IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!

ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

joi, august 27, 2009

Misterele din Bucegi..."Ieri, venind de la servici, un coleg ne-a povestit, tuturor celor aflati in masina ce transporta personalul, ca citise cu o seara inainte despre niste descoperiri uimitoare facute in Muntii Bucegi, in vara anului 2003. Curiozitatea caracteristica m-a facut sa caut si eu materialul respectiv pe hub-ul retelei mele de net si am ramas uimita. Articolul respectiv este legat de cartea “VIITOR CU CAP DE MORT” scrisa de RADU CINMAR. El relateaza in cartea sa experienta traita de Cezar Brad, expert in studierea si cercetarea fenomenelor stranii, pe parcursul evenimentelor socante petrecute in Muntii Bucegi. Spionajului geodezic al Pentagonului a reperat in anul 2002, din satelit, o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand spatiul gol identificat in interiorul muntelui nu avea corespondenta cu exteriorul, ci incepea direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia. In al doile rand, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului. Scanarea din satelit a muntelui a evidenţiat două blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului şi sfârşitul lui şi respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca şi cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupolă sau semisferă, care se afla la capătul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Ansamblul tunel-semisferă se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creastă numite Babele. De fapt, verticala ieşea la aproximativ 40 de metri între Babele şi Sfinxul din Bucegi.
Echipa de la Pentagon a observat că barajul energetic semisferic are exact aceeaşi frecvenţă de vibraţie şi aceeaşi formă ca cel dintr-o altă structură subpământeană foarte secretă pe care ei o descoperiseră înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp după descoperirea din subsolul Irakului s-a declanşat războiul şi după câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectivă, despre care irakienii nu ştiau absolut nimic. Oricât s-au străduit, nu au reuşit să penetreze zidul energetic, iar întreaga operaţiune era ţinută în cel mai mare secret.
Aceasta a generat deschiderea cercetarilor facute de catre masonerie, cativa romani si binenteles reprezentanti ai Pentagonului. Forarea in interiorul muntelui a avut loc in ultimele zile ale lunii iulie 2003. Galeria rezultata semana cu un tunel de metrou, era perfect slefuita si ducea pana la tunelul descoperit din satelit. La capătul apropiat al tunelului se afla o poartă imensă din piatră care se deplasase prin culisare spre stânga. Înaintea acestei porţi uriaşe se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipă de intervenţie specială s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil şi l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (rocă, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefăcea imediat în praf fin. Dincolo de barajul energetic, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensă din rocă solidă. În peretele tunelului, în faţa porţii se afla o zonă pătrată cu latura de 20 cm perfect finisată pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu vârful în sus. Pătratul şlefuit se află între imensa poartă de piatră şi barajul energetic invizibil.Trecand de acest baraj energetic cu ajutorul lui Cezar Brad au ajuns in Marea Galerie care era luminată, fără să conţină totuşi nici-o sursă de lumină. La o distanţă mult mai mare, în depărtare, se vedea o lumină albastră, ce scânteia ca o stea. Înregistrările din satelit arătau existenţa unui spaţiu imens la capătul Marii Galerii, dar acesta era şi el protejat de un ecran energetic. Lumina albastră de la capătul galeriei este doar reflexia unei porţiuni din scutul energetic protector al uriaşei săli în formă de aulă. Marea Galerie se termină brusc în aula gigantică din interiorul muntelui care avea o înălţime de 30 de metri şi o lungime de 100 metri. Sala Proiecţiilor este delimitată de scutul energetic şi are dimensiuni mai mici decât aula din munte. Sala Proiecţiilor avea jumătatea din spate acoperită de zidul de rocă. În acel masiv perete din piatră, înalt de circa 10-12 metri, erau dispuse trei guri enorme de tunel: una drept în faţă, iar celelalte două – simetric, de o parte şi de alta a acesteia şi sunt luminate difuz, într-o nuanţă verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat între statul român şi SUA.
Începând din faţă, de la intrare, Sala Proiecţiilor conţine un şir de mese imense din piatră, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmând curbura acestuia. Similar, există un alt şir de-a lungul peretelui din stânga. Nici una dintre mese nu avea o înălţime mai mică de doi metri. Fiecare masa gazduia proiecţii din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezintă caracteristicile mai multor rase de fiinţe inteligente – care nu toate aveau aparenţă umană – şi un domeniu al religiei.
Mai departe se află un tablou de comandă înfăţişând simboluri geometrice precise de diferite culori. Există şi două manete care pot culisa pentru a comanda ceva. În centrul panoului se află un buton roşu mai mare decât restul. Scopul butonului este arătat într-o hologramă explicativă: o imagine a Pământului de la vreo 25 km înălţime apoi se arată lanţul munţilor Carpaţi.
După tabloul de comandă există un pătrat mare cu latura de trei metri pe care se află o amforă. În mijlocul pătratului se află un dom care proiectează o imensă hologramă cu elemente în mişcare. Sunt redate sintetic aspectele principale ale trecutului extrem de îndepărtat al omenirii, chiar de la originea sa. Teoria evoluţionistă a lui Darwin este astfel complet falsă. Adevărata origine a omului este înfăţişată holografic într-o formă condensată. După aceste lecţii de adevăr, se poate spune că 90% din istoria oficială a omenirii este falsă şi contrafăcută. Incredibil, dar ceea ce se consideră că s-a petrecut cu adevărat este în mare parte minciună, în timp ce miturile şi legendele popoarelor sunt aproape în totalitate adevărate. Această stranie inversiune a cauzat de-a lungul timpului multe probleme şi conflicte între oameni.
Majoritatea ideilor arheologilor sunt false. Unele “fantezii” ale savanţilor, cum ar fi hilara teorie a dispariţiei dinozaurilor în urmă cu 65 milioane de ani sau considerarea vechilor continente Atlantida si Lemuria ca fiind un mit, sunt acum complet spulberate pentru că proiecţia holografică arată clar cum s-au petrecut lucrurile în realitate.
Pe peretele din spate sunt cele trei deschideri gigantice, fiecare având un tablou de comandă asemănător cu cel principal, dar mai mici. Tunelele respective se îndreaptă pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Cel din stânga duce undeva în Egipt, într-un ansamblu secret şi încă nedescoperit care se află sub nisip. Tunelul din dreapta ajunge la o structură similară dar mai mică din podişul Tibet. Din acest al doilea tunel există ramificaţii secundare care conduc într-o zonă din subsolul Buzăului, aproape de curbura Carpaţilor, iar o alta se îndreaptă spre structura din subsolul Irakului, lângă Bagdad. Apoi, în continuare, există încă o ramificaţie până în subsolul podişului Gobi din Mongolia.
Al treilea tunel, plasat central între celelalte două, face obiectul unui secret mondial asupra căruia SUA dorea garanţii foarte ferme. Tunelul central coboară în interiorul scoarţei planetei şi poate oferi un răspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui şi a celor care au construit-o.
Autorul afirmă în încheiere că se făceau pregătiri intense secrete pentru o expediţie mai întâi prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet şi în final prin cel central către interiorul Pământului. Plecarea urma să aibă loc în septembrie 2003. Oricum celor interesati de descoperiri si mistere le recomand sa gasesaca cartea si sa o citeasca in intregime. Vor gasi lucruri foarte interesante si fascinante totodata." articol scris de Vulpita in 2008.
Va imbratisez cu drag!!!

21 de comentarii:

 1. SFINXUL DIN BUCEGI
  Valentina din Iasi percepe în cursul concentrărilor ei spre Marea Piramidă, un extrem de puternic flux de raze care "curg" continuu din înălţimile cerului prin vârful giganticei construcţii din piatră; de la niveluri inferioare se produce o fantastică distribuire de "raze individuale", care ar ajunge la... fiecare fiinţă umană de pe globul terestru! Acelaşi fenomen l-a perceput oare şi E. Cayce atunci când (în Lectura 281-42) menţiona că locul respectiv este "centrul activ al Forţelor Universale ale Naturii, ca şi al forţelor spirituale"!
  Iată-ne însă în plin fantastic: "plecând" în dese rânduri "spre Egipt", cu acel uimitor "fir de argint" (specificat într-un capitol anterior) care îi oferă extraordinarele perceperi la distanţe planetare, Valentina a "descoperit" un şuvoi de energie "care curge de sus" şi la Sfinxul din munţii Bucegi situat în centrul ţării noastre! Şi la fel de extraordinar, acolo, la Gizeh, ea a "descoperit" şi chiar "a intrat" în marea Sală a Arhivelor atlante, menţionată de Edgar Cayce! Şi tot la fel ca vizionarul american, "oarba-fenomen" din Iaşi a aflat că tulburătoarele arhive vor fi descoperite într-un anume viitor. Dar cea mai uimitoare percepţie de acest fel este chiar "descoperirea" unor "arhive străvechi" sub munţii Bucegi, arhive ce adăpostesc şi adevărate instalaţii ale unei alte civilizaţii!
  Să urmărim însă "fantasticele investigaţii" de la distanţă ale Valentinei:
  Valentina Gârlea: - Tot gândindu-mă la piramidele din Egipt şi văzându-le aşa cum le văd eu, mi s-o părut tare curios că pe sub ele şi acolo, pe sub statuia aceea căreia i se spune Sfinx, trece apă. [N.A.: Şi E. Cayce precizase în mod vizionar că "baza Sfinxului stă pe canale de drenaje". (Lectura 195-14)]
  Dar sub apă este o locuinţă mare, mare, în care sunt multe scrisuri. Nu~i prea adânc sub stratul de apă, nu-s nici zece metri; e cam de trei-patru ori cât întind eu manile, şi ele, întinse, au vreun metru şi jumătate. Sub apă, cum vine în partea de nord a statuii, e locuinţa aceea mare, cu toate documentele. Dar nu-i ceva din culori, e ceva adevărat, e ceva lucrat acolo sub pământ; este în partea care vine spre piramida cea mare. Da' să ştiţi că acolo o s-ajungă oamenii, însă după nu ştiu câţi ani. Am reuşit să intru acolo cu privirea, înăuntrul ei, ducându-mă după lumina care vine de-afară şi după apa aceea care curge pe sub pământ; şi mi-or venit imagini dinăuntru!
  Acolo sunt rafturi întregi şi-s puse cum ar fi puse cărţile aici, într-o bilbiotecă. Dar nu-s cărţi, îs un fel de piei de animal - fără păr - şi îs subţiri, subţiri- cum ar fi o mătase lucitoare. Dar nu-i mătase, şi nici lemn, că astea se îndoaie uşor. Şi foile astea îs zgâriate, da' nu cu culori; parcă le simt la degete zgârieturile astea. Scrisul e un joc de strâmbături, de liniuţe; că am căutat să le iau în gând şi să aflu ce înseamnă, să desluşesc ceva, dar nu-i uşor, că-i un joc de puncte, de strâmbături şi, în unele locuri, de culori, şi parcă-spuse invers; nu seamănă nici una cu alta... Dar tot m-am dus cu gândul ca să găsesc ce-i acolo.
  Şi atunci, m-am luat după o singură pătrăţică de aia cu semne. Şi ducându-mă cu gândul, am aflat că era vorba de un pământ mult depărat, în altă parte. Acolo erau tot oameni, da' nu vorbeau ca noi, şi care se tot omorau; şi povestea vieţii lor e tare neplăcută şi foarte urâtă. Şi m-o atras cu gândul să aflu cine o făcut semnele acelea, căci semnele spun şi aşa ceva; acela care o însemnat foile de-acolo o fost cu cap şi deştept pe vremea aceea; dar efoarte de demult, foarte de demult...
  Venind la un alt val de hărţi învăluite, am văzut că cele însemnate stau în nişte pungi, se ţin în ceva care-i ca o coajă de bostan. Documentele alea îs în nişte pungi - cum ar fi sacii - dar nu-s legate în formă de sac, e ceva mult mai mare.

  fragment de pe>

  http://www.geocities.com/viata.spirituala/valentina_garlea.htm#BUCEGI

  aici puteti gasi tot articolul

  RăspundețiȘtergere
 2. Iti multumesc pentru informatii,draga Adrian.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Daniil!!
  Desi sunt inca sunt impresia teribila a Raraului, ma intorc cu sufletul plin de bucurie la Bucegii mei atat de dragi...
  Cele scrise despre viziunile Valentinei Garlea le pot atesta. Despre energiile Sfinxului voi scrie si eu dupa ce termin seria articolelor de acum. Ceea ce este de comentat, cred eu, acum si aici, se refera la semnele pe care dansa le-a vizionat acolo.
  Sunt rune dacice - in fine, locale, sau getice, caci stramosii nostri isi spuneau geti mai curand decat daci. Se mai pot vedea rune, atat cat stiu eu, chiar vazute, in Pestera Ialomicioarei si la Templul Ursitoarelor de la Sinca Veche. Ele au forma asemanatoare modului in care reprezentam noi pe harti apele curgatoare, doar ca unele linii nu se unesc cu celelalte, ca si cum unele ape nu s-ar varsa in altele. Iar altele pot fi puncte si cerculete. Stiu ca cel care poate descifra runele, cuvant cu cuvant, este dl. prof. Grigore Albu Gral, care m-a dus si pe mine in cele doua locatii.
  Un cititor al meu mi-a trimis chiar fotografii cu rune, foarte clare, pe care le voi posta la studii si asa le va vedea toata lumea si se va lamuri (cine vrea, nu?!) despre adevarul celor spuse de dansa.
  Despre cele descrise in Viitor cu cap de mort voi scrie detaliat candva.
  Sanatate si spor in toate!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. S-au trezit "Lupii"?!
  Multumim "Daniil"!

  RăspundețiȘtergere
 5. super. imi place continutul blogului. il voi citi cu placere.

  RăspundețiȘtergere
 6. O tema interesanta care mi-a amintit de ceva ce am citit sau am auzit,nu mai stiu exact ca e mult de atunci.
  Am in memorie cum ca in Bucegii nostri dragi, mai precis la vf. Omul ar fi un centru energetic care face legatura cu "cerul" canal care se deschide f. rar si pt. f. putin timp.
  Nu e imaginatia mea dar ce stiu e ca Bucegii au comori ascunse si de neatins de catre oricine. Ce tara minunata si plina de mistere avem ,daca ne mai gindim si la fenomenele din padurea Baciului.

  RăspundețiȘtergere
 7. Dupa studiile mele de ani de zile acolo, mi-am dat seama ca acest canal (grosso modo este unul, de fapt sunt 7 canale acolo (cate canale principale vizibile la corpul vital (eteric) are omul), care formeaza un snop ce poate fi interpretat ca atare de catre cei care nu merg mai departe cu cercetarea) este deschis tot timpul. Un canal, daca este creat, nu se inchide asa, nu e facut pentru a functiona intermitent. Dar, dupa cum sunt ritmurile planetare, de forma generala sinusoidala, sunt perioade in care nu este perceptibil unui cercetator de putere medie si perioade in care perceptiile noastre, ale tuturor, sunt in faza maxima si le percepem pe toate (iarasi, mai mult sau mai putin, in functie de fiecare un in parte).

  RăspundețiȘtergere
 8. o fii vreo poarta stelara (un stargate romanesc) ca nu degeaba s-au bagat americanii si la noi si la irakieni.poate fabulez, poate nu,timpul nostru le rezolva.

  RăspundețiȘtergere
 9. Am gasit din intamplare acest blog extrem de interesant, mai ales pentru ca lucrez la releul Costila din Bucegi, deci ma trezesc si adorm cu Sfinxul, Crucea si Omu' in fiecare zi. Sunt o privilegiata, asa-i?
  Am umblat in toata lumea lucrand pe vase de croaziera, vizitand multele locuri minunate din aceasta lume si cautand sa-mi raspund la multele intrebari existentiale care ma macina.
  Am vazut si invatat multe, dar intotdeauna dorul de casa si de muntii acestia ma coplesea si mereu ma intorceam mai convinsa ca nicaieri nu exista un loc mai minunat ca aici langa muntii nostrii. Exista aici un soi de energie stranie, care daca te-a "atins" nu mai ai scapare si trebuie sa revii negresit pentru ca altfel nu mai ai pace sufleteasca. Asa ca m-am cocotat direct in varf si ma simt extraordinar. Stiu, si mai ales fiind aici, simt ca exista minuni extraordinare in adancul muntelui si probabil va exista un moment cand acestea se vor revela in toata splendoarea lor, dar mai stiu ca mai trebuie sa le si meritam. Pentru aceasta va trebui sa atingem un anumit nivel spiritual, pentru ca altfel cu siguranta ar fi un pericol real daca ajung pe mana unor oameni cu intentii discutabile. Din aceasta cauza stau linistita in privinta Pentagonului sau a altor cautatori de comori. Probabil ce s-a lasat dezvaluit pana acum in acest sens este o mica parte din ceea ce exista cu adevarat, si cu siguranta toate se vor intampla la vremea lor.

  Pentru a intra mai mult in rezonanta cu spiritul Bucegilor, va invit sa ascultati muzica muntilor, iar ca un inceput va recomand link-ul de dedesupt.

  http://www.youtube.com/watch?v=MFpNHhqzSd0

  Va salut din varf de munte,
  Cantecul Padurii

  RăspundețiȘtergere
 10. Dragilor, sunteti dusi rau de tot; am citit mesajul de la inceputul blogului dar nu ma pot abtine sa va spn asta; poate credeti ca sunteti normali, dar sunteti niste exaltati rupti de orice realitate; pe fraieri ca voi se fondeaza sectele, religiile si misticismul.

  RăspundețiȘtergere
 11. Este o parere, draga Anonim, pe care o respect.

  RăspundețiȘtergere
 12. Dupa 7 ani de la descoperire, nu vi se pare ca se comenteaza mult si se stie prea putin?

  Niciun secret, odata descoperit nu rezista ca secret. El "transpira". In cazul descris de dumneavoastra, nefiind legat de aspecte militare, ar fi trebuit deja sa fie clarificat.

  In opinia mea, este un mit. Recunosc, unul frumos. Si, atata timp cat el este considerat ca atare, riscul dumneavoastra de a cadea in hilar este mic.

  Cu stima,
  Adrian

  RăspundețiȘtergere
 13. Ai putintica rabdare, draga Adrian...si totul va iesi la iveala.

  RăspundețiȘtergere
 14. Dragii mei, lucrurile sunt foarte reale, si inca nu sunt studiate la adevarata lor valoare, putere de patrundere, si va trece destul de mult timp pana ce se vor clarifica si accepta toate.
  Istoria devine legenda, legenda mit (partial Galadriel, caci miturile finlandeze sunt istorie universala si ele, valorificate in mod deosebit de Tolkien)... si se intoarce timpul cand toate vor fi ceea ce au fost (Biblia - miturile iudee) si inca si mai mult decat ce-a fost.
  Daca nu ne asternem pe cercetare si ramanem doar la ideile vechi, care s-au cercetat candva dar cu puterile timpului lor, nu vom fi credibili nici macar cu ceea ce s-a spus candva. Pentru ca omul intuieste acum ca ceva nu e in regula - dar constientului nu-i vine a crede cate nu i-au ajuns sa stie! si atunci neaga: agresiv sau ingaduitor - ambele mai mult sau mai putin potrivite cu ironie si dispret. E omeneste.
  Dar omul se ridica permanent, pentru ca totul se ridica, dupa cum creste mereu vibratia planetara.
  Acum... cu Dumnezeu inainte!!!
  Sii.. cu drag! din partea mea!!

  RăspundețiȘtergere
 15. Poate multi zic ca sunt povesti ,basme sau inventii ale unor oameni care sunt lipsiti de o viata personala ,de un hoby ,de o cariera. Si basmele si povestile au un sambure de adevar. Daca nu credeti in ceea ce se spune mai sus incercati sa analizati din alta perspectiva ,ce a coincidentei.
  Si ca sa va fac sa va puneti pe ganduri cautati un pic pe google data aderarii Romaniei la spatiul UE. Ce o sa gasiti este mult mai mult decat o simpla coincidenta.
  c respect.....

  RăspundețiȘtergere
 16. Bonjurica, ma bucur mult ca v-am gasit. Asa cum se spune ca, nimic nu este intamplator, astfel imi dau seama ca am sa-mi raspund la multe intrebari.
  Iar pt. domnul ce ne-a spus ca suntem rupti de realitate, as dori sa-i spun ca, de fapt pana in prezent, nu am descoperit nimic nou ci am redescoperit ceea ce innaintasii nostrii au descoperit de mult. Noi nu am facut decat sa aducem in prim plan acele decoperiri, dar cu alte instrumente...
  Cu respect,
  Adriana

  RăspundețiȘtergere
 17. cine vrea sa vada cele 2 baze strategice sa ma caute .ankoram@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 18. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
  In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
  Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!  Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
  bine!

  RăspundețiȘtergere
 19. au dreptate cei ce spun ca pe aceste istorisiri se cladesc oamenii tari

  RăspundețiȘtergere
 20. Cat de nepatrunse sunt caile Domnului! Sa incercam sa fim adevarati fii ai lui Dumnezeu si El va aduce izbavirea si binecuvantarea poporului nostru! Multumim pt aceste desvaluiri. eu abia acum in martie-mai 2012 tot citesc despre aceste mistere ale muntilor nostri si despre stramosi. departarea de tara si ne avand inainte acces la internet.....m-a tinut departe de aceste informatii minunate.

  RăspundețiȘtergere