerate mai sus, să fiţi conştienţi de următoarele:

- Rămâneţi pe Pământ. Lucraţi ca să vă menţineţi corpul în formă. Nu luaţi nici un fel de medicamente de relaxare sau droguri, pentru că vor interfera expansiunea naturală a conştiienţei.

- Faceţi deosebire între oboseala reală şi extinderea conştiienţei. Fiţi buni cu voi înşivă. Dacă vă simţiţi obosiţi, odihniţi-vă. De fapt, veţi avea nevoie de o cantitate destul de mare de odihnă, în timpul acestui proces. Dacă încercaţi să faceţi prea multe, veţi deveni suprasolicitaţ i şi probabil că veţi ajunge la epuizare.

- Fiţi grijulii. Dacă conduceţi o maşină, concentraţi-vă şi focalizaţi. Atât de mulţi oameni au accidente, pentru că nu sunt conştienţi ce se întâmplă cu creierul lor, atunci când schimbă frecvenţele. E doar o problemă de a fi concentrat şi cu picioarele pe pământ. Spuneţi-i corpului vostru şi sistemului de ghidare ca, pe durata călătoriei, trebuie să fiţi capabili să vă concentraţi asupra a ceea ce faceţi.

- Relaxaţi-vă, că va trece. Curând vă veţi obişnui să lucraţi cu aceste frecvenţe deosebite. Am început să mă distrez teribil cu această stare de visare spaţială şi am început să învăţ să folosesc creativitatea care o provoacă. Am învăţat, de asemenea, să schimb frecvenţa după dorinţă. DA, cu adevărat devenim de CRISTAL, sau CHRISTICI.

- Fii blânzi/buni cu voi înşivă şi îngrijiţi-vă. Amintiţi-vă că, în calitate de fiinţă de CRISTAL, purtaţi în echilibru atât energia maternă, cât şi energia paternă. Mamele spun: îngrijeşte-te ca şi cum ai fi un nou-născut şi asta şi eşti, de fapt. Vei avea nevoie să creşti în putere şi să înveţi deprinderile în noul mediu. Încrederea e foarte importantă aici. Eu am făcut tranziţia ca o persoană singură, care s-a autosusţinut în proces, cu foarte puţine resurse. Am fost îngrozită că starea mea fizică nu-mi va permite să câştig destul ca să supravieţuiesc. Dar am fost susţinută de-a lungul procesului şi încă mai am casă şi am avut întotdeauna suficient din tot ce a fost nevoie, deşi au fost unele momente critice.

- Nu luaţi droguri şi medicamente de nici un fel, dacă puteţi. Bineînţeles că dacă sunteţi sub o anumită medicaţie, atunci trebuie să continuaţi. Dar nu folosiţi nici un fel de droguri de relaxare, pentru că vor agrava procesul şi s-ar putea să vă pierdeţi în dimensiunile înalte. De asemenea, încercaţi să rezistaţi fără să folosiţi antidepresive sau tranchilizante, deşi, în cazul în care le aveţi ca tratament, nu trebuie să le opriţi brusc. Cea mai bună cale este să apelaţi la medicina homeopatică sau naturistă şi am descoperit că esenţele florale sunt, de asemenea, foarte bune.

- Evitaţi mulţimile şi locurile aglomerate. Am perfecţionat arta cumpărăturilor într-o singură oră fulger, pentru a putea să mă îngrijesc de nevoile mele, fără să petrec prea mult timp într-un mediu toxic şi obositor. Încet, încet, veţi putea să toleraţi din ce în ce mai mult aceste medii. Cheia, bineînţeles este să vă păstraţi pacea şi armonia, atât de puternice încât în loc să fiţi afectaţi de mediu, să influenţaţi voi mediul într-un mod pozitiv. Persoanele de Cristal au întotdeauna energie pozitivă, dar veţi învăţa să o folosiţi în moduri puternice, odată ce aţi devenit echilibraţi şi puteţi să vă mişcaţi printre oameni cu uşurinţă.

- Rămâneţi centraţi şi cu picioarele pe pământ. Aceasta poate fi foarte provocator pentru cei care se aclimatizează la dimensiunile mai înalte. Deseori vă veţi simţi ameţiţi şi plutind în spaţiu. Dar încercaţi să daţi toată atenţia aspectelor fizice şi materiale ale vieţii. Cheia, aici este să petreceţi mai mult timp exersând, plimbându-vă, să gătiţi şi să faceţi activităţi artistice. Nu petreceţi ore în şir în faţa TV-ului sau pierduţi în jocuri pe calculator. Acestea vor servi la o creştere a spaţialităţii.

- Petreceţi cât mai mult timp în natură. Veţi vedea că petrecând mai mult timp în aer liber şi soare, vi se vor întări noile corpuri. De asemenea, devaş, spiritele Pământului, sunt aici pentru a vă ajuta şi a vă susţine.

- Mâncaţi simplu şi cât mai mult posibil, fructe şi legume proaspete. Mi s-a spus de către consilieri că orezul maro şi legumele sunt cea mai bună hrană pentru acest nou corp. Oricum, acceptaţi-vă dorinţele ale mele s-au întins de la calamari, la tortul de ciocolată. Acesta nu e un moment să faceţi cură de slăbire. Corpul vostru are nevoie de mari cantităţi de energie pentru procesele prin care treceţi. S-ar putea chiar să vă îngrăşaţi, dar trebuie să acceptaţi aceasta ca parte a tranziţiei.

În final! Bucuraţi-vă /Sărbătoriţi tranziţia. Deveniţi o fiinţă umană GALACTICĂ, următorul pas în evoluţia umană! Vă intraţi în drepturile pe care le aveţi prin naştere!

Bine aţi venit acasă, îngeri umani!”

SURSA:www.puterea prezentului.wordpress.com

Multa Pace si Lumina!!!

Doamne Ajuta-ne!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu