IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, noiembrie 26, 2009

Cum multumim ingerilor...

angel10.jpg

Îngerii merită toată recunoştinţa noastră, întocmai ca cea pe care o resimţim faţă de un prieten fidel şi întotdeauna gata să ne asiste cu dragoste şi înţelegere. Deci, este firesc să le mulţumim pentru răbdarea pe care o manifestă faţă de noi zi de zi. A mulţumi îngerilor înseamnă, înainte de toate, să avem încredere în prezenţa lor şi să ne amintim că noi nu suntem niciodată singuri, pentru că-i avem mereu alături de noi şi ei nu ne vor decât binele. Să ne adresăm lor cu încredere şi devoţiune, invocându-i atunci când avem nevoie de protecţia lor. Ei nu ne lasă niciodată să fim copleşiţi de confuzie şi descurajaţi, dacă acestea apar, căci, dacă le-o cerem, ei ne vor ajuta să găsim forţa de a merge mai departe şi de a ne redobândi echilibrul interior.

Dincolo de formulele pe care le-am putea folosi pentru a ne exprima recunoştinţa, putem s-o facem mult mai bine fiind tot timpul pregătiţi să le auzim sfaturile şi, pentru a reuşi acest lucru, este necesar să ne schimbăm anumite comportamente şi chiar scheme de viaţă. Să lăsăm la o parte egoismul, să învăţăm să-i respectăm pe ceilalţi şi necesităţile lor, să acceptăm că cei apropiaţi nouă au idei diferite de ale noastre şi să le permitem să şi le exprime liber. Să nu le dispreţuim sfaturile, să ne deschidem sufletul la gândurile şi sentimentele pe care ei reuşesc să ni le inspire, să nu-i ofensăm prin acţiuni şi atitudini nedemne, să-i ajutăm să aibă grijă de noi, având mai întâi noi grijă de noi şi de alţii. Toate acestea reprezintă un pas înainte spre înţelegerea universală şi dovada că începem să punem în practică sugestiile îngerilor.

Îngerii nu aşteaptă nimic de la noi, nici măcar să le mulţumim, dar, cu toate acestea, putem să o facem, pentru că o merită din plin.


Sursa:www.lumeaingerilor.ro

Va imbratisez cu multa dragoste!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu